Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

buldum zeynep e vermişim ama o yarın ameliyat olacak okuyamaz heralde
inş ameliyatın çok kolay geçer,dualarımda olacaksın

buldum zeynep e vermişim ama o yarın ameliyat olacak okuyamaz heralde
inş ameliyatın çok kolay geçer,dualarımda olacaksın

canım çok sağol.okumaya alışacağım inşallah.şimdi okuldan geldim.akşam okumayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa.hastaneden aradılar en geç 8,30 da burda ol diye.erken yatıp dinleneyim

yazdıklarınızı okudum.nasıl mutlu olduğumu anlatamam.benim için dualar etmişsiniz.burcu gene dua kampanyası başlatmış sizde okuruz demişsiniz.bedriye de yasin okurum demiş.daha önceden bahsettiğim gibi ameliyata giriyorum ama ne yapılacağı tam olarak belli değil.Allah sonunu hayır etsin,şifa bulmayı nasip etsin inşallah.bunun için bu dualar benim için çooooooook önemli.Allah hepinizden razı olsun.ben biraz dinleneyim.sanırım korku bastı.uykum geliyor

Tuba canımm aslı geçen sayfada yazmıştı 7. cüzü okudum diye sanaydı belki de o notu bilgin olsun..
adetin gelmemiş hala bi memleket havası al inşAllah iyi gelir sana, hormonlarına.. Allah şifa versin..

aslında cüz almayı bende çok isterdimde ben Yasin dışındakileri çok yavaş okuyorum diye sesimi çıkaramıyorum.. ama sonrakilerde kısmetse bende alcamm.. bi hayırlısıyla eve gidelimde şu ara çoğunlukta kayınv. deyim..

Bukkettt immm senii bekliyorummm.. hala doktor mısın.. geziyonuz mu yoksa..

evet bencede çok güzel bi söz "Allah vermeyeceği şeyi istetmez" o kadar kötü şey yaşamamıza rağmen hepimiz deli gibi istiyoruz korksakta istiyoruz işte, rabbim birgün hepimize nasip eder inşallah

Kesinlikle öyle Özlemmm inşallahhh Rabbim yüzümüzü güldürür çok severim bu sözüüü
'' Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış''...

Ey Allah'ım beni , bana nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme...

Amin...

İki Cihan Güneşi; Hz.Muhammed (s.a.v) Peygamberimiz Duasıdır...

CAN SABRET ALEMLERİN RABBİ BUYURUYOR Kİ
"VE ZAMANI GELDİĞİNDE RABBİN SANA (KALBİNDEKİNİ) VERECEK SENİ HOŞNUT KILACAK"
Duha suresi 5. ayet

ya siz beni ağlatacak mısınız???? Ne güzel laflar bunlarrrr...ağlıcammmmm...

yok yok kesin ağlamam lazım...Rabbim güc versin canım..dualarımız seninle olacak..bu ameliyat sana güzel ve hayırlı gelişmeler nasip etsin, sorunsuz bitsin geçsin inşallah

7veren GüL canım sabah erkenden duanı ettim yazamadım, rabbim ağrını sızını dindirsin kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah

Mesude nerdesin???????

7verengul / k.gül 09.04.2013 salı sağlıklı hamişlik+kolay doğum

duanı okudum Allah saglıkla evladını kucağına almayı kısmet etsin İNŞALLAH.

tuğba sen tekrar doktora gittinmi canım hala ade olmadım diyorsun çok uzun olmadımı böyle, bi görünsen keşke

tuğba sen tekrar doktora gittinmi canım hala ade olmadım diyorsun çok uzun olmadımı böyle, bi görünsen keşke

evet canım çok uzun oldu,3 hafta geçti ama dra gitmedim daha,yılda bi kere böyle geçiyo zaten benim,geçen yine test yaptırdım ama dra görünmedim.inş biraz daha geç olurum,takrar dr kontrolüne başlayacağım biz hafta sonu memlekete gidip geleceğiz Allah izin verirse ordan dönüşte olursam bu ayımı ziyan olmamış olur

canım çok sağol.okumaya alışacağım inşallah.şimdi okuldan geldim.akşam okumayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa.hastaneden aradılar en geç 8,30 da burda ol diye.erken yatıp dinleneyim

tamam canım sen yat dinlen önemli değil ben okurum,inş en kısa zamanda bu vesileyle meleğini kucağına alırsın

cnm adetime daha 3 gün var

içmem mi buket, günde nerdeyse 3-4 litre su içiyorum gecmiyor meret ya...
canım bende çok çektim iltihaptan enfeksiyondan hatta kanamalı oluyodu..tek içimlikler iyi gelio ama sende kendince uygulama yap

sıksık çamaşırını değiştir..pamuklu çamaşır kullan..dar kıyafetler giyme..
o bölgeyi ıslak bırakma banyo ve wc sonrası güzelce kurula
ilişki öncesi su iç ve sonrası mutlaka wc ye git..
bol su iç
ben faydasını gördüm çok şükür sen de görürsün İNŞALLAH..

Kesinlikle öyle Özlemmm inşallahhh Rabbim yüzümüzü güldürür çok severim bu sözüüü
'' Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış''...
CANIM çok güzel bir söz yıllardır msn imde yazılıdır HZ.ÖMERİN SÖZÜ..
cnm adetime daha 3 gün var
tatlım bende 3-4 gün öncesi silik çizgiyle öğrendim hamile olduğumu aynı gün dayanamadım kanda yaptırdım 113.43 çıkmıştı dr hamilesin dedi ve direk ilaç verdi..adet günüm geldiğindede lekelenmem oldu..bence yarın kan yaptır..

Son düzenleme:
eee buket şimdi burdaydı ben geçmişi okuyana kadar gitmişbukeeet nerdesin ne oldu doktor ne dedi

özlem ben daha yeni giriryorum..bilgisayar açılınca otomatik açıyo bazen:))gittim doktora..kanama azalmış..bendede pıhtılaşma var biliyosun doktor kanamayı görünce coraspini kes demişti şimdi başka bi sulandırıcı var.bendeki prozotonik hetorizogot muş..yada ona benzer bişey..iyi dedi.4 günde 0.7 milim büyümüş.bu sefer kalbi daha büyüktü ve kordon gözüküyordu..yani kesenin içinde iki tane bişey var arasında da ip var..ip çok bariz belli:))ayy Allahım aklımı koru::)

kızlar ben adet oldum yarın zeynep için dua okuyacaktık, ee ben ne yapayım okuyayımmı?????
özlem ayetel kürsi adetliyken okunmaz..sen içinden dua et..

bu arada bedişin ve gülün dualarını okudum .Allah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin bebişleinizi..

bide tekerlemem var..
bedişin göbişinde ibiş mi var.
bedişin göbişinde memiş mi mi var.
bedişin göbişinde kediş mi var yoksa
bedişin göbişinde bebiş mi var:)))))))))

Son düzenleme:
slm ben sabahtan hastanedeydim babam kalp krizi geçirdi hastaneye getirdiler anjio yapıldı daha yeni eve gedik durumu ii çok şükür testte yapmıyacam sabah yaptım test çok silik olu koyulaşacağına silikleşti bende olursa olur olmazsa demek yok diyorum sıkıntı yapmıyacam perşembe belki giderim doktora oda adet olmazsam

kızlar ben adet oldum yarın zeynep için dua okuyacaktık, ee ben ne yapayım okuyayımmı?????

Canım içindentürkçe dualar edersin inşallah, kalbin nasıl rahat edecekse öyle yap, kırmızıları görmüşsün hayırlısı olsun, bende bugün ovu testi yaptım cok cok silik cıktı, doktor calışin dedigi için calışıyoruz hayırlısı bakalım

burcucum çok geçmiş olsun, böyle bir durumda tabiki insan hamileik düşünemz, önce baban sağsalim sağlıkla evine dönsün inşallah, sonra bebek varmı yok mu onu düşünürsün,cok cokk geçmiş olsun tez vakitte tamamen iyi olsun inşallah

çok geçmiş olsun Allah şifa versimn..testide dert etme..biraz geçsin yine yaparsın..ama bu arada dikkatli ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…