Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

dikkat........dikkat........dikkat

canlarım Allah'ın izniyle yeni dua listemiz 1 hafta içinde hazır olacak katılmak isteyenler
bu mesajı alıntı yapıp cevap yazsın öptüm sizi

Son düzenleme:
oyyy maşallah allah bağışlasın cnm allah kucağında oldugu resimleride koymayıda nasip etsin

cnmmmm mesducecim bende sana çokkk teşekkür ederim adaşım ablanada slm

yazılarını yeni gördüm cnm benim üzülme üzme kendini bak prensesinde üzülür bizi çok bekletme özleriz seni kuzum erkekler ara sıra böle bi buhrana giriyolar seni çok iyi anlıyorum ama herşey yoluna girecek bebişine ve kendine iyi bak cnm

dikkat dikkat dikkat

canlarım malum Yaseminin susam'ı biraz dinlenmeli, o yüzden bu ayki dua listesini ben hazırlayacağım
geçen aydan GÜL arkadaşımızın bir önerisi vardı
EL MUHYİ 68 adet
anlamı : Can bağışlayan hayat ve sağlık veren
niyet: Işlerin başarılı olması
yeni dua listemizde Allah nasip ederse 68 adet el muhyi, yanında 1 felak 1 nas okuyalım diyorum, bu aralar üzerimizideki nazar, kem göz gitsin diye, fikirlerinizi bekliyorum, ayrıca bu ay GÜL'ün duası olursa, bundan sonraki aylar için sırayla herkes bir dua seçecek, ona göre :18: haydi gelsin yorumlar

Son düzenleme:

canlarım Allah'ın izniyle yeni dua listemiz 1 hafta içinde hazır olacak katılmak isteyenler

hayırlı uğurlu olsun o zaman yeni listemiz....

oyyy maşallah allah bağışlasın cnm allah kucağında oldugu resimleride koymayıda nasip etsin
amin canım darısı isteyen herkesin başına...

anayyyyyyyyym burcu kız hamilemisin yoksa ???? ayyy haydi hayırlısı olsun, aman dikkat et , yeni düşük yaptın, hiç bekleme hemen doktora git, anaaaaaammmmm

anayyyyyyyyym burcu kız hamilemisin yoksa ???? ayyy haydi hayırlısı olsun, aman dikkat et , yeni düşük yaptın, hiç bekleme hemen doktora git, anaaaaaammmmm
ayyy valla cnm ne bilim cnm şimdi eşime gösteriyorum diyor ewet var bende görüyorum dedi birazdan resim atayım sizde bakın valla yarın sabah test yapacam daha koyu ise doktora gidecem inşallah dua edin kızlar bu sefer ben hayırlısıyla terk etmesin

tamam canım notları aldım, eski liste üzerinden yapmayacağım, kimseyi zorlamak istemem, o yüzden bu yeni listeye katılmak isteyenler için duyuru başlattım, kim isterse onu eklerim, hepimiz için, hayırlı olsun, senin yerini dolduramam elimden geleni yaparım, inşallah, kızlarda beni mazur görür artık :26:

Benide dua listesinden silebilirsiniz

tamam canım

tümaycım seni ekliyorum

Son düzenleme:

ben katılırım canım, ayrıca felak ve nas'ı iyi düşünmüşsün, şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah

hakkında en hayırlısı olsun canım, Allah bir daha acısını göstermesin

hadi canım inşallah... ben adetime 6 gün kala silik çizgi görmüştüm inşallah senin de benim gibi göbeğin olur

burcu canım hadi inşallah vardır bebeğin ve bu sefer sıkı sıkı tutunur bırakmaz inşallah

kızlar yaaa sizin testleriniz ne güzel erken erken sonuç veriyor aylininde öyleymiş niye benim öyle değil

canlarım ben çıkıyorum, yarın akşam 8'den sonra gelirim, hepinizin mesajlarını tek tek okurum inşallah hepiniz Allah'a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…