- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.281
aynen kuşum al bir tembel de bende var. zaten hamiş olunca ohhh 9 ay yapmıycaz dye çok sevinmiştik :)))))))))))))) darısı başınıza olsun inşallahGünaydın kızlarr. Ben saat 11 e geliyordu kalktım eşim hala uyuyor bir ara uyandracaktım gittim öyle güzel uyuyordu ki kıyamadım geri geldim bekliyorum uyanmasını ve çok acıktım. Daha evde de az işleirm var kaynanam gidicez falan ee çalışmalar da başladı kim görürse sabah çalışma olur diyordum daha iyi olurmuş diyorum koca uyanamadı ki daha ne ara olacak bilmem akşama kalacak yine sanırım neden erkekler bizim kadar önemsemiyorlar şu durumu bilmiyorum yaa ben belki normal lur deneyelim diye kendimi yırtıyorum tuvalet tutup ovulasyonlar yapıyprum diyorum da bak sabah olsun iyi olur diye adamın geç kalkacağı tutuyor ne diyim bilmiyorum yanii. Yok yok böyle tembel bir kocayla anca tüp olur bizim
Yasım canım bende bisey yokken ikinci kontrolde ortaya çıktı ve doktor genel olarak sebebini bilemiyoruz dedi.anlayacağın oki olacağı varsa olur
tabiki ama insanın bir şikayeti olmayınca normal yaşamına dvam ediyorsun ve aslında bizim gibi nanemollu hamilelerin hiçbir şikayeti olmasa bile hasta gibi yavaş davranıp, dinlenip iş yapmayıp uyuz biri olmaları gerekiyor. ama yabi senle ben birer atlamacı zıplayıcı pat diye oturup kalkan, hızlı iş yapan tipler için bu yaptığımız hareketler bize normal geliyor ama , işte bir zaman sonra aşşağı tarafımızdan sinyalleri alıyruz ne yazıkki, onun için teyzem bana diyoki " ayağının altında yumurta varmış gibi yürüyeceksin" diyo. oyyyy ben nasıl öyle bir hanımefendi olabilrim hiç bilmiyorum derken, oldum bile :)))))))))
Özlem kuşum senin çalışmalar ne durumda senle ilgili o şekilde bir bilgi bulamadım geçmişte??? kırmızı gecelik hala bekliyor
ayyy aynen evi hali bende de aynı durumda. yerler saç dolu, utanıyorum biri gelince , eşimede çok yüklenmek istemiyorum zten akşama kadar yediğim içtiğim tabakları mutfağa bırakıyorum o makineye koyuyor, çamaşırları asıyor filan sağolsun, genel olarak evi toplu tutuyor ama işte, tuvaletleri lavaboyu çamaşırsulayamıyorum, yerleri süpüremiyorum va va bi işe yaramıyorum şu sıralar. ve senin dediğin gibi ben kendimde artık kokuşma safhasına gelmiştim 2 gün evvel, artık ılık su ile hemencicik yıkandım çıktım. oh ya mis gibi.Ay yası sırma zaten esım basıma bela oldu:)ama iyikide o öyle tencere kapak olayı yani.o yanımda yokken bazen yine kaldır kuldur oturup kalkıyorum sonra bı kasığım Batıyor ondan sonra ben kendimi tokatliyorum:)ya zaten evini bı görsen bok götürüyor:)artık evinden midem bulaniyo dün kadın gldi temizliğe geri gitti.saat altıya kadar elektrik gelmedikadinda anca salı boşmuş .baskada kimseyi tanımıyorum herkesede guven olmaz artık katlanamiyorum evin bu haline:)yeteeeeer diye bağıracam.ama doktor hiç bı is yapma dedi yav.evi geç kendimde pisim:)bı salı olsada kendime gelsem:)
benide anca kırmızı gecelikle hatırla hııııh bundan sonra sana özlem dediklerinde direk gözünde kırmızı bir gecelik gelecek özlem eşittir kırmızı gecelik, çalışma mı kaldı bitti yok çalışma falan 4 gün çalıştık bitti bekliyoruz
ya buu arada siz buketle paldır küldür oturur kalkarım diyorsunuz geçengün bende kendimi düşündüm ben iş yerinde merdivenleri koşarak ikili ikili çıkıyorum bişey istiyorlar hemen getirmek için ben dedim hamileykende böyle yaparım aslında dikkat etmek lazım ikisindede çok takılmamıştım bunlara, bizimkiler alışmış herşeyi hemen istiyorlar özleeem diye bağırdıklarında hemen yanlarında olayım istiyorlar ben ne olacam acaba böyle hayır alışmışım bende ağırdan alamamki
aynen kuşum al bir tembel de bende var. zaten hamiş olunca ohhh 9 ay yapmıycaz dye çok sevinmiştik :)))))))))))))) darısı başınıza olsun inşallah
tabiki ama insanın bir şikayeti olmayınca normal yaşamına dvam ediyorsun ve aslında bizim gibi nanemollu hamilelerin hiçbir şikayeti olmasa bile hasta gibi yavaş davranıp, dinlenip iş yapmayıp uyuz biri olmaları gerekiyor. ama yabi senle ben birer atlamacı zıplayıcı pat diye oturup kalkan, hızlı iş yapan tipler için bu yaptığımız hareketler bize normal geliyor ama , işte bir zaman sonra aşşağı tarafımızdan sinyalleri alıyruz ne yazıkki, onun için teyzem bana diyoki " ayağının altında yumurta varmış gibi yürüyeceksin" diyo. oyyyy ben nasıl öyle bir hanımefendi olabilrim hiç bilmiyorum derken, oldum bile :)))))))))
Ay yası sırma zaten esım basıma bela oldu:)ama iyikide o öyle tencere kapak olayı yani.o yanımda yokken bazen yine kaldır kuldur oturup kalkıyorum sonra bı kasığım Batıyor ondan sonra ben kendimi tokatliyorum:)ya zaten evini bı görsen bok götürüyor:)artık evinden midem bulaniyo dün kadın gldi temizliğe geri gitti.saat altıya kadar elektrik gelmedikadinda anca salı boşmuş .baskada kimseyi tanımıyorum herkesede guven olmaz artık katlanamiyorum evin bu haline:)yeteeeeer diye bağıracam.ama doktor hiç bı is yapma dedi yav.evi geç kendimde pisim:)bı salı olsada kendime gelsem:)
kızlar arkadaş listemizden bir yıldız daha kaymış bulunuyor aşağıdaki hamişler listemize doğru
buketide aşşağı indirdim, doğum yapacağımız tarihlere göre sırayla koydum Allah nasibederse.
şimdi sırada Özlem görünüyor hadi bakalım bekliyoruz...
kızlar arkadaş listemizden bir yıldız daha kaymış bulunuyor aşağıdaki hamişler listemize doğru
buketide aşşağı indirdim, doğum yapacağımız tarihlere göre sırayla koydum Allah nasibederse.
şimdi sırada Özlem görünüyor hadi bakalım bekliyoruz...
bende aşağı inmek istiom ama halen daha bat 15 şubat görünüyo....
kızlarrrr cumartesi gittik doktorumuza yani dün
kese tek göründü...bebeğim yemiş diğer keseyi eritmiş bünye dedi doktor. ense ölçümümüz yapıldı..kuzum keyif yapıyordu poz vermesini görmeniz lazımdı...gül gül öldük doktor eşim ve ben..çok hareketliydi doktorumuz bir türlü yakalayamadı ensesini...kalp atımını dinletti.ama 2 sn bile sürmedi.kalp atımını dinlerken kuzum olduğu yerde kaldı doktorumuz hemen yakaladı enseyi ölçümünü yaptı 1.3 çıktı.o da normalmiş... 2li test istersen yaptıralım istemezsen yaptırmayalım dedi..istedim tabi ki..yaptırdık testler ankaraya gidiyormuş 3 güne gelir dediler haftasonunu saymayın dediler...çarşamba öğleden sonra arayın çıkmışsa gelirsiniz dediler..ama öğlenci olduğum için perşembe sabahı gideriz büyük bir ihtimal...son durum bu.. ilaç falan vermedi..demir kansızlık gibi sorun çıkmadı.benden durumlar böyle..bu arada teyzeleri kuzum 6 cm olmuş...10 gün gelişimimiz ileriden gidiyor..mide bulantılarım hafifledi...en azından kusmalarım ortadan kalktı...sizler nasılsınız?
Canlarım günaydın nasılsınız ??? Bu sorum hepinize teker teker soruldu bilin???? Sizleri cok özledim, bugün bedişin dua günüymüş :))
çok güzel bir gün olsun, hiç beklenmedik supriz gelişmeler olsun ve hayırlı güzle habaerle alın inşallah, yaso dua listesiyle ilgili sana özel mesaj attım bi okuyuver, öptüm hepinizi :))))))
Günaydın herkese nasılsınız bakalım , benim gibi çalışmayan biri için gün erken başladı çünkü yine uyuyamıyorum malesef
Dün gece burda fırtına koptu şimşek çaktı gök gürledi yağmur şakır şakır yağdı korku filmi gibiydi kocacıma sarıldım hep..hava çok bozdu yani anlayacağınız kapalı bayağı..
Burcucum üstüme alınıp cvplıyorum bende :)) iyi çok şükür idare ediyoruz sen nasılsın? Beni de spora götürrrrrrrrrrrrr çok özledim bende :)))
Yanaklarını mıncırdığım öpüyorum senii ..
Buketcim o ilaçtan bende kullanıyorum adı osteocare olması lazım, kalsiyum magnezyum vitamin hepsi var içinde, hem kraplara iyi geliyor hemde düşmesini engelliyormuş bebeğin. Benimki biraz aşağıda ya erken gelmesin diye vermişti doktorum.. Ama folik asit de kullanman lazım ilk 3 ay yda bol ceviz yemen lazım.. Amannn kime söylüyorum sen benden daha iyi biliyosun kiii :)))
Canlarım günaydın nasılsınız ??? Bu sorum hepinize teker teker soruldu bilin???? Sizleri cok özledim, bugün bedişin dua günüymüş :))
çok güzel bir gün olsun, hiç beklenmedik supriz gelişmeler olsun ve hayırlı güzle habaerle alın inşallah, yaso dua listesiyle ilgili sana özel mesaj attım bi okuyuver, öptüm hepinizi :))))))
Günaydın herkese nasılsınız bakalım , benim gibi çalışmayan biri için gün erken başladı çünkü yine uyuyamıyorum malesef
Dün gece burda fırtına koptu şimşek çaktı gök gürledi yağmur şakır şakır yağdı korku filmi gibiydi kocacıma sarıldım hep..hava çok bozdu yani anlayacağınız kapalı bayağı..
Burcucum üstüme alınıp cvplıyorum bende :)) iyi çok şükür idare ediyoruz sen nasılsın? Beni de spora götürrrrrrrrrrrrr çok özledim bende :)))
Yanaklarını mıncırdığım öpüyorum senii ..
Buketcim o ilaçtan bende kullanıyorum adı osteocare olması lazım, kalsiyum magnezyum vitamin hepsi var içinde, hem kraplara iyi geliyor hemde düşmesini engelliyormuş bebeğin. Benimki biraz aşağıda ya erken gelmesin diye vermişti doktorum.. Ama folik asit de kullanman lazım ilk 3 ay yda bol ceviz yemen lazım.. Amannn kime söylüyorum sen benden daha iyi biliyosun kiii :)))
gunaydın arkadaşlar
bedriye ve gül dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inş.
hersey yolundadır umarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?