Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayşe ve aynur söylemeyi unuttum tespihlerinizi çektim Allah kabul etsin inşallah .hayırlı hamilelik ve sağlıklı doğum nasip olur hepimize inşallah.BN çıkıyorum herkese iyi geceler ..

Amiiin canim. Allah razi olsun. Agziniza yüreginize saglik

Rabia ve gül rkadaslar aklimdasiniz Insaallah bugün okuyacagim dualarinizi ama hemen haber edemeyebilirim.

cok yazismisiniz kizlar yaaaaa hepsini okuyamadiiim

bye bye

günaydın hanımlar nasılsınızzz??
RABBİM dualarınızı kabul eylesinn...
gönlünüzün güzellikleri gibi hayırlı sağlıklı evlatlat bahşetsin inşallah..
bütün dualarım sizlerle...

AMİNN tatlım sağol..çok şükür iyim sen nasılsın toparladın mı kendini...

ofluuu hoşgeldinn oğlunmu olcak maşallahh paşamıza ben halen hamile kalmayı bekliyorum :)))

günaydın arkadaşlar nasılsınız ne var ne yok ?

günaydın canım hoşgeldin çok şükür sen nasılsın..
allah razı olsun ve dualarını kabul etsin inş.
AMİN canım RABBİM kabul eder İNŞALLAH içim içimi yiyo keşke bişi yapabilsem die ama dua etmekten başka bişi yapamıyorum RABBİM kabul eder İNŞALLAH bizde anne baba olma mutluluğunu en kısa zamanda tadarız..

iyim canım bende Allah a şükür işteyim ne olsun

kızlar bu duayı okuyun bence gerçekten inanarakdeneyin derim..bir arkadaşım yaptığı ay hamile kaldı banada söyledi ay ortası yaptım 3-4 gün sonra mide bulantım başladı..erken düşükle sonuclandı ama sağlık olsun tekrar okuycam RABBİM in hikmeti sonsuzdur, istesin ''OL '' desin yeter yarım saatinizi alır bugün mübarek cuma gecesi bence bugün yapın..

Merhaba kızlarr. Bugün tatil. Zafer bayramımız kutlu olsun. Bizi bugünlere getiren Atamıza ne kadar teşekkür etsek az iyi bir vatabdaş olarak ona teşekkür edebiliriz. Biz de kahvaltı yaptık. Ortalığı toplucam az ütüm var akşamüzeri de eşme hediye bakmaya çıkıcam cumartesi evlilik yıldönümümüz. Tabii eşim ağzından kaçırdı sürprizini çok istediğim bir yer vardı oradan yer ayırtacak yemek yiyeceğiz bende kahvaltı ısmarlıcam ona o gün sabah. 5 senemiz bitiyor ama nasıl geçti hiç anlamadım. İnşallah bir daha ki evlilik yıldönümüzde de hamile olurum ya da bebeğim kucağım da olur kısmet.. Şimdi kaçıyorum gelirim yine.

hayırlı gunler ben dun pat dıye cıktım 30 yasıma grecem kızım 12 yasında fotoda kı kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…