Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canim fikrin cok guzel. Dua listesinde bende varimmmmm....

kızlar selam..yaa bugün hiç giremedim..gamze ben ikinci çizgiyi göremedim ama netten olabilir..inşallah sapa sağlam gelir bu seferki..:)))

yeni dua listesinde bende varım..Alıntı yapamadım.burcu hanıma duyrulur..ama geçen seferki gibi cumartesi pazara koymayın bence yine:))

yarın doktora gideceğiz inşallah kanama durmuştur..

inşallah durmuştur canımm için ferah tut dualarımız seninle bitanemm

Bende eve geldim çalışma oldu sonra birşeyle yedik yemek yoktu dün gezmelerde olunca sonra etli taze fasulye yaptım işte ancak. Yatıcam şimdi çok uykum geldi işyerinde zaman geçmiyor ama akşamları byle hemen geçiveriyor.

akşamları tabi çabuk geçer...boş durmamişsınızki:))

sağol canım benim geçmiş olsun..yat dinlen

ay hadi hayırlısı..artık girdin bi yola...cesaretinde var maşallah..devam et..

girdim canım.yolun sonu iyi olsun inşallah.cesaretin olmayıp ne yapacaksın?mecbur katlanıcam ne yapayım?dualarınızın yardımıyla atlatıcam inşallah

sende kendine iyi bak canım

çok sağol canım.inşallah sorunsuz atlatırım.şaka maka korkuyorum yaklaştıkça

maşallah canım çok sevindim senin adına.Allah hayırlısı ile kucağına aldığın günleride göstersin

korkma kendini doktorlaın güvenilir ellerine bırak..dua et cesaretini topla..iinşallah güzel başarılı bi ameliyat olur.amin

sağolasın canım.sonrasındada nasipse tüp yapıcaz zaten mecburen canım.çok para lazım çooooooooook :) :)
şaka bi tarafa sağlık sonuçta borç harç bile olsa bulunur.yeter ki sonu iyi olsun

canı gönülden amin diyorum canım.Ağzına sağlık

hadi hayırlısı canım.Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah

Allah razı olsun canım.dualrının mislisi ile karşılığını alırsın inşallah.Allah hepimizin yüzünü tez vakitte güldürsün de bizde gül gibi çiğdem gibi oramız ağrıyor buramız ağrıyor muhabbeti yapalım inşallah :nazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…