- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.401
bedriyeciğim senin duanı dün gece okudum Allah kabul etsin, sağlıklı hamilelik kolay doğum hayırlı evlat nasip etsin, rabbim senin içine ferahlık versin korktuklarından alıkoysun inşallah, sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile bebeğine kavuşmanı nasip etsin.
Tabii ki okuruz
Buketim bende pco var zaten o yüzden maşallah yumurta çok bol ama hepsi büyümüyor aşıalmada iğnelerle birinde 3, birinde 2 yumurtam olgunlaşmıştı ama kendiliğinden de olgunlaşıyor olabilirler daha fazla yumurta kendisi büyümezler cumadan beri koyu ve yumurtlama akıntım hiç yok nedense koyu gördüğüm halde beyaz bazen sıvı olan bir akıntı geliyor belim kasıklarım sancıyor ne yumurtalamaymış kardeşimm yaa..
özlemim canımm benimm ne güzel dualar etmişsin allah razı olsun.. çok çok sağoll.. Allah misliyle sana kısmet etsin inşallah..
Allah hayırlısıyla senle beraber heeerr birimizin yüzünü güldürsün...
Bukeett hastaneye gittin mi? Gidicek misin? Güpppgüzeell haberlerle gel inşallah yarabbim.
bediş bugün dört buçukda randevum..daha var yani:)) sen napıyonn??
ne yapayım buketimm çalışmaya çalışıyorum kafamda kırk tilki var.. Düşüncelliiii düşünceeliii çalışıyorummm.. Göbek yeri yaptın mı sen? Var mı bi şişme falan.. Seniniştahda yerinde maşaallah.
selam kızlaarr.. çok uzun zamandır güremiyorum.. Idrar yolu enfeksiyonu ile mücadele içindeyim... Dua edin nolur..
içmem mi buket, günde nerdeyse 3-4 litre su içiyorum gecmiyor meret ya...**
geçmiş olsun şimdi nasılsın? Bol su içeçen biliyosun demi??
ilaç almadın mı..bi ilaç var hamilelerde içebiliryor..bana tüp bebekte vermişti..sulandırııp yatmadan öncemi içiliyo ne öyle bişeydi..sor doktoruna da al ilacı:))içmem mi buket, günde nerdeyse 3-4 litre su içiyorum gecmiyor meret ya...
gecen hafta salı gününden beri cebelleşiyorum bu meretle, o senin dedigin tek kullanımlık ilacı içtim kemsedi beni :) dun largopen verdi, içip içmemek arasında kararsız kaldımilaç almadın mı..bi ilaç var hamilelerde içebiliryor..bana tüp bebekte vermişti..sulandırııp yatmadan öncemi içiliyo ne öyle bişeydi..sor doktoruna da al ilacı:))
valla ayva göbek vardı zaten bende de iki htadır bi tartılamadım..çok iyi biliyorum hamie kalmadan önce 57 kiloydum...bakalım ne oldum bu gün hastanede tartılacam unutmazsam eğer..sen aldın mı kilo..
bende gebe kaldığımda 58 dimm sonra 56 ya geriledimm.. en son 15 gün önce 57 oldumm.. şimdi gittim aynaya baktım da göbeğim çıkmış yine gündüzleri çıkıyor sabahları bayaaağı bi inik oluyor doktorlar da o zaman şişkinlik diyorlar.. ve eşimin babası çok şükür bugun hastaneden taburcu ediyorlarmış ona sevindim bende.. buket ya şimdi sen doktora gitceksin ya nasıl hissediyorsun mesela şu an.. ayrıca hanı doktora gidiyorsunda taamm böyle odasına girmene ramak kala nasıl oluyorsun sakin mi heyecanlı mı..
yaa şu yüzüklü çizelgeyi nereden yaptınız ticker factory e baktım yok öle bi çizelge...???gecen hafta salı gününden beri cebelleşiyorum bu meretle, o senin dedigin tek kullanımlık ilacı içtim kemsedi beni :) dun largopen verdi, içip içmemek arasında kararsız kaldım
komşu topikten geliyorum hayırlı olsuna
hayırlı ve de uğurlu olsun topiğiniz.
Allah kabul etsin dualarınızı inşallah bi dolu hamiş çıkartırsınız
kullanıcı kontrol panel,inde vardı sanırımyaa şu yüzüklü çizelgeyi nereden yaptınız ticker factory e baktım yok öle bi çizelge...???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?