Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

cnm arkadasım sende ben gbısın ALLAHIMyardım etsın. kısmetse ben ayrılacam cok uzak deıl ama olsun 3 katlı ev alt kata gecıcem o bıle razım ınsanın kendı evı gibi olmuyo RABBIM KOLAYLIKLAR VERSIN.

gul cnm bugun duayı yapmak ıstıyorum ama bısey anlamdım tesbıh cekerken 3 tane ıhlas cektıp 1 fatıha mı cekılecek cnm

gul cnm bugun duayı yapmak ıstıyorum ama bısey anlamdım tesbıh cekerken 3 tane ıhlas cektıp 1 fatıha mı cekılecek cnm
canım ilk başta 2rekat namaz kılıyosun sonra 99 tesbihin her tanesine 3 ihlas 1 fatiha ve ''ya bedias semavati vel ard'' duasını okuyosun bitince dua ediosun gönlünden gecenleri ALLAH tan istiyosun ve tesbihini kıbleye doğru biyere asıyosun..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar nasılsınız.

bugün benim doğum günüm...bi dahaki ayın 25i de eşimin doğum günü keşke hamile kalsam o zamana kadar ne güzel olur

merhaba arkadaşlar nasılsınız.

bugün benim doğum günüm...bi dahaki ayın 25i de eşimin doğum günü keşke hamile kalsam o zamana kadar ne güzel olur
doğum günün kutlu olsun tatlım İNŞALLAH yeni yaşında mutlu haberler alırsın eşinede güzel bir hediye verirsin...

ayşe, Aynur, rabia ve gül... dualarınızı okudumm kızlarr Allah kabul etsin ... Tez zamanda sağlıklı bebeler versin inşallah...Aynura da kolay doğum hayırlı evlat versin yarabbim...

Dün sonunda doktora gittim kızlarrr..gözüm aydın ki nurtopu gibi kistlerim var. Ultrason çekti ve alttan da kontrol etti resmen görünüyo zaten top gibi bişeyler Altına da yazmış doktor over kistler diye Yalnız bu over, pco ile aynı mı acaba içime kurt düştüü doktora da sormayı unuttumm.. Neyse bugün kan testi yaptım negatif herzamanki gibi . Kistler için de kan tahlili ve tomografi istedi ondan sonra belli olur heralde kistler zararlı mı nedir Belki ameliyat gerekir dedi doktor. bakalım ne çıkacakk(14:

Son düzenleme:
dogum gunun kutlu olsun RABBIM SAGLIK,HUZUR VE TEZ VAKITE HAMIİŞKALMAYI NASIP ETSIN..

amin inş hepimize nasip etsin

çok geçmiş olsun benim eltimin de kistleri varmış dr 3 ay doğum kontrol hapı vermiş 3 ay kullandıktan sonra hemen hamile kaldı şimdi çook tatlı 15 günlük kızı var

rabia ve gül tesbihlerinizi okudum Allah kabul eder inş

Son düzenleme:
saol canım benım

rica ederim şeker RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..

canım cok gecmiş olsun ama üzme fazla kendini herşeyin bir çözümü var ilaçlada tedavi uygulayabilirler..ama moralini yüksek tutman lazım en iyi ilaç moral...

rabia ve gül arkadaşlarım tespihleirinizi çektim Allah niyetlerinizi kabul etsin inşallah....isteyen herkese hayrılı hamilelik ,hayırlı sağlıklı doğum ve hayırlı evlat nasip etsin yüce rabbbim...

Regl gecikmesiyle mi gitmiştin doktora canım maalesef kistler gecikme yapıyor ve insan hamileyim diye düşünüyor bende de oldu ama bende over kisti değildi fonksiyonel yani çatlayamayan yumurta kiste dönüşmüştü söktürücü verdi regl olunca kaybolmuştu. Over kisti yumurtalık kisti demek canım. Polikistikover çok miktarda küçük küçük çatlayamayan yumurtalar öyle olsa dr özellikle belirtirdi polikistik diye. Tabi o normal kistlerin de büyüklüğü önemli büyüklüğüne falan bakılacak kendi kaybolacak gibi değilse ameliyat gerekebilir ama şimdiden sıkma canını ilaçla da halledilir bana kalırsa.

Ben d aşkı memnu izledim hala aynı heyecanla izliyorum şu diziyi yaa çalışınca evde olduğum zamanlar izliyorum ancak. Haftasonu falan bu sefer haftaiçine denk geldi bayram tatili nedeniyle. Başım çok ağrıyor ama. Erken yattık ve baya uyumuş oldum nerdeyse 12 saat uyudum. Birazdan dışarı çıkıcaz eşime beğendiği birşeyi alıcam yldönümü hediyesi. Dolaşırız tatlı istemiş canı bir de tatlı ısmarlayayım kocama. Cumartesi de akşam yemeği için süslenmekle geçer zamanım artıık yarın da mesaiyi bir atlatayım da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…