Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

buketim öncelikle hamilelik takvimin hayırlı olsun 9 ay boyunca dursun o takvim, Allahım korusun, bol dua ve popuyu devir yatmaktan başka çaren yok, ayrıca bırak şimar yayıl, semir, istedigini yaptır anam tadını çıkar :)) oyy maşallah kalp sesinide duymuşsun çok uzun yıllar yaşasın senin kuzun

Mesude,özlem selam bebekler, cok başim ağriyor, ama sizi özledim bi bakıp çıkayım dedim, burdaki herkesi çoook öpüyorum ve kucakladım, sedoşum kolay gelsin :))))))

amin canım çok sağol.bak tatlım senin şahsında tüm arkadaşlara yazıyorum.soran sormayan,baş sağlığı dileyen tüüüüüüüm arkadaşlarıma teşekkür edrim.Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun.Şimdi canlarım;anneannemi bugün defnettiler.memlekette olduğu için ben gidemedim.açıkçası belki iyide oldu çünkü o ruh haliyle bide cenaze kaldıramazdım iyice kötü olurdum.
bu ameliyat işini ankaradan 3 doktorla konuştum.biri araştırma hastanesinde diğerleri tüp bebek merkezlerinde çalışıyorlar.üçüde ameliyattan kaçış yok dedi.
sonra geçen yıl gittiğim tüp bebek merkezindeki doktoru aradım.dedim böyle böyle O da gel biran önce yapalım.ne kadar erken olursan senin için o kadar iyi dedi.
sonra pendik şifa hastanesinde bir doktorun methini duydum.işinin ehli bide ona görün dediler.bugün ordaydım.Senle ilgili olan kısma geliyorum.adam dediki bu film 2012 mayısında çekilmiş.çikolata kisti için ameliyat kaçınılmaz tamam,miyom rahimin üst kısmında bebeğin yerleşip besleneceği yerde değil(BUKET demişti ya bi yer varmış diye hemen onu hatırladım) ayrıca boyutuda tehlikeli değil onun için onu önemsemiyorum.enfeksiyon çok basit antibiyotiğe başlamışsın zaten geçer;ama tüpler için yorum yapabilmeme için yeniden film çekilmesi lazım dedi.bugün 11.gün ideal günlerdesin dedi.bende çekin o zaman dedim.hemen haber verdi hazırladılar 10 dk da çekti.diş çektirirken canın ne kadar yanarsa o kadar yandı.bak benim 3. oldu.çok şükür hepside rahat geçti.kaldıki bende enfeksiyon var.yani senin daha kolay bile olabilir.bu kadar düşünme,erteleme bence.fındıkzadedeki merkezin adı radyomar zaten.burda 400 tl verdim bugün.yani fiyat o aralıkta.ben iki yeride öneririm.avrupa yakası sana daha yakınsa oraya git.telle aryıp randevu alıyorsun adetin ilk günü.ama ters düşüyor dersen bunlarda gayet ilgili ve naziklerdi.soner bey öekti burda.fındıkzadede özel olarak bayan olsun istiyorsan telde belirtiyorsun onlar ona göre ayarlıyorlar onuda söylim.Tüp bebek merkezine gelince ben geçen yıl çok araştırdım.önerim koşu yolunda Umut tüp bebek merkezi var.bahçeci gruba bağlı.orda ulun bey ve süleyman bey var.ikiside iyiymiş ama ben ulun beyle görüşmüştüm.netten de çok araştırdım.işinin ehli.ben onunla devam edicem.fiyat olarakta 6000 tl imiş.bi görüş derim.
gelelim bana.film çekildi.bi tarafta hidrosalpenks yok ama diğer tarafta emin olamadılar.bi şişlik var ama hidrosalpenkste olabilir,spazmda olabilir demiş uzman raporda.ama geçen yılki filmden farklı çıktığı kesin ! iyiki çekti.vel hasılı pazartesi gidicem tahliller yapılacak,anestezi doktoru görücek one göre inşallah bi aksilik olmAZsa çarşamba ameliyatımı yapıcak.Yalnız açık ameliyat olucak.doktor böylesi senin için daha iyi dedi.çünkü bu şekilde yapışıklıkları temizlememiz daha kolay.yumurtalığa zarar gelme olasılığı az dedi.ayrıca AYŞE nin dediği mavi sıvıyı verecek ameliyat esnasında.eğer hidrosalpens yoksa,tüpler açıksa tüplere hiç dokunmadan bırakıcak.eğer sızıntı bile varsa spontan şansınız azda olsa var dedi.kapalı ama hidrosalpins yoksa tüpte şansınız yüksek dedi.ama ikiside varsa mecbur alacak tüpleri.yani ben ameliyata girerken bunu göze alarak giricem ama sonuçta doğru işlem yapılacağından eminim.ayrıca maddi olarakta beni zorlamayacak.uçuk bi fiyat çıkarmayacak.ankaradaki doktor ben 6000 alırım hastane ne kadar alır bilmem dedi. yuh dedim ya.burda 2000 civarı bitecek inşallah.şu anda hepinizin duasına ihtiyacım var.aklınıza geldikçe dua edin lütfen.hepinizi kocaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan öptüm.Allah a emanet olun

Mesude,özlem selam bebekler, cok başim ağriyor, ama sizi özledim bi bakıp çıkayım dedim, burdaki herkesi çoook öpüyorum ve kucakladım, sedoşum kolay gelsin :))))))

hoş geldin burcum geçmiş olsun, çok çalışmaktan ağrıdı herhalde başın azıcık dinlenin bariiii

anaaaaaa bukeeet burcu yazıcınca farkettim ne zaman yaptın sen takvimi hiç farketmemişim, yok aslında gördüm doğru yaa ama uyanamamışım demekki hayırlı olsun

Son düzenleme:

Amin cnm ve aleykum selam his geldin bizde seni izledik tatlim bas ağrısı cok kötu ekrana fazla bakma o zaman git yat gecmis olsun Rabbim şifalar versin bende seni cok öptüm cnm
Ha bu arada bu ara sık sık banyo yapıyorsun ya calışmalardan folayi saclarını kurutmayı unutma o sebepten de olabilir:)))))

Tesekkur ederim ozlemim ya sende hayirlisin kiz :)))

zeynepcim Allah yardımcın olsun inşallah tüplerin alınmasına gerek kalmadan rahat başarıllı bir ameliyat geçirirsin

Son düzenleme:

sağol canım benim geçmiş olsun..yat dinlen

ay hadi hayırlısı..artık girdin bi yola...cesaretinde var maşallah..devam et..

Zeynebim cnm tekrardan basınız sagolsun Rabbim sabırlar versin
Dualardasin kuzum herseyin hayırlısı olsun hakkında kendine iyi bak sende Rabbime emanetsin...

mrb cnm benim ismim elif... seni çoooooooooooooookkkkkkkkkk iyi anlıyorum inan bana cnm benim senin durumun çok düşündürücü ilginç sen tek bi hastaneyemi bakındın bugüne kadar yani, o fsh 108 hep aynı hastanedemi ölçtürdün yani ölçüm cihazlarında bi problemmi varki acaba çünkü maşallah yumurtan 11 mm gelişmiş ve bu süper bişi çok güzel ilaçsız birde ve dier tahlillerin maşallah normal çıkmış emar genetik falan iyi.başka doktor ve başka hastaneyede bi görünseydin..ve sen defalarca çocuk istediğini belirtip onlarda dikkate almamışlar buna çok üzüldün haklısın boşa zaman kaybı oluyor menapozda zaman çok önemli ama inş tatlım dier tahlillerinde rahim filminde sorunsuz normal çıkar inş. en yakın zamanda bebişine kavuşursun benim fshile 4 ay önce tanıştım bilmiyorum nezmandan beri yüksektihatta fsh nedir onu bile bilmiodum kendimiz denedik olmayınca doktora gittik ve erken menapoza girmişsin senin bidaha çocuğun olmaz hiç yumurta yok dedi başka doktora gittim oda aynı yumurta hiç görülmüo yok menapoz... ve başka doktor aynısı hatta bana tüp bebek bile önermediler tutmaz sana parana yazık dediler mini tüp varmış fsh yüksek olanlara yapılıomuş onu önerdiler bitek bakalım düşünüyorum daha..benim ultrasonda ve testlerdfe hiç ama hiç yumurta görülmüo 0 yani fsh 40 dan aşşa inmio ama 40dan yukarı güzel çıkıo tavan yapıo hep yüksek hep yüksek artık ölçtürmüom moralim bozuk hatta adet olmadım daha ki ilaç kullanıyorum o bile korkutuyo beni acaba diyorum tamamen menapoza girdimde kesildimmi tamamen benim yumurtalıklar 40 yaşındaki kadınla aynıymış ama bak sana bişi anlatacağım geçen ay doktopra kontrole gittim beklerken sıra 40 42 yaşlarında kilolu bi bayan doktorun odasından ağlayarak çıktı ve duvara yaslandı düşecek hemen koştum kolundan tuttum abla dedim iyimisin şöle otur neyin var oda dediki gülüm benim 4 çocuğum var ve şuan 6buçuk aylık hamileymişim dedi ben tabi şok nasıl yani sen farkında deilmisin haberin olmadımı bu aya kadar dedim kadın ben kilolu olduğum için şişmanlıktan sandım ve midemde gastrit var kusmalarımıda ondan sandım ve ayrıca geçmişte yine adetim gecikmişti doktora gittim bana menapoza kesin girdiğimi ondan artık adet görmücen diye söledi dedi sandımki menapozda olduğum için adet görmüom ama meğer hamileliktenmiş dedi ve hıçkırarak ağlıo istemiyorum dio doktor erken doğum riskin var 7 aylık doğurusun demiş düşünsene kadın hamile olduğunu öğrenio ve 2 hafta sonra doğuracak yani rabbimden ümit kesilmez o ol dedimi imkansız yoktur rabbim yar ve yardımcın olsun işlerini kolaylaştırsın seninde ve isteyen herkese çifter çifter versin bebiş cnm benim inş. en yakın zamanda kucağın bebekle dolsun

cnm merhaba ben bı ıkı defa bu topiğe gelmıstım ve psıkolojık gebe tabırın cok ılgımı cekmıstı sımdı bı baktım kasım gebelerınde gordum ve 7 haftalık hamıleymıssın cok sevındım cnm artık gercekten gebesın
rabbım hayırlısı saglıkşısıyla kucagınada almayı nasıp etsın bende 2012 kasım annelerı grubundanım
kasım annesı olmak nasıp olmadı o ayrı
bak gece gece pek bı sevındım

Cnm benim masallAh sana bı mesajla herkese cevap bermüşsün eksik kalmamıştır sanırım cok tesekkur ediyorum iyi duleklerin icin kendine de kızma zaman zaman bizde de oluyor biliyoruz niye seni kıralım ki anlayişli olmak lazım adnde kendini suçlu hissetme sen söylemeseydin bizde bilemezsin boşuboşuna arada soğukluk olacaktı sen acaba deyip duracaktin degil mı Rabbim senin de yardimcin oldun vede cok gecmis olsun tatlim Kendi adıma söylim hic darılmadım yalnista anlamadım buradaki herkese zaman zaman böyle seyler olmuştur bende ilk geldigimde sitem belki de naz etmiştim ama taniyinca anlıyorsun ki gercekten bazen gözden kazanılıyor neyse fazla uzatmim ben öptüm kocaman seni iyi bak kendine ablamın adaşi:))

Selam Hayirli günler CANLARIM duanda topikte benden baska kimse yok belki uyuyor belki deviriniz var her nerede olursanız insallah iyisinizdir ve guzel seyler oluyordur ben bu gece hic uyumadım eşim de gececiydi sabah geldi uyandım erkenden ve ayaktayim suanda bu aralar cok duygusaldim zaten balık burcuyum sulu gözlünün biriyim ağlamak icin dokunmaya bile gerek kalmıyor haldeyim esime de cok kırıldım zaten hassas donemde oldugumu bile bile cok anlayissiz cok kırdı beni sanki o hamile ben onu nazlayip duruyorum ama artık bende suratımı asacam konusmucam hatasını anlayana kadar neyse haber vermek icin girdim topige ben bu ara girmicem kk'ya ne kadar olur bilmem ama iyi oluncaya kadar kendinize cok iyi bakın kuzucuklar hepinizi cok seviyorum seda burcu iyi çalışın bak guzel haberlerinizi duymak istiyorum yaseminim buketim kizlar iyi dinlenin bebislere iyi bakın Rabb'ime emanet ediyorum sizleri bedişş kuzum seninde hersey yolunda olur test sonucların cok iyi çikar insallah Çiğdem Gül 7verengul kizlar Rabbim yardımcınız olsun güç kuvvet versin Hayirli kolay doğumlar basıp etsin dikkat edin yormayın kendinizi aslı Aylin bircan özlem Didem Zeynep Merve ve zuperz kizlar sizlerde iyi bakın kendinize ismini yazmadığım kaldı ise affola kizlar Eabbime emanet olun gorusunceye kadar kendinize çivi bakın hepinizi candan öpüyorum

günaydın kızlar nasılsınız bende durumlar aynı kalktık kahvaltı yaptık dinlenme modundayız

Canımm tekrar başınız sağ olsun Allah mekanını cennet etsin. İyi bir dr bulmana da, rahim filmini tekrarlamana da sevindim inşallah sorunsuz olacak bitecek canım ameliyatın. Dualarımız elbette seninle canım hep dua edicez sana kolay bir operasyon olması için. Sen de Allah'a emanet ol canımm hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Doğrudur bu sorunlar insanı yoruyor alından yapıyr bir anda patlayabiliyor sebeb yokken bizde bunu anlıyoruz o yüzden açıklama yaptık sen de sakinleşmişsin gelmişsin herkes her an mutlu olamaz kahkaha atamaz böyle durumlar olabilir ama dur bakalım gün doğmadan da neler doğar ümidini kaybetme. Bak biz de bir evlat bile yok hiç o anı yaşamadık bile. Ben 2.5 senedir kaç dr değştirdim ne ilaçlar 2 aşılama şimdi tüp aşamasındayım ama zaman zaman gergin alınga olsam da iyi olmak zorundayım bnu biliyorum. İnşallah dediğin gibi tüpe gerek kalmaz ama çok düşük bir şans. Rabbime bırakıyorum en hayırlısını o bilir.

Canım valla erkekler böyle bazen kendileri gebe gibi naz yapıyorlar tabii onlarda insan onlarında canınınn sıkkın olduğu gergin zamanları olabilir ama gebeyken bitaz daha anlayış bekliyor insan sanırım. Daha çok düşünülmek istiyor takılma sen bunlara düzelir. Sende neden ağlıyorsun canım ne derdin var eşinin bu durumalarındna başka ne güzel gebesin bebeğin gelece evinize neşe gelecek bunları düşün onun doğumunu kucağına alacağın anı. Düzelir eşinde canım anlık birşeydir sen de biraz kafanı dağıt kendini üzme boş yere kendini nasıl rahat hissedeceksne öyle yap. Biz burdayı bekleriz.

Günaydın kızlarr. Ben saat 11 e geliyordu kalktım eşim hala uyuyor bir ara uyandracaktım gittim öyle güzel uyuyordu ki kıyamadım geri geldim bekliyorum uyanmasını ve çok acıktım. Daha evde de az işleirm var kaynanam gidicez falan ee çalışmalar da başladı kim görürse sabah çalışma olur diyordum daha iyi olurmuş diyorum koca uyanamadı ki daha ne ara olacak bilmem akşama kalacak yine sanırım neden erkekler bizim kadar önemsemiyorlar şu durumu bilmiyorum yaa ben belki normal lur deneyelim diye kendimi yırtıyorum tuvalet tutup ovulasyonlar yapıyprum diyorum da bak sabah olsun iyi olur diye adamın geç kalkacağı tutuyor ne diyim bilmiyorum yanii. Yok yok böyle tembel bir kocayla anca tüp olur bizim

Sagol canım teşekkür ederim.bende statümü değiştirdim zaten gercekten hamile yaptım.gercekten hamileyim valla bak:))

herkese hayırlı pazarlar sevgili hamiş ve hamiş adayları arkadaşlarım.
şimdi cevaplara geçiyorum sırayla ;

Tümaycım canım benim vayyyy demek hastaneye gelicen hemen veriyorum adresi, hem belki benim dr sanada iyi gelir esenyurtta esencan polikliniği diye biryer. merkezde, ama tam adresini bilmiyorum açık adres olarak.

Mesudecim kuşum benim, evet maşallah güçlü görünüyor bebeğim, o kıpkırmızı kanama hiç gözümün önünden gitmiyor, Allah kimseye yaşatmasın o korku çok fena. o an insanın aklına bebeğin düştüğünden başka bişey gelmiyor, ve çok fena bir çaresilik duygusu, alttan kanama geliyor hissediyorsun ama tutabileceğin bişey değil, kendini sıksan, tutsan herşey nafile, Allah dur demeden durmaz yani. çok şükür bugnlerime hamdlsun.

Aslı ikizim 4 kldan tebriklerini aldım canım, sesli tebrik, sessiz tebrik, kalpten tebrik, candan tebrik, hepsi için teşekkür ediyorum kuşum. inşallah o belirtilerin hamilelik belirtisidir. çünkü beni biliyorsun adet belirtisinden farklı bir belirtim yoktu, meğersem adet değilmiş

Burcu(duamnur) çok teşekkür ederim canım arkdaşım, Allah razı olsun, inşallah artık herşşey yolunda gider dediğin gibi.

Dünürüm Gül'cüm, gelinin vallaha ortalığı birbirine katarak geliyor ben sana diyim, çok cadaloz olacak bu belli, Allah yardımcın olsun kayınvalidesi olarak

Burcu oooooo spora başlamışsın süper bir haber bu, aynen bende hamilelik öncesi hertürlü spora ara vermiştim, hem kafan değişir çok sevndim demekki seninde bebeğinin gelişi yakın anladım ben anladıımmmm, kafa başka yerlere gidince bebekler düşüveriyor rahme

Bedriyem canım yaaa yine dr maceralarını okudum, evham yapma kuşum, vesvese yapmamak için dualar var hep araştır bul onları oku, hakkten herşeyin başı stres. kafan rahat olunca Allah korusun en kötü durum bile vucudun kazandığı o mutluluk direnci ile düzeliyor Allahın izni ile.

Çiğdemmmm oyy hastanelerde kalmışsın saatlerce üff beklemek ne zordur, heleki o sistem gitti demiyorlarmı ozaman işte hayat duruyor. ama çok şükürki raporların güzel çıkmış, o ilacınıda içince inşallah herşeyin dahada dengelenir.

Buketimmmmmm ayyy çok sevindim kalp atışlarına yaaa, oyy maşallah aman ne olur dr un dediği gibi kıpırmada, ben önceleri öyle dr fazla yürüme uzanma dinlen vs dediğinde hafife alıyordum, ben iyiyim nye şöyle yapmiyim böyle yapmiyim diyordum, hiç ummadığım anda cart diye kanamayı görünce anladım durumun ciddiyetini biliyosun. zaten dr son gittiğimde hiçbir şikateyim olmamasına rağmen progestan vermişti, bende amannnn ne ince eleyen sık dokuyan fazla takan bir drum var diyordum kendi kendime, ama meğersem elbetteki onun gördüğü şeyleri biz göremiyoruz nekadarda kendimizi prof sansakta banada dr um bu kıymetli gebelik onun için riske atamayız yasemincim dedi, bende hemen havalandım, e tabi zor gelince kıymetli olarak tabir ediliyor heralde. benimki dün 6+3 çıktı ama kesenin yaşımı yoksa bebeğğin yaşımı bilemiyorum. bu arada kasım annelerine hoşgeldin

Sedacımm canım ayy ovulasyonda koyu çizgileri görmüşsün maşallah canım benim çok sevindim. bak işlem bittikten sonra salla titret olayını unutmayın, sonra yatabildiğin kadar ayaklarını duvara diki yat saatlerce, sonrada gece yıkanma, sabah yıkan, drum bana her gidişimde bunu söylüyordu, yaptım yaptım en sonunda tutturdum Allahın mucizesiyle inşallah senin içinde bir mucize versin rabbim hayırlısıyla.

Özlem kuşum senin çalışmalar ne durumda senle ilgili o şekilde bir bilgi bulamadım geçmişte??? kırmızı gecelik hala bekliyor

Zeynepcim canım benim inşallah tüplerin alınmasına hiç gerek kalmaz Allahın mucizeleri hiç bitmez kuşum, dualarım seninle olacak. inşallah herşey çok güzel şekilde gelişir.

Depresifpolyanna Elif'cim, aramıza katılmışsın daha evvlde görüyordum seni ara ara ama uzun cevap yazamadığım için seninle konuşma fırsatımız olmadı. Allahım sana en kısa zamanda şifalar mucizeler güzel haberler versin inşallah hep. Yaşadığımız her an, aldığımız yani alabildiğimiz her bir nefes mucize aslında, düşün ki nefessiz kaldın, Allah "nefes al kulum" demeden nasıl nefes alacağız. herşeyin sahibi Rabbim sanada en güzel sağlıklı haberleri, mutlu bir geleceği nasibetsin inşallah.

Dünden bugüne yzanların yazılarına cevap verdim, daha fazla geçmişe gidemedim, eşim çok kızıyor radyasyona yaklaşma diye:18:

Sedacim sana kırmızı gecelik Yada siyah jartiyerli takım öneririm

Son düzenleme:
Yasım canım bende bisey yokken ikinci kontrolde ortaya çıktı ve doktor genel olarak sebebini bilemiyoruz dedi.anlayacağın oki olacağı varsa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…