- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.501
canım yüzü koyun yatmak tabiki bebek için sakıncalı bende hamile kalmadan önce öyle yatıyodum hamile kalalı yatmıyorum..karnın büyüdükçe daha iyii anlıycaksın..bu arada benim takvimde yazıyor ya hani yüzükoyun yatmayın ciddi sıkıntı mı verirmiş neymiş kime verirmiş sıkıntıyı bana mı bebeğe mi? Ben şu ana kadar denedim yüzükoyun yatmadan uyuyamıyorum bakınıp duruyorum.. Ama ne zamanki yüzükoyunn yattımm dalıp gitmem bir oluyor.. Bu hafta sonu doktora sorucaktım ezer miyim böyle olunca çocuğu diye, şimdi hepten tırstım yaa
bu arada benim takvimde yazıyor ya hani yüzükoyun yatmayın ciddi sıkıntı mı verirmiş neymiş kime verirmiş sıkıntıyı bana mı bebeğe mi? ben şu ana kadar denedim yüzükoyun yatmadan uyuyamıyorum bakınıp duruyorum.. ama ne zamanki yüzükoyunn yattımm dalıp gitmem bir oluyor.. bu hafta sonu doktora sorucaktım ezer miyim böyle olunca çocuğu diye, şimdi hepten tırstım yaa
dikkat dikkat
Canlarım yeni dua listemizi hazırladım, bu cuma başlıyor, bir bakın ,inceleyin bir sorun eksik varsa söyleyin, hemen düzelteyim, listenin sonuna adını eklettirmek isteyenler için rezervasyon yaptıbana özelden genelden ulaşsın hemen onu ekleyeyim
eski listemizden duası okunacak 2 kişi kalmıştı
bugün_çarşamba: akyuzcıgdem/ çiğdem kolay doğum
yarın_perşembe: burju82/ burcu sağlıklı hamişlik
haydi hayırlı uğurlu bereketli olsun
canım yüzü koyun yatmak tabiki bebek için sakıncalı bende hamile kalmadan önce öyle yatıyodum hamile kalalı yatmıyorum..karnın büyüdükçe daha iyii anlıycaksın..
kız korkma karnın büyüyene kadar yat. Bende öyleydm karnım büyüyünce istesende yatamazsin
Herkese günaydın.bugün iyi değilim mide bulantisi kabiz hemoroid,hepsi birden tuttu.gecikmelide olsa Zeyneb'in duasını okudum inşallah iyidir.bu arada ayse kusmuş bize.üzüldüm buna cok.yeni dualisteside hayırlı olsun
bu arada benim takvimde yazıyor ya hani yüzükoyun yatmayın ciddi sıkıntı mı verirmiş neymiş kime verirmiş sıkıntıyı bana mı bebeğe mi? ben şu ana kadar denedim yüzükoyun yatmadan uyuyamıyorum bakınıp duruyorum.. ama ne zamanki yüzükoyunn yattımm dalıp gitmem bir oluyor.. bu hafta sonu doktora sorucaktım ezer miyim böyle olunca çocuğu diye, şimdi hepten tırstım yaa
KUTLU DOĞUM HAFTASI İÇİN MAYIS SONUNA KADAR hayır için 100.000 adet
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş
çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini MESAJLA atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..
RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..
BEN : 6000 ADET
ASLI : 4000 ADET
GÜLDEN : 100O ADET
TUBA : 2000 ADET
ÇİĞDEM:1000 ADET
AYŞE : 1000 ADET
BURJU : 1000 ADET
SEDA : 1000 ADET
BEDRİYE: 2000 ADET
AYLİN : 1000 ADET
BİRCAN : 1000 ADET
ZEYNEP: 1000 ADET
ÖZLEM : 700 ADET
TÜMAY : 500 ADET
YASEMİN : 100 ADET
MERVE : 100 ADET
MESUDE : 100 ADET
ELİF : 100 ADET
KIZLAR DAHA OKUYAN - OKUMAK İSTEYEN YAZMADIĞIM VARSA BANA MESAJ ATSIN...
Herkes herkesi merak ediyor bi beni kimse merak etmiyor nerdeyim ne yapildi diye. Ameliyata gidenlere hatta doktor randevusu olanlara ayriyetten dua ediliyor ben ameliyata giderken bile merak edilmiyorum ameliyattan sonra hemen eve gitmem gerekirken terslikler oluyor ve hastahanede kaliyorum nezaman cikacamda belli degil henuz ayaga bile kaldirmadilar sancilardan. Acikcasi bu yuzden listeye katilmak istemedim. Cepten giriyorum zor yazmasi
aayy burcummm yan topiklere dağılın her biriniz 5 er adam getirin dua katılıcak die talimat verirsen şaşırmayalımm..
yaaa zeynep çıkmıştır di mi ameliyattan keşke tlf no verseydik en azından msj atardı durum bildirirdi..
anlattığm gibi ışte canım. Inşallah risk aldığımıza değer de sonu iyi olur. Yakın oturuyolar kaynanam falan yardım ediyo çok şükür de her dakika yanımda olamıyolar sonuçta. Annem diyo hafta sonlari gel kal diyE bu sefer de ben rahat edemem diye gitmiyorum. Öyle ışte. Sen benim kuzumun fotosunu gördün mu? 3 tane fotosu var. 2 TANESINI YENI EKLEDIM ALBÜME
sağol canım Allah razı olsun. Inan oğlumun ihtiyaçları zor karşılanıyor. Bezi mamasi ıslak mendili. Her şey masraf. Çok bişey istemiyorum. ALLAHm yavrumun yüzüne baksın da bize yeteceği kadar versin.. Kaç gündür bu yüzden uyku uyuyamıyorum. Ne olacak elde avuçta ne varsa gitti ya olmazsa giden hepten giderse ne olur diye düşünüyorum hep
BEN inanır mısın dünden sevinçliydim senin için yaşasınn burcu yarın buralarda olur ohh iş yok diyee.. heeerr birinizii takip ediyorum kim nerde ne yapıyor..
ellerine sağlık canım hakkınıda helal et
Herkes herkesi merak ediyor bi beni kimse merak etmiyor nerdeyim ne yapildi diye. Ameliyata gidenlere hatta doktor randevusu olanlara ayriyetten dua ediliyor ben ameliyata giderken bile merak edilmiyorum ameliyattan sonra hemen eve gitmem gerekirken terslikler oluyor ve hastahanede kaliyorum nezaman cikacamda belli degil henuz ayaga bile kaldirmadilar sancilardan. Acikcasi bu yuzden listeye katilmak istemedim. Cepten giriyorum zor yazmasi
Herkese günaydın.bugün iyi değilim mide bulantisi kabiz hemoroid,hepsi birden tuttu.gecikmelide olsa Zeyneb'in duasını okudum inşallah iyidir.bu arada ayse kusmuş bize.üzüldüm buna cok.yeni dualisteside hayırlı olsun
canım benim çok çok geçmiş olsun aslında merak etmediğimizden değil ben senin mesela hangi güne olucağını bilmiyorum ama inan aklımdan geçmiyor değilsnnn.. dualarımda.. zaten aklıma geldikçe sabahları hepinizin üzerine dua gönderiyorm.. sağlık şifa diliyorm..
seni umursamadığımız ihmal ettiğimiz değil belki sen çok cesaretli olduğundan ve inan senin tedavi tarihin net anlaşılmadığını düşünüyorum yoksa hepimiz birbirimizin yüreğini bilmiyor muyuz? Doktora bile giderken dua isteyen de benim sanırımmhee evet istiyorum valla çok utanıyorum inan cesaretsizliğime burada sizlerin yüreklerine yük oluşuma ama nasıl güçlü oluyorum bi bilsen.. ctesi de gidicemm diye tekrarlayıp duruyorum o yüzden :18: küsmee lutfen ben çok özür dilerim bak buketde yazmış üzüldüm çok diye.. istersen gecikmeli de olsa şifa duası yaparız.. bak gurbet eldesin biz memleket kokuyoruz sana kocaaamaaannn sarılırızz.. Allah geçmiş etsin inşAllah..
biddeee arkadaşlar hepimiz kardeşiz burada yaa.. darda olanımız ihtiyacı olanımız kızlar durumum bu dua istiyorum diyebilelim yaa.. yüreğimizden amin deriz şifa olur kimin duası nerde makbul olacağı bilinmez..
Ohh ohh masallAh cok guzel gelişmeler var cnm benim Rabbim yüzünü güldürsün insallah sen yapılmadı gerekeni yap Allah'a bırak hayırlısı ile olur insallah Rabbim çıktığın bu yolu basarı ile sonlandirsin insallah
ohhh internetin var artık sık sık beklerizzz
ikizim canım benimmm inşallah herşey yolunda gider herşey eşin ve senin için çok güzel olur inşallahhh
gelişmelerden haberdar edersin bizleriii dualarımız seninleee
ohoo şimdiden böyleyse sen göbek yerine göğüsleri taşımakta zorlanacaksın gibime geliyor bende gebe kalsam da büyüseler diyorum
canım ben sadece rahim filmi çektirdim kanallarım tıkalı çıksaysı o zaman hs/ls yapacaklardı öyle dedi doktorum. Anestezili çektiler bana öyle yapıyorlarmış zaten özelde benim isteğim değildi ama iyi ki öyle olmuş rahim filmi için işte damar yolu açtılar ordan iğne yaptı anestezist uyumuşum anlamadım bile nasıl uykuya daldığımı ayaklarımı bağlıyorlardı en sonra gitmişim uyandığımda dr falan gitmişti kız nasılsın dedi iyiyim dedim daha uyumadan önceki zamandayım sandım ben meğer bitmiş kız bitti dedi ben yok canım başlanmadı ki dedim bak ayakların aşağıda dedi inanamadım çok kolay yani. Bir saatte yattım biraz baş ağrısı yaptı bende o gün o kadar çok rahat edersin anesteziyle canımm inşallah bir problem çıkmaz hemen de aşılamaya geçersiniz.
ayy evet demiştin bak uçmuş gitmiş aklımdan yaa iğne daha etkili canım muhakkak onunla gelişir..
çok sevindim canım hadi hayırlısı rabbim en kısa zamanda kuzucuğunu versin kucağına inş
çok güzel dua gercekten
tatlım hep aynıyız ya hassas oluyo insan bu dönemlerde içini boşalt ağla gitsin
ohhh masallah bende senin gibiydim canım seni çok ii anlıyorum tuvalete gitmeye korkardım çok sıkıntılı günlerdi çok şükür geçti sende yarın çok güzel haberlerle geleceksin meleği annesini çok seviyor
ayy bende herşeye sinir olup ağlayabiliyorum bu durum beni mutsuz ediyooo
hadi gözün aydın masallah kuzucuğuna
canım inş hayırlısıyla hepsi gecer gider ve seninde meleğin seninle olucak inş
Kızlar niye siz benim kuzumun resimlerine bakmıyosunuz
bakmıyorum bakamıyorum yanımda olda taaa içime soksam maşallah canım kız valla felak nas okudum rabbim nazardan saklasın o boncuk gözlerini yerim ben onun
Dejavu kuzum ekledim. Emirimi görebilirsin :)
Kızlar niye siz benim kuzumun resimlerine bakmıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?