- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.221
günaydın şekerlerrrrr herkese hayırlı hafta sonları..kahvaltı yaptık eşimi işe yolladımm...şimdi az uzanıymmCanlarım günaydın günaydın bu aralar malum halvet var diye cok sık giremiyorum hepinizi cok özledimmmm
CIGDEM canım şuan hastanedeymişsin inşallah yeni doktorunu cok seversin, ayrıntıya takılma adam işini iyi yapıyorsa tamadır bu iş :))))) uykusuz geceler başlamış doktora onuda bi sor, Allah yardımcın olsun tatlım
MERVE canım senin doktorlar ne ilginçler yav, neyse bir yola başladı Allah'ın izniyle benim görümcem istanbulda acibademde tüp yaptırmıştı şimdi ikizleri var :)) inşallah senin herşey yolunda gider Rabbim büyük mucizesi hiç bitmez, bide tüp bebek zamanı bana mutlaka özelden mesaj at toplu dua edelim
YASEMIN kuzum ,kusmuğun hayırlı olsun cok özledim seni, bugün inşallah kalp sesini de duyarsın güzel haberlerle gel, Allah yardimcın olsun
BEDRIYE ikili testine çok sevindim, senin kuzu kocaman olmuş maşallah, benim smeara şaşirmıbtın, sen kendine bak anestezi almadan rahim filmi çektirmişsın, rambo :)))))
GUL canım mevsim geçışlerinde hep tuhaf rüylara görülürmüş, bide üstüne hamilelik eklenince ohhh mega combo :))))) dualar yardımcın olsun canım
AYSE kırmızıarı görmüşsün hayırlısı olsun, ama doktor işini iyice ciddiye almışsın, inşallah en kisa zamanda kuzun sağlıkla gelir
ELIF tatlım, ben hergün mutlaka bu topiğe dua ederim bazen isim isim bazen topluca, eminki herkes aynı şeyi yapiyordur, sakın kırılma beni sormamışlar diye bebeğem bizim burdaki kızlar varya hepsi topmik şeker, iyi niyetli insanlar hatta içlerinde Hollandalı bile var artıkbu arada herkes kendine ikiz seçmış senin ikizinde MERVE olsun :)))))))
ZEYNEP canım nasılsin, cenazenin kalktımı???? Durumlar nasıl?????
SEDA ikizim, bak aynı anda halvetlerimiz başladı, eşine bol bol antep fıstığı yedir, dün bir arkadaşım dedi, bende koştum aldım :)))) hadi bereketli olsun :)
MERAL canım canım yoğurt hocam, nasılsın, ne güzel dualar etmişsin, bak gör bu dualarla hayata bakışın değişecek, ya evvel'i hiç bırakma ben 7. Cuma oldu çekeli, hatta seni bizim dua listemize ekleyelim seni, didemi ve elif'i ekleyelim, eğer topikte Yasemine' denk gelirsem ben söylerim yoksa sen özel mesaj at vakti hali olursa hemen ekler,wellcome dua kardeşliğı :))))))
MESUDE bebeğem ağrıların nasil oldu????
7veren GULCUM sen nasılsin, kuzum için herşeyi yaparım demişsin oyyy anne işte :)
cnm senin adına çok sevindim inşallah bebeğin sağlıkla hayırlısıyla sana tutunur tatlım bebeğin ve senin adına çok sevindim tatlımben geldimmmmm
canlarım çok şükür bebeğimizin kalbi atıyor, ses olarak duymadık ama görüntü olarak gördk Allaha şükürler olsun. o makinanın ses çıkartma özelliği yokmuş onun için dinleme şansımız olmadı.
6+3 günlük dedi. kesemin şekli parmak gibi uzamış, ama dr bu sorunlu bir durum değil ama çok dinleneceksin dedi.
15 gün daha tamamen yatacaksın dedi, işe gitme , oturma pozisyonu yapma, arabaya binme, sürekli yat dedi.
geçen hafta olan kanama düşük tehlikesinin habercisidir dedi, sen eğer dikkat eder yatarsan inşallah atlatırsın dedi. çünkü kesen oluşmuş, eğer daha kese oluşmamış olsa buna yerleşme kanaması diyebilirdik ama seninki öyle değil, düşük tehlikesidir dedi.
hafta 1 olmak üzere düşük önleyici bir iğne verdi, günde bir fitil verdi o da tutunmasını sağlarmış.
yani 15 gün yatma haberi dışında çok şükür iyi durum maşallah
Sizi çok seviyrum, Allah hepinizden razı olsun, ettiğiniz dualar ile çok şükür bugünleride gördüm.
ben geldimmmmm
canlarım çok şükür bebeğimizin kalbi atıyor, ses olarak duymadık ama görüntü olarak gördk Allaha şükürler olsun. o makinanın ses çıkartma özelliği yokmuş onun için dinleme şansımız olmadı.
6+3 günlük dedi. kesemin şekli parmak gibi uzamış, ama dr bu sorunlu bir durum değil ama çok dinleneceksin dedi.
15 gün daha tamamen yatacaksın dedi, işe gitme , oturma pozisyonu yapma, arabaya binme, sürekli yat dedi.
geçen hafta olan kanama düşük tehlikesinin habercisidir dedi, sen eğer dikkat eder yatarsan inşallah atlatırsın dedi. çünkü kesen oluşmuş, eğer daha kese oluşmamış olsa buna yerleşme kanaması diyebilirdik ama seninki öyle değil, düşük tehlikesidir dedi.
hafta 1 olmak üzere düşük önleyici bir iğne verdi, günde bir fitil verdi o da tutunmasını sağlarmış.
Sizi çok seviyrum, Allah hepinizden razı olsun, ettiğiniz dualar ile çok şükür bugünleride gördüm.
Tatlım cok sevindim dinlenmene bak sen dualrımız seninle..ben geldimmmmm
canımmm çok şükür iyim bi iyi bi kötü gecio işte zaman sen nasılsın canımm..Gul1982:Gülüm sende iyisindir insallah
Tatlım cok sevindim dinlenmene bak sen dualrımız seninle..
canımmm çok şükür iyim bi iyi bi kötü gecio işte zaman sen nasılsın canımm..
Birizimmm hoşgeldinnnn :))))
vay ağzını yediğim, sende hoşgeldin, patrona sinirin geçtimi, sen hastalanacağım demişsin ya, o regl mi grip mi anlamadım saf anıma denk geldi, aç bakalım konuyu ben buralardayım
nRambo demişsin bana ya sabah sabah çok güldüm haa.. canım benim anestezi almadan çektirmemin sebebi narkozdan çok korktuğum içindi.. bunun kararınıda verebilmem 6 ayımı almıştı.. ama benn tümm bunlara rağmen ramboyummm..rambo bediş dersiniz bana..
ya kızlar şu tsh a akşam çok üzüldüm Allah korusun bebekte zeka geriliği, düşüğe yol açar diyor.. inanın çok koktum akşam sabah bi tane endokrın uzmanından randevu almak istedim hem inanılmaz pahalılar hemde randevu yok ayın 25ine veriyordu bende durumum acil diye aynı hastaneden dahiliye uzmanından aldım randevuyu bugun 12,30 a en azından testlerim falan ypılır tedavi başlar bi şekilde. zaten şu ana kadar 3 ayrı yerde test verdim dolayısıyla takip imkanı zor referans değerleri başka başka ama son ölçümün yapıldığı yere göre fark bayağı açılmış.. Allah yardım etsin inşAllah ya.. bir an önce normale döner hayırlısıyla.. bebekde sağlıkla gelir inşAllah YARABBİM.
ben geldimmmmm
Asli cnm Allah kolaylıklar versin Hayirli isler
Burcum sagol tatlim valla artık dogum yaklasiyor ağrılar bitmez bizde belim ağrıyor kalçalarına da İran'lar giriyor ara ara ama iyiyim cok şükür 30. Haftamıza ulaştık artık son iki ayıma girmek uzereyim onun verdigi bir mutlulukta car sen nasılsın ne yapan kuzum:)
ayyy yok sinirim geçmediii ama belkii erken gelir yollarım dedi de biraz yumuşadım canımmm
Şimdi arkadaşımda geldi onunla çay içiyoruz gelsene beraber içelimmm
canım hastalığıma gelince grip degil canımmm hani o her ay gelmesin dediğimiz varya ondan ağrılarım başladı göğüslerim fena
sen nasılsın şekerim çalışmalar nasıl gidiyo?
oyy Birizim benimcanım inşallah erken çıkarsın, 1 saat bile önce olsa insan çok mutlu oluyor, inşallah bu ay mucize olur belli mi, valla gelirdim, hem eşimde yok koşa koşa gelirdim, gelirkende size börek getirirdim, daha şimdi yaptım
kuzum bak reglin gelirmi gelmezmi hayırlsı bekleyip göreceğiz ama şu hastane işlerini ertelemetık, konuş patronunla gerekirse üstü kapalı konudan bahset al iznini git hastaneye, varsa yapılacak birşey başlayın hemen, Allah'ın izniyle
bende iyiyim canım evi süpürdüm, perdeleri yıkadım, akşam 6 da sporum var, haftada 2 gün gidiyorum jimnastik ve step katışımı bişey hoca çalıştırıyor, bu aralar boğazım biraz büyüdü fazlaları atayım bende
arkadaşına çok selam söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?