Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum.. bi bakayım sizlere dedim ama çok kısa göz ata bildim

yasemin ve buketdemet arkadaşımız hamileymiş çok ama çok sevindim umarım kucaklarına almayı nasip eder aşkımmm...

kızlar bende ANKARA GEN ART VOLKAN BALTACI dan randevu aldım... görüşmeye gidicez 12 nisan cuma günü.. PGT benim için uygun mu değil mi görüşücez bakalım...

heycan başladı bende perşembe gecesi yola çıkıcaz.. nasipse.

Canım hakkında hayırlısı olsun rabbim Mucizelerini göstersin inş.

canım benimm ne güzell yazmışsınn..
bebek istiyorum diye.. benim hep gönlümü ferahlatmıştır şu söz "Allah vermeyeceği şeyi istetmez" Rabbim vericek ki hevesle istetiyor.. gönülden dileyelim inşAllah "ol" diyecektir

evet bencede çok güzel bi söz "Allah vermeyeceği şeyi istetmez" o kadar kötü şey yaşamamıza rağmen hepimiz deli gibi istiyoruz korksakta istiyoruz işte, rabbim birgün hepimize nasip eder inşallah

selam kızlar umarım herşey yolundadır ben temizliğe başladım ya o kadar yoruyorki anlatamam karnım iyice büyümeden yapayım çıksın aradan diyorum şimdi mutfak beni bekliyor geceye kadar zor çıkarım içinden heralde çok pasaklı oldum ya eskiden hiç yormazdı bunla beni bir yapıp 3 dinleniyorum şimdi belki merak eden olmuştır bi haber vereyim dedim girip bir kaç gün daha gelemeyebilirim inş herkes çokkkkkkk iyidir

çünkü insansın:))

buket forum ayarlarımın içinde profil ayarlarından yapılıyor

yaptım bakalım nasl olcek...

buket ne kanaması kuzucum hayırdır
kesenin etrafında kanama başlamış..bugün yine doktora gidecem..

evet bencede çok güzel bi söz "Allah vermeyeceği şeyi istetmez" o kadar kötü şey yaşamamıza rağmen hepimiz deli gibi istiyoruz korksakta istiyoruz işte, rabbim birgün hepimize nasip eder inşallah

Kesinlikle öyle Özlemmm inşallahhh Rabbim yüzümüzü güldürür çok severim bu sözüüü
'' Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış''...

Son düzenleme:
Ey Allah'ım beni , bana nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme...

Amin...

İki Cihan Güneşi; Hz.Muhammed (s.a.v) Peygamberimiz Duasıdır...

CAN SABRET ALEMLERİN RABBİ BUYURUYOR Kİ
"VE ZAMANI GELDİĞİNDE RABBİN SANA (KALBİNDEKİNİ) VERECEK SENİ HOŞNUT KILACAK"
Duha suresi 5. ayet

canım geçen cuma çekemedim zaten sela ve ezan arası çekmeme imkan yok işyerinde oluyorum öğle tatiline girince biraz gecikmeli de olsa eşimin odasına gidip orada çekerim dedim karşılıklı çalıştığımız binalar. Ben hiç beklenti içine girmem normal yolla olunca çünkü şansımız çok çok düşük ben yine de tüpe kadar hadi deneyelim dedim yani.

Hayırlı olsun canım güzel bir yer methini çok duydum oranın inşallah hayırlı sonuçlanır

canımm yorma kendini yavaş yavaş yap arkadan kovalayan yok yaa bir günde bitirmek zorunda değilsin.

iyi kimselerde yok, bana kaldı burası.. yazayım durayım artık ben.. maral ve elif sizler ne yaptınız acaba:26:

BEDİŞİMMM cnm beni sormuşsun çok tşk ederim cnm benim adetim hala gelmedi üstelik adet düzenleyici hormon ilacı kullanmama rağmen hala yok bugün nerdeyse 36.37. gün oldu yok akıntım çok fazla belim ağrıyor çok .......bu arada kayınbabana çok sevindim allah daha çok sağlık versin inş.

dikkat........dikkat........dikkat

canlarım Allah'ın izniyle yeni dua listemiz 1 hafta içinde hazır olacak katılmak isteyenler
bu mesajı alıntı yapıp cevap yazsın öptüm sizi

beni de ekle ben de varım

canlar neler yapıyorsunuz bakalım ben çoktandır giremiyorum,haftasonu memlkete gideceğiz inş,o yüzden iş güç yapıyorum.
aslıcım sana verdiğim cüzleri okudun mu canım
bi de birine 29 ile 30.cüzleri vermiştim ama kime verdiğimi unutum, hatırlayan varsa beri gelsin
ben adet olmadım ,hamile değilim,ilaç kullanmıyorum bakalımne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…