Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

saol cnm allah razı olsun çok şükür babamı eve çıkardılar onları yolculadık bizde eve geldik

saol cnm allah razı olsun cnm karnım feci batıyor özellikle sağ kasığım mahvetti beni sanki sivri uclu birsey var sürekli batıyor
sen diyarbakırdaydın demi..yanlışsam düzelt..oralar sıcak tır ama sen yinede ayağını sıcak tut..ama su kesesi felan koyma karnına..ne olur ne olmaz..geçer inşallah

sen diyarbakırdaydın demi..yanlışsam düzelt..oralar sıcak tır ama sen yinede ayağını sıcak tut..ama su kesesi felan koyma karnına..ne olur ne olmaz..geçer inşallah
ewet cnm diyarbakırdayım hemde nasıl sıcak yanıyoz valla tamam taze anne dediklerin itinayla dikkate alınacak

ayyy canım benim maşallah, demek kordonu bile gördün vay anasını yaa ben sende pıhtılaşma olduğunu bilmiyordum canım yaa niye hiç duymamışım şimdi sana pıhtılaşma için iğne verecekmi peki?
hımmm tamam canım okumam her akşam okuyordum adet bitene kadar okumayayım o zaman, teşekkür ederim, bende dediğin gibi içimden geldiği gibi dua ederim.

canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin

evet canım bende içimden geldiği gibi dua ederim artık neyse kısmet böyleymiş, kırmızıları gördük şaşırttı beni geçen ay 31 günde gelen adet bu sefer 28 günde geldi dün duramadım test yaptım maaalesef 2.çizgi çıkmadı neyse hayırlısı olsun önümüzdeki maçlara bakalım

sen çalış çalıııışşş daha senden ödev teslim alacağız not vereceğiz ona göre

malesef öyle canım arastırma hastanesı oldgu ıcın katlanıyoruz.. onlarda bunun gayet farkında.. umurlarında bıle degıl o yuzden... hayırlısı hakkımızdan tup bebekte doktorlar sans vermedı ama denemekte fayda var dedı. hakkımızdan hayırlısı artık sıkıntılarımız devam edıyor. Rabbım bunada sukur. bır yerde okumustum. eger bilincinde olsa idik basımıza gelen sıkıntıları bir dert gıbı degıl derman gıbı görürdük. Ve Rabbımıze sukrederdık. bize sıkıntılar verdıgı için. cunku bu ımtıhanı sabredıp sukreden kullar hem ahıretını hemde dunyalıgını kurtarırlar. Allah verdıkce azan kullardan eylemesın Allah muhafaza. artık uzulmuyorum hc. şükrediyorum Rabbıme dunyada iken gunahlarıma kefaret olması için bir fırsat nasip ettiği için.
canım bnm cok gecmıs olsun. amelıyat konusunda bır yorum yapamıycam. bılmıyorum. sen en ıyısını tahlil etmissindir kendin için.. cesaretlisin. dualarımdasın. senn rahatsızlıgın hakkında bır bılgım yok o yuzden sacmalıyabılırım amelıyat olmadan bır tedavısı yokmu bunun bence cok ıyı dusun cnm yaaa.. bana gelınce ben her seyı Rahmana bıraktım. bana tup bebekte zaten mınnacık bır sans verıyorlar yuzde bır gıbı. sıkıntılarım aynı devam edıyor. artık ya HAK dıyorum. mevlaya bırakıyorum. rahım fılmı adet olduktan sonra cekılcem suan 50 güne yakın oldu olmadım doktor baktı yakında adet olcan dedi.hayırlısı bakalım. Rabbim kAFİRİ BİLE EGER HEDEF ETTIGI SEYE INANIYORSA YARI YOLDA BIRAKMIYOR VE HEDEFINE ULASTIRIYOR HAKSIZ DAHİ OLSA... bunun nedeni mümin vasfı olan ınanmak duygusunun kafirde olmasından kaynaklanıyor. yanı yaradan kafir dahi olsa o vasıf mümin vasfı oldgu için ınandıgı seyı ona verıyor... peki müminde nasıl oluyor bu? müminde eger ınanmıyorsa ıstedıgı bır seye.. oda mümin olarak kafir vasfını tasıdıgı ıcın Yaradan onu o konuda kazanclı cıkartmıyor.... kısaca kafir dahi olsa Allah ınanan herkese dileğini nasip ediyor ne kadar hasass önemli bir çizgi anlayana tbi.

canım yukarıda yazdıklarımı okumanı ıstıyorum. doktorların sozune itibar etme ben bu erken menopoz muhabbetıne takılmak ıstemıyorum artık... senınn fsh 40 benım 108 bende 1 tane yumurta var sende görememişler tezatlıgı goruyormusun?? ınanma o yuzden hz fatıma valıdemız bır kere adet gormus ömrü hayatında... inanmak basarmanın yarısıdır derler ya cok dogru bızım kocaman bır ımanımız var Allahın ıznı ıle yeterkı gercek manevı ıhlas nağmelerini kulaklarımızı tıkamayalım duyabilelim... İşte ozaman işin sırrını çözücez.

dikkat........dikkat........dikkat

canlarım Allah'ın izniyle yeni dua listemiz 1 hafta içinde hazır olacak katılmak isteyenler
bu mesajı alıntı yapıp cevap yazsın öptüm sizi

hayırlı olsun inşallah yeni dua listemizz :)) dökülün inşallah kızlar hamiş olmayan kalmasın allahın izniyle inşallah..:))

burcucum geçmiş olsun cnm bu arada her şey üst üste geliyo senin için ama dualarını eksik etme canım her işte bi hayır wardır..rabbim inşallah hayırlısını nasip etsin..

günaydın canlar.nihayet sabah oldu.şimdi çıkıyoruz evden.gitmeden bitireyim diye hepinizin duasını okudum.liste tamam,yeni listeye hazırım :) Hepiniz Allah a emanet olun

öZLEMCİMM bence okumamalısın canım benim bu dualar adetliyken okunmuyor sende adetini olmuşsun.. biz senin yerinede okuruz kısmetse.. Allah sanada inşAllah okumuşsun kadar sevabını yazar..
ozaman bende okuamam bugün adet oldum türkçe dualar ederim artık. bugün kazadan beladan korunmak için dua ettim unuttum adet olduğumu Allah affetsin:26:

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. hayırlısı olsun inşallah gebesindir ama değilsede sağlık olsun

günaydın dostlar

akyuzcigdem / çiğdem 10.04.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
burju82 / burcu 11.04.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik

kızlar dualarıız okudum rabbim kabul etsin inş. bu listeyide tamamladık rabbim dualarımızıkabul buyursun inş.

buket sevindim canım kanamanın azalmasına ins. hepside geçecek

burcu babanada geçmiş olsun canım benim biran evvel eski saglıgına kavuşsun inş.

canım ne güzel yazmışsın, bir farkında olsak aslında göz yaşı döktüğümüz şeylerin bizim için ne kadar hayırlı olduğunu..bır kabul etsek..işte o zaman huzura ereriz bence
bu arda yeni dua listesinde olacakmısın canım?

günaydın canlar.nihayet sabah oldu.şimdi çıkıyoruz evden.gitmeden bitireyim diye hepinizin duasını okudum.liste tamam,yeni listeye hazırım :) Hepiniz Allah a emanet olun

zeyno, sabah erkenden duanı ettim,RAbbim güç versin kolaylıkla geçsin gitsin, Allah razı olsun dualarımızı okumuşsun, haydi Allah'a emanet ol

günaydın NAzan'ım Allah razı olsun, Rabbim sanda çocuk sahibi olabilmen için kapılar açsın, yollar nasip etsin inşallah

çok geçmiş olsun canım neyse ki iyiymiş babacığın çok şükür sen dikkat et canım kendine yine de derim...
günaydın canlar... yarın yolculuk var bizim bahar kaçamağı yapacağız hazırlık yapmak için ofise gitmedim bugün...

canlarım günaydın bugün boş günüm Allah nasip ederse yeni dua listemizi hazırlayacağım, pazartesiye kadar inanılmaz doluyum , o yüzden bugünü değerlendireyim dedim,şimdi aşağıya duaya katılacakların listesini yazıyorum, daha kura çekip sıraya koymadım, eksik fazla varsa beni uyarın

küçük burcu
serap
yasemin
tümay
aylin
özlem
çiğdem
buket
seda
zeynep
nazan
bedriye
büyük gül
aslı
bircan
tuba
küçük gamze

Burcucan ya sen de olmasan... Zeynebin ameliyatı gitmiş aklımdan okurum diye de düşünmüştüm ama 10 da sanırım henüz geç değil ben okuyup geleyim nolur nolmaz...

Zeynepçimm canım dualarını okudum, kuranını okuduk inşAllah Allah şu an doktorların başarı ile yapıyorlardır ameliyatını.. Allah sağlığına kavuştursun inşAllah Yarabbim.

Duamnur babana çok çok geçmiş olsun.. çok şükür ki anjiyo ile hallolmuş konu.. Gözünüz aydın. Allah geçmiş etsin..

buketimm kanaman azalmış çok şükür, ben neden ip felan görmedim acaba..

Yaseminimmm iyisin inşAllah.. az kaldı hayırlısıyla 15 günün dolmasına..

Burcuuummmm canım benimm dua listesini sen hazırlıyorsan hafta sonları yok ya hatırlatayım istedim

Burcucan ya sen de olmasan... Zeynebin ameliyatı gitmiş aklımdan okurum diye de düşünmüştüm ama 10 da sanırım henüz geç değil ben okuyup geleyim nolur nolmaz...

anam tembel, hemn koş oku

burcuuu listeye kendini yazmamışsın

evet kuzum ,kura listesine ekledim şimdi

Burcuuummmm canım benimm dua listesini sen hazırlıyorsan hafta sonları yok ya hatırlatayım istedim

tamam kuşum aklımda, şimdi tarihleri falan da ayarlayacağım, ya mesude, k.gül, merve, meral,damla,elif falan dua için isimlerini yazdırmadı, inşallah birşey gözümden kaçmamıştır, valla böööyük sorumluluk:18:

bende eksik olarak sen yoksun canımcım listede.. ben en başa ekledim seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…