- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.321
Kizlar ben yatıyorum evdeyim bugün ense yapıyorum:)
Özlem dün hamisligi sormussun.gormemisim.sabahları midem bulaniyo
Çiğdem tavsiyelerin icin sagol.ceviz yemeye çalışıyorum.magnezyumu nasıl icecem bilmiyorum.Zaten oncedende icemezdim o saseleri
Bedis tahlillerin iyi çıkmış sevindim cok.sende rahatla artık:)
Burcu ve Seda güya ikinizde çalısmalara vbaslamistiniz.tembel çıktınız:)durmak yok yola devam
ooo süper ozaman ben cuma gününden yazarım sana ozaman kçta gideceğimi, ama büyük ihtimalle sabah 9 randevusunu alırım benİyi akşamlar yasemin canım ben senin doktoru biliyorum benim evime minibüsle 10 dk.
sedacım ayyy o koyu çizgileri değerlendirebilsn keşke, ayy bak benim takdiğim neydi, ben 1-2 söylerdim, sonra küsüp gider yatardım, bi bakardımki biraz sonra tıpış tıpış gelmiş bu sefer o beni ikna etmeye çalışırdı o daha güzel oluyorvalla bir süre sonra böyle oluyo demek ki yanii. Görev gibi de olunca eşler biraz yadırgıyor açıkçası ama ne yapayım yanii öyle olmak zorunda. Bak bugün geç kalktı zten kahvaltı ettik evde biraz daha işlerim vadı hallettim duşa girdik kaynanamların dün evlilik yıldönümüydü az rahatsızlanmış gidemedik bugün gittik oturduk geldik eşim dedi hava güzel dolaşaım tamm dedim ee 2 saat dolaşmışıız hal kalmadı gece olursa olur yoksa yarın ama rahatım çünkü bugünde hala koyu çıkyrı dün kadar omasa da ve iki günden önce çatlamaz o yüzden yarın da olsa olur daha iyi olur belki de o yüzden bakıcaz yarın kesin olmalı ama inşallahh.
yaa bende öyleyim aşılamalarımda eşi artık bana söylenmekten deli oldu unutuyorum yıkarı birey koyuyorum pat diye yatıyorum kalkıyorum koşuyorum eşim aman dur napıyorsun falan diyor ama unuutuyordum bejnde hiç mıy mıy insana gelemem o işi hemen yapmam lazım yani olduğunca yavaş oldum şimdiden kara larar tüp olursa naparım diyorum çünkü o zaman azami dikkat gerekecek normalden daha fazla riskli ilk üç ay off valla parmak uçlarımda yürütürler anamla kocam beni. Çalışmam da lazım günde kaç kere arar anam beni bilmem dikkat edicem kadında alıcaz zaten o zaman belli şeyler için neyse ki evim küçük kolay temizleniyor. Bende bir küçük hanumefendü oliciğim sanırsamm sende boşverr kıymetini bil bugünlerinin yayıl yat bebek oluncazaten koşturacaksın bol bol
canımmm serapçım bu nasıl bir dalgınlık yaa hemen seni de topiğimizin üst tarafındaki yıldızlarından kaydırıp, alt taraftaki yıldızlara ekledim, adi hayırlı uğurlu olsun inşallah. ayy hakkını helal et nasıl atlamışım ben bunu yaa.bende aşağı inmek istiom ama halen daha bat 15 şubat görünüyo....
kızlarrrr cumartesi gittik doktorumuza yani dün
kese tek göründü...bebeğim yemiş diğer keseyi eritmiş bünye dedi doktor. ense ölçümümüz yapıldı..kuzum keyif yapıyordu poz vermesini görmeniz lazımdı...gül gül öldük doktor eşim ve ben..çok hareketliydi doktorumuz bir türlü yakalayamadı ensesini...kalp atımını dinletti.ama 2 sn bile sürmedi.kalp atımını dinlerken kuzum olduğu yerde kaldı doktorumuz hemen yakaladı enseyi ölçümünü yaptı 1.3 çıktı.o da normalmiş... 2li test istersen yaptıralım istemezsen yaptırmayalım dedi..istedim tabi ki..yaptırdık testler ankaraya gidiyormuş 3 güne gelir dediler haftasonunu saymayın dediler...çarşamba öğleden sonra arayın çıkmışsa gelirsiniz dediler..ama öğlenci olduğum için perşembe sabahı gideriz büyük bir ihtimal...son durum bu.. ilaç falan vermedi..demir kansızlık gibi sorun çıkmadı.benden durumlar böyle..bu arada teyzeleri kuzum 6 cm olmuş...10 gün gelişimimiz ileriden gidiyor..mide bulantılarım hafifledi...en azından kusmalarım ortadan kalktı...sizler nasılsınız?
bebeğim sen bir meleksin, seni kucaklayarak öpüyorum, bende tam bugün bi baktım 2 gün sonra dua listemiz bitiyor, Alllahım nasıl yapıcam yeni listeyi diye düşünmeye başladımki bu konuda seni görevlendirmem için sen zaten bana çanak tutmuşsunCanlarım günaydın nasılsınız ??? Bu sorum hepinize teker teker soruldu bilin???? Sizleri cok özledim, bugün bedişin dua günüymüş :))
çok güzel bir gün olsun, hiç beklenmedik supriz gelişmeler olsun ve hayırlı güzle habaerle alın inşallah, yaso dua listesiyle ilgili sana özel mesaj attım bi okuyuver, öptüm hepinizi :))))))
bircan canım özledim göüşmeedik yine uzun zamandır, çok şükür gördük tatlım, darısı başına olur inşallah.günaydın tatlılarım öyle yoğun bir hafta sonu geçirdimki hiç dinlenemedim. cumartesi misafirim vardı dün de pikniğe gittik, bi daha 2 günümü de doldurmıcam
neyse geçmişe şöyle bir göz attım buket ve yaso kalp atışlarını görmüşler maşallah ikinize de Allah ın izniyle hiç bir şeycik olmaz doktorun tavsiyesine uyun dinlenin sıkıntılı günleri kolayca atlatırsınız inşallah.
zeynepcim sanada kolaylık diliyorum Allah yar ve yardımcın olsun hayırlısı ile ameliyatını olursun inşallah ne cok para istemişler o paraya tüp bebek yapılır dvlette olmuyor mu bu ameliyat acaba:26: neyse sen iyi ol da gerisi önemli değil Allah yardım eder inşallah.
benim yani %1 bile bile şüphem yok senin bu ay o listeye kayacağına dairayyy canım beniiiim zaten gözüm aşağıdaki listede yukarılar beni açmıyor
anammmmm sen nasıl hasta olursun yaaa, bu ped ler sana ters etki mi yaptı, yoksa ziyan olmasın mantığı ile içlerini doldurayımmmı dedin kuşumkızlarrrr Günaydınnnn
İyi haftalaarrrrrr
Buketcim srnde duymuşsun kalp atışlarınııı Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallahhh bol bol dinlen kalkma
Nazannn nerelerdesin aramıza dön artıkkkk
Çiğdemmm canım benim yine namaza kalktın kahvaltı yaptın buraya yazdın ve uyumaya gittin demiiiseni uykucuuuu
Kızlarrr ben hastalandım hastalanacam göğüslerim çok fena kopacak sankiiii((
Çok yorgunum dün hep kışturmacayla geçti ve evimi bile temizleyemedim yani Yaso ve Buket bende sizdenimmm
bedriyem ohhhh çok şükür yaaaaa valla içim rahatladı ohh test sonuçları maşallah mükemmel çıkmış, inşallah bundan sonra hep böyle iyi haberlerle dönersin.Evett bugun dua günümm.. Allah dualarımızı kabul etsin inşAllah..
bende çok şükür iyi haberlerle geldim. yani öyle sanıyorum, tsh kandeğerlerimin hepsi referans değerleri içinde çıkmış.. tsh taban referansa çok yakın ama artık değerlerin içinde hep çok düşük çıkıyordu.. yine doktora gidiceğiz ama bugun değil artık haftaya ctesi normal doktor kontrolude var kısmetse, oradanda dahiliyeciye gideriz artık..
Çiğdemm ya neden uykun gelmiyor acaba? bende uyuyamıyorum yaa ben hiç cevz yiyemedim tiksindim ama çok sağlıklıymış gerçekten
seni özledimm haa..
ne kadar zamandır goremıyordum seni, iyi olmana çok sevindim..
ooo desene bizim topiği çer çöp pislik götürüyor, yeni bir pislik akımı başladı sayemizdeAyyy çok güldümmm :)))) aslımm süpersinn aynende öyle oldu valla şimdi uyandım hihiiii)
Bende sizdenim pis ve pasaklı oldum iyice doğuma yakın yaparım diye diye saldım bayağı ..
ooooo bana arkadaş gelmiş, evde yatanlar furyasına hşgeldin canımcımKizlar ben yatıyorum evdeyim bugün ense yapıyorum:)
Özlem dün hamisligi sormussun.gormemisim.sabahları midem bulaniyo
Çiğdem tavsiyelerin icin sagol.ceviz yemeye çalışıyorum.magnezyumu nasıl icecem bilmiyorum.Zaten oncedende icemezdim o saseleri
Bedis tahlillerin iyi çıkmış sevindim cok.sende rahatla artık:)
Burcu ve Seda güya ikinizde çalısmalara vbaslamistiniz.tembel çıktınız:)durmak yok yola devam
ooo süper ozaman ben cuma gününden yazarım sana ozaman kçta gideceğimi, ama büyük ihtimalle sabah 9 randevusunu alırım benşimdiden tiyo vereyim kesinleşince hemen yazarım, müsait olursan gelirsin görüşürüz, yanımda eşim olur, annem olur ma aile tanışırız
sedacım ayyy o koyu çizgileri değerlendirebilsn keşke, ayy bak benim takdiğim neydi, ben 1-2 söylerdim, sonra küsüp gider yatardım, bi bakardımki biraz sonra tıpış tıpış gelmiş bu sefer o beni ikna etmeye çalışırdı o daha güzel oluyor
canımmm serapçım bu nasıl bir dalgınlık yaa hemen seni de topiğimizin üst tarafındaki yıldızlarından kaydırıp, alt taraftaki yıldızlara ekledim, adi hayırlı uğurlu olsun inşallah. ayy hakkını helal et nasıl atlamışım ben bunu yaa.
bebeğim sen bir meleksin, seni kucaklayarak öpüyorum, bende tam bugün bi baktım 2 gün sonra dua listemiz bitiyor, Alllahım nasıl yapıcam yeni listeyi diye düşünmeye başladımki bu konuda seni görevlendirmem için sen zaten bana çanak tutmuşsun
bak hatırladığım kadarıyla hani bekar bi arkadaşımız vardı ya kübra isminde, onu eklemeyeceksin, birde birisi daha vardı onu hatırlarsam yazarım sana. istersen biter bitmez başlatma zaten aceleye getirme sende sıkışma.
geçen ay şöyle konuşmuştuk, her ay arkadaş listemizdeki sıraya göre bir kişi istediği duayı önersin filan demiştik ama öyle muallakta kalmıştı, işte siz daha iyi bilirsiniz ortak karar herzaman en iyisidir.
bircan canım özledim göüşmeedik yine uzun zamandır, çok şükür gördük tatlım, darısı başına olur inşallah.
benim yani %1 bile bile şüphem yok senin bu ay o listeye kayacağına dair
anammmmm sen nasıl hasta olursun yaaa, bu ped ler sana ters etki mi yaptı, yoksa ziyan olmasın mantığı ile içlerini doldurayımmmı dedin kuşum
bedriyem ohhhh çok şükür yaaaaa valla içim rahatladı ohh test sonuçları maşallah mükemmel çıkmış, inşallah bundan sonra hep böyle iyi haberlerle dönersin.
ooo desene bizim topiği çer çöp pislik götürüyor, yeni bir pislik akımı başladı sayemizde
ooooo bana arkadaş gelmiş, evde yatanlar furyasına hşgeldin canımcım
cnm çok geçmiş olsun allah şifalar nasip etsinsuperz / ebru 04.04.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrinnn07 / aslı 05.04.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner / bedriye 08.04.2013 pazartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum
7verengul / k.gül 09.04.2013 salı sağlıklı hamişlik+kolay doğum
akyuzcigdem / çiğdem 10.04.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
burju82 / burcu 11.04.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı .))
bedriyecim gözün aydın canım inşallah sonuda çok güzel olacak... buket yasemin sabrın sonun selamet inşallah bende yatmıştım kurmayın kafanızda güzel olacak rabbimizin izniyle inşallah..
zeynepcimm inşallah ameliyatın çok güzel geçecek her şey yoluna girecek ..diğer bütün topcimiz cansınız hepiniz çok tatlısınızz :)) allah sizi topicimizden eksik etmesin dua eden dilleriniz dert görmesin göbişleriniz tez wakitte şişsin inşallah :)) hastalarımız şifaa bulsun raabbim şifa wersin inşallahh...
ayrıca babannem merdiwenden düştü bugün yoğun bakımdan çıkacak allahın izniyle ufak beyin kanaması geçirdi kolu kırıldı çok şükür iyi şimdi aklınıza gelirse dualarınızda olsunn şimdiden teşekkürler öptümmm sizii
canımmmm Allah şifa versin ayy ben kıyamam yaşıllara yaa, inşallah tez vakitte sağlığına kavuşup ayağa kalkar canım benim.bedriyecim gözün aydın canım inşallah sonuda çok güzel olacak... buket yasemin sabrın sonun selamet inşallah bende yatmıştım kurmayın kafanızda güzel olacak rabbimizin izniyle inşallah..
zeynepcimm inşallah ameliyatın çok güzel geçecek her şey yoluna girecek ..diğer bütün topcimiz cansınız hepiniz çok tatlısınızz :)) allah sizi topicimizden eksik etmesin dua eden dilleriniz dert görmesin göbişleriniz tez wakitte şişsin inşallah :)) hastalarımız şifaa bulsun raabbim şifa wersin inşallahh...
ayrıca babannem merdiwenden düştü bugün yoğun bakımdan çıkacak allahın izniyle ufak beyin kanaması geçirdi kolu kırıldı çok şükür iyi şimdi aklınıza gelirse dualarınızda olsunn şimdiden teşekkürler öptümmm sizii
canımmm sen bizim arkadaş listemize eklenmek istersen bana özel mesaj gönder ekleyelim senide, ayrıca yeni dua listemiz başlayacak, onda da bulunmak istiyorsan yazabilirsin.kızlarrr slmlar nasılsınız bakalım.....öncelikle gamzecim babaannene Allahtan şifa diliyorum tez vakitte sağlığına kavuşsun inş. çok geçmiş olsun....gelelim bana canlarım tüp bebek yaptıranlar yada yaptıracaklar yani bilgisi olanlar lütfen yardım edermisiniz yani o süreçte neler oluyor hangi tahliller yapılıyor rahim filmi kesin çektiriliyormu yani şartmı kısaca hangi aşamalardan tahlillerden nelerden geçiyoruz ben yüzeysel olarak biliyorum sadece.. ayrıntılı olarak neler yapılıyor bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim hepinizi öptüm.....
tamam cnm anladım bu mesaj bana şimdi burcuya mesaj atarımsevgili arkadaşlarım
benim şu sıralardaki durumum sebebiyle yeni dua listesi konusunda burju82 / burcu arkadaşımız bana yardımcı olabileceğini söyledi, bende çok memnun olarak kabul ettim.
yeni dua listesi hakkında tüm görüş öneri ve yorumlarınızı kendisine bildirebilirsiniz.
Herkeslere duyuruyorum böylece
kızlar birsey diyim mi biraz evvel test yaptım ikinci silik cizgi çıktı adet tarihim 11 inde sizce sevineyim mi ne yapyım şaşırdım valla ama perşembe kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı bu sürede belli olurmu
cnm hayırlısı olsun zaten yok yarın da idrar testi yapacam daha koyu olursa yaparım artık aile hekimliği bana çalışıyor vallacnm yrn kana git bakalımm öle sewinelimm ..ama silik çıktıysa wardır herhalde hadi hayırlısı inşallah..
yasemincim cnm özel msj atamadığımdan buraya yazıyorum cnm benim çok mutlu ettin beni sevindim dua listesindede bulunmak çok isterdim ama biliyosunuz mini tüp bebek tedavim başlayacak adetimi bekliyorum daha gelmedi 34 gün oldu ortalarda yok bugün yarın gelirse izmire gidicez tedavi için o yüzden sizi takip edemeyeceğim cnm bidahaki dua listesine katılırım çok isterimcanımmm sen bizim arkadaş listemize eklenmek istersen bana özel mesaj gönder ekleyelim senide, ayrıca yeni dua listemiz başlayacak, onda da bulunmak istiyorsan yazabilirsin.
cnm allah gönlüne göre versin inş. hayırlı haberler al ve bebişin senledir umarım......kızlar birsey diyim mi biraz evvel test yaptım ikinci silik cizgi çıktı adet tarihim 11 inde sizce sevineyim mi ne yapyım şaşırdım valla ama perşembe kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı bu sürede belli olurmu
Zeynep canim ameliyatin umarim cok iyi gecer aklima geldikce dua ediyorum sana hersey umarim istedigin gibi olur basin sag olsun rabbim kalanlariniza uzun omurler versin.....
Seda calis kusum yapi kocanin yakasina kocacigina hornup keci boynuzu pekmez al enerji verir...
Buket yat dinlen canim.Birde dusuk tehlikesi olanlar icin bol bol Ya mubdi cekmek iyiymis....
Gamze canim gecmis olsun babannen icin dua etcem ....
Depresif polyanna Elif canim sana hep dua ediyorum ama buraya yazmiyorum burdaki tum arkadaslarim heran aklimda heran duamdalar....
Burcu canim listemizi sen yapicakmissin simdiden eline saglik .Gul'un teklif ettigu dua guzel kim ne teklif ederse benim kabulumdur..
Gul,cigdem ve mesude sizin agrilar sizilar baslamis Allah yardimciniz olsun..Zor ve guzel bugunlerinn bol bol tadini cikarin miniklerinizi karninizda sadece size aitken bol bol sevin :)))
inşallah bir sorun çıkmaz canım gerçi doktorum bana bıraktı..bir sıkıntı olmaz dedi ense normalmiş çünkü..ama eşim de istedi bende...kafada herhangi bir soru işareti kalmasın diye...canımm ne güzell iyiymiş bebeğin ikili testte iyi çıkar inşallah bir sorun çıkmaz sanmam. Maşallah valla baya büyüdü yani.
canımmm serapçım bu nasıl bir dalgınlık yaa hemen seni de topiğimizin üst tarafındaki yıldızlarından kaydırıp, alt taraftaki yıldızlara ekledim, adi hayırlı uğurlu olsun inşallah. ayy hakkını helal et nasıl atlamışım ben bunu yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?