Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canımm ne güzel haber bu sevindim senin için. Doktorsa gerekeni söyler ama öyle görünüyorsa öyledir. Herşey yolunda gidiyor çok şükür..

Hava nasıl kapadı var ya yağmur döktürecek of içim daraldı yaa evde olsam vurur kafayı uyurdum şimdi. Evde de sıkılıyor insan be en iyisi yine çalışmak öğlen bir kahve içer kendime gelirim ben.

Bediş duanı okudum
Canım inşallah bebeğin sağlıkla doğar inşallah, tsh değerlerin normale döner ve hiç bir sağlık sorunu yaşamadan saglıkla kolayca doğurursun, Rabbim dualarını bağışlasın

Hava nasıl kapadı var ya yağmur döktürecek of içim daraldı yaa evde olsam vurur kafayı uyurdum şimdi. Evde de sıkılıyor insan be en iyisi yine çalışmak öğlen bir kahve içer kendime gelirim ben.

erzurumda hava günlük güneşlik çalışıyoruz çıkıp gezmek vardı ama napalım canımız sağolsun.:)

Ayyy çok güldümmm :)))) aslımm süpersinn aynende öyle oldu valla şimdi uyandım hihiiii )
Bende sizdenim pis ve pasaklı oldum iyice doğuma yakın yaparım diye diye saldım bayağı ..

Şekerim dayanamıyorum ztn Buraya yazdıktan sonra bişiler yiyorum sonra döne döne uyuyorum azcık daha şimdi uyandım :))
Sizde şu halveti yapın artık günler boşa gitmesin yahuu

Bedriyecim çok sevindim bir sorun çıkmamasına sende rahatla artık çok şükür de balım..
Bilmiyorum ki gece uyuyamıyorum hiç sabah da işte böle oluyo bu saatte kalkıyorum.. Şimdi tiksinmiyosan şimdi ye canım beyin gelişimi için çok faydalı, ben geçen oturdum bi poşet kırılmamış ve ayıklanmamış vardı saatlerce yğraştım şimdi de gidip gelip yiyorum gözünün önüne koy sende..

günaydın kızlarrrr...hayırlı haftalar herkese.......

Günaydın canım, nasılsın?
Sende durumlar ne alemde kendime arkadaş arıyorum aynı mıyız acaba ??

Ayy burda da öyle seda yaa
İçim kabardı ( o falda olur ama neyse :))
İçim sıkıldı işte, bende kahve içsem 1 bardak nolur kiiii

günaydın kızlar güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle bende kalktım evimi temizledim mis gibi oldu birazdan da görümcemi doktora götürecem

Canlarım, valla bizim burda da hava cok bozdu, bu hafta hep öyle geçecek sanırım,

Seda kuzum sırttın ağriyormuş geçmiş olsun ikizim, benimde dün akşam halvet günümdü yapamadık eve cok gec geldik, yorgunluktan bayıldım, valla ödevimi bir gün aksattım hayırlisi olsun artık, trlafi ederim inşallah

çigdemcim az önce senin aynı hamile bir arkadaşim var onunla konuştum, aynı senin şikayetlerini söyledi, oda hiç uyuyamıyormuş

Bediş canim cok şükür sonucların cok iyi cıkmış maşallah

Günaydın canım, nasılsın?
Sende durumlar ne alemde kendime arkadaş arıyorum aynı mıyız acaba ??
çiğdemcimm valla bel ağrısı cız cızz sancım oluyo bu aralar mide bulantımda geri geldisağolsun öğür dur ama iyim yinede çok şükür az kaldı..cumartesi de dra gidicez bakalım sancımı ne oldğunu anlamadım ama dr a sorcam zaten NTS yede gircez bakalım hayırlısı...

KUTLU DOĞUM HAFTASI İÇİN MAYIS SONUNA KADAR hayır için 100.000 adet

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş
çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini MESAJLA atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..
RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..

BEN : 5500 ADET
ASLI : 4000 ADET
GÜLDEN : 100O ADET
TUBA : 2000 ADET
ÇİĞDEM:1000 ADET
NARTANESİ(AYŞE): 1000 ADET
BURJU : 1000 ADET
SEDA : 1000 ADET
BEDRİYE: 1000 ADET
AYLİN : 1000 ADET

BİRCAN : 1000 ADET
ZEYNEP: 1000 ADET
ÖZLEM : 700 ADET

TÜMAY : 500 ADET
YASEMİN : 100 ADET
MERVE : 100 ADET
MESUDE : 100 ADET
ELİF : 100 ADET
KIZLAR DAHA OKUYAN - OKUMAK İSTEYEN YAZMADIĞIM VARSA BANA MESAJ ATSIN...

Evet canım öyle yaa Gül de yazmış ztn aynı şeyleri yaşıyoruz normal ama çok zor artık yaa..
Allah size de yaşatsın emiiiiiii :))

Valla aynıyız canım benim ya,
5 dk ayakta dursam sanki kopuyo belim, bulantı bende de var ama kusmadım hiç ilk zamanlar ne kötüydü gerçekten, ilk 3 ay ve son 3 ay zormuş hakketen ortada ne rahattık dimi :))
Allahtan az kaldı tek tesellim o ztn..
Yeni Hamişler bu günlerinizin kıymetini bilin valla..
Sancı mı bilmiyorum ama karnım ağrıyo benimde ara ara hele geçen gün sanki adet olmuşum gibi bi ağrı ağrı ne oluyo diye baktım akıntım vardı bayağı bende anlamıyorum pek ya..
Özlemişsindir yavrunu hadi bakalım az kalmış:) merak etme ama onlar iyiler bize çektiriyolar artık sığamıyorlar napsın yavrucak :)))

aynen canım benimde midem bulandı ama hiç istifra etmedimm..ayakta belim ağrımıyo genelde sırt üstü yatınca rahat ediyorum ama belim ağrıyo işte..ayakta karnımın eteklerine doğru ağrı oluyo fazla duramıyorum zaten bu aralar dinlenmek lazımmış bolbol..aynen canım konuşuyorum bebişimle sende haklısın daracık yerde kaldın az kaldı bebeğim diyorum sende dayan bende dayancam diyorum...akıntı bendede var canım normal ama pembemsi kanlı fln gelirse hemen dra git..bende dikkat ediyorum..canım adet olcakmışım gibi oluyodu ama bu ara cız cız iğneyle çizer gibi acıma oluyo bi kaç kişi sancı öyle oluyo demişti heralde o sancı bende tam anlamıyorum..bakalım hafta sonu cıkar varsa drada sorarım..özledim oğluşumuda göriym ya bakıym büyümüşmüü...:)

Belki tırnaklarıyla çiziyodur :))
Bana da bi dahaki gidişimde nts ye gir öyle gel demişti ben bikere girmiştim oyüzden biliyorum nasıl olduğunu 15 dk fln bekliyosun aman sakın sırt üstü yatma canım daha çok belin ağrır yan da yatılabiliyo haberin olsun..
Büyümüştür annesiii kafası aşağıdadır poposu yukarda yerim onun totosunu :)) ben cumartesi gördüğümde ağzını açıp kapatıyodu balık gibi şimdiden aranıyo mu acaba dedim :))))

canım yanda yatıyorum ama yanda kaburgama doğru bi ağrı oluyo dr rahmin büyüdüğü için batar demişten o yüzden sırt üstüde yatıyorum bi öle bi böle..tabi tatlım emme egzersizi yapıomuş artık içerde ben hık tuttuğunu hissediyorum bazen..bazende karnı denk gelio heralde 1-2 kere nefes almasına bile denk geldim elimi koyunca :)

Anaaammmmmm bende istiyorum yaaaa :)))) süper dinliyosun ozaman sen maşallah ben hiç nefesini hissetmedim kiiii
Hıçkırdığını hissediyorum ama çok defa günde 1 kez kesin oluyo :))
Emme egzersizi yaptığını bilmiyodum ama çok taylıydı apzını açıp kapatması yerim ben onu yaa :))

nadir oluyo zaten canım evdesin sende artık iyice büyüdü denk gelirsin belki..:) ben ultrasonda net göremiyorum artık dr büyüdüğü için sığmıyo dedi çıkınca görürüm artık yerim ağzını burnunu

Evet artık tek seferde görünmüyolar parça parça bakıyor doktor da.. Bende dinliyim belki rastlarım nefesine ayy çok güzel ya :))

Neyse kankamızın güzel annesiii ben çıkıyorum azcık evi topliyim gelirim yine öpüldünüz 😘

görüşürüz canım yorma fazla kendinide kankamızıda öptümm bende

Merhaba canlarım... Gül Çiğdem ne güzel sohbet etmişsiniz hem özendim size bebişlerinize kavuşmanıza az kaldı diye hem de tırstım son aylarda beni neler bekliyor diye
Allahım kolayca sağlıkla kavuştursun miniklerinize inşallah
haftasonu misafirlerim vardı yatılı canlarım giremedim o yüzden yeni gittiler daha yoruldum çok... bu hafta da biz şehirdışında olucaz ondan dularımı bitirdim vaktim varken
bdroner / bedriye 08.04.2013 pazartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum
7verengul / k.gül 09.04.2013 salı sağlıklı hamişlik+kolay doğum
akyuzcigdem / çiğdem 10.04.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
burju82 / burcu 11.04.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
dualarınızı okudum canlar Allah kabul etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…