- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.361
canlarım ben çıkıyorum, yarın akşam 8'den sonra gelirim, hepinizin mesajlarını tek tek okurum inşallahhepiniz Allah'a emanet olun
dikkat dikkat dikkat
canlarım malum Yaseminin susam'ı biraz dinlenmeli, o yüzden bu ayki dua listesini ben hazırlayacağım
geçen aydan GÜL arkadaşımızın bir önerisi vardı
EL MUHYİ 68 adet
anlamı : Can bağışlayan hayat ve sağlık veren
niyet: Işlerin başarılı olması
yeni dua listemizde Allah nasip ederse 68 adet el muhyi, yanında 1 felak 1 nas okuyalım diyorum, bu aralar üzerimizideki nazar, kem göz gitsin diye, fikirlerinizi bekliyorum, ayrıca bu ay GÜL'ün duası olursa, bundan sonraki aylar için sırayla herkes bir dua seçecek, ona göre :18: haydi gelsin yorumlar
dikkat........dikkat........dikkat
canlarım Allah'ın izniyle yeni dua listemiz 1 hafta içinde hazır olacak katılmak isteyenler
bu mesajı alıntı yapıp cevap yazsın öptüm sizi
kızlar selam..yaa bugün hiç giremedim..gamze ben ikinci çizgiyi göremedim ama netten olabilir..inşallah sapa sağlam gelir bu seferki..:)))
yeni dua listesinde bende varım..Alıntı yapamadım.burcu hanıma duyrulur..ama geçen seferki gibi cumartesi pazara koymayın bence yine:))
yarın doktora gideceğiz inşallah kanama durmuştur..
akşamları tabi çabuk geçer...boş durmamişsınızki:))inşallah durmuştur canımm için ferah tut dualarımız seninle bitanemm
Bende eve geldim çalışma oldu sonra birşeyle yedik yemek yoktu dün gezmelerde olunca sonra etli taze fasulye yaptım işte ancak. Yatıcam şimdi çok uykum geldi işyerinde zaman geçmiyor ama akşamları byle hemen geçiveriyor.
zeynepcim Allah yardımcın olsun inşallah tüplerin alınmasına gerek kalmadan rahat başarıllı bir ameliyat geçirirsin
sağol canım benim geçmiş olsun..yat dinlen
ay hadi hayırlısı..artık girdin bi yola...cesaretinde var maşallah..devam et..
Selam Hayirli günler CANLARIM duanda topikte benden baska kimse yok belki uyuyor belki deviriniz var her nerede olursanız insallah iyisinizdir ve guzel seyler oluyordur ben bu gece hic uyumadım eşim de gececiydi sabah geldi uyandım erkenden ve ayaktayim suanda bu aralar cok duygusaldim zaten balık burcuyum sulu gözlünün biriyim ağlamak icin dokunmaya bile gerek kalmıyor haldeyim esime de cok kırıldım zaten hassas donemde oldugumu bile bile cok anlayissiz cok kırdı beni sanki o hamile ben onu nazlayip duruyorum ama artık bende suratımı asacam konusmucam hatasını anlayana kadar neyse haber vermek icin girdim topige ben bu ara girmicem kk'ya ne kadar olur bilmem ama iyi oluncaya kadar kendinize cok iyi bakın kuzucuklar hepinizi cok seviyorum seda burcu iyi çalışın bak guzel haberlerinizi duymak istiyorum yaseminim buketim kizlar iyi dinlenin bebislere iyi bakın Rabb'ime emanet ediyorum sizleri bedişş kuzum seninde hersey yolunda olur test sonucların cok iyi çikar insallah Çiğdem Gül 7verengul kizlar Rabbim yardımcınız olsun güç kuvvet versin Hayirli kolay doğumlar basıp etsin dikkat edin yormayın kendinizi aslı Aylin bircan özlem Didem Zeynep Merve ve zuperz kizlar sizlerde iyi bakın kendinize ismini yazmadığım kaldı ise affola kizlar Eabbime emanet olun gorusunceye kadar kendinize çivi bakın hepinizi candan öpüyorum
inşallah..ne zamandı ameliyatın??girdim canım.yolun sonu iyi olsun inşallah.cesaretin olmayıp ne yapacaksın?mecbur katlanıcam ne yapayım?dualarınızın yardımıyla atlatıcam inşallah
Canımm tekrar başınız sağ olsun Allah mekanını cennet etsin. İyi bir dr bulmana da, rahim filmini tekrarlamana da sevindim inşallah sorunsuz olacak bitecek canım ameliyatın. Dualarımız elbette seninle canım hep dua edicez sana kolay bir operasyon olması için. Sen de Allah'a emanet ol canımm hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Doğrudur bu sorunlar insanı yoruyor alından yapıyr bir anda patlayabiliyor sebeb yokken bizde bunu anlıyoruz o yüzden açıklama yaptık sen de sakinleşmişsin gelmişsin herkes her an mutlu olamaz kahkaha atamaz böyle durumlar olabilir ama dur bakalım gün doğmadan da neler doğar ümidini kaybetme. Bak biz de bir evlat bile yok hiç o anı yaşamadık bile. Ben 2.5 senedir kaç dr değştirdim ne ilaçlar 2 aşılama şimdi tüp aşamasındayım ama zaman zaman gergin alınga olsam da iyi olmak zorundayım bnu biliyorum. İnşallah dediğin gibi tüpe gerek kalmaz ama çok düşük bir şans. Rabbime bırakıyorum en hayırlısını o bilir.
Canım valla erkekler böyle bazen kendileri gebe gibi naz yapıyorlar tabii onlarda insan onlarında canınınn sıkkın olduğu gergin zamanları olabilir ama gebeyken bitaz daha anlayış bekliyor insan sanırım. Daha çok düşünülmek istiyor takılma sen bunlara düzelir. Sende neden ağlıyorsun canım ne derdin var eşinin bu durumalarındna başka ne güzel gebesin bebeğin gelece evinize neşe gelecek bunları düşün onun doğumunu kucağına alacağın anı. Düzelir eşinde canım anlık birşeydir sen de biraz kafanı dağıt kendini üzme boş yere kendini nasıl rahat hissedeceksne öyle yap. Biz burdayı bekleriz.
inşallah..ne zamandı ameliyatın??
bende aşağı inmek istiom ama halen daha bat 15 şubat görünüyo....
kızlarrrr cumartesi gittik doktorumuza yani dün
kese tek göründü...bebeğim yemiş diğer keseyi eritmiş bünye dedi doktor. ense ölçümümüz yapıldı..kuzum keyif yapıyordu poz vermesini görmeniz lazımdı...gül gül öldük doktor eşim ve ben..çok hareketliydi doktorumuz bir türlü yakalayamadı ensesini...kalp atımını dinletti.ama 2 sn bile sürmedi.kalp atımını dinlerken kuzum olduğu yerde kaldı doktorumuz hemen yakaladı enseyi ölçümünü yaptı 1.3 çıktı.o da normalmiş... 2li test istersen yaptıralım istemezsen yaptırmayalım dedi..istedim tabi ki..yaptırdık testler ankaraya gidiyormuş 3 güne gelir dediler haftasonunu saymayın dediler...çarşamba öğleden sonra arayın çıkmışsa gelirsiniz dediler..ama öğlenci olduğum için perşembe sabahı gideriz büyük bir ihtimal...son durum bu.. ilaç falan vermedi..demir kansızlık gibi sorun çıkmadı.benden durumlar böyle..bu arada teyzeleri kuzum 6 cm olmuş...10 gün gelişimimiz ileriden gidiyor..mide bulantılarım hafifledi...en azından kusmalarım ortadan kalktı...sizler nasılsınız?
korkma kendini doktorlaın güvenilir ellerine bırak..dua et cesaretini topla..iinşallah güzel başarılı bi ameliyat olur.aminçarşamba sabahı canım.bugün hastanedeydim gene.kan tahlillerini yaptılar.ameliyata engel bişey varmı diye.sadece biri yarın çıkıcak diğerlerinin sonucu çıktı.bi sorun yok çok şükür.doktor çarşamba sabah 10 da gel dedi.
günaydın tatlılarım öyle yoğun bir hafta sonu geçirdimki hiç dinlenemedim. cumartesi misafirim vardı dün de pikniğe gittik, bi daha 2 günümü de doldurmıcam
neyse geçmişe şöyle bir göz attım buket ve yaso kalp atışlarını görmüşler maşallah ikinize de Allah ın izniyle hiç bir şeycik olmaz doktorun tavsiyesine uyun dinlenin sıkıntılı günleri kolayca atlatırsınız inşallah.
zeynepcim sanada kolaylık diliyorum Allah yar ve yardımcın olsun hayırlısı ile ameliyatını olursun inşallah ne cok para istemişler o paraya tüp bebek yapılır dvlette olmuyor mu bu ameliyat acaba:26: neyse sen iyi ol da gerisi önemli değil Allah yardım eder inşallah.
superz / ebru 04.04.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrinnn07 / aslı 05.04.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner / bedriye 08.04.2013 pazartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum
7verengul / k.gül 09.04.2013 salı sağlıklı hamişlik+kolay doğum
akyuzcigdem / çiğdem 10.04.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
burju82 / burcu 11.04.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı .))
bedriyecim gözün aydın canım inşallah sonuda çok güzel olacak... buket yasemin sabrın sonun selamet inşallah bende yatmıştım kurmayın kafanızda güzel olacak rabbimizin izniyle inşallah..
zeynepcimm inşallah ameliyatın çok güzel geçecek her şey yoluna girecek ..diğer bütün topcimiz cansınız hepiniz çok tatlısınızz :)) allah sizi topicimizden eksik etmesin dua eden dilleriniz dert görmesin göbişleriniz tez wakitte şişsin inşallah :)) hastalarımız şifaa bulsun raabbim şifa wersin inşallahh...
ayrıca babannem merdiwenden düştü bugün yoğun bakımdan çıkacak allahın izniyle ufak beyin kanaması geçirdi kolu kırıldı çok şükür iyi şimdi aklınıza gelirse dualarınızda olsunn şimdiden teşekkürler öptümmm sizii
kızlar birsey diyim mi biraz evvel test yaptım ikinci silik cizgi çıktı adet tarihim 11 inde sizce sevineyim mi ne yapyım şaşırdım valla ama perşembe kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı bu sürede belli olurmu
Zeynep canim ameliyatin umarim cok iyi gecer aklima geldikce dua ediyorum sana hersey umarim istedigin gibi olur basin sag olsun rabbim kalanlariniza uzun omurler versin.....
Seda calis kusum yapi kocanin yakasina kocacigina hornup keci boynuzu pekmez al enerji verir...
Buket yat dinlen canim.Birde dusuk tehlikesi olanlar icin bol bol Ya mubdi cekmek iyiymis....
Gamze canim gecmis olsun babannen icin dua etcem ....
Depresif polyanna Elif canim sana hep dua ediyorum ama buraya yazmiyorum burdaki tum arkadaslarim heran aklimda heran duamdalar....
Burcu canim listemizi sen yapicakmissin simdiden eline saglik .Gul'un teklif ettigu dua guzel kim ne teklif ederse benim kabulumdur..
Gul,cigdem ve mesude sizin agrilar sizilar baslamis Allah yardimciniz olsun..Zor ve guzel bugunlerinn bol bol tadini cikarin miniklerinizi karninizda sadece size aitken bol bol sevin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?