Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kizlar ben yatıyorum evdeyim bugün ense yapıyorum:)

Özlem dün hamisligi sormussun.gormemisim.sabahları midem bulaniyo
Çiğdem tavsiyelerin icin sagol.ceviz yemeye çalışıyorum.magnezyumu nasıl icecem bilmiyorum.Zaten oncedende icemezdim o saseleri
Bedis tahlillerin iyi çıkmış sevindim cok.sende rahatla artık:)
Burcu ve Seda güya ikinizde çalısmalara vbaslamistiniz.tembel çıktınız:)durmak yok yola devam

Son düzenleme:

Kızımm ben değil kocam tembel çıktı yaa gıcık işte. Neyse daha yumurtlama günlerim bitmedi bugün yarın falan yani. Bu akşam kesin olacak çalışma kaçarı yok

Ya Buket ben cumadan beri ovulasyon yapıyorum normalde bir gün koyu çıkar öbür gün silikleşirdi ben 3 gündür koyu görüyorum cuma çok çok koyu değildi ama koyuydu c.tesi en koyusuydu dün de ilk çizgi açık çıkmış bu sefer ikinc çizgi ondan koyuydu yne. Nedir bu anlamadım bir gün lh tavan yapar ve yumurtada 36 saat içinde çatlar bu nedir bilemedim ama yumurtlama akıntısı namına hiçbirşey yok aynı aşılama sonrası akıntısı gibi geliyor. Su gibi beyaz hani aşılama tuttu haberim yok desem bir hafta önce ilk bir deneme maksatlı yaptım baya açıktı olsa o koyu çııkardı zaten hem de ilaç içecektim ne olur ne olmaz diye gebelikte yaptım negatifti ona imkan yok belim de çok ağrıyor ovularda yumurtlamaya işaret ediyor çalışıcaz artık idolümsün Buket eşime hep seni örnek veriyorummm

canlar nasilsiniz???Ben hafta sonu cok yorulmusum anca geldim kendime...Bedisim tahlillerinin temiz cikmasina cok sevindim duanida okudum canim....

İyi akşamlar yasemin canım ben senin doktoru biliyorum benim evime minibüsle 10 dk.
ooo süper ozaman ben cuma gününden yazarım sana ozaman kçta gideceğimi, ama büyük ihtimalle sabah 9 randevusunu alırım ben şimdiden tiyo vereyim kesinleşince hemen yazarım, müsait olursan gelirsin görüşürüz, yanımda eşim olur, annem olur ma aile tanışırız
sedacım ayyy o koyu çizgileri değerlendirebilsn keşke, ayy bak benim takdiğim neydi, ben 1-2 söylerdim, sonra küsüp gider yatardım, bi bakardımki biraz sonra tıpış tıpış gelmiş bu sefer o beni ikna etmeye çalışırdı o daha güzel oluyor
canımmm serapçım bu nasıl bir dalgınlık yaa hemen seni de topiğimizin üst tarafındaki yıldızlarından kaydırıp, alt taraftaki yıldızlara ekledim, adi hayırlı uğurlu olsun inşallah. ayy hakkını helal et nasıl atlamışım ben bunu yaa.
bebeğim sen bir meleksin, seni kucaklayarak öpüyorum, bende tam bugün bi baktım 2 gün sonra dua listemiz bitiyor, Alllahım nasıl yapıcam yeni listeyi diye düşünmeye başladımki bu konuda seni görevlendirmem için sen zaten bana çanak tutmuşsun
bak hatırladığım kadarıyla hani bekar bi arkadaşımız vardı ya kübra isminde, onu eklemeyeceksin, birde birisi daha vardı onu hatırlarsam yazarım sana. istersen biter bitmez başlatma zaten aceleye getirme sende sıkışma.
geçen ay şöyle konuşmuştuk, her ay arkadaş listemizdeki sıraya göre bir kişi istediği duayı önersin filan demiştik ama öyle muallakta kalmıştı, işte siz daha iyi bilirsiniz ortak karar herzaman en iyisidir.
bircan canım özledim göüşmeedik yine uzun zamandır, çok şükür gördük tatlım, darısı başına olur inşallah.
ayyy canım beniiiim zaten gözüm aşağıdaki listede yukarılar beni açmıyor
benim yani %1 bile bile şüphem yok senin bu ay o listeye kayacağına dair
anammmmm sen nasıl hasta olursun yaaa, bu ped ler sana ters etki mi yaptı, yoksa ziyan olmasın mantığı ile içlerini doldurayımmmı dedin kuşum
bedriyem ohhhh çok şükür yaaaaa valla içim rahatladı ohh test sonuçları maşallah mükemmel çıkmış, inşallah bundan sonra hep böyle iyi haberlerle dönersin.
Ayyy çok güldümmm :)))) aslımm süpersinn aynende öyle oldu valla şimdi uyandım hihiiii )
Bende sizdenim pis ve pasaklı oldum iyice doğuma yakın yaparım diye diye saldım bayağı ..
ooo desene bizim topiği çer çöp pislik götürüyor, yeni bir pislik akımı başladı sayemizde
ooooo bana arkadaş gelmiş, evde yatanlar furyasına hşgeldin canımcım

Canim insallah musait olursam gorusmeyi cok isterim

superz / ebru 04.04.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrinnn07 / aslı 05.04.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner / bedriye 08.04.2013 pazartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum
7verengul / k.gül 09.04.2013 salı sağlıklı hamişlik+kolay doğum
akyuzcigdem / çiğdem 10.04.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
burju82 / burcu 11.04.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı .))
bedriyecim gözün aydın canım inşallah sonuda çok güzel olacak... buket yasemin sabrın sonun selamet inşallah bende yatmıştım kurmayın kafanızda güzel olacak rabbimizin izniyle inşallah..
zeynepcimm inşallah ameliyatın çok güzel geçecek her şey yoluna girecek ..diğer bütün topcimiz cansınız hepiniz çok tatlısınızz :)) allah sizi topicimizden eksik etmesin dua eden dilleriniz dert görmesin göbişleriniz tez wakitte şişsin inşallah :)) hastalarımız şifaa bulsun raabbim şifa wersin inşallahh...
ayrıca babannem merdiwenden düştü bugün yoğun bakımdan çıkacak allahın izniyle ufak beyin kanaması geçirdi kolu kırıldı çok şükür iyi şimdi aklınıza gelirse dualarınızda olsunn şimdiden teşekkürler öptümmm sizii

kızlarrr slmlar nasılsınız bakalım.....öncelikle gamzecim babaannene Allahtan şifa diliyorum tez vakitte sağlığına kavuşsun inş. çok geçmiş olsun....gelelim bana canlarım tüp bebek yaptıranlar yada yaptıracaklar yani bilgisi olanlar lütfen yardım edermisiniz yani o süreçte neler oluyor hangi tahliller yapılıyor rahim filmi kesin çektiriliyormu yani şartmı kısaca hangi aşamalardan tahlillerden nelerden geçiyoruz ben yüzeysel olarak biliyorum sadece.. ayrıntılı olarak neler yapılıyor bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim hepinizi öptüm.....

cnm çok geçmiş olsun allah şifalar nasip etsin

canımmmm Allah şifa versin ayy ben kıyamam yaşıllara yaa, inşallah tez vakitte sağlığına kavuşup ayağa kalkar canım benim.
ayrıca işte dediğin gbi yatıştayız buketle birlikte, bazı annelikler zor oluyor demekki, bizimkide şimdilik öyle görünüyor, inşallah geleceğimiz sağlıklı ve kolay olarak devam eder.
babaannen için dua edeceğim.
canımmm sen bizim arkadaş listemize eklenmek istersen bana özel mesaj gönder ekleyelim senide, ayrıca yeni dua listemiz başlayacak, onda da bulunmak istiyorsan yazabilirsin.

sevgili arkadaşlarım
benim şu sıralardaki durumum sebebiyle yeni dua listesi konusunda burju82 / burcu arkadaşımız bana yardımcı olabileceğini söyledi, bende çok memnun olarak kabul ettim.
yeni dua listesi hakkında tüm görüş öneri ve yorumlarınızı kendisine bildirebilirsiniz.
Herkeslere duyuruyorum böylece

ayrıca 3 kişi hakkında notlarım olacak: mavera49 ve hayatsultan listeye dahil olamayacaklar bu seferlik. duamnur önceki listede ekli değildi, yeni listeye dahil olacaktır, unutmayalım

Son düzenleme:
tamam cnm anladım bu mesaj bana şimdi burcuya mesaj atarım

kızlar birsey diyim mi biraz evvel test yaptım ikinci silik cizgi çıktı adet tarihim 11 inde sizce sevineyim mi ne yapyım şaşırdım valla ama perşembe kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı bu sürede belli olurmu

Son düzenleme:
Zeynep canim ameliyatin umarim cok iyi gecer aklima geldikce dua ediyorum sana hersey umarim istedigin gibi olur basin sag olsun rabbim kalanlariniza uzun omurler versin.....
Seda calis kusum yapi kocanin yakasina kocacigina hornup keci boynuzu pekmez al enerji verir...
Buket yat dinlen canim.Birde dusuk tehlikesi olanlar icin bol bol Ya mubdi cekmek iyiymis....
Gamze canim gecmis olsun babannen icin dua etcem ....
Depresif polyanna Elif canim sana hep dua ediyorum ama buraya yazmiyorum burdaki tum arkadaslarim heran aklimda heran duamdalar....
Burcu canim listemizi sen yapicakmissin simdiden eline saglik .Gul'un teklif ettigu dua guzel kim ne teklif ederse benim kabulumdur..
Gul,cigdem ve mesude sizin agrilar sizilar baslamis Allah yardimciniz olsun..Zor ve guzel bugunlerinn bol bol tadini cikarin miniklerinizi karninizda sadece size aitken bol bol sevin :)))

cnm yrn kana git bakalımm öle sewinelimm ..ama silik çıktıysa wardır herhalde hadi hayırlısı inşallah..

Duamnur burcu, canım mesajini aldım ama 10 dk engeline takıldım cevap yazamadim ,tamam kuzum :)))

canımmm sen bizim arkadaş listemize eklenmek istersen bana özel mesaj gönder ekleyelim senide, ayrıca yeni dua listemiz başlayacak, onda da bulunmak istiyorsan yazabilirsin.
yasemincim cnm özel msj atamadığımdan buraya yazıyorum cnm benim çok mutlu ettin beni sevindim dua listesindede bulunmak çok isterdim ama biliyosunuz mini tüp bebek tedavim başlayacak adetimi bekliyorum daha gelmedi 34 gün oldu ortalarda yok bugün yarın gelirse izmire gidicez tedavi için o yüzden sizi takip edemeyeceğim cnm bidahaki dua listesine katılırım çok isterim
cnm allah gönlüne göre versin inş. hayırlı haberler al ve bebişin senledir umarım......

cnm çok tşk ederim allah razı olsun en yakın zamanda göbüşün bebekle dolsun seninde....benimde hepiniz dualarımdasınız

canımm ne güzell iyiymiş bebeğin ikili testte iyi çıkar inşallah bir sorun çıkmaz sanmam. Maşallah valla baya büyüdü yani.
inşallah bir sorun çıkmaz canım gerçi doktorum bana bıraktı..bir sıkıntı olmaz dedi ense normalmiş çünkü..ama eşim de istedi bende...kafada herhangi bir soru işareti kalmasın diye...

ay kaydım mı bende aşağı doğru şimdi....dalgınlıktır canım sende hamişsin olur böyle vakalar....

ve teyzelerimiz kuzumun fotosu işte sizlere gönderdi....

Eki Görüntüle 679986

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…