Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım yüzü koyun yatmak tabiki bebek için sakıncalı bende hamile kalmadan önce öyle yatıyodum hamile kalalı yatmıyorum..karnın büyüdükçe daha iyii anlıycaksın..

kız korkma karnın büyüyene kadar yat. Bende öyleydm karnım büyüyünce istesende yatamazsin

KUTLU DOĞUM HAFTASI İÇİN MAYIS SONUNA KADAR hayır için 100.000 adet

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş
çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini MESAJLA atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..
RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..

BEN : 6000 ADET
ASLI : 4000 ADET
GÜLDEN : 100O ADET
TUBA : 2000 ADET
ÇİĞDEM:1000 ADET
AYŞE : 1000 ADET
BURJU : 1000 ADET
SEDA : 1000 ADET
BEDRİYE: 2000 ADET
AYLİN : 1000 ADET

BİRCAN : 1000 ADET
ZEYNEP: 1000 ADET
ÖZLEM : 700 ADET

TÜMAY : 500 ADET
YASEMİN : 100 ADET
MERVE : 100 ADET
MESUDE : 100 ADET
ELİF : 100 ADET
KIZLAR DAHA OKUYAN - OKUMAK İSTEYEN YAZMADIĞIM VARSA BANA MESAJ ATSIN...

Herkes herkesi merak ediyor bi beni kimse merak etmiyor nerdeyim ne yapildi diye. Ameliyata gidenlere hatta doktor randevusu olanlara ayriyetten dua ediliyor ben ameliyata giderken bile merak edilmiyorum ameliyattan sonra hemen eve gitmem gerekirken terslikler oluyor ve hastahanede kaliyorum nezaman cikacamda belli degil henuz ayaga bile kaldirmadilar sancilardan. Acikcasi bu yuzden listeye katilmak istemedim. Cepten giriyorum zor yazmasi

dikkat dikkat

Canlarım yeni dua listemizi hazırladım, bu cuma başlıyor, bir bakın ,inceleyin bir sorun eksik varsa söyleyin, hemen düzelteyim, listenin sonuna adını eklettirmek isteyenler için rezervasyon yaptı bana özelden genelden ulaşsın hemen onu ekleyeyim

eski listemizden duası okunacak 2 kişi kalmıştı
bugün_çarşamba: akyuzcıgdem/ çiğdem kolay doğum
yarın_perşembe: burju82/ burcu sağlıklı hamişlik

haydi hayırlı uğurlu bereketli olsun

ellerine sağlık canım hakkınıda helal et

Herkese günaydın.bugün iyi değilim mide bulantisi kabiz hemoroid,hepsi birden tuttu.gecikmelide olsa Zeyneb'in duasını okudum inşallah iyidir.bu arada ayse kusmuş bize.üzüldüm buna cok.yeni dualisteside hayırlı olsun

canım yüzü koyun yatmak tabiki bebek için sakıncalı bende hamile kalmadan önce öyle yatıyodum hamile kalalı yatmıyorum..karnın büyüdükçe daha iyii anlıycaksın..

kız korkma karnın büyüyene kadar yat. Bende öyleydm karnım büyüyünce istesende yatamazsin

AY KIZLLAAARR ne bileyimm görmemişin oğlu olmuş misali oluyorum ama inanın günlerdir eşime diyorum yaa ben ezmiyim onu.. sanki üzerine yatıyormuş gibiyim.. bişery olmamışstır inşAllah.

seni bulatını sevsinler ama hemoroidi iyi bilirim zordun ayaklarını üşütme birde eve gidice sıcak suya otur. tabi sadece poponu batır suya bebişe sıkıtı olması

karnın çıkmadan sorun olmaz sanırım 7 kat derinde o canımm ama sola yatmak iyi derler bebek için sen doktora sor bakalım ne diyecek.

Canımm benim aldğım 1000 adet bugün akşam biter büyük ihtimal az aldı çünkü eğr uygun olursam alırım daha.

canım yazdın mı buraya ameliyata gidiyorum diyee yani mümkün olduğunca herkese aynı şekilde dua edilmeye çalışılıyor günü zamanı bilindikten sonra sende bayadır yoktun umarım iyi geçmiştir ameliyatın senin tercihin tabii ki listede olmamak kırılmış olabilirsin ama kasti bir şey yok olamaz da gözümüzden kaçan haber alamadığımız bilmediğimiz kişilerde vardır dua edemediğimiz. :26:

çıkmıştır sanırım geç alınmadıysa. Hiç aklımıza gelmedi numara vermek.

İnşallah iyi olur canım sabret biraz daha feraha çıkarsınız inşallah.. Yok görmedim arkadaş listemde ekli misin benim değilsen ekleyeyim seni öyle görürüm ancak..

günaydın kızlar nasılsınız babam için şifa diliyen herkesten allah razı olsun burcucum dua listemiz hayırlı olsun hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim

canım böyle durumları herkes yaşıyor, ama Rabbim sonunda feraha kavuşturuyor, inşallah sizinde öyle olacak

BEN inanır mısın dünden sevinçliydim senin için yaşasınn burcu yarın buralarda olur ohh iş yok diyee.. heeerr birinizii takip ediyorum kim nerde ne yapıyor..

oyyi demek ki senden gizli iş çeviremeyeceğiz desene, bu arada karnının üzerine yatma
ellerine sağlık canım hakkınıda helal et

lafı bile olmaz kuşum, helal hoş olsun hepinize

canım şimdi valla popona bir tane beş kardeş gelecek...ne demek kimse beni merak etmiyor diye..burdaki insanlar hergün yüzlerini görmedikleri kişiler için dualar ediyor, herkes namazından sonra "topikteki arkadaşlarımı koru işlerini rastgetir" diye dua ediyor, ismen tek tek dile gelmese bile hepimiz hepimiz için dualar ediyoruz...ben en son senin doktora kontrole gittiğini biliyorum, ama ne zaman ameliyata girdin ne zaman çıktın, şimdi yeni duydum, burda birbirimizden çekinecek değiliz, insanlar dua istiyor, "kızlar şu gün şu saatte ameliyat var...tüp bebek var..kontrol var..dua edin lütfen diye" açık açık yazıyor, sen bize ameliyat gününü saatini yazmadın, haberimiz bile yok, belkide yazdın gözümüzden kaçtı, o zaman bir daha yaz, dua iste, "hepiniz dua edin valla karışmam " de, biz burda aile gibiyiz, küsmek olmasın,lütfen canım yazdığın bu mesaja herkes çok üzülecek.....
ayrıca sana özel dua ettiğini yazan arkadaşlarımız oldu..şimdi onların hakkını yedin valla..asıl ben küstüm

evet bu kadar öğretmen azarının üzerine şunlarıda yazmak isterim : ALLAH YARDIMCIN OLSUN, MELEKLER ETRAFINDA DOLANSIN, AĞRILARIN DİNSİN ,ŞİFA BUL TEZ ZAMANDA İNŞALLAH

oyyy kıyamam canım

Son düzenleme:

canım benim çok çok geçmiş olsun aslında merak etmediğimizden değil ben senin mesela hangi güne olucağını bilmiyorum ama inan aklımdan geçmiyor değilsnnn.. dualarımda.. zaten aklıma geldikçe sabahları hepinizin üzerine dua gönderiyorm.. sağlık şifa diliyorm..

seni umursamadığımız ihmal ettiğimiz değil belki sen çok cesaretli olduğundan ve inan senin tedavi tarihin net anlaşılmadığını düşünüyorum yoksa hepimiz birbirimizin yüreğini bilmiyor muyuz? Doktora bile giderken dua isteyen de benim sanırımm hee evet istiyorum valla çok utanıyorum inan cesaretsizliğime burada sizlerin yüreklerine yük oluşuma ama nasıl güçlü oluyorum bi bilsen.. ctesi de gidicemm diye tekrarlayıp duruyorum o yüzden :18: küsmee lutfen ben çok özür dilerim bak buketde yazmış üzüldüm çok diye.. istersen gecikmeli de olsa şifa duası yaparız.. bak gurbet eldesin biz memleket kokuyoruz sana kocaaamaaannn sarılırızz.. Allah geçmiş etsin inşAllah..

biddeee arkadaşlar hepimiz kardeşiz burada yaa.. darda olanımız ihtiyacı olanımız kızlar durumum bu dua istiyorum diyebilelim yaa.. yüreğimizden amin deriz şifa olur kimin duası nerde makbul olacağı bilinmez..

oyy ben seni yerim, ne utanması ya, valla sana da bi pataaa gelecek

nartanesi bak bukadar insan sana iyi dileklerini yazmış ben desen zaten 1 haftadır dogru düzgün giremiyorum görmemişim ki bir çok arkadaşımızda öyledir şahsen sadece dualarımı bildirmek için giriyorum biz dualarımızı sakınmayız bundan emin ol ne zaman net ameliyat olacagın bilinseydi giderken falan yazsaydın emin ol senin içinde dua ederdik hiç bunları düşünüp kendinide bizide üzme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…