- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.461
saol cnm allah razı olsun çok şükür babamı eve çıkardılar onları yolculadık bizde eve geldikCanım içindentürkçe dualar edersin inşallah, kalbin nasıl rahat edecekse öyle yap, kırmızıları görmüşsün hayırlısı olsun, bende bugün ovu testi yaptım cok cok silik cıktı, doktor calışin dedigi için calışıyoruz hayırlısı bakalım
burcucum çok geçmiş olsun, böyle bir durumda tabiki insan hamileik düşünemz, önce baban sağsalim sağlıkla evine dönsün inşallah, sonra bebek varmı yok mu onu düşünürsün,cok cokk geçmiş olsun tez vakitte tamamen iyi olsun inşallah
saol cnm allah razı olsun cnm karnım feci batıyor özellikle sağ kasığım mahvetti beni sanki sivri uclu birsey var sürekli batıyorçok geçmiş olsun Allah şifa versimn..testide dert etme..biraz geçsin yine yaparsın..ama bu arada dikkatli ol...
sen diyarbakırdaydın demi..yanlışsam düzelt..oralar sıcak tır ama sen yinede ayağını sıcak tut..ama su kesesi felan koyma karnına..ne olur ne olmaz..geçer inşallahsaol cnm allah razı olsun cnm karnım feci batıyor özellikle sağ kasığım mahvetti beni sanki sivri uclu birsey var sürekli batıyor
ewet cnm diyarbakırdayım hemde nasıl sıcak yanıyoz valla tamam taze anne dediklerin itinayla dikkate alınacaksen diyarbakırdaydın demi..yanlışsam düzelt..oralar sıcak tır ama sen yinede ayağını sıcak tut..ama su kesesi felan koyma karnına..ne olur ne olmaz..geçer inşallah
özlem ben daha yeni giriryorum..bilgisayar açılınca otomatik açıyo bazen:))gittim doktora..kanama azalmış..bendede pıhtılaşma var biliyosun doktor kanamayı görünce coraspini kes demişti şimdi başka bi sulandırıcı var.bendeki prozotonik hetorizogot muş..yada ona benzer bişey..iyi dedi.4 günde 0.7 milim büyümüş.bu sefer kalbi daha büyüktü ve kordon gözüküyordu..yani kesenin içinde iki tane bişey var arasında da ip var..ip çok bariz belli:))ayy Allahım aklımı koru::)
özlem ayetel kürsi adetliyken okunmaz..sen içinden dua et..
slm ben sabahtan hastanedeydim babam kalp krizi geçirdi hastaneye getirdiler anjio yapıldı daha yeni eve gedik durumu ii çok şükür testte yapmıyacam sabah yaptım test çok silik olu koyulaşacağına silikleşti bende olursa olur olmazsa demek yok diyorum sıkıntı yapmıyacam perşembe belki giderim doktora oda adet olmazsam
Canım içindentürkçe dualar edersin inşallah, kalbin nasıl rahat edecekse öyle yap, kırmızıları görmüşsün hayırlısı olsun, bende bugün ovu testi yaptım cok cok silik cıktı, doktor calışin dedigi için calışıyoruz hayırlısı bakalım
malesef öyle canım arastırma hastanesı oldgu ıcın katlanıyoruz.. onlarda bunun gayet farkında.. umurlarında bıle degıl o yuzden... hayırlısı hakkımızdan tup bebekte doktorlar sans vermedı ama denemekte fayda var dedı. hakkımızdan hayırlısı artık sıkıntılarımız devam edıyor. Rabbım bunada sukur. bır yerde okumustum. eger bilincinde olsa idik basımıza gelen sıkıntıları bir dert gıbı degıl derman gıbı görürdük. Ve Rabbımıze sukrederdık. bize sıkıntılar verdıgı için. cunku bu ımtıhanı sabredıp sukreden kullar hem ahıretını hemde dunyalıgını kurtarırlar. Allah verdıkce azan kullardan eylemesın Allah muhafaza. artık uzulmuyorum hc. şükrediyorum Rabbıme dunyada iken gunahlarıma kefaret olması için bir fırsat nasip ettiği için.MERVE canım senin doktorlar ne ilginçler yav, neyse bir yola başladı Allah'ın izniyle benim görümcem istanbulda acibademde tüp yaptırmıştı şimdi ikizleri var :)) inşallah senin herşey yolunda gider Rabbim büyük mucizesi hiç bitmez, bide tüp bebek zamanı bana mutlaka özelden mesaj at toplu dua edelim
canım bnm cok gecmıs olsun. amelıyat konusunda bır yorum yapamıycam. bılmıyorum. sen en ıyısını tahlil etmissindir kendin için.. cesaretlisin. dualarımdasın. senn rahatsızlıgın hakkında bır bılgım yok o yuzden sacmalıyabılırım amelıyat olmadan bır tedavısı yokmu bunun bence cok ıyı dusun cnm yaaa.. bana gelınce ben her seyı Rahmana bıraktım. bana tup bebekte zaten mınnacık bır sans verıyorlar yuzde bır gıbı. sıkıntılarım aynı devam edıyor. artık ya HAK dıyorum. mevlaya bırakıyorum. rahım fılmı adet olduktan sonra cekılcem suan 50 güne yakın oldu olmadım doktor baktı yakında adet olcan dedi.hayırlısı bakalım. Rabbim kAFİRİ BİLE EGER HEDEF ETTIGI SEYE INANIYORSA YARI YOLDA BIRAKMIYOR VE HEDEFINE ULASTIRIYOR HAKSIZ DAHİ OLSA... bunun nedeni mümin vasfı olan ınanmak duygusunun kafirde olmasından kaynaklanıyor. yanı yaradan kafir dahi olsa o vasıf mümin vasfı oldgu için ınandıgı seyı ona verıyor... peki müminde nasıl oluyor bu? müminde eger ınanmıyorsa ıstedıgı bır seye.. oda mümin olarak kafir vasfını tasıdıgı ıcın Yaradan onu o konuda kazanclı cıkartmıyor.... kısaca kafir dahi olsa Allah ınanan herkese dileğini nasip ediyor ne kadar hasass önemli bir çizgi anlayana tbi.amin canım çok sağol.bak tatlım senin şahsında tüm arkadaşlara yazıyorum.soran sormayan,baş sağlığı dileyen tüüüüüüüm arkadaşlarıma teşekkür edrim.Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun.Şimdi canlarım;anneannemi bugün defnettiler.memlekette olduğu için ben gidemedim.açıkçası belki iyide oldu çünkü o ruh haliyle bide cenaze kaldıramazdım iyice kötü olurdum.
bu ameliyat işini ankaradan 3 doktorla konuştum.biri araştırma hastanesinde diğerleri tüp bebek merkezlerinde çalışıyorlar.üçüde ameliyattan kaçış yok dedi.
sonra geçen yıl gittiğim tüp bebek merkezindeki doktoru aradım.dedim böyle böyle O da gel biran önce yapalım.ne kadar erken olursan senin için o kadar iyi dedi.
sonra pendik şifa hastanesinde bir doktorun methini duydum.işinin ehli bide ona görün dediler.bugün ordaydım.Senle ilgili olan kısma geliyorum.adam dediki bu film 2012 mayısında çekilmiş.çikolata kisti için ameliyat kaçınılmaz tamam,miyom rahimin üst kısmında bebeğin yerleşip besleneceği yerde değil(BUKET demişti ya bi yer varmış diye hemen onu hatırladım) ayrıca boyutuda tehlikeli değil onun için onu önemsemiyorum.enfeksiyon çok basit antibiyotiğe başlamışsın zaten geçer;ama tüpler için yorum yapabilmeme için yeniden film çekilmesi lazım dedi.bugün 11.gün ideal günlerdesin dedi.bende çekin o zaman dedim.hemen haber verdi hazırladılar 10 dk da çekti.diş çektirirken canın ne kadar yanarsa o kadar yandı.bak benim 3. oldu.çok şükür hepside rahat geçti.kaldıki bende enfeksiyon var.yani senin daha kolay bile olabilir.bu kadar düşünme,erteleme bence.fındıkzadedeki merkezin adı radyomar zaten.burda 400 tl verdim bugün.yani fiyat o aralıkta.ben iki yeride öneririm.avrupa yakası sana daha yakınsa oraya git.telle aryıp randevu alıyorsun adetin ilk günü.ama ters düşüyor dersen bunlarda gayet ilgili ve naziklerdi.soner bey öekti burda.fındıkzadede özel olarak bayan olsun istiyorsan telde belirtiyorsun onlar ona göre ayarlıyorlar onuda söylim.Tüp bebek merkezine gelince ben geçen yıl çok araştırdım.önerim koşu yolunda Umut tüp bebek merkezi var.bahçeci gruba bağlı.orda ulun bey ve süleyman bey var.ikiside iyiymiş ama ben ulun beyle görüşmüştüm.netten de çok araştırdım.işinin ehli.ben onunla devam edicem.fiyat olarakta 6000 tl imiş.bi görüş derim.
gelelim bana.film çekildi.bi tarafta hidrosalpenks yok ama diğer tarafta emin olamadılar.bi şişlik var ama hidrosalpenkste olabilir,spazmda olabilir demiş uzman raporda.ama geçen yılki filmden farklı çıktığı kesin ! iyiki çekti.vel hasılı pazartesi gidicem tahliller yapılacak,anestezi doktoru görücek one göre inşallah bi aksilik olmAZsa çarşamba ameliyatımı yapıcak.Yalnız açık ameliyat olucak.doktor böylesi senin için daha iyi dedi.çünkü bu şekilde yapışıklıkları temizlememiz daha kolay.yumurtalığa zarar gelme olasılığı az dedi.ayrıca AYŞE nin dediği mavi sıvıyı verecek ameliyat esnasında.eğer hidrosalpens yoksa,tüpler açıksa tüplere hiç dokunmadan bırakıcak.eğer sızıntı bile varsa spontan şansınız azda olsa var dedi.kapalı ama hidrosalpins yoksa tüpte şansınız yüksek dedi.ama ikiside varsa mecbur alacak tüpleri.yani ben ameliyata girerken bunu göze alarak giricem ama sonuçta doğru işlem yapılacağından eminim.ayrıca maddi olarakta beni zorlamayacak.uçuk bi fiyat çıkarmayacak.ankaradaki doktor ben 6000 alırım hastane ne kadar alır bilmem dedi. yuh dedim ya.burda 2000 civarı bitecek inşallah.şu anda hepinizin duasına ihtiyacım var.aklınıza geldikçe dua edin lütfen.hepinizi kocaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan öptüm.Allah a emanet olun
canım yukarıda yazdıklarımı okumanı ıstıyorum. doktorların sozune itibar etme ben bu erken menopoz muhabbetıne takılmak ıstemıyorum artık... senınn fsh 40 benım 108 bende 1 tane yumurta var sende görememişler tezatlıgı goruyormusun?? ınanma o yuzden hz fatıma valıdemız bır kere adet gormus ömrü hayatında... inanmak basarmanın yarısıdır derler ya cok dogru bızım kocaman bır ımanımız var Allahın ıznı ıle yeterkı gercek manevı ıhlas nağmelerini kulaklarımızı tıkamayalım duyabilelim... İşte ozaman işin sırrını çözücez.mrb cnm benim ismim elif... seni çoooooooooooooookkkkkkkkkk iyi anlıyorum inan banacnm benim senin durumun çok düşündürücü ilginç sen tek bi hastaneyemi bakındın bugüne kadar yani, o fsh 108 hep aynı hastanedemi ölçtürdün yani ölçüm cihazlarında bi problemmi varki acaba çünkü maşallah yumurtan 11 mm gelişmiş ve bu süper bişi çok güzel ilaçsız birde ve dier tahlillerin maşallah normal çıkmış emar genetik falan iyi.başka doktor ve başka hastaneyede bi görünseydin..ve sen defalarca çocuk istediğini belirtip onlarda dikkate almamışlar buna çok üzüldün haklısın boşa zaman kaybı oluyor menapozda zaman çok önemli ama inş tatlım dier tahlillerinde rahim filminde sorunsuz normal çıkar inş. en yakın zamanda bebişine kavuşursun benim fshile 4 ay önce tanıştım bilmiyorum nezmandan beri yüksektihatta fsh nedir onu bile bilmiodum kendimiz denedik olmayınca doktora gittik ve erken menapoza girmişsin senin bidaha çocuğun olmaz hiç yumurta yok dedi başka doktora gittim oda aynı yumurta hiç görülmüo yok menapoz... ve başka doktor aynısı hatta bana tüp bebek bile önermediler tutmaz sana parana yazık dediler mini tüp varmış fsh yüksek olanlara yapılıomuş onu önerdiler bitek bakalım düşünüyorum daha..benim ultrasonda ve testlerdfe hiç ama hiç yumurta görülmüo 0 yani fsh 40 dan aşşa inmio ama 40dan yukarı güzel çıkıo tavan yapıo hep yüksek hep yüksek artık ölçtürmüom moralim bozuk hatta adet olmadım daha ki ilaç kullanıyorum o bile korkutuyo beni acaba diyorum tamamen menapoza girdimde kesildimmi tamamen benim yumurtalıklar 40 yaşındaki kadınla aynıymış ama bak sana bişi anlatacağım geçen ay doktopra kontrole gittim beklerken sıra 40 42 yaşlarında kilolu bi bayan doktorun odasından ağlayarak çıktı ve duvara yaslandı düşecek hemen koştum kolundan tuttum abla dedim iyimisin şöle otur neyin var oda dediki gülüm benim 4 çocuğum var ve şuan 6buçuk aylık hamileymişim dedi ben tabi şok nasıl yani sen farkında deilmisin haberin olmadımı bu aya kadar dedim kadın ben kilolu olduğum için şişmanlıktan sandım ve midemde gastrit var kusmalarımıda ondan sandım ve ayrıca geçmişte yine adetim gecikmişti doktora gittim bana menapoza kesin girdiğimi ondan artık adet görmücen diye söledi dedi sandımki menapozda olduğum için adet görmüom ama meğer hamileliktenmiş dedi ve hıçkırarak ağlıo istemiyorum dio doktor erken doğum riskin var 7 aylık doğurusun demiş düşünsene kadın hamile olduğunu öğrenio ve 2 hafta sonra doğuracak yani rabbimden ümit kesilmez o ol dedimi imkansız yoktur rabbim yar ve yardımcın olsun işlerini kolaylaştırsın seninde ve isteyen herkese çifter çifter versin bebiş cnm benim inş. en yakın zamanda kucağın bebekle dolsun
dikkat........dikkat........dikkat
canlarım Allah'ın izniyle yeni dua listemiz 1 hafta içinde hazır olacak katılmak isteyenler
bu mesajı alıntı yapıp cevap yazsın öptüm sizi
ozaman bende okuamam bugün adet oldum türkçe dualar ederim artık. bugün kazadan beladan korunmak için dua ettim unuttum adet olduğumu Allah affetsin:26:öZLEMCİMM bence okumamalısın canım benim bu dualar adetliyken okunmuyor sende adetini olmuşsun.. biz senin yerinede okuruz kısmetse.. Allah sanada inşAllah okumuşsun kadar sevabını yazar..
slm ben sabahtan hastanedeydim babam kalp krizi geçirdi hastaneye getirdiler anjio yapıldı daha yeni eve gedik durumu ii çok şükür testte yapmıyacam sabah yaptım test çok silik olu koyulaşacağına silikleşti bende olursa olur olmazsa demek yok diyorum sıkıntı yapmıyacam perşembe belki giderim doktora oda adet olmazsam
malesef öyle canım arastırma hastanesı oldgu ıcın katlanıyoruz.. onlarda bunun gayet farkında.. umurlarında bıle degıl o yuzden... hayırlısı hakkımızdan tup bebekte doktorlar sans vermedı ama denemekte fayda var dedı. hakkımızdan hayırlısı artık sıkıntılarımız devam edıyor. Rabbım bunada sukur. bır yerde okumustum. eger bilincinde olsa idik basımıza gelen sıkıntıları bir dert gıbı degıl derman gıbı görürdük. Ve Rabbımıze sukrederdık. bize sıkıntılar verdıgı için. cunku bu ımtıhanı sabredıp sukreden kullar hem ahıretını hemde dunyalıgını kurtarırlar. Allah verdıkce azan kullardan eylemesın Allah muhafaza. artık uzulmuyorum hc. şükrediyorum Rabbıme dunyada iken gunahlarıma kefaret olması için bir fırsat nasip ettiği için.
günaydın canlar.nihayet sabah oldu.şimdi çıkıyoruz evden.gitmeden bitireyim diye hepinizin duasını okudum.liste tamam,yeni listeye hazırım :) Hepiniz Allah a emanet olun
günaydın dostlar
akyuzcigdem / çiğdem 10.04.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
burju82 / burcu 11.04.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
kızlar dualarıız okudum rabbim kabul etsin inş. bu listeyide tamamladık rabbim dualarımızıkabul buyursun inş.
canım ne güzel yazmışsın, bir farkında olsak aslında göz yaşı döktüğümüz şeylerin bizim için ne kadar hayırlı olduğunu..bır kabul etsek..işte o zaman huzura ereriz bence
bu arda yeni dua listesinde olacakmısın canım?
zeyno, sabah erkenden duanı ettim,RAbbim güç versin kolaylıkla geçsin gitsin, Allah razı olsun dualarımızı okumuşsun, haydi Allah'a emanet ol
günaydın NAzan'ım Allah razı olsun, Rabbim sanda çocuk sahibi olabilmen için kapılar açsın, yollar nasip etsin inşallah
günaydın canlar.nihayet sabah oldu.şimdi çıkıyoruz evden.gitmeden bitireyim diye hepinizin duasını okudum.liste tamam,yeni listeye hazırım :) Hepiniz Allah a emanet olun
Burcucan ya sen de olmasan... Zeynebin ameliyatı gitmiş aklımdan okurum diye de düşünmüştüm ama 10 da sanırım henüz geç değil ben okuyup geleyim nolur nolmaz...
burcuuu listeye kendini yazmamışsın
Burcuuummmm canım benimm dua listesini sen hazırlıyorsan hafta sonları yok ya hatırlatayım istedim
canlarım günaydın bugün boş günüm Allah nasip ederse yeni dua listemizi hazırlayacağım, pazartesiye kadar inanılmaz doluyum , o yüzden bugünü değerlendireyim dedim,şimdi aşağıya duaya katılacakların listesini yazıyorum, daha kura çekip sıraya koymadım, eksik fazla varsa beni uyarın
büyük burcu
küçük burcu
serap
yasemin
tümay
aylin
özlem
çiğdem
buket
seda
zeynep
nazan
bedriye
büyük gül
aslı
bircan
tuba
küçük gamze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?