- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.301
Evett bugun dua günümm.. Allah dualarımızı kabul etsin inşAllah..
bende çok şükür iyi haberlerle geldim. yani öyle sanıyorum, tsh kandeğerlerimin hepsi referans değerleri içinde çıkmış.. tsh taban referansa çok yakın ama artık değerlerin içinde hep çok düşük çıkıyordu.. yine doktora gidiceğiz ama bugun değil artık haftaya ctesi normal doktor kontrolude var kısmetse, oradanda dahiliyeciye gideriz artık..
Hava nasıl kapadı var ya yağmur döktürecek of içim daraldı yaa evde olsam vurur kafayı uyurdum şimdi. Evde de sıkılıyor insan be en iyisi yine çalışmak öğlen bir kahve içer kendime gelirim ben.
kızlarrrr Günaydınnnn
İyi haftalaarrrrrr
Buketcim srnde duymuşsun kalp atışlarınııı Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallahhh bol bol dinlen kalkma
Nazannn nerelerdesin aramıza dön artıkkkk
Çiğdemmm canım benim yine namaza kalktın kahvaltı yaptın buraya yazdın ve uyumaya gittin demiiiseni uykucuuuu
Kızlarrr ben hastalandım hastalanacam göğüslerim çok fena kopacak sankiiii((
Çok yorgunum dün hep kışturmacayla geçti ve evimi bile temizleyemedim yani Yaso ve Buket bende sizdenimmm
canımm ne güzell iyiymiş bebeğin ikili testte iyi çıkar inşallah bir sorun çıkmaz sanmam. Maşallah valla baya büyüdü yani.
iyiyim ben kendi adıma azıcık bir uyku var ama geçen hafta ki gibi değilim artık ileri saate alıştım haftasonu da uyuyunca. Yalnız gece ikide uyandım feci sırtım ağrıyordu ikizimm yaa yarım saat uyuyamadım öyle zati halvet falanda olmadı bu akşama bakıcaz beni ovu yine koyu çıktı eveli günü kadar değil ama kaç gündür koyu yahuu ne yumurtaymış bu böyle bakalım bu akşamda yapıcam nasıl çıkacak. Ama hiç yumurtlama akıntısı falan yok nasip kısmet..
Canımm uykun kaçtı demek öyle olunca sabah yatsaydın biraz daha zorlasaydın belki uyurdun neyse artık gün içinde uyursun belki.
Evett bugun dua günümm.. Allah dualarımızı kabul etsin inşAllah..
bende çok şükür iyi haberlerle geldim. yani öyle sanıyorum, tsh kandeğerlerimin hepsi referans değerleri içinde çıkmış.. tsh taban referansa çok yakın ama artık değerlerin içinde hep çok düşük çıkıyordu.. yine doktora gidiceğiz ama bugun değil artık haftaya ctesi normal doktor kontrolude var kısmetse, oradanda dahiliyeciye gideriz artık..
Çiğdemm ya neden uykun gelmiyor acaba? bende uyuyamıyorum yaa ben hiç cevz yiyemedim tiksindim ama çok sağlıklıymış gerçekten
seni özledimm haa..
ne kadar zamandır goremıyordum seni, iyi olmana çok sevindim..
günaydın kızlarrrr...hayırlı haftalar herkese.......
Hava nasıl kapadı var ya yağmur döktürecek of içim daraldı yaa evde olsam vurur kafayı uyurdum şimdi. Evde de sıkılıyor insan be en iyisi yine çalışmak öğlen bir kahve içer kendime gelirim ben.
çiğdemcimm valla bel ağrısı cız cızz sancım oluyo bu aralar mide bulantımda geri geldisağolsun öğür dur ama iyim yinede çok şükür az kaldı..cumartesi de dra gidicez bakalım sancımı ne oldğunu anlamadım ama dr a sorcam zaten NTS yede gircez bakalım hayırlısı...Günaydın canım, nasılsın?
Sende durumlar ne alemde kendime arkadaş arıyorum aynı mıyız acaba ??
Canlarım, valla bizim burda da hava cok bozdu, bu hafta hep öyle geçecek sanırım,
Seda kuzum sırttın ağriyormuş geçmiş olsun ikizim, benimde dün akşam halvet günümdü yapamadık eve cok gec geldik, yorgunluktan bayıldım, valla ödevimi bir gün aksattım hayırlisi olsun artık, trlafi ederim inşallah
çigdemcim az önce senin aynı hamile bir arkadaşim var onunla konuştum, aynı senin şikayetlerini söyledi, oda hiç uyuyamıyormuş
Bediş canim cok şükür sonucların cok iyi cıkmış maşallah
çiğdemcimm valla bel ağrısı cız cızz sancım oluyo bu aralar mide bulantımda geri geldisağolsun öğür dur ama iyim yinede çok şükür az kaldı..cumartesi de dra gidicez bakalım sancımı ne oldğunu anlamadım ama dr a sorcam zaten NTS yede gircez bakalım hayırlısı...
aynen canım benimde midem bulandı ama hiç istifra etmedimm..ayakta belim ağrımıyo genelde sırt üstü yatınca rahat ediyorum ama belim ağrıyo işte..ayakta karnımın eteklerine doğru ağrı oluyo fazla duramıyorum zaten bu aralar dinlenmek lazımmış bolbol..aynen canım konuşuyorum bebişimle sende haklısın daracık yerde kaldın az kaldı bebeğim diyorum sende dayan bende dayancam diyorum...akıntı bendede var canım normal ama pembemsi kanlı fln gelirse hemen dra git..bende dikkat ediyorum..canım adet olcakmışım gibi oluyodu ama bu ara cız cız iğneyle çizer gibi acıma oluyo bi kaç kişi sancı öyle oluyo demişti heralde o sancı bende tam anlamıyorum..bakalım hafta sonu cıkar varsa drada sorarım..özledim oğluşumuda göriym ya bakıym büyümüşmüü...:)Evet canım öyle yaa Gül de yazmış ztn aynı şeyleri yaşıyoruz normal ama çok zor artık yaa..
Allah size de yaşatsın emiiiiiii :))
Valla aynıyız canım benim ya,
5 dk ayakta dursam sanki kopuyo belim, bulantı bende de var ama kusmadım hiç ilk zamanlar ne kötüydü gerçekten, ilk 3 ay ve son 3 ay zormuş hakketen ortada ne rahattık dimi :))
Allahtan az kaldı tek tesellim o ztn..
Yeni Hamişler bu günlerinizin kıymetini bilin valla..
Sancı mı bilmiyorum ama karnım ağrıyo benimde ara ara hele geçen gün sanki adet olmuşum gibi bi ağrı ağrı ne oluyo diye baktım akıntım vardı bayağı bende anlamıyorum pek ya..
Özlemişsindir yavrunu hadi bakalım az kalmış:) merak etme ama onlar iyiler bize çektiriyolar artık sığamıyorlar napsın yavrucak :)))
aynen canım benimde midem bulandı ama hiç istifra etmedimm..ayakta belim ağrımıyo genelde sırt üstü yatınca rahat ediyorum ama belim ağrıyo işte..ayakta karnımın eteklerine doğru ağrı oluyo fazla duramıyorum zaten bu aralar dinlenmek lazımmış bolbol..aynen canım konuşuyorum bebişimle sende haklısın daracık yerde kaldın az kaldı bebeğim diyorum sende dayan bende dayancam diyorum...akıntı bendede var canım normal ama pembemsi kanlı fln gelirse hemen dra git..bende dikkat ediyorum..canım adet olcakmışım gibi oluyodu ama bu ara cız cız iğneyle çizer gibi acıma oluyo bi kaç kişi sancı öyle oluyo demişti heralde o sancı bende tam anlamıyorum..bakalım hafta sonu cıkar varsa drada sorarım..özledim oğluşumuda göriym ya bakıym büyümüşmüü...:)
canım yanda yatıyorum ama yanda kaburgama doğru bi ağrı oluyo dr rahmin büyüdüğü için batar demişten o yüzden sırt üstüde yatıyorum bi öle bi böle..tabi tatlım emme egzersizi yapıomuş artık içerde ben hık tuttuğunu hissediyorum bazen..bazende karnı denk gelio heralde 1-2 kere nefes almasına bile denk geldim elimi koyunca :)Belki tırnaklarıyla çiziyodur :))
Bana da bi dahaki gidişimde nts ye gir öyle gel demişti ben bikere girmiştim oyüzden biliyorum nasıl olduğunu 15 dk fln bekliyosun aman sakın sırt üstü yatma canım daha çok belin ağrır yan da yatılabiliyo haberin olsun..
Büyümüştür annesiii kafası aşağıdadır poposu yukarda yerim onun totosunu :)) ben cumartesi gördüğümde ağzını açıp kapatıyodu balık gibi şimdiden aranıyo mu acaba dedim :))))
canım yanda yatıyorum ama yanda kaburgama doğru bi ağrı oluyo dr rahmin büyüdüğü için batar demişten o yüzden sırt üstüde yatıyorum bi öle bi böle..tabi tatlım emme egzersizi yapıomuş artık içerde ben hık tuttuğunu hissediyorum bazen..bazende karnı denk gelio heralde 1-2 kere nefes almasına bile denk geldim elimi koyunca :)
nadir oluyo zaten canım evdesin sende artık iyice büyüdü denk gelirsin belki..:) ben ultrasonda net göremiyorum artık dr büyüdüğü için sığmıyo dedi çıkınca görürüm artık yerim ağzını burnunuAnaaammmmmm bende istiyorum yaaaa :)))) süper dinliyosun ozaman sen maşallah ben hiç nefesini hissetmedim kiiii
Hıçkırdığını hissediyorum ama çok defa günde 1 kez kesin oluyo :))
Emme egzersizi yaptığını bilmiyodum ama çok taylıydı apzını açıp kapatması yerim ben onu yaa :))
nadir oluyo zaten canım evdesin sende artık iyice büyüdü denk gelirsin belki..:) ben ultrasonda net göremiyorum artık dr büyüdüğü için sığmıyo dedi çıkınca görürüm artık yerim ağzını burnunu
görüşürüz canım yorma fazla kendinide kankamızıda öptümm bendeEvet artık tek seferde görünmüyolar parça parça bakıyor doktor da.. Bende dinliyim belki rastlarım nefesine ayy çok güzel ya :))
Neyse kankamızın güzel annesiii ben çıkıyorum azcık evi topliyim gelirim yine öpüldünüz 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?