- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 38
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.441
buldum zeynep e vermişim ama o yarın ameliyat olacak okuyamaz heralde
inş ameliyatın çok kolay geçer,dualarımda olacaksın
beni de ekle ben de varım
canlar neler yapıyorsunuz bakalım ben çoktandır giremiyorum,haftasonu memlkete gideceğiz inş,o yüzden iş güç yapıyorum.
aslıcım sana verdiğim cüzleri okudun mu canım
bi de birine 29 ile 30.cüzleri vermiştim ama kime verdiğimi unutum, hatırlayan varsa beri gelsin
ben adet olmadım ,hamile değilim,ilaç kullanmıyorum bakalımne olacak
evet bencede çok güzel bi söz "Allah vermeyeceği şeyi istetmez" o kadar kötü şey yaşamamıza rağmen hepimiz deli gibi istiyoruz korksakta istiyoruz işte, rabbim birgün hepimize nasip eder inşallah
Kesinlikle öyle Özlemmm inşallahhh Rabbim yüzümüzü güldürür çok severim bu sözüüü
'' Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış''...
Ey Allah'ım beni , bana nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme...
Amin...
İki Cihan Güneşi; Hz.Muhammed (s.a.v) Peygamberimiz Duasıdır...
CAN SABRET ALEMLERİN RABBİ BUYURUYOR Kİ
"VE ZAMANI GELDİĞİNDE RABBİN SANA (KALBİNDEKİNİ) VERECEK SENİ HOŞNUT KILACAK"Duha suresi 5. ayet
yazdıklarınızı okudum.nasıl mutlu olduğumu anlatamam.benim için dualar etmişsiniz.burcu gene dua kampanyası başlatmış sizde okuruz demişsiniz.bedriye de yasin okurum demiş.daha önceden bahsettiğim gibi ameliyata giriyorum ama ne yapılacağı tam olarak belli değil.Allah sonunu hayır etsin,şifa bulmayı nasip etsin inşallah.bunun için bu dualar benim için çooooooook önemli.Allah hepinizden razı olsun.ben biraz dinleneyim.sanırım korku bastı.uykum geliyor
kızlar ben adet oldum yarın zeynep için dua okuyacaktık, ee ben ne yapayım okuyayımmı?????
öZLEMCİMM bence okumamalısın canım benim bu dualar adetliyken okunmuyor sende adetini olmuşsun.. biz senin yerinede okuruz kısmetse.. Allah sanada inşAllah okumuşsun kadar sevabını yazar..
tuğba sen tekrar doktora gittinmi canım hala ade olmadım diyorsun çok uzun olmadımı böyle, bi görünsen keşke
canım çok sağol.okumaya alışacağım inşallah.şimdi okuldan geldim.akşam okumayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa.hastaneden aradılar en geç 8,30 da burda ol diye.erken yatıp dinleneyim
cnm adetime daha 3 gün var
alıntıyı yaptımm..
bende varımmm kısmetse dua listemizde inşAllah. Buketimmm doktora gidicekmişsin inşAllah ağzın kulaklarında çıkarsın muayeneden kanama manama durmuş olsun inşAllah..
zeynepp canım benim kısmet olursa yarın ameliyat oluyormuşsun biliyorsundur ben bu topikteki en çok doktor fobisi olan tipim belkide ama herşey duayla.. sen cesaretli bir kızsın ve cesaretinle üstesinden geliceksindir Allah ın izniyle.. Akşama sana Yasin okuyacağım.. inşAllah şifa niyetine Rabbim büyük kolaylıklarla geçmesini sağlasın ameliyatının, sağlığına bebeğine bir an önce kavuş inşAllah..
Küçükk burcu testinde ben çookk ince pembe çizgiyi gördüm adetine ne kadar var, yada kaç gün geçti acaba? Hayırlısını sağlıklısını nasip kısmet etsin inşAllah Allah.
Bircaann ımm sana çok katılıyorum eğer ctesi pazar dolu dolu geçirirsin eğlensen bile haftaiçi hep yorgun oluyor insan bende o yüzden gençken ctesi temizlik pazar gezelim derdimm ama ben fazla ev kuşuyum sanırım genelde evde oluyorum.
aslı yaa sen ne yaptın acaba aklımdasın kaç gündür patronunla konuştun mu tedavi olmam gerek doktora gitcem falan die..
burcummmm canımm benimmm ellerine kollarına yüreğine sağlık.. hızır gibisin maşaAllah.. kim nerde sıkışık sen ordasın, Allahda inşAllah sana fayda kapıları açsın..
Seda çalışmalar hayırlı uğurlu bereketli olsun inşAllah.
Yaseminn iyisin inşAllah.. canım benimm ne zaman geçsen yüreğimden hep diyorum ki nazlı kız anası olucak o..
ayy benimm ctesi günü doktor günümm..:18: yien heyecanlıyım, korkağım.. ne göbeğim var ne bişey.. Allah hayırlı haberlerle karşılaştırsın inşAllah hepimizi..
aaa çok yazasım var ama çetrefelli bi iş beni bekliyor halledip gelicem inşAllah..
hepinizi
canım bende çok çektim iltihaptan enfeksiyondan hatta kanamalı oluyodu..tek içimlikler iyi gelio ama sende kendince uygulama yapiçmem mi buket, günde nerdeyse 3-4 litre su içiyorum gecmiyor meret ya...
CANIM çok güzel bir söz yıllardır msn imde yazılıdır HZ.ÖMERİN SÖZÜ..Kesinlikle öyle Özlemmm inşallahhh Rabbim yüzümüzü güldürür çok severim bu sözüüü
'' Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış''...
tatlım bende 3-4 gün öncesi silik çizgiyle öğrendim hamile olduğumu aynı gün dayanamadım kanda yaptırdım 113.43 çıkmıştı dr hamilesin dedi ve direk ilaç verdi..adet günüm geldiğindede lekelenmem oldu..bence yarın kan yaptır..cnm adetime daha 3 gün var
eee buket şimdi burdaydı ben geçmişi okuyana kadar gitmişbukeeet nerdesin ne oldu doktor ne dedi
özlem ayetel kürsi adetliyken okunmaz..sen içinden dua et..kızlar ben adet oldum yarın zeynep için dua okuyacaktık, ee ben ne yapayım okuyayımmı?????
kızlar ben adet oldum yarın zeynep için dua okuyacaktık, ee ben ne yapayım okuyayımmı?????
slm ben sabahtan hastanedeydim babam kalp krizi geçirdi hastaneye getirdiler anjio yapıldı daha yeni eve gedik durumu ii çok şükür testte yapmıyacam sabah yaptım test çok silik olu koyulaşacağına silikleşti bende olursa olur olmazsa demek yok diyorum sıkıntı yapmıyacam perşembe belki giderim doktora oda adet olmazsam
çok geçmiş olsun Allah şifa versimn..testide dert etme..biraz geçsin yine yaparsın..ama bu arada dikkatli ol...slm ben sabahtan hastanedeydim babam kalp krizi geçirdi hastaneye getirdiler anjio yapıldı daha yeni eve gedik durumu ii çok şükür testte yapmıyacam sabah yaptım test çok silik olu koyulaşacağına silikleşti bende olursa olur olmazsa demek yok diyorum sıkıntı yapmıyacam perşembe belki giderim doktora oda adet olmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?