Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

eylülden beri spora gidecem , ay bu ay hamileysem yok bebek düşermi diye erteledim durdum ,benimki de iş, valla dışarıdan duyan olsa kıçıyla güler...
Yaseminle konuşunca çok selam söyle öptüm onu, afiyet olsun canım,ben çıkıyorum ama senide kocaman öpüyorum

yap yap sporunu ama dikkat ettt canımmm
Yasoyu arıcam selamını sölerimmmm
bende seni çok öpüyorummmm
kendine iyi bak pazaartesi görüşürüz artıkkkk by by

kızlaar selamlar
ben hast geldim bi elden muayane etti doktor kontrolde sıkıntıya rastlamadım ama ultrason ve kan testleri gelince konuşalım dedi..
ailede var mı guatrı olan dedi yok dedim ama varmış dayımın kızı ameliyat olmuştu unutmuşum ben.. neyse bende guatr çıkarsa ne olur bilmiyorum.. doktora dedim ki düşük olur falan yazıyor bu değelerle dedim oda yaşın yaş 42 ye kadar yolu var hiçbişeye çok odaklanma ne gelirse Allah tan dedii çok haklı ama işte.. ptesi sonuçlarım çıkıcak ona göre bakıcaklar heralde duruma göre.. korkayım mı bu değerlerle dedim şu an korkma dedi bu değerler çıkarsa belki ilaç da içmeyeceksin dedi ama çok sıkı takip edeceğiz bu durumda dedi şu an için ultrasonda nodul çıkıcak mı en önemlisi bu dedi.. Allah hepimizi hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın inşAllah. bana dua edin bebeğe dua edin ne olur Allah bize şifa versin..

Yasemin gözün aydınn çok sevindimm hiç kalkma yerinden ne olur ve işey dicem okudun mu bilmiyorum ama cep tlf bile sıkıntılı kulaklıkla konuş

hepinizi çok öpüyorum çok da seviyorumm.. isim isim saymadan hepiniz yüreğimi biliyorsunuz..

Selamlar anca gelebildim ksra bakmayın; Aslı-Burcu-Mesude iyi dilekleriniz için Allah razı olsun öncelikle..
Sabah 8 de beri hastanedeydim en sonunda 9 da aldılar beni herkes çok suratsız fln demişti ama beni çok güzel karşıladı ooo sen büyütmüşte gelmişsin çabucak doğurturuz seni dedi, ve adımla hitap etmesi çok hoşuma gitti bebişe baktık herşeyi yerinde dedi 1.800 gr olmuş bu gidişle 4 e yakın doğar dedi çok hareketli topçu olcak heralde dedi :)) nebilim ısındım ben bayağı bu doktora anneme anlattım normalde suratsızdır konuşmaz sana havası gelmiş de konuşmuş dedi ama bi dünya okudum içeri girdiğimde üfledim ondan ters yapamadı heralde )))
Sonra düngece uyumadığımı çok kaşıntım olduğunu söyledim, hemen karaciğerden de olabilir gebelikte. Dolayıda olabilir bakalım dedi test yazdı bide kan sayımını göreyim dedi yaptırdım 1 bucuk saat sonra çıkıcak dedi çıktım parkta kahvaltı yaptım başka hastalar vardı onlarla lak lak yaptım :)) sonra saat 11 e geliyordu çıktım tekrar ama çok kalabalık sistemde gitmiş bkle allah bekle gerildim,yoruldum hadi diyorum sonuc göstercm tamam diyip bekletiyolar 12 ye kadar kah ayakta kah oturarak bekledim ama belim kopuyo sanki neyse 12yi geçiyodu girdim baktı yine gülümsüyodu sonuçlar temiz kan sayımın düşük ilacını günde 2 ye çıkar ztn mg yüksek inşallah faydası olur dedi önümüzdeki ag başı gel dedi yani 35. - 36. Haftamda gidicem bi daa..
Sonra sıcaktan bayılacak bir vaziyette evime geldim hemen üstümü çıkarıp yattım eşim tansiyonumu ölçtü o da düşmüş anca şimdi geldim kdime uyudum da birazcık Allaha şükür iyim şimdi karnımı doyucağım ..
Dün akşamdan beri 2 dir burnuma biber dolması kokusu geliyor onu yapacağım sanırım canım çekmiş :)))

Yaseminciğimm iyimiş çok sevindim beklerken hep dua ettim ona da, biraz nazlı bebek olacak sanırım Rabbim kuvağımıza aldığımız günleride göstersin inş.
Burcucum bende hamile kalmadan spora gidiyordum çok özledim gitmeyi yaa bide üyeliğim yıllıktı kaç aydır boşa gidiyor ah ahh doğursamda arada bende kaçsam stres atıyo insan kafasını boşaltıyo..ama sen bi yandan börek yiyip bi yandan spora gidiyorsun o da iyiymiş hepsi dengeli yanii :)))
Aslı'cım o patronunu camdan aşağı atarım heee çocuk yapcam ben de doktora gitmem lazım :))) şaka şaka ztn adetin 3. Günü gidiliyor diye biliyorum gerçi seninkiler daha gelmedi ama sinyalleri var hayırlısı diyelim artık adet belirilerine de inanmıyorum inşallah en kısa zamanda adet sandığın zamanda beklemediğinde glir bebişin sana dualarım seninle kuzum...
Ben şimdi karnımı doyuracağım gelirim yine öpüyorum hepiniziii seviyorum...

He ya az kaldı teyzoşlari günler geçtikçe daha cok heyecan basıyor ve sabirsizlaniyorum artık bizimki de çıkmak istiyor dikilmiş artık bu aralar tepik üstüne tepik sığmadı gitti cadı:))) Allah razı olsun siz bana dua ederken bende size dua ediyor olurum galiba insallah normal olur da daha etkili dua ederim:))) evet iki güller benden ondeler

Ohh ohh masallAh sen Aten sporunu yapmissin cnm aman ne fazlalığı kesin abartmadir ha kendini fazla yorma cnm

Ve aleykum selam cnm rica ederiz ne demek tatlim ohh iyi iyi sevindim adına okuyup üflemen ise yaramış sanırım hep böyle gider insallah beklemek hakkaten cok zor bı otobüs beklerken birde sıra beklerken cok sikiliyorum ben neyse atlatmissin hayırlısı ile ilacını da düzenli bı sekilde kullan gecer benimde düşük çıktı bende kullanıyorum kendine ve bebise iyi bak afiyet olsun şimdiden

Aynen canım okuyup üflemek gerçekten işe yarıyor geçenlerde rapor almaya giderken vermicekler diye çok stres olmuştum bi dua var işlerin yolunda gitmesi ve karşısındakine gönlündekini yaptırabilmen için onu okudum hep de işe yaradı Allaha şükür.. Sizede yazayım belki işinize yarar : (3 ayetel kürsi- 21 defa yasinin 8.ayeti; 'vecealna mim beyni eydihim seddev diye başlayan') bunu 3 kere tekrar ediyorum içeri girincede oflayarak üflüyorum çakmıyolar :))
Seninde mi kanın düşükmüş of ya hiç sevmiyorum şu ilacı içtikten sonra 1 saat beklemel gerekiyormuş ya bende hep çok aç oluyorum bekle bekle zaman geçmiyo )
Biber dolmam pişti yiyip geliyorum :))

selam herkese..geçmişe şöyle bi baktım geldim...uzun zamandır dtaylı yazamıyorum..şimdi yazıcam..

MERVE cim küsmüş benden..mervecim o ara ben toptan teşekkür ettim çünkü cepten yazıyodum alıntı yapamadım:)küsmece darılmaca yok.... ayrıca ben erzuruma taşınmadaım zaten erzurumdaydım erzurumdan ankaraya taşındım(ters yazmışsın sanırım) :))eğer erzururma doğu görevi felan varsa bircana komşu olacan)bu arada beyin cerrayiye tekrar gitmende yada bi endokrinoloğa gitmende ısrar ediyorum...senin yaşın küçük olduğu için bebek isteyip istemediğini netleştirenmemiştirler..ama sen bi başla devamı gelir..

bu arada yeni gelen depresif polyanna arkadaşımız da küsmüş bize..ona bende sedanın yazdıklarını hatırlatacam..Allahın duası olsun kimseden dua esirgemeyiz hepimiz aynı derdin ateşine yanmışız.....

burcum ve sadam hadi belinize kuvvett:))))))))))))))

bu arda doğumu yakın hamişlerimiz aynı dertlerden muzdarip belliki, gül-mesude-çiğdem..öpüyorum hepinizi..

bediş souçların güzel çıkacak merak etme..tsh da stres çok önemli..kendini rahatlat lütfen(ki senin çok yapabildiğin bişey değil biliyorum:))))

veee gelelim yasemine..yasoyaa...yasom sevindim kalp atışınıza..kanamanda durdu artık sanırım ama yinede dinlen demiş doktor sana..

bugün benimde kontrolüm vardı..bizde kalpatışını tam duyduk buğün..gözlerim doldu tutamadım kendimi....o ekranda yanıp sönen ışığı görürnce aklım uçtu gitti..ama bendede kanama başlamış..akan bi kan yok ama kesenin etrafında kanama var dedi..rapor verdi..iğne vurdular seninki gibi..kanama olursa veya kasıklarında ağrı olursa diyede fitil verdi aynı seninki gibi..bütün önlemlerimizi alalım dedi..yatıp televizyon izleyin magazin kadın programı, böyle geçirin dedi..iş yapmayın yemek yapmayın..yemek yemek ve tuvalet dışında kalkmayın dedi..bu bebek önemli bizim için biz tedbirimizi alalım dedi..kese 7+4 günlük bebek 6+4 günlük..sanırım keseninkini baz alıyoruz..hemşire bana diyoki doktor hep seni örnek veriyo..bizim bi hastamız var evinitaşımız bi güzel yerleşmiş sonrada hamile olduğunu öğrenmiş..yani olacağı varsa olur düşeceği varsa düşer bunlara engel yada sebep olamayız..bendede durum bu..bu arada benim kocam kafayı yemek üzere...ikide bir yatakta gelip ayaklarımı düzeltiyo,,yok ayaklarını karnına çekme,yok sağdan sola hızlı dönme, yok yan yatma sırt üstü yat, ayaklarımı kaldırırım ayaklarını indir, bebeği sıkıştırma:)))yandım ben anacım:))

Ya kasten yer gök dua üzerine kurulu ne guzel isin görülüyor bu sayede bu duayı yine duymuştum ben sagol cnm bende eşimde kullanırım haha haa:))) evet ya benim mide bulantilarim cok olmuştu ya hic bir ilac kullanamadım kan ilacı da iğrenç geliyodu bana o zamanlar kanım iyidi doktor kullanma dedi mideni bulandırıyorsa gecen ayy gittiğimde test yapmıştı düşmeye başlamış degerler günde bir defa al dedi iste tekrar kullanmaya başladım cnm ac olman şart degil ki bana hemşire c vitamini ile birlikte al ve iki saat kalsiyum alma yani peynir yoğurt süt gibi seyler tükettiğinde ilacın faydası olmuyormuş o yüzden ben yatarken iciyorum valla bazen unutabiliyirum cunku :) tmm cnm afiyet seker olsun yarasın kuzuna:)

Hoş geldin cnm valla ilk defa böyle ayrıntılı yazdın cnm ne guzel sevindim kalp atışlarını duyduğuna minicik büyüyor artikin annesi sende dikkat et Yasemin ve sen yatın bol bol kuzucuklari besleyin büyütün iyi olsun onlar yerim ben onların totolarini
Niye yaniyon anam be guzel adam itina ile üzerinize titriyor ne guzel iste Allah daha iyi etsin muhabbetiniz daim olsun dualarımız iyi dileklerimiz sizlerle insallah bu sefer mucizeniz sizlerle birlikte olup size tutunacaklar hadi hayırlısı ile bu gunleride atlatirsiniz insallah

Bize gelince artık sırt bel ağrılarımız ve kramplarimiz artıyor. Ve ağırlaştık iyice o guzel muhteşem gunümüzü sayıyoruz :))))

evet canımtaşınma bilmemne evdede internet düzenimizi yapamadık tam,bide işyerinde yazışamıyorum artık uzun uzun...o yüzden herkese de cevap veremiyomm..doktor kramp için magnezyum verdi bana..bilmem siede dedi mi? Fıstık yiyin bol bol...fıstıkta varmış magnezyum...ya buarada adamın üstüne titrediği çocuğu ben değilim:))

canımm sorun olacağını sanmam bende. İnşallah nodülde çıkmaz canım kalbinii ferah tut hiçbirşey olmayacak

Canım şükür bir sorun çıkmamış kilosu da gayet güzel gerçekten maşallh ama dikkat et kendine tabii. Dinlen bol bol canımm..

Canım sevindim herşeyin yolunca olmasına. Dinlen bol bol dr dediğini kalkma hiç yerinden dağılır o kanama canım merak etmee. Aynen bende hep onu derim olacağı varsa olur düşeceği varsa düşer ama tutunucağı varsa ne yapsan tutunur sen buna güzel bir öerneksin kaç tane arkdaşımda taşınırken gebeymişş yani bilmemişler tamamne kafanın rahat olmasıyla ilgili bu işler. Senin eşinde benimki gibi pimpirikli anlaşılan benimki de öyle yaa hamile değilken daha çok düşüyor üzerime gebe kalınca ne yapar bilmem artık ehr hareketime karışır bana şimdiden diyor ki hamile kaldığı andan itibaren kulaklıkla konuşacaksın telde diyor bende yanıcam kesinn

SEDA ikizim, bak aynı anda halvetlerimiz başladı, eşine bol bol antep fıstığı yedir, dün bir arkadaşım dedi, bende koştum aldım :)))) hadi bereketli olsun :)

ayy tesadüfe bak inşallah beraber güzel haberler alırız olur mu olur yani benim normal yolla çok zor olsa da Rabbime sığınıyoruz güveniyoruz. Antep fıstığı demek ama biz sabah çalışma yapıcaz yarın alırız öbür günlerdeki halvetleri için yararı olur

Canımm çok sevindimm. Dediklerini harfiyen uygula zaten uygularsın da tabii ki.. Biraz daha sabret sonra hiçbir sorun tehlike kalmayacak artık hamile olmanın keyfine bakacaksınn

Özlem Nazan siz nerelerdesinuz kuzular

buralardayım mesudeciğim dünden beri pek giremedim işyerinde işler yoğundu o yüzden

anaaammm ne oluyo bizim kızlara böyle dikkat edin kendinize nazarmı değdi size çok şükür kalp atışını daha net duymuşsunuz canım, eşinin ilgisine hayran kaldım belliki çok mutlu Allah daha çok mutlu etsin ağız tadınızı bomasın, benimkide böyle ilgi gösterse ne güzel olur yanlız sırt üstü değilde yan yatman daha iyi canım gerçi henüz çok küçük olduğu için sorun olmaz sanırım

yasemiiin canım beniiim sende dikkat et kendine çok şükür kanaman kesildi, kalp atışlarınıda görmüşsün ama doktorunun o sesli makinalarından yokmu hep öyle ekrandanmı izleyeceksin, ben ilk hamileliğimde öyle ekrandan görmüştüm en çok istediğim şey duymaktı içimde kalmıştı her gittiğimde bu sefer duyacağım diye gitmiştim sonra öğrendimki o makinada duyulmuyormuş bütün hayallerim suya düşmüştü

Kızlarrr nasılsınızz. Ben bugün yoğundum kahvaltı yap, pazara git, temizlik yemek derke akşam oldu bir de kaynanamların evlilik yıldönümüydü pasta aldık ama gidemedik uyuyamamış yatmış tekrar yarın gidicez. Bugün ovulasyon yaptım dünden çok daha koyu çıktı kopkoyuydu durdukça da koyulaştı. Artık çalışmalar başlayacak sabah olsun dedim sabah daha iyi oluyormuş. Normal yolla zor bizim ama yine de mutluyum çünkü ara kanamalarım yok artık, yumurtlamam kendiliğinden de oluyor eskisi gibi zaten ara kanama yokken oluyordu sorun yoktu.Hem şimdi yumrutlama olduğuna göre çok geç regl olmucam demektir. Bu da iyi birşey nornal yolla olmasa bile tüpe kadar böyle düzenli giderse birkaç ay çok iyi olur. Yine de Allahtan umut kesilmez.

Anladım cnm biliyoruz sana küsmüyoruz ki sen ve bebisin iyi olunda ne yapalım idare edicez bir süre ama eski buketide özlemedik degil yani:))) ben ne demiştim hatirliyorsan cnm eninde sonunda dizinde geleceginiz yer dedim bak oldu iste bundan sonra hakkaten nebisinin tepiklerini anlatabileceksin cok şükür Rabb'ime korudun sizleri
Yok cnm bana vermedi sana erken vermiş senin zamanında ben bı folik asit ve vitamin kullanıyordum ben kalsiyum kullandığım icin doktorum magnezyum vermedi ikisi bir kullanmak iyi değilmiş bak birsey öğrendim senden ama fistigida hic sevmem gerçi kuruyemis bana agir geliyor bu ara tükettiğim söylenemez:))

Cnm ikinizin üzerine tutriyordur sen ne ona ne yani sen olmasan oda olmazdı Yemen'den alinganlik yapma TATLIM :)))

benimkide az önce diyoki bak o bilgisayarı uzak tut hep radyasyon yayar onlar :))onu yeme bunu içme ayağını çekme başını kaşıma kulağını kaşıma:==)

kuzum sen bana ne diyodun hatırlıyomusun yeni ev yeni bebek:))))olduda..inşallah devam edecek..

bende diyodumki normal yolla benim çok zor olması..:==))bilmem annatabilddimmi:))

İyiyiz tatlim sen nasilsin haha ben duymuştum zaten geyik sohbetine yazmıştın ama cevap yaşamadığım icin neyse nice yaslara kayınvalidenin değişik bir pasta almıştın insallah beğenirler:)))
Ohh ne guzel burcumda havlette simdi de sen hadi kizlar derslerinize iyi çalışın Rabbim muvaffak etsin Hayirli guzel sonuclara sebep olur insallah

Ozlemcim cnm benim bak farketmisim bı gün yokluğunu bile his geldin yavrum))

Duamnur sende hoş geldin cnm nabersin:))

TAMAM ..Yemen'den ALINGANLIK YAPMAM:)))

buket yaa bende hep kucağımda kullanıyorum bilgisayarı hem uzanıyorum böyle iyi oluyo ne olacak böyle diye düşünüyorum
hee onu hatırlıyorum başka şeylerdemi dedim ne dedim:18:, inşallah devam eder 2. çocuk mutlu bi yuva falaan ayyyy çok heyecanlı

bende sedaya aynı şeyi sölüyorum belki onunda normal yolla gelir sen bu şekilde pek fazla dile getirmiyordun sadece hamile olduğunu öğrenmeden bir kaç gün önceydi sanırım benim normal yolla olmaz dediğini hatırlıyorum ama bak şimdi bebişin seninle ve daha 7,5 ay oralarda olacak gitmeyecek biyere

Ozlemcim cnm benim bak farketmisim bı gün yokluğunu bile his geldin yavrum))

sağol canıımm hayırlı arkadaşsın ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…