Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ayşeee canımmm sen niye küstünkine geçmişi niye okumuyosun acaba???
Canım bende bu hafta sık gelemiyorum dündü galiba dua listesine katılmıcam yazmışsın inan sana özelden mesaj yazacaktım unutmuşummm merak etmez olurmuyuz dua etmez olurmuyuz canımmm hepimiz birbirimzi tanımadan dua etmiyomuyuz???
Takılma bunlara
Eee gelişmeler ne anlat bakalım???

AYŞECİM herkes seni çok seviyor, lütfen kendini üzme, bizi de üzme...bak tek ayak cezası veririm sonra

Son düzenleme:

Ayşecimm cok geçmiş olsun canım gecmişte yazdıysan mutlaka dua etmişizdir inan ben hatırlamıyorum zaten iice unutkan oldum ama en kısa zamanda sağlığına kavuşursun İNŞALLAH..
AY KIZLLAAARR ne bileyimm görmemişin oğlu olmuş misali oluyorum ama inanın günlerdir eşime diyorum yaa ben ezmiyim onu.. sanki üzerine yatıyormuş gibiyim.. bişery olmamışstır inşAllah.
CANIM ZATEN PSİKOLOJİK OLARAK YATAMADIM BEN YA SOLUMA YA SIRT ÜSTÜ YATTIM HEP..sen nolur nolmaz yatma yüz üztü alıştır kendini ilerde zorlanmazsın zaten 6. aydan sonra uykusuz gecelere hazırlan :))ayrıca dra sorduğunda ne diyecekki sana bana 30. haftamda nasıl rahat ediosan öyle yat dedi ben yüzüztü rahat ediyodum gelde yat koca göbekle
Canımm benim aldğım 1000 adet bugün akşam biter büyük ihtimal az aldı çünkü eğr uygun olursam alırım daha.
tamam tatlım ALLAH RAZI OLSUN..

iyi günler ...
Buket kanaman azalmış çok sevindim canım sende ne pıhtılaşması var bilmyordum...
BUrcum aline sağlık yapmışsın dua listemizi....
Ayşe hergün isim isim olmasada herkese dua ediyorum ...ameliyat olduğundan haberim bile yok .....
Büşra rabbim yardımcınız olsun tez zamanda feraha çıkın inşallah.....
Duamnur geçmiş olsun Rabbim şifa versin....
ZEynep için duamı ettim inşallah ameliyatı iyi geçmiştir çok merak ediyorum.....

Ben geldiiimmmm bugün benim dua günümmüş :))
Hepiniz bana dua etsin üleeeeennnnnnn uyumak istiyoruuuummmmmm ))) şaka yapıyorum kızlar hee, ama bu uykusuzluk beni öldürücek zombi gibi oldum gece evin içinde dolaşıyorum blkona çıkıp hava alıyorum eşim beni arıyor bööö yapıyorum ona :))))
Bugün çekmecelerimi düzenlemeye fazlalıklar vermek üzere ayırmaya başladım kaç günde biter allah kerim..
Ayrıca bugün kayınvalidemin doğum günü ama 15 i de kayınpederimin biz ortasında ikisinide kutluyoruz :))

Sizler nasılsınız bana anlatın hle var mı gelişmeler? Telden girince geri dönmüyorum saatler sürüyo yavaş internetim direk daldım ben oyüzdn :))
Umarım hepiniz iyisinizdir Allahım şu müberek günlerin hatrına peygamberimizin hürmetine hayırlı evlatlar yetiştirmemizi nasip etsin, tez zamanda rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tatdırsın inş. Sağlıklı sıhhatli kucaklarımızı doldursun, eşiyle sıkıntılı olanlara huzur çok çok muhabebet nasip etsin, daralan rızık kapılarımız ardına kadar açılsın bereketli günlerimiz olsun inşallah.. İçimden geldi dua listesi bitti ya toplu dua edeyim dedim...

naberisiniz arkadaşlar
ben soğan kürümn 9. günüdeyim kaldı 6 gün
arada maydonoz süt buharı yaptım
ne duyarsam dener oldum artık
rabbim isteyen herkese nasip etsin
bende istiyorumm meleğimiii
rüyalarıma giriyor artık
ama bi uyanıyorumm yokk

canim şimdi abdest alıp senin duani edecegım, hadi sana torpil yapayım uyuman içinde dua edeyim :))))))

Yeni dua listesine baktın mi? Cuma başliyoruz inşallah... Bu arada amin kuzum...ben gidiyorum dualarım edeyim

hay ağzına sağlık bediş ne güzel anlatmışsın.
Kızlar niye siz benim kuzumun resimlerine bakmıyosunuz

bende görmek istiyorum ama arkadaş değiliz şimdi ekliyorum seni

canim şimdi abdest alıp senin duani edecegım, hadi sana torpil yapayım uyuman içinde dua edeyim :))))))

Yeni dua listesine baktın mi? Cuma başliyoruz inşallah... Bu arada amin kuzum...ben gidiyorum dualarım edeyim

Allah razı olsun canım kat be kat faylası senin olsun inşallah..
Evettt şimdi gördümm ellerine sağlık allah razı olsun upraşmışsın okadar negüzell yeni listemizde başlıyorrrrr ohh okuyalım ferahlayalım inş.. :)))

Arkadaşlar marie sorunca aklıma geldi görmüşsünüzdür haberlerde yapımcı Timur Savcı'nın eşi gribin zatürreye çevirmesi nedeniyle ve akciğer yetmezliği gelişmesinden hayatını kaybetti karnında 6 aylık yavrusuyla. Grip olduğunuzda özellikle ilerlediğinde kendiniz çözmeye bitkisel şeylerle geçirmeye çalışmayın mutlaka doktora görünün doktorun verdiği ilaçları içmekten çekinmeyin. Antibitoyik gebelikte kullanılabiliyor tabii ki doktorun reçetenize yazacağı antibiyotiği kullanmalısınz eczaneden kendiniz almayın. Benim arkadaşım da gebeliğinde kaç kere grip oldu belli ölçüde kullandı hiçbir sorun olmadı Allah korusun birden ilerleyebiliyor bu hastalık.

çok sıkıntılı günler geçiriyorum su enfeksiyon yüzünden.. cuma günü doktor randevum var bebegimin kalp atısını bi duysam... Allahım yardım et..:18:

işte sen dokturun verdiği ilacı kullan onun dediği ölçüde bırak dediği zaman bırakırsın. Merak etme duyarsın Allah'ın izniyle inşalllah..

kızlar yarın bir doktorla görüşeceğim bakalım ne diyecek...Beni hasta olarak kabul edicek mi?

Burcucanımm eline sağlık bebeğim listemizi hazırlamışsın... ben yarından itibaren pazartesiye kadar yokum canımcımlar ama dua listesinden not alıp okurum zamanında haberini pazartesi veririm artık

kızlaaaar doktor idrar yolu enfeksiyonu için largopen verdi, ama kullansam mı bilemedim ya :18:

canım enfeksiyon ilerlerse daha çok sıkıntılı olur, bence doktor verdiyse bir bildiği vardır, inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsın, rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın

çido duanı ettim, mışıl mışıl uyu, pırt diye tek seferde doğur inşallah

canım intertte hamilelerin kullanabileceği ilaçlar listesi var, geçen baktım , biz bile şu dönemlerde onlardan alsak iyi olur, hem haklısın hamişlerin kullandığı antibiyotikler var, benim grip olan bir arkadaşım kullandı, miss gibi doğurdu,şimdi çok sağlıklı bir kızı var maşallah

kızlar yarın bir doktorla görüşeceğim bakalım ne diyecek...Beni hasta olarak kabul edicek mi?

canım niye böyle bir soru sordun? niye kabul etmesin, gerekirse vur tekmeyi kapıya narayla gir içeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…