- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.381
dikkat........dikkat........dikkat
canlarım Allah'ın izniyle yeni dua listemiz 1 hafta içinde hazır olacak katılmak isteyenler
bu mesajı alıntı yapıp cevap yazsın öptüm sizi
cnmcım ben burcu gamze demişsin yanlışlık oldu galibakızlar selam..yaa bugün hiç giremedim..gamze ben ikinci çizgiyi göremedim ama netten olabilir..inşallah sapa sağlam gelir bu seferki..:)))
yeni dua listesinde bende varım..Alıntı yapamadım.burcu hanıma duyrulur..ama geçen seferki gibi cumartesi pazara koymayın bence yine:))
yarın doktora gideceğiz inşallah kanama durmuştur..
canlarım Allah'ın izniyle yeni dua listemiz 1 hafta içinde hazır olacak katılmak isteyenler
akşamları tabi çabuk geçer...boş durmamişsınızki:))
çok sağol canım.inşallah sorunsuz atlatırım.şaka maka korkuyorum yaklaştıkça
sağolasın canım.sonrasındada nasipse tüp yapıcaz zaten mecburen canım.çok para lazım çooooooooook :) :)
şaka bi tarafa sağlık sonuçta borç harç bile olsa bulunur.yeter ki sonu iyi olsun
günaydın kızlarr
dişçiyle ugraşıyorum bir haftadır eksik dişlerim vardı onlar yapılcak dolgu yapıldı kanal tedavisi falan oldu ne zormuş yahuu erken erkende işten çıkınca işleri ancak yetiştiriyorum giremiyorum pek dünde dişlere çark yapıldı annecimmmm dişleriniz kıymetini bilinnn ben gidip gidip çektirdim şimdide sıkıtısını çekiyorum neyse bakalım herkesi öpüyorum geçmişse göz gezdirdim umarım kaçırdıgım kötü bişe yoktur kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin
kızlar günaydın nasılsınız
nazancım geçmiş olsun canım aslında benimde dişçiye gitmem gerek ama hep erteliyorum
sedacım başlayabilmişsiniz sonunda hayırlı olsun
burcu canım bende gördüm silik çizgiyi
hee başladık ama normal yolla umudum yok yine de kısmet.. Bu arada bende dün akşam evde Burcu'nun silik çizgisini gördüm.. kana gitsin bence
çarşamba sabahı canım.bugün hastanedeydim gene.kan tahlillerini yaptılar.ameliyata engel bişey varmı diye.sadece biri yarın çıkıcak diğerlerinin sonucu çıktı.bi sorun yok çok şükür.doktor çarşamba sabah 10 da gel dedi.
canım bence kan testi yaptır.....kızlar birsey diyim mi biraz evvel test yaptım ikinci silik cizgi çıktı adet tarihim 11 inde sizce sevineyim mi ne yapyım şaşırdım valla ama perşembe kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı bu sürede belli olurmu
SAĞOLAIN canım ALLAH razı olsun yaklaşıyo artık yavaş yavaş..Zeynep canim ameliyatin umarim cok iyi gecer aklima geldikce dua ediyorum sana hersey umarim istedigin gibi olur basin sag olsun rabbim kalanlariniza uzun omurler versin.....
Seda calis kusum yapi kocanin yakasina kocacigina hornup keci boynuzu pekmez al enerji verir...
Buket yat dinlen canim.Birde dusuk tehlikesi olanlar icin bol bol Ya mubdi cekmek iyiymis....
Gamze canim gecmis olsun babannen icin dua etcem ....
Depresif polyanna Elif canim sana hep dua ediyorum ama buraya yazmiyorum burdaki tum arkadaslarim heran aklimda heran duamdalar....
Burcu canim listemizi sen yapicakmissin simdiden eline saglik .Gul'un teklif ettigu dua guzel kim ne teklif ederse benim kabulumdur..
Gul,cigdem ve mesude sizin agrilar sizilar baslamis Allah yardimciniz olsun..Zor ve guzel bugunlerinn bol bol tadini cikarin miniklerinizi karninizda sadece size aitken bol bol sevin :)))
canım benide ekleeee.............dikkat........dikkat........dikkat
silik çizgi görünüo tatlım kanda yaptır İNŞALLAH hamişsindir..
canım 2.çizgiyi görünüyor bir kan testi yaptırsaa cubukta çıktıysa orda kesin çıkar hai inşallah mutlu haberler gelirkızlar birsey diyim mi biraz evvel test yaptım ikinci silik cizgi çıktı adet tarihim 11 inde sizce sevineyim mi ne yapyım şaşırdım valla ama perşembe kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı bu sürede belli olurmu
bende varım benide ekler misin canım.dikkat........dikkat........dikkat
zeynebin ameliyatı yarın sabahmı ederiz tabiki, şimdiden Allah kabul etsin.
dikkat dikkat[/
Gönlü güzel dostlarım, biliyorsunuz ki topiğin toplu duadan sorumlu şube müdürü benim
çarşamba sabah 9-10 arası ZEYNEP için 3 ayetel kursi-3 felak- 3 nas okuyalım, gönderelim, ameliyatı cok güzel geçsin ve korukudan endişeden uzak olsun,
sağsalim girsin çıksın diye, okey diyenleri duyar gibiyim
cnmcım ben burcu gamze demişsin yanlışlık oldu galiba
demekki bol yumurtlamışsın iki taraftanda yumurtlamışsın ondan olabilir..niye hemen kötüye yoruyon))du bakalım..bu sefer 12 den vurdunuz gibi:))evettbu akşamda boş durmak yok yola devam artık sonrasında yumurtlama bitmiş olur sanırım ama Buketim ya cumadan beri ovulasyonum hep koyu benim. Hep ikinci çizgi koyuydu normalde daha önce de yapardım ben tek bir gün koyu çıkardı sonra yine silikleşirdi çünkü bir gün lh yükseliyor yumurta çatlatmak için anlamadım ben dün yaptım ilk çizgiden yine koyu bu akşamda yapıcam pco olduğu için mi öyle oluyor acaba ki. :26:
korkma canım uyutacaklar seni muhtemelen uyanınca hepsi bitmiş olacak. Sende benim gibi tüpçü olacaksın desene belki denk gelir aynı aylarda yaptırırız
dikkat dikkat[/
Gönlü güzel dostlarım, biliyorsunuz ki topiğin toplu duadan sorumlu şube müdürü benim
çarşamba sabah 9-10 arası ZEYNEP için 3 ayetel kursi-3 felak- 3 nas okuyalım, gönderelim, ameliyatı cok güzel geçsin ve korukudan endişeden uzak olsun,
sağsalim girsin çıksın diye, okey diyenleri duyar gibiyim
burcu duygu merve gamze ben karıştırırım biliyosun:)))
demekki bol yumurtlamışsın iki taraftanda yumurtlamışsın ondan olabilir..niye hemen kötüye yoruyon))du bakalım..bu sefer 12 den vurdunuz gibi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?