- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.481
bende eksik olarak sen yoksun canımcım listede.. ben en başa ekledim seni..
bende eksik olarak sen yoksun canımcım listede.. ben en başa ekledim seni..
hımmm mesude de yok..
ya bu aralar mesude forumda da yok ,işimi var, ağrısı sızısı mı var ki??????
Cnım ben bu ay lsteye grmeyeceğm cnku br keresnde nas flak okumstk ya sbh akşam ben sbh okudm ama aksam br daha okudum mu emin dğlm hatrlamyrm. Unutmşta olablrm gunde 1kre okunuyr dıe dsunmuşte olablrm. Oyuzdn lsteye grmycm. Onun yrne içm rahat etmsı ıcn dualarnzı okumaya dwm edıcem
Mirabalar efendim...
günaydın Büşra'cım nasılsın, emir nasıl? yeni dua listemizde olmak ister misin? ( ay bende müşteri toplamaya çalışan pazarlamacılar gibi oldum)
iyiyim canım en azından olmaya çalışıyorum. Emir de ne yapsın beni yiyo çok yaramaz dayanamıyorum bazen. Her dakika ayaktayız. Canım inan bende girmeyi çok isterdim ama ben emirden fırsat bulamam ki. Bu çok büyük sorumluluk. Oturduğum yerde okurum belki ama abdest lazım ben wc bile gidemiyorum bazen inanır misin. Keşke okuyabilecegme inansam teklifsiz gelirim. Çünkü benimde ihtiyacm var eşim işten ayrıldı işsiz güçsüz ortada kaldı. Bi adamla iş kurma hayallerine girdi. 5 tane bileziğm vardı altınlarm vardı onlar da gitti bu iş için aldı. Sıkıntılıym bakma ne olacak böyle bilmiyorumhayır olsun sonumuz
günaydın Büşra'cım nasılsın, emir nasıl? yeni dua listemizde olmak ister misin? ( ay bende müşteri toplamaya çalışan pazarlamacılar gibi oldum)
canım zaten emir'den fırsat bulamayacağını tahmin ettim, yine de gönlün kalmasın diye sorayım dedim..hiç sorun değil..
canım benim Rabbim inşallah güzel oğlunun o melek yüzüne bakar da işleriniz biranda açılır, işteki sorunlar ister istemez eve de yansır, Allah sabır versin, Rabbim çok büyük tez zaman da atlatın inşallah canım, bugün inşallah öğlen sizin içinde dua ederim ...Allah sıkıntılarınıza çözüm göndersin inşallah
iyiyim canım en azından olmaya çalışıyorum. Emir de ne yapsın beni yiyo çok yaramaz dayanamıyorum bazen. Her dakika ayaktayız. Canım inan bende girmeyi çok isterdim ama ben emirden fırsat bulamam ki. Bu çok büyük sorumluluk. Oturduğum yerde okurum belki ama abdest lazım ben wc bile gidemiyorum bazen inanır misin. Keşke okuyabilecegme inansam teklifsiz gelirim. Çünkü benimde ihtiyacm var eşim işten ayrıldı işsiz güçsüz ortada kaldı. Bi adamla iş kurma hayallerine girdi. 5 tane bileziğm vardı altınlarm vardı onlar da gitti bu iş için aldı. Sıkıntılıym bakma ne olacak böyle bilmiyorumhayır olsun sonumuz
günaydın canlar.nihayet sabah oldu.şimdi çıkıyoruz evden.gitmeden bitireyim diye hepinizin duasını okudum.liste tamam,yeni listeye hazırım :) Hepiniz Allah a emanet olun
aayy burcummm yan topiklere dağılın her biriniz 5 er adam getirin dua katılıcak die talimat verirsen şaşırmayalımm..
yaaa zeynep çıkmıştır di mi ameliyattan keşke tlf no verseydik en azından msj atardı durum bildirirdi..
çok geçmiş olsun canım RABBİM şifa versin..slm ben sabahtan hastanedeydim babam kalp krizi geçirdi hastaneye getirdiler anjio yapıldı daha yeni eve gedik durumu ii çok şükür testte yapmıyacam sabah yaptım test çok silik olu koyulaşacağına silikleşti bende olursa olur olmazsa demek yok diyorum sıkıntı yapmıyacam perşembe belki giderim doktora oda adet olmazsam
canımm dualarını okudum sağlıklı sıhatli dön aramıza İNŞALLAH..günaydın canlar.nihayet sabah oldu.şimdi çıkıyoruz evden.gitmeden bitireyim diye hepinizin duasını okudum.liste tamam,yeni listeye hazırım :) Hepiniz Allah a emanet olun
Büşracımm nasılsın. Kolay değil tabii canım ama sabredicen işte tek misin yardım edenin yok mu canım. Kötü olmuş eşinin işten ayrılması risk alarak böyle işlere giriliyor ama işte sonu da böyle olabiliyor. Rabbim feraha çıkarsın yeni bir kapı açsın inşallah. Sıkma sen canını Allah büyüktür.
canım hayırlı kolay bir ameliyat olsun sorunların ortadan kalksın sonra da bebeğin gelsin inşallah annesine dualarımız seninle bitanemm
ayyy evet ne yüzsüz şıktım di mi
zeynep şimdi girmiştir canım 10 da demişti ya, kazasız belasız bitsin inşallah
ben şimdi kuramızı çektim listeyi bir yapayım haydi bismillah, buralarda olacağım kuşum
büşracım Allah yardımcınız olsun inşallah eşinin işleri yoluna girer emirciğin rıskı bol bol gelir canını sıkma Rabbime sığın bol bol dua et herkesin sınavı başka işte Allah bir kapı açacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?