Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aynen kuşum al bir tembel de bende var. zaten hamiş olunca ohhh 9 ay yapmıycaz dye çok sevinmiştik :)))))))))))))) darısı başınıza olsun inşallah

Yasım canım bende bisey yokken ikinci kontrolde ortaya çıktı ve doktor genel olarak sebebini bilemiyoruz dedi.anlayacağın oki olacağı varsa olur

tabiki ama insanın bir şikayeti olmayınca normal yaşamına dvam ediyorsun ve aslında bizim gibi nanemollu hamilelerin hiçbir şikayeti olmasa bile hasta gibi yavaş davranıp, dinlenip iş yapmayıp uyuz biri olmaları gerekiyor. ama yabi senle ben birer atlamacı zıplayıcı pat diye oturup kalkan, hızlı iş yapan tipler için bu yaptığımız hareketler bize normal geliyor ama , işte bir zaman sonra aşşağı tarafımızdan sinyalleri alıyruz ne yazıkki, onun için teyzem bana diyoki " ayağının altında yumurta varmış gibi yürüyeceksin" diyo. oyyyy ben nasıl öyle bir hanımefendi olabilrim hiç bilmiyorum derken, oldum bile :)))))))))

Ay yası sırma zaten esım basıma bela oldu:)ama iyikide o öyle tencere kapak olayı yani.o yanımda yokken bazen yine kaldır kuldur oturup kalkıyorum sonra bı kasığım Batıyor ondan sonra ben kendimi tokatliyorum:)ya zaten evini bı görsen bok götürüyor:)artık evinden midem bulaniyo dün kadın gldi temizliğe geri gitti.saat altıya kadar elektrik gelmedikadinda anca salı boşmuş .baskada kimseyi tanımıyorum herkesede guven olmaz artık katlanamiyorum evin bu haline:)yeteeeeer diye bağıracam.ama doktor hiç bı is yapma dedi yav.evi geç kendimde pisim:)bı salı olsada kendime gelsem:)

Son düzenleme:
Özlem kuşum senin çalışmalar ne durumda senle ilgili o şekilde bir bilgi bulamadım geçmişte??? kırmızı gecelik hala bekliyor

benide anca kırmızı gecelikle hatırla hııııh bundan sonra sana özlem dediklerinde direk gözünde kırmızı bir gecelik gelecek özlem eşittir kırmızı gecelik, çalışma mı kaldı bitti yok çalışma falan 4 gün çalıştık bitti bekliyoruz

ya buu arada siz buketle paldır küldür oturur kalkarım diyorsunuz geçengün bende kendimi düşündüm ben iş yerinde merdivenleri koşarak ikili ikili çıkıyorum bişey istiyorlar hemen getirmek için ben dedim hamileykende böyle yaparım aslında dikkat etmek lazım ikisindede çok takılmamıştım bunlara, bizimkiler alışmış herşeyi hemen istiyorlar özleeem diye bağırdıklarında hemen yanlarında olayım istiyorlar ben ne olacam acaba böyle hayır alışmışım bende ağırdan alamamki

bukeeett napıyosun hamilelik nasıl gidiyor varmı mide bulantın bide doktor sana ne kadar rapor verdi

Son düzenleme:
ayyy aynen evi hali bende de aynı durumda. yerler saç dolu, utanıyorum biri gelince , eşimede çok yüklenmek istemiyorum zten akşama kadar yediğim içtiğim tabakları mutfağa bırakıyorum o makineye koyuyor, çamaşırları asıyor filan sağolsun, genel olarak evi toplu tutuyor ama işte, tuvaletleri lavaboyu çamaşırsulayamıyorum, yerleri süpüremiyorum va va bi işe yaramıyorum şu sıralar. ve senin dediğin gibi ben kendimde artık kokuşma safhasına gelmiştim 2 gün evvel, artık ılık su ile hemencicik yıkandım çıktım. oh ya mis gibi.

alemsin yaaa tamam tamam zaten kırmızı geceliğimi sedaya yolluycam hadi gözün aydın
ayyy işte bak şimdiden kendini alıştırmazsan bizim gbi hamiş olduktan sonra böyle etkisiz eleman gibi yatmak zorunda kalırsın
hem belkide zaten çalışmalar sonuç vermiştir, yavrucak sana tutunmaya çalışıyordur, ama sen böyle hoplayıp zıplayınca sağlam şekilde tutunamıyordur Allah korusun. yarından itibren hanımefendi ol bakalım, hani bu kibar kızlar nasıl hareket eder, bi düşün , kırıta kırıta, heh işte öyle olucan

kızlar arkadaş listemizden bir yıldız daha kaymış bulunuyor aşağıdaki hamişler listemize doğru
buketide aşşağı indirdim, doğum yapacağımız tarihlere göre sırayla koydum Allah nasibederse.
şimdi sırada Özlem görünüyor hadi bakalım bekliyoruz...

aynen kuşum al bir tembel de bende var. zaten hamiş olunca ohhh 9 ay yapmıycaz dye çok sevinmiştik :)))))))))))))) darısı başınıza olsun inşallah

valla bir süre sonra böyle oluyo demek ki yanii. Görev gibi de olunca eşler biraz yadırgıyor açıkçası ama ne yapayım yanii öyle olmak zorunda. Bak bugün geç kalktı zten kahvaltı ettik evde biraz daha işlerim vadı hallettim duşa girdik kaynanamların dün evlilik yıldönümüydü az rahatsızlanmış gidemedik bugün gittik oturduk geldik eşim dedi hava güzel dolaşaım tamm dedim ee 2 saat dolaşmışıız hal kalmadı gece olursa olur yoksa yarın ama rahatım çünkü bugünde hala koyu çıkyrı dün kadar omasa da ve iki günden önce çatlamaz o yüzden yarın da olsa olur daha iyi olur belki de o yüzden bakıcaz yarın kesin olmalı ama inşallahh.

yaa bende öyleyim aşılamalarımda eşi artık bana söylenmekten deli oldu unutuyorum yıkarı birey koyuyorum pat diye yatıyorum kalkıyorum koşuyorum eşim aman dur napıyorsun falan diyor ama unuutuyordum bejnde hiç mıy mıy insana gelemem o işi hemen yapmam lazım yani olduğunca yavaş oldum şimdiden kara larar tüp olursa naparım diyorum çünkü o zaman azami dikkat gerekecek normalden daha fazla riskli ilk üç ay off valla parmak uçlarımda yürütürler anamla kocam beni. Çalışmam da lazım günde kaç kere arar anam beni bilmem dikkat edicem kadında alıcaz zaten o zaman belli şeyler için neyse ki evim küçük kolay temizleniyor. Bende bir küçük hanumefendü oliciğim sanırsamm sende boşverr kıymetini bil bugünlerinin yayıl yat bebek oluncazaten koşturacaksın bol bol

Canımm boşverr se ve bebeğin herşeyden önemlisiniz eşin az bir üstten süpürebilir salı gününe kadar idare edersiniz. Bu keyfi birşey değil ki sonuçta.. Yakında riskli günler bitince yavaştan yaparsın bak ne şekilde geldi mucizenn işterse çöp ev olsun valla yeter ki bebişin iyi olsun tatlımm

bende aşağı inmek istiom ama halen daha bat 15 şubat görünüyo....

kızlarrrr cumartesi gittik doktorumuza yani dün

kese tek göründü...bebeğim yemiş diğer keseyi eritmiş bünye dedi doktor. ense ölçümümüz yapıldı..kuzum keyif yapıyordu poz vermesini görmeniz lazımdı...gül gül öldük doktor eşim ve ben..çok hareketliydi doktorumuz bir türlü yakalayamadı ensesini...kalp atımını dinletti.ama 2 sn bile sürmedi.kalp atımını dinlerken kuzum olduğu yerde kaldı doktorumuz hemen yakaladı enseyi ölçümünü yaptı 1.3 çıktı.o da normalmiş... 2li test istersen yaptıralım istemezsen yaptırmayalım dedi..istedim tabi ki..yaptırdık testler ankaraya gidiyormuş 3 güne gelir dediler haftasonunu saymayın dediler...çarşamba öğleden sonra arayın çıkmışsa gelirsiniz dediler..ama öğlenci olduğum için perşembe sabahı gideriz büyük bir ihtimal...son durum bu.. ilaç falan vermedi..demir kansızlık gibi sorun çıkmadı.benden durumlar böyle..bu arada teyzeleri kuzum 6 cm olmuş...10 gün gelişimimiz ileriden gidiyor..mide bulantılarım hafifledi...en azından kusmalarım ortadan kalktı...sizler nasılsınız?

Canlarım günaydın nasılsınız ??? Bu sorum hepinize teker teker soruldu bilin???? Sizleri cok özledim, bugün bedişin dua günüymüş :))
çok güzel bir gün olsun, hiç beklenmedik supriz gelişmeler olsun ve hayırlı güzle habaerle alın inşallah, yaso dua listesiyle ilgili sana özel mesaj attım bi okuyuver, öptüm hepinizi :))))))

Günaydın herkese nasılsınız bakalım , benim gibi çalışmayan biri için gün erken başladı çünkü yine uyuyamıyorum malesef
Dün gece burda fırtına koptu şimşek çaktı gök gürledi yağmur şakır şakır yağdı korku filmi gibiydi kocacıma sarıldım hep..hava çok bozdu yani anlayacağınız kapalı bayağı..
Burcucum üstüme alınıp cvplıyorum bende :)) iyi çok şükür idare ediyoruz sen nasılsın? Beni de spora götürrrrrrrrrrrrr çok özledim bende :)))
Yanaklarını mıncırdığım öpüyorum senii ..
Buketcim o ilaçtan bende kullanıyorum adı osteocare olması lazım, kalsiyum magnezyum vitamin hepsi var içinde, hem kraplara iyi geliyor hemde düşmesini engelliyormuş bebeğin. Benimki biraz aşağıda ya erken gelmesin diye vermişti doktorum.. Ama folik asit de kullanman lazım ilk 3 ay yda bol ceviz yemen lazım.. Amannn kime söylüyorum sen benden daha iyi biliyosun kiii :)))

günaydın tatlılarım öyle yoğun bir hafta sonu geçirdimki hiç dinlenemedim. cumartesi misafirim vardı dün de pikniğe gittik, bi daha 2 günümü de doldurmıcam
neyse geçmişe şöyle bir göz attım buket ve yaso kalp atışlarını görmüşler maşallah ikinize de Allah ın izniyle hiç bir şeycik olmaz doktorun tavsiyesine uyun dinlenin sıkıntılı günleri kolayca atlatırsınız inşallah.
zeynepcim sanada kolaylık diliyorum Allah yar ve yardımcın olsun hayırlısı ile ameliyatını olursun inşallah ne cok para istemişler o paraya tüp bebek yapılır dvlette olmuyor mu bu ameliyat acaba:26: neyse sen iyi ol da gerisi önemli değil Allah yardım eder inşallah.

ayyy canım beniiiim zaten gözüm aşağıdaki listede yukarılar beni açmıyor

kızlar günaydın, güzel bir hafta geçirirsiniz inşallah

ebru ve aslı canlarım sizin dualarınızı dün okuyabildim rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin ikinizede

kızlarrrr Günaydınnnn
İyi haftalaarrrrrr
Buketcim srnde duymuşsun kalp atışlarınııı Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallahhh bol bol dinlen kalkma
Nazannn nerelerdesin aramıza dön artıkkkk
Çiğdemmm canım benim yine namaza kalktın kahvaltı yaptın buraya yazdın ve uyumaya gittin demiiiseni uykucuuuu
Kızlarrr ben hastalandım hastalanacam göğüslerim çok fena kopacak sankiiii ((
Çok yorgunum dün hep kışturmacayla geçti ve evimi bile temizleyemedim yani Yaso ve Buket bende sizdenimmm

canımm ne güzell iyiymiş bebeğin ikili testte iyi çıkar inşallah bir sorun çıkmaz sanmam. Maşallah valla baya büyüdü yani.

iyiyim ben kendi adıma azıcık bir uyku var ama geçen hafta ki gibi değilim artık ileri saate alıştım haftasonu da uyuyunca. Yalnız gece ikide uyandım feci sırtım ağrıyordu ikizimm yaa yarım saat uyuyamadım öyle zati halvet falanda olmadı bu akşama bakıcaz beni ovu yine koyu çıktı eveli günü kadar değil ama kaç gündür koyu yahuu ne yumurtaymış bu böyle bakalım bu akşamda yapıcam nasıl çıkacak. Ama hiç yumurtlama akıntısı falan yok nasip kısmet..

Canımm uykun kaçtı demek öyle olunca sabah yatsaydın biraz daha zorlasaydın belki uyurdun neyse artık gün içinde uyursun belki.

Evett bugun dua günümm.. Allah dualarımızı kabul etsin inşAllah..

bende çok şükür iyi haberlerle geldim. yani öyle sanıyorum, tsh kandeğerlerimin hepsi referans değerleri içinde çıkmış.. tsh taban referansa çok yakın ama artık değerlerin içinde hep çok düşük çıkıyordu.. yine doktora gidiceğiz ama bugun değil artık haftaya ctesi normal doktor kontrolude var kısmetse, oradanda dahiliyeciye gideriz artık..

Çiğdemm ya neden uykun gelmiyor acaba? bende uyuyamıyorum yaa ben hiç cevz yiyemedim tiksindim ama çok sağlıklıymış gerçekten
gunaydın arkadaşlar
bedriye ve gül dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inş.

hersey yolundadır umarımm

seni özledimm haa..
ne kadar zamandır goremıyordum seni, iyi olmana çok sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…