- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.421
selam kızlaarr.. çok uzun zamandır güremiyorum.. idrar yolu enfeksiyonu ile mücadele içindeyim... dua edin nolur..
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum.. bi bakayım sizlere dedim ama çok kısa göz ata bildim
yasemin ve buketdemet arkadaşımız hamileymiş çok ama çok sevindim umarım kucaklarına almayı nasip eder aşkımmm...
kızlar bende ANKARA GEN ART VOLKAN BALTACI dan randevu aldım... görüşmeye gidicez 12 nisan cuma günü.. PGT benim için uygun mu değil mi görüşücez bakalım...
heycan başladı bende perşembe gecesi yola çıkıcaz.. nasipse.
yaa şu yüzüklü çizelgeyi nereden yaptınız ticker factory e baktım yok öle bi çizelge...???
İyi günler güzel anne adayları ve aday adayları :))))
Buket ve bediş nasılsınız bakalım ...buketim kanaman durmuştur inşallah sende rahat bir nefes alırsın....
Biz kadınlar nasıl varlıklarız ya o kadar acı çektim kaç kez bebeğimi kaybettim içimde dünya kadar korkuya rağmen kaç gündür kurulmuş saat gibi bebek istiyorum....
çünkü insansın:))İyi günler güzel anne adayları ve aday adayları :))))
Buket ve bediş nasılsınız bakalım ...buketim kanaman durmuştur inşallah sende rahat bir nefes alırsın....
Biz kadınlar nasıl varlıklarız ya o kadar acı çektim kaç kez bebeğimi kaybettim içimde dünya kadar korkuya rağmen kaç gündür kurulmuş saat gibi bebek istiyorum....
buket forum ayarlarımın içinde profil ayarlarından yapılıyor
kesenin etrafında kanama başlamış..bugün yine doktora gidecem..buket ne kanaması kuzucum hayırdır
evet bencede çok güzel bi söz "Allah vermeyeceği şeyi istetmez" o kadar kötü şey yaşamamıza rağmen hepimiz deli gibi istiyoruz korksakta istiyoruz işte, rabbim birgün hepimize nasip eder inşallah
çünkü insansın:))
yaptım bakalım nasl olcek...
kesenin etrafında kanama başlamış..bugün yine doktora gidecem..
anladım canım geçmiş olsun inş. geçmiş gitmiştir. bebeşini sağ sağlim alırdın kucagına
ey allah'ım beni , bana nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme...
amin...
Iki cihan güneşi; hz.muhammed (s.a.v) peygamberimiz duasıdır...
Ey Allah'ım beni , bana nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme...
Amin...
İki Cihan Güneşi; Hz.Muhammed (s.a.v) Peygamberimiz Duasıdır...
sedacımm canımm sen ya evvel çekiyorsun di mi?
inşAllah hayrını görürsün dualarınn.. bence ilişkiden sonra hiiç beklenti içine girme tamamıyla aklından att.. bak önümüzde ne güzel anne adayları var örnek taşınmaya çalışırken bebişleri hoopp diye geldi onlar hayırlısıylaa.. ne kadar az yoğunlaşırsaakk hormonlar o kadar aktif oluyor bencA..
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum.. bi bakayım sizlere dedim ama çok kısa göz ata bildim
yasemin ve buketdemet arkadaşımız hamileymiş çok ama çok sevindim umarım kucaklarına almayı nasip eder aşkımmm...
kızlar bende ANKARA GEN ART VOLKAN BALTACI dan randevu aldım... görüşmeye gidicez 12 nisan cuma günü.. PGT benim için uygun mu değil mi görüşücez bakalım...
heycan başladı bende perşembe gecesi yola çıkıcaz.. nasipse.
selam kızlar umarım herşey yolundadır ben temizliğe başladım ya o kadar yoruyorki anlatamam karnım iyice büyümeden yapayım çıksın aradan diyorum şimdi mutfak beni bekliyor geceye kadar zor çıkarım içinden heraldeçok pasaklı oldum ya eskiden hiç yormazdı bunla beni bir yapıp 3 dinleniyorum şimdi belki merak eden olmuştır bi haber vereyim dedim girip bir kaç gün daha gelemeyebilirim inş herkes çokkkkkkk iyidir
iyi kimselerde yok, bana kaldı burası.. yazayım durayım artık ben.. maral ve elif sizler ne yaptınız acaba:26:
dikkat........dikkat........dikkat
canlarım Allah'ın izniyle yeni dua listemiz 1 hafta içinde hazır olacak katılmak isteyenler
bu mesajı alıntı yapıp cevap yazsın öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?