Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Özlemim canımm benimm ne güzel dualar etmişsin Allah razı olsun.. çok çok sağoll.. Allah misliyle sana kısmet etsin inşAllah..
Allah hayırlısıyla senle beraber heeerr birimizin yüzünü güldürsün...

Bukeett hastaneye gittin mi? gidicek misin? Güpppgüzeell haberlerle gel inşAllah Yarabbim.

sedacımm canımm sen ya evvel çekiyorsun di mi?

inşAllah hayrını görürsün dualarınn.. bence ilişkiden sonra hiiç beklenti içine girme tamamıyla aklından att.. bak önümüzde ne güzel anne adayları var örnek taşınmaya çalışırken bebişleri hoopp diye geldi onlar hayırlısıylaa.. ne kadar az yoğunlaşırsaakk hormonlar o kadar aktif oluyor bencA..

bediş bugün dört buçukda randevum..daha var yani:)) sen napıyonn??

valla ayva göbek vardı zaten bende de iki htadır bi tartılamadım..çok iyi biliyorum hamie kalmadan önce 57 kiloydum...bakalım ne oldum bu gün hastanede tartılacam unutmazsam eğer..sen aldın mı kilo..

ilaç almadın mı..bi ilaç var hamilelerde içebiliryor..bana tüp bebekte vermişti..sulandırııp yatmadan öncemi içiliyo ne öyle bişeydi..sor doktoruna da al ilacı:))
gecen hafta salı gününden beri cebelleşiyorum bu meretle, o senin dedigin tek kullanımlık ilacı içtim kemsedi beni :) dun largopen verdi, içip içmemek arasında kararsız kaldım

valla ayva göbek vardı zaten bende de iki htadır bi tartılamadım..çok iyi biliyorum hamie kalmadan önce 57 kiloydum...bakalım ne oldum bu gün hastanede tartılacam unutmazsam eğer..sen aldın mı kilo..

bende gebe kaldığımda 58 dimm sonra 56 ya geriledimm.. en son 15 gün önce 57 oldumm.. şimdi gittim aynaya baktım da göbeğim çıkmış yine gündüzleri çıkıyor sabahları bayaaağı bi inik oluyor doktorlar da o zaman şişkinlik diyorlar.. ve eşimin babası çok şükür bugun hastaneden taburcu ediyorlarmış ona sevindim bende.. buket ya şimdi sen doktora gitceksin ya nasıl hissediyorsun mesela şu an.. ayrıca hanı doktora gidiyorsunda taamm böyle odasına girmene ramak kala nasıl oluyorsun sakin mi heyecanlı mı..

ay bediiiiiiiiiiişş nasıl olacam normal,im....ne oluyosa ondan sonra oluyo..cumartesi günü bebeğin kalp atışını duyduğumda bi güzel ağladım masada..eşimde safalaştı..oda kafasını çevirdi gözlerini kçaırdı felan:))ne oluysa ondan sonra oluyo zaten..:))
sevindim kayınpederine.Allah sağlıklı ömür versinn

gecen hafta salı gününden beri cebelleşiyorum bu meretle, o senin dedigin tek kullanımlık ilacı içtim kemsedi beni :) dun largopen verdi, içip içmemek arasında kararsız kaldım
yaa şu yüzüklü çizelgeyi nereden yaptınız ticker factory e baktım yok öle bi çizelge...???

İyi günler güzel anne adayları ve aday adayları :))))
Buket ve bediş nasılsınız bakalım ...buketim kanaman durmuştur inşallah sende rahat bir nefes alırsın....
Biz kadınlar nasıl varlıklarız ya o kadar acı çektim kaç kez bebeğimi kaybettim içimde dünya kadar korkuya rağmen kaç gündür kurulmuş saat gibi bebek istiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…