- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.321
Hoşbuldum canıımmm, nasılsınız??
Geçmişi okuyum derken sohbetlerden geri kalıyorum ya
Ayşe ve Aynur arkadaşlarımızın dua günü, üzerime düşeni yaptım. Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı...
ayşe ve aynur söylemeyi unuttum tespihlerinizi çektim Allah kabul etsin inşallah .hayırlı hamilelik ve sağlıklı doğum nasip olur hepimizeinşallah.BN çıkıyorum herkese iyi geceler ..
AMİNN tatlım sağol..çok şükür iyim sen nasılsın toparladın mı kendini...günaydın hanımlar nasılsınızzz??
RABBİM dualarınızı kabul eylesinn...
gönlünüzün güzellikleri gibi hayırlı sağlıklı evlatlat bahşetsin inşallah..
bütün dualarım sizlerle...
hayırlı günler kızlar rabia ve gül tesbihlerinizi çektim...
birde kendim ve tüm bebek isteyen arkadaşlarımız için MERYEM VE FETİH suresini okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..
günaydın hanımlar nasılsınızzz??
RABBİM dualarınızı kabul eylesinn...
gönlünüzün güzellikleri gibi hayırlı sağlıklı evlatlat bahşetsin inşallah..
bütün dualarım sizlerle...
günaydın arkadaşlar nasılsınız ne var ne yok ?
AMİN canım RABBİM kabul eder İNŞALLAH içim içimi yiyo keşke bişi yapabilsem die ama dua etmekten başka bişi yapamıyorum RABBİM kabul eder İNŞALLAH bizde anne baba olma mutluluğunu en kısa zamanda tadarız..allah razı olsun ve dualarını kabul etsin inş.
günaydın canım hoşgeldin çok şükür sen nasılsın..
AMİN canım RABBİM kabul eder İNŞALLAH içim içimi yiyo keşke bişi yapabilsem die ama dua etmekten başka bişi yapamıyorum RABBİM kabul eder İNŞALLAH bizde anne baba olma mutluluğunu en kısa zamanda tadarız..
ALLAH iyilik versin canım kolay gelsin..iyim canım bende Allah a şükür işteyim ne olsun
kızlar bu duayı okuyun bence gerçekten inanarakdeneyin derim..bir arkadaşım yaptığı ay hamile kaldı banada söyledi ay ortası yaptım 3-4 gün sonra mide bulantım başladı..erken düşükle sonuclandı ama sağlık olsun tekrar okuycam RABBİM in hikmeti sonsuzdur, istesin ''OL '' desin yeter yarım saatinizi alır bugün mübarek cuma gecesi bence bugün yapın..Gul1982 / Gül arkadaşımızdan bir dua tavsiyesi iletiyorum, hepimiz için hayırlara vesile olur inşallah.
Ben şahsen ilk olarak şu ev meselem için yapmayı düşünüyorum Allah kısmet ederse bu akşam.
Sizde eğer uygulamak isterseniz burdan okuyup yapabilirsiniz.
şu şekilde yapılıyor;
bu duayı yapan ve dileği olan kişi tesbih dağıtıyo ve o tesbihi alan kişi 2 rekat namaz kılıyo, ardından 99 tesbihte 3 ihlas 1 fatiha ve ya bedias semavati vel ard diyo dua ediyo, ne istiyosa mesela; RABBİM HAYIRLI SAĞLIKLI SIHATLİ BİR EVLAT NASİB EYLE DİE, sonra kıbleye doğru tesbihini asıyo dileği kabul olana kadar asılı kalıo kabul olunca oda adadığı adette tesbih dağıtıyo..
örnek 40 tesbih dileyebilirsiniz mesela...
hoşgeldin canım RABBİM kucağına almayıda nasip etsin bizede nasip etsin İNŞALLAH.günaydın kızlar bende 11+0 hamileyim. aranıza yeni katıldım :)
ALLAH iyilik versin canım kolay gelsin..
yok tatlım malesef evlendikten sonra işyerim uzak kalıyodu ayrıldım..taşındığım yerdede bulamadım düzgün bir iş..saol canım Allah razı olsun sen ne yapıyorsun çalışıyormusun ?
yok tatlım malesef evlendikten sonra işyerim uzak kalıyodu ayrıldım..taşındığım yerdede bulamadım düzgün bir iş..
öyle tatlım yapcak bişi yok..hayırlısı..anladım canım olsun sağlık olsun .
işin zor canım allah kolaylık versin..ama inşallah kendi evinde daha rahat edersin.. amacına ulaşmak daha kolay olur..
edebiyat felan yapmadın..hepimizin dertler var.. özür dileyip durma beni sinirlendirme..
bu arada yaş kaç senin..kızın kaç yaşında..resim onunmu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?