- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.341
oyyy maşallah allah bağışlasın cnm allah kucağında oldugu resimleride koymayıda nasip etsininşallah bir sorun çıkmaz canım gerçi doktorum bana bıraktı..bir sıkıntı olmaz dedi ense normalmiş çünkü..ama eşim de istedi bende...kafada herhangi bir soru işareti kalmasın diye...
ay kaydım mı bende aşağı doğru şimdi....dalgınlıktır canım sende hamişsin olur böyle vakalar....
ve teyzelerimiz kuzumun fotosu işte sizlere gönderdi....
Eki Görüntüle 679986
tamam cnm hayırlı olsun hakkımızdadikkat........dikkat........dikkat
canlarım Allah'ın izniyle yeni dua listemiz 1 hafta içinde olacak katılmak isteyenler bu mesajı alıntı yapıp cevap yazsın öptüm sizi
cnmmmm mesducecim bende sana çokkk teşekkür ederim adaşım ablanada slmCnm benim masallAh sana bı mesajla herkese cevap bermüşsün eksik kalmamıştır sanırım cok tesekkur ediyorum iyi duleklerin icin kendine de kızma zaman zaman bizde de oluyor biliyoruz niye seni kıralım ki anlayişli olmak lazım adnde kendini suçlu hissetme sen söylemeseydin bizde bilemezsin boşuboşuna arada soğukluk olacaktı sen acaba deyip duracaktin degil mı Rabbim senin de yardimcin oldun vede cok gecmis olsun tatlim Kendi adıma söylim hic darılmadım yalnista anlamadım buradaki herkese zaman zaman böyle seyler olmuştur bende ilk geldigimde sitem belki de naz etmiştim ama taniyinca anlıyorsun ki gercekten bazen gözden kazanılıyor neyse fazla uzatmim ben öptüm kocaman seni iyi bak kendine ablamın adaşi:))
Selam Hayirli günler CANLARIM duanda topikte benden baska kimse yok belki uyuyor belki deviriniz var her nerede olursanız insallah iyisinizdir ve guzel seyler oluyordur ben bu gece hic uyumadım eşim de gececiydi sabah geldi uyandım erkenden ve ayaktayim suanda bu aralar cok duygusaldim zaten balık burcuyum sulu gözlünün biriyim ağlamak icin dokunmaya bile gerek kalmıyor haldeyim esime de cok kırıldım zaten hassas donemde oldugumu bile bile cok anlayissiz cok kırdı beni sanki o hamile ben onu nazlayip duruyorum ama artık bende suratımı asacam konusmucam hatasını anlayana kadar neyse haber vermek icin girdim topige ben bu ara girmicem kk'ya ne kadar olur bilmem ama iyi oluncaya kadar kendinize cok iyi bakın kuzucuklar hepinizi cok seviyorum seda burcu iyi çalışın bak guzel haberlerinizi duymak istiyorum yaseminim buketim kizlar iyi dinlenin bebislere iyi bakın Rabb'ime emanet ediyorum sizleri bedişş kuzum seninde hersey yolunda olur test sonucların cok iyi çikar insallah Çiğdem Gül 7verengul kizlar Rabbim yardımcınız olsun güç kuvvet versin Hayirli kolay doğumlar basıp etsin dikkat edin yormayın kendinizi aslı Aylin bircan özlem Didem Zeynep Merve ve zuperz kizlar sizlerde iyi bakın kendinize ismini yazmadığım kaldı ise affola kizlar Eabbime emanet olun gorusunceye kadar kendinize çivi bakın hepinizi candan öpüyorum
dikkat........dikkat........dikkat
canlarım Allah'ın izniyle yeni dua listemiz 1 hafta içinde hazır olacak katılmak isteyenler
bu mesajı alıntı yapıp cevap yazsın öptüm sizi
amin canım darısı isteyen herkesin başına...oyyy maşallah allah bağışlasın cnm allah kucağında oldugu resimleride koymayıda nasip etsin
kızlar birsey diyim mi biraz evvel test yaptım ikinci silik cizgi çıktı adet tarihim 11 inde sizce sevineyim mi ne yapyım şaşırdım valla ama perşembe kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı bu sürede belli olurmu
ayyy poposunu yerim ben onun , maşallahmaşallah
ayyy valla cnm ne bilim cnm şimdi eşime gösteriyorum diyor ewet var bende görüyorum dedi birazdan resim atayım sizde bakın valla yarın sabah test yapacam daha koyu ise doktora gidecem inşallah dua edin kızlar bu sefer ben hayırlısıyla terk etmesinanayyyyyyyyym burcu kız hamilemisin yoksa ???? ayyy haydi hayırlısı olsun, aman dikkat et , yeni düşük yaptın, hiç bekleme hemen doktora git, anaaaaaammmmm
sevgili arkadaşlarım
benim şu sıralardaki durumum sebebiyle yeni dua listesi konusunda burju82 / burcu arkadaşımız bana yardımcı olabileceğini söyledi, bende çok memnun olarak kabul ettim.
yeni dua listesi hakkında tüm görüş öneri ve yorumlarınızı kendisine bildirebilirsiniz.
Herkeslere duyuruyorum böylece
ayrıca 3 kişi hakkında notlarım olacak: mavera49 ve hayatsultan listeye dahil olamayacaklar bu seferlik. duamnur önceki listede ekli değildi, yeni listeye dahil olacaktır, unutmayalım
Benide dua listesinden silebilirsiniz
Zeynep canim ameliyatin umarim cok iyi gecer aklima geldikce dua ediyorum sana hersey umarim istedigin gibi olur basin sag olsun rabbim kalanlariniza uzun omurler versin.....
Seda calis kusum yapi kocanin yakasina kocacigina hornup keci boynuzu pekmez al enerji verir...
Buket yat dinlen canim.Birde dusuk tehlikesi olanlar icin bol bol Ya mubdi cekmek iyiymis....
Gamze canim gecmis olsun babannen icin dua etcem ....
Depresif polyanna Elif canim sana hep dua ediyorum ama buraya yazmiyorum burdaki tum arkadaslarim heran aklimda heran duamdalar....
Burcu canim listemizi sen yapicakmissin simdiden eline saglik .Gul'un teklif ettigu dua guzel kim ne teklif ederse benim kabulumdur..
Gul,cigdem ve mesude sizin agrilar sizilar baslamis Allah yardimciniz olsun..Zor ve guzel bugunlerinn bol bol tadini cikarin miniklerinizi karninizda sadece size aitken bol bol sevin :)))
canlarım Allah'ın izniyle yeni dua listemiz 1 hafta içinde hazır olacak katılmak isteyenler
dikkat dikkat dikkat
canlarım malum Yaseminin susam'ı biraz dinlenmeli, o yüzden bu ayki dua listesini ben hazırlayacağım
geçen aydan GÜL arkadaşımızın bir önerisi vardı
EL MUHYİ 68 adet
anlamı : Can bağışlayan hayat ve sağlık veren
niyet: Işlerin başarılı olması
yeni dua listemizde Allah nasip ederse 68 adet el muhyi, yanında 1 felak 1 nas okuyalım diyorum, bu aralar üzerimizideki nazar, kem göz gitsin diye, fikirlerinizi bekliyorum, ayrıca bu ay GÜL'ün duası olursa, bundan sonraki aylar için sırayla herkes bir dua seçecek, ona göre :18: haydi gelsin yorumlar
ayyy valla cnm ne bilim cnm şimdi eşime gösteriyorum diyor ewet var bende görüyorum dedi birazdan resim atayım sizde bakın valla yarın sabah test yapacam daha koyu ise doktora gidecem inşallah dua edin kızlar bu sefer ben hayırlısıyla terk etmesin
ayyy valla cnm ne bilim cnm şimdi eşime gösteriyorum diyor ewet var bende görüyorum dedi birazdan resim atayım sizde bakın valla yarın sabah test yapacam daha koyu ise doktora gidecem inşallah dua edin kızlar bu sefer ben hayırlısıyla terk etmesin
ben katılırım canım, ayrıca felak ve nas'ı iyi düşünmüşsün, şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah
tatlımm eklersen beni sevinirim
tamam canım öptümBenide ekle canım lütfen :)) dua ne olursa olsun kabulumdürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?