Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

dikkat........dikkat........dikkat

canlarım Allah'ın izniyle yeni dua listemiz 1 hafta içinde hazır olacak katılmak isteyenler
bu mesajı alıntı yapıp cevap yazsın öptüm sizi

canım bende katılmak istiyorum.yalnız felak ve nas a kafirun ve ayetel kürsi yi de eklesek?

cnmcım ben burcu gamze demişsin yanlışlık oldu galiba

herkese GÜNAYDIN KIZLAR.OKULA GİTMEDEN Bİ GÜNAYDIN DİYEYİM İSTEDİM.HERKESİN GÜNÜ AYDIN OLSUN.MUTLULUKLARLA,SAĞLIKLA,GÜZEL SÜPRİZLERLE DOLU Bİ GÜN GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE.ALLAH A EMANET OLUN

canlarım Allah'ın izniyle yeni dua listemiz 1 hafta içinde hazır olacak katılmak isteyenler

alıntıyı yaptımm..
bende varımmm kısmetse dua listemizde inşAllah. Buketimmm doktora gidicekmişsin inşAllah ağzın kulaklarında çıkarsın muayeneden kanama manama durmuş olsun inşAllah..

zeynepp canım benim kısmet olursa yarın ameliyat oluyormuşsun biliyorsundur ben bu topikteki en çok doktor fobisi olan tipim belkide ama herşey duayla.. sen cesaretli bir kızsın ve cesaretinle üstesinden geliceksindir Allah ın izniyle.. Akşama sana Yasin okuyacağım.. inşAllah şifa niyetine Rabbim büyük kolaylıklarla geçmesini sağlasın ameliyatının, sağlığına bebeğine bir an önce kavuş inşAllah..

Küçükk burcu testinde ben çookk ince pembe çizgiyi gördüm adetine ne kadar var, yada kaç gün geçti acaba? Hayırlısını sağlıklısını nasip kısmet etsin inşAllah Allah.

Bircaann ımm sana çok katılıyorum eğer ctesi pazar dolu dolu geçirirsin eğlensen bile haftaiçi hep yorgun oluyor insan bende o yüzden gençken ctesi temizlik pazar gezelim derdimm ama ben fazla ev kuşuyum sanırım genelde evde oluyorum.

aslı yaa sen ne yaptın acaba aklımdasın kaç gündür patronunla konuştun mu tedavi olmam gerek doktora gitcem falan die..

burcummmm canımm benimmm ellerine kollarına yüreğine sağlık.. hızır gibisin maşaAllah.. kim nerde sıkışık sen ordasın, Allahda inşAllah sana fayda kapıları açsın..

Seda çalışmalar hayırlı uğurlu bereketli olsun inşAllah.

Yaseminn iyisin inşAllah.. canım benimm ne zaman geçsen yüreğimden hep diyorum ki nazlı kız anası olucak o..

ayy benimm ctesi günü doktor günümm..:18: yien heyecanlıyım, korkağım.. ne göbeğim var ne bişey.. Allah hayırlı haberlerle karşılaştırsın inşAllah hepimizi..

aaa çok yazasım var ama çetrefelli bi iş beni bekliyor halledip gelicem inşAllah..
hepinizi

günaydın kızlarr

dişçiyle ugraşıyorum bir haftadır eksik dişlerim vardı onlar yapılcak dolgu yapıldı kanal tedavisi falan oldu ne zormuş yahuu erken erkende işten çıkınca işleri ancak yetiştiriyorum giremiyorum pek dünde dişlere çark yapıldı annecimmmm dişleriniz kıymetini bilinnn ben gidip gidip çektirdim şimdide sıkıtısını çekiyorum neyse bakalım herkesi öpüyorum geçmişse göz gezdirdim umarım kaçırdıgım kötü bişe yoktur kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin

akşamları tabi çabuk geçer...boş durmamişsınızki:))

evett bu akşamda boş durmak yok yola devam artık sonrasında yumurtlama bitmiş olur sanırım ama Buketim ya cumadan beri ovulasyonum hep koyu benim. Hep ikinci çizgi koyuydu normalde daha önce de yapardım ben tek bir gün koyu çıkardı sonra yine silikleşirdi çünkü bir gün lh yükseliyor yumurta çatlatmak için anlamadım ben dün yaptım ilk çizgiden yine koyu bu akşamda yapıcam pco olduğu için mi öyle oluyor acaba ki. :26:

çok sağol canım.inşallah sorunsuz atlatırım.şaka maka korkuyorum yaklaştıkça

sağolasın canım.sonrasındada nasipse tüp yapıcaz zaten mecburen canım.çok para lazım çooooooooook :) :)
şaka bi tarafa sağlık sonuçta borç harç bile olsa bulunur.yeter ki sonu iyi olsun

korkma canım uyutacaklar seni muhtemelen uyanınca hepsi bitmiş olacak. Sende benim gibi tüpçü olacaksın desene belki denk gelir aynı aylarda yaptırırız

valla diş olayı zor canım benimde bir eksik dişim var ona da yaptırmam lazım birşeyler korkumdan gitmiyorum. Temizletmeye gidiyorum o kadar.

kızlar günaydın nasılsınız

nazancım geçmiş olsun canım aslında benimde dişçiye gitmem gerek ama hep erteliyorum

sedacım başlayabilmişsiniz sonunda hayırlı olsun

burcu canım bende gördüm silik çizgiyi

hee başladık ama normal yolla umudum yok yine de kısmet.. Bu arada bende dün akşam evde Burcu'nun silik çizgisini gördüm.. kana gitsin bence

bedriyeciğim senin duanı dün gece okudum Allah kabul etsin, sağlıklı hamilelik kolay doğum hayırlı evlat nasip etsin, rabbim senin içine ferahlık versin korktuklarından alıkoysun inşallah, sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile bebeğine kavuşmanı nasip etsin.

Son düzenleme:

dikkat dikkat[/

Gönlü güzel dostlarım, biliyorsunuz ki topiğin toplu duadan sorumlu şube müdürü benim

çarşamba sabah 9-10 arası ZEYNEP için 3 ayetel kursi-3 felak- 3 nas okuyalım, gönderelim, ameliyatı cok güzel geçsin ve korukudan endişeden uzak olsun,

sağsalim girsin çıksın diye, okey diyenleri duyar gibiyim

Canlarım dua listesine katılmak isteyenleri tek tek not aldım, biraz daha bekleyeyim, katılmak isteyen olursa yazsın, öptüm sizi,
vaktim oldukça geleceğim

günaydın kızlarrr...........
canım bence kan testi yaptır.....
SAĞOLAIN canım ALLAH razı olsun yaklaşıyo artık yavaş yavaş..

canım benide ekleeee.............
kızlar test bu bir bakın sizde görüyonuz mu

Eki Görüntüle 680010
silik çizgi görünüo tatlım kanda yaptır İNŞALLAH hamişsindir..

Sayın Burjuuuu hanımefendi beni de eklermisiniz acaba????

Kızlarrr Günaydınnnnn
Buketcim bugün doktora gidcekemişsinnn inşallah durmuştur kanama canım güzel haberlerle dönersin inşallahhh
Zaynepcim yarın ameliyat oluyomuşssun canım Allah yardımcın olsunnnn dualaramızı seninleee
Burcuuu ikinci çizgi silik çıkmış hadi hayırlısı Rabbim yüzünü güldürür inşallahhh
Bedriyee canım beni sormuşssun canım benimmm canım biz doktorla görüştükk mayıs ayında ikinci aşılamamı yaptıracam patronn bişe demezzz :))) bakalım histeroskopiye gerek yok dediii doktorummm kurtuldum galibaaa belki hastalanınca bi kontrole giderim okadar onada gerek yok zaten gelecek ay gidicemmm
Didemsss canım 7.cüzü okudum .
Tubacım senden aldığım cüzleri hastalığım bitince okurum artıkkk inşallahhhh

canım 2.çizgiyi görünüyor bir kan testi yaptırsaa cubukta çıktıysa orda kesin çıkar hai inşallah mutlu haberler gelir

bende varım benide ekler misin canım.
zeynebin ameliyatı yarın sabahmı ederiz tabiki, şimdiden Allah kabul etsin.

cnmcım ben burcu gamze demişsin yanlışlık oldu galiba

burcu duygu merve gamze ben karıştırırım biliyosun:)))

demekki bol yumurtlamışsın iki taraftanda yumurtlamışsın ondan olabilir..niye hemen kötüye yoruyon))du bakalım..bu sefer 12 den vurdunuz gibi:))

Tabii ki okuruz

burcu duygu merve gamze ben karıştırırım biliyosun:)))

demekki bol yumurtlamışsın iki taraftanda yumurtlamışsın ondan olabilir..niye hemen kötüye yoruyon))du bakalım..bu sefer 12 den vurdunuz gibi:))

Buketim bende pco var zaten o yüzden maşallah yumurta çok bol ama hepsi büyümüyor aşıalmada iğnelerle birinde 3, birinde 2 yumurtam olgunlaşmıştı ama kendiliğinden de olgunlaşıyor olabilirler daha fazla yumurta kendisi büyümezler cumadan beri koyu ve yumurtlama akıntım hiç yok nedense koyu gördüğüm halde beyaz bazen sıvı olan bir akıntı geliyor belim kasıklarım sancıyor ne yumurtalamaymış kardeşimm yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…