- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.341
bugün tam beni anlatmışssın yasemin eşin kadını reddetmesi çok ağır bu aralar ben kendimi saldım onunda gözü dışardakilere bakmaya başladı okadar haklısınızki bukette sende kendimize bakmamız lazım bende nerde bende kader arkadaşım gibi evde kayın var kaynana var uzun kollular etekler baş kapalı geziyorum kader arkadaşım kurtuluyormuş ne güzel ben beraber oturmuyordum onların maddi sıkıntısı yüzünden bana taşındılar kaynanam geri ayrılıcak diye eşyalarınıda atmadım evim okadar sıkışıkki bazen nefes alamıyorum rabbim herkesin yardımcısı olsun eşlerimizden bizi ayırmasın...
canım olmuyor işte problem oluyor nereye gitsek beraber kayınpeder yok kaynananın canı sıkılmasında heryer 3 kişi gidiyoruz
kızlar bu duayı okuyun bence gerçekten inanarakdeneyin derim..bir arkadaşım yaptığı ay hamile kaldı banada söyledi ay ortası yaptım 3-4 gün sonra mide bulantım başladı..erken düşükle sonuclandı ama sağlık olsun tekrar okuycam rabbim in hikmeti sonsuzdur, istesin ''ol '' desin yeter yarım saatinizi alır bugün mübarek cuma gecesi bence bugün yapın..
canım ilk başta 2rekat namaz kılıyosun sonra 99 tesbihin her tanesine 3 ihlas 1 fatiha ve ''ya bedias semavati vel ard'' duasını okuyosun bitince dua ediosun gönlünden gecenleri ALLAH tan istiyosun ve tesbihini kıbleye doğru biyere asıyosun..gul cnm bugun duayı yapmak ıstıyorum ama bısey anlamdım tesbıh cekerken 3 tane ıhlas cektıp 1 fatıha mı cekılecek cnm
doğum günün kutlu olsun tatlım İNŞALLAH yeni yaşında mutlu haberler alırsın eşinede güzel bir hediye verirsin...merhaba arkadaşlar nasılsınız.
bugün benim doğum günüm...bi dahaki ayın 25i de eşimin doğum günü keşke hamile kalsam o zamana kadar ne güzel olur
merhaba arkadaşlar nasılsınız.
bugün benim doğum günüm...bi dahaki ayın 25i de eşimin doğum günü keşke hamile kalsam o zamana kadar ne güzel olur
doğum günün kutlu olsun tatlım İNŞALLAH yeni yaşında mutlu haberler alırsın eşinede güzel bir hediye verirsin...
merhaba arkadaşlar nasılsınız.
canım ilk başta 2rekat namaz kılıyosun sonra 99 tesbihin her tanesine 3 ihlas 1 fatiha ve ''ya bedias semavati vel ard'' duasını okuyosun bitince dua ediosun gönlünden gecenleri allah tan istiyosun ve tesbihini kıbleye doğru biyere asıyosun..
dogum gunun kutlu olsun RABBIM SAGLIK,HUZUR VE TEZ VAKITE HAMIİŞKALMAYI NASIP ETSIN..
ayşe, Aynur, rabia ve gül... dualarınızı okudumm kızlarr Allah kabul etsin ... Tez zamanda sağlıklı bebeler versin inşallah...Aynura da kolay doğum hayırlı evlat versin yarabbim...
Dün sonunda doktora gittim kızlarrr..gözüm aydın ki nurtopu gibi kistlerim var.Ultrason çekti ve alttan da kontrol etti resmen görünüyo zaten top gibi bişeyler Altına da yazmış doktor over kistler diye Yalnız bu over, pco ile aynı mı acaba içime kurt düştüü doktora da sormayı unuttumm.. Neyse bugün kan testi yaptım negatif herzamanki gibi . Kistler için de kan tahlili ve tomografi istedi ondan sonra belli olur heralde kistler zararlı mı nedir Belki ameliyat gerekir dedi doktor. bakalım ne çıkacakk ( 14:
saol canım benım
ayşe, Aynur, rabia ve gül... dualarınızı okudumm kızlarr Allah kabul etsin ... Tez zamanda sağlıklı bebeler versin inşallah...Aynura da kolay doğum hayırlı evlat versin yarabbim...
Dün sonunda doktora gittim kızlarrr..gözüm aydın ki nurtopu gibi kistlerim var.Ultrason çekti ve alttan da kontrol etti resmen görünüyo zaten top gibi bişeyler Altına da yazmış doktor over kistler diye Yalnız bu over, pco ile aynı mı acaba içime kurt düştüü doktora da sormayı unuttumm.. Neyse bugün kan testi yaptım negatif herzamanki gibi . Kistler için de kan tahlili ve tomografi istedi ondan sonra belli olur heralde kistler zararlı mı nedir Belki ameliyat gerekir dedi doktor. bakalım ne çıkacakk ( 14:
canımm hayırlısı olsun belki eylüle kısmet olur bozma moralini..arkadaslar benim umutlar bu ay da bitti bugun kirmizilar geldi ((( sat 30 agustos bat 27 eylul
29 eylul evliligimizin 2. yili
canımm hayırlısı olsun belki eylüle kısmet olur bozma moralini..
tatlım bi dua yazdım sende uygula istersen..bozmadim zaten 2 senedir artik alistimsadece artik cok yiprandim ya cok zor cokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?