Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ya bu aralar mesude forumda da yok ,işimi var, ağrısı sızısı mı var ki??????

Cnım ben bu ay lsteye grmeyeceğm cnku br keresnde nas flak okumstk ya sbh akşam ben sbh okudm ama aksam br daha okudum mu emin dğlm hatrlamyrm. Unutmşta olablrm gunde 1kre okunuyr dıe dsunmuşte olablrm. Oyuzdn lsteye grmycm. Onun yrne içm rahat etmsı ıcn dualarnzı okumaya dwm edıcem

tamam canım ,listede olmasanda buralarada ol emi???

günaydın Büşra'cım nasılsın, emir nasıl? yeni dua listemizde olmak ister misin? ( ay bende müşteri toplamaya çalışan pazarlamacılar gibi oldum )

iyiyim canım en azından olmaya çalışıyorum. Emir de ne yapsın beni yiyo çok yaramaz dayanamıyorum bazen. Her dakika ayaktayız. Canım inan bende girmeyi çok isterdim ama ben emirden fırsat bulamam ki. Bu çok büyük sorumluluk. Oturduğum yerde okurum belki ama abdest lazım ben wc bile gidemiyorum bazen inanır misin. Keşke okuyabilecegme inansam teklifsiz gelirim. Çünkü benimde ihtiyacm var eşim işten ayrıldı işsiz güçsüz ortada kaldı. Bi adamla iş kurma hayallerine girdi. 5 tane bileziğm vardı altınlarm vardı onlar da gitti bu iş için aldı. Sıkıntılıym bakma ne olacak böyle bilmiyorum hayır olsun sonumuz

Zeynepciğin duasını okudum inşallah kolaycacık atlatır operasyonunu benim trilyonlarca işim var canlar ara ara takip ederim sizi

canım zaten emir'den fırsat bulamayacağını tahmin ettim, yine de gönlün kalmasın diye sorayım dedim..hiç sorun değil..
canım benim Rabbim inşallah güzel oğlunun o melek yüzüne bakar da işleriniz biranda açılır, işteki sorunlar ister istemez eve de yansır, Allah sabır versin, Rabbim çok büyük tez zaman da atlatın inşallah canım, bugün inşallah öğlen sizin içinde dua ederim ...Allah sıkıntılarınıza çözüm göndersin inşallah

günaydın Büşra'cım nasılsın, emir nasıl? yeni dua listemizde olmak ister misin? ( ay bende müşteri toplamaya çalışan pazarlamacılar gibi oldum )

aayy burcummm yan topiklere dağılın her biriniz 5 er adam getirin dua katılıcak die talimat verirsen şaşırmayalımm..

yaaa zeynep çıkmıştır di mi ameliyattan keşke tlf no verseydik en azından msj atardı durum bildirirdi..

sağol canım Allah razı olsun. Inan oğlumun ihtiyaçları zor karşılanıyor. Bezi mamasi ıslak mendili. Her şey masraf. Çok bişey istemiyorum. ALLAHm yavrumun yüzüne baksın da bize yeteceği kadar versin.. Kaç gündür bu yüzden uyku uyuyamıyorum. Ne olacak elde avuçta ne varsa gitti ya olmazsa giden hepten giderse ne olur diye düşünüyorum hep

Büşracımm nasılsın. Kolay değil tabii canım ama sabredicen işte tek misin yardım edenin yok mu canım. Kötü olmuş eşinin işten ayrılması risk alarak böyle işlere giriliyor ama işte sonu da böyle olabiliyor. Rabbim feraha çıkarsın yeni bir kapı açsın inşallah. Sıkma sen canını Allah büyüktür.

günaydın canlar.nihayet sabah oldu.şimdi çıkıyoruz evden.gitmeden bitireyim diye hepinizin duasını okudum.liste tamam,yeni listeye hazırım :) Hepiniz Allah a emanet olun

canım hayırlı kolay bir ameliyat olsun sorunların ortadan kalksın sonra da bebeğin gelsin inşallah annesine dualarımız seninle bitanemm

ayyy evet ne yüzsüz şıktım di mi

zeynep şimdi girmiştir canım 10 da demişti ya, kazasız belasız bitsin inşallah

ben şimdi kuramızı çektim listeyi bir yapayım haydi bismillah, buralarda olacağım kuşum

günaydın kızlarr nasılsınızz..bugün 33. haftamızın sonu yarın 34üz İNŞALLAH....
çok geçmiş olsun canım RABBİM şifa versin..

günaydın canlar.nihayet sabah oldu.şimdi çıkıyoruz evden.gitmeden bitireyim diye hepinizin duasını okudum.liste tamam,yeni listeye hazırım :) Hepiniz Allah a emanet olun
canımm dualarını okudum sağlıklı sıhatli dön aramıza İNŞALLAH..

anlattığm gibi ışte canım. Inşallah risk aldığımıza değer de sonu iyi olur. Yakın oturuyolar kaynanam falan yardım ediyo çok şükür de her dakika yanımda olamıyolar sonuçta. Annem diyo hafta sonlari gel kal diyE bu sefer de ben rahat edemem diye gitmiyorum. Öyle ışte. Sen benim kuzumun fotosunu gördün mu? 3 tane fotosu var. 2 TANESINI YENI EKLEDIM ALBÜME

büşracım Allah yardımcınız olsun inşallah eşinin işleri yoluna girer emirciğin rıskı bol bol gelir canını sıkma Rabbime sığın bol bol dua et herkesin sınavı başka işte Allah bir kapı açacaktır.

BEN inanır mısın dünden sevinçliydim senin için yaşasınn burcu yarın buralarda olur ohh iş yok diyee.. heeerr birinizii takip ediyorum kim nerde ne yapıyor..

inşallah canım sağolasin. Dua etmekten başka çare yok zaten. Hakkımızda hayırlısı olsun.

bu arada benim takvimde yazıyor ya hani yüzükoyun yatmayın ciddi sıkıntı mı verirmiş neymiş kime verirmiş sıkıntıyı bana mı bebeğe mi? ben şu ana kadar denedim yüzükoyun yatmadan uyuyamıyorum bakınıp duruyorum.. ama ne zamanki yüzükoyunn yattımm dalıp gitmem bir oluyor.. bu hafta sonu doktora sorucaktım ezer miyim böyle olunca çocuğu diye, şimdi hepten tırstım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…