- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.521
Herkes herkesi merak ediyor bi beni kimse merak etmiyor nerdeyim ne yapildi diye. Ameliyata gidenlere hatta doktor randevusu olanlara ayriyetten dua ediliyor ben ameliyata giderken bile merak edilmiyorum ameliyattan sonra hemen eve gitmem gerekirken terslikler oluyor ve hastahanede kaliyorum nezaman cikacamda belli degil henuz ayaga bile kaldirmadilar sancilardan. Acikcasi bu yuzden listeye katilmak istemedim. Cepten giriyorum zor yazmasi
biraz da uslu olsa keşke :) sağol canım
Kızlar niye siz benim kuzumun resimlerine bakmıyosunuz
Ayşeee canımmm sen niye küstünkine geçmişi niye okumuyosun acaba???
Canım bende bu hafta sık gelemiyorum dündü galiba dua listesine katılmıcam yazmışsın inan sana özelden mesaj yazacaktım unutmuşummm merak etmez olurmuyuz dua etmez olurmuyuz canımmm hepimiz birbirimzi tanımadan dua etmiyomuyuz???
Takılma bunlara
Eee gelişmeler ne anlat bakalım???
k
canım yazdın mı buraya ameliyata gidiyorum diyee yani mümkün olduğunca herkese aynı şekilde dua edilmeye çalışılıyor günü zamanı bilindikten sonra sende bayadır yoktun umarım iyi geçmiştir ameliyatın senin tercihin tabii ki listede olmamak kırılmış olabilirsin ama kasti bir şey yok olamaz da gözümüzden kaçan haber alamadığımız bilmediğimiz kişilerde vardır dua edemediğimiz. :26:
:
canım şimdi valla popona bir tane beş kardeş gelecek...ne demek kimse beni merak etmiyor diye..burdaki insanlar hergün yüzlerini görmedikleri kişiler için dualar ediyor, herkes namazından sonra "topikteki arkadaşlarımı koru işlerini rastgetir" diye dua ediyor, ismen tek tek dile gelmese bile hepimiz hepimiz için dualar ediyoruz...ben en son senin doktora kontrole gittiğini biliyorum, ama ne zaman ameliyata girdin ne zaman çıktın, şimdi yeni duydum, burda birbirimizden çekinecek değiliz, insanlar dua istiyor, "kızlar şu gün şu saatte ameliyat var...tüp bebek var..kontrol var..dua edin lütfen diye" açık açık yazıyor, sen bize ameliyat gününü saatini yazmadın, haberimiz bile yok, belkide yazdın gözümüzden kaçtı, o zaman bir daha yaz, dua iste, "hepiniz dua edin valla karışmam" de, biz burda aile gibiyiz, küsmek olmasın,lütfen canım yazdığın bu mesaja herkes çok üzülecek.....
ayrıca sana özel dua ettiğini yazan arkadaşlarımız oldu..şimdi onların hakkını yedin valla..asıl ben küstüm
evet bu kadar öğretmen azarının üzerine şunlarıda yazmak isterim : ALLAH YARDIMCIN OLSUN, MELEKLER ETRAFINDA DOLANSIN, AĞRILARIN DİNSİN ,ŞİFA BUL TEZ ZAMANDA İNŞALLAH
:
canım benim çok çok geçmiş olsun aslında merak etmediğimizden değil ben senin mesela hangi güne olucağını bilmiyorum ama inan aklımdan geçmiyor değilsnnn.. dualarımda.. zaten aklıma geldikçe sabahları hepinizin üzerine dua gönderiyorm.. sağlık şifa diliyorm..
seni umursamadığımız ihmal ettiğimiz değil belki sen çok cesaretli olduğundan ve inan senin tedavi tarihin net anlaşılmadığını düşünüyorum yoksa hepimiz birbirimizin yüreğini bilmiyor muyuz? Doktora bile giderken dua isteyen de benim sanırımmhee evet istiyorum valla çok utanıyorum inan cesaretsizliğime burada sizlerin yüreklerine yük oluşuma ama nasıl güçlü oluyorum bi bilsen.. ctesi de gidicemm diye tekrarlayıp duruyorum o yüzden :18: küsmee lutfen ben çok özür dilerim bak buketde yazmış üzüldüm çok diye.. istersen gecikmeli de olsa şifa duası yaparız.. bak gurbet eldesin biz memleket kokuyoruz sana kocaaamaaannn sarılırızz.. Allah geçmiş etsin inşAllah..
biddeee arkadaşlar hepimiz kardeşiz burada yaa.. darda olanımız ihtiyacı olanımız kızlar durumum bu dua istiyorum diyebilelim yaa.. yüreğimizden amin deriz şifa olur kimin duası nerde makbul olacağı bilinmez..
nartanesi bak bukadar insan sana iyi dileklerini yazmış ben desen zaten 1 haftadır dogru düzgün giremiyorum görmemişim ki bir çok arkadaşımızda öyledir şahsen sadece dualarımı bildirmek için giriyorum biz dualarımızı sakınmayız bundan emin ol ne zaman net ameliyat olacagın bilinseydi giderken falan yazsaydın emin ol senin içinde dua ederdik hiç bunları düşünüp kendinide bizide üzme lütfen
Herkes herkesi merak ediyor bi beni kimse merak etmiyor nerdeyim ne yapildi diye. Ameliyata gidenlere hatta doktor randevusu olanlara ayriyetten dua ediliyor ben ameliyata giderken bile merak edilmiyorum ameliyattan sonra hemen eve gitmem gerekirken terslikler oluyor ve hastahanede kaliyorum nezaman cikacamda belli degil henuz ayaga bile kaldirmadilar sancilardan. Acikcasi bu yuzden listeye katilmak istemedim. Cepten giriyorum zor yazmasi
CANIM ZATEN PSİKOLOJİK OLARAK YATAMADIM BEN YA SOLUMA YA SIRT ÜSTÜ YATTIM HEP..sen nolur nolmaz yatma yüz üztü alıştır kendini ilerde zorlanmazsın zaten 6. aydan sonra uykusuz gecelere hazırlan :))ayrıca dra sorduğunda ne diyecekki sana bana 30. haftamda nasıl rahat ediosan öyle yat dedi ben yüzüztü rahat ediyodum gelde yat koca göbekleAY KIZLLAAARR ne bileyimm görmemişin oğlu olmuş misali oluyorum ama inanın günlerdir eşime diyorum yaa ben ezmiyim onu.. sanki üzerine yatıyormuş gibiyim.. bişery olmamışstır inşAllah.
tamam tatlım ALLAH RAZI OLSUN..Canımm benim aldğım 1000 adet bugün akşam biter büyük ihtimal az aldı çünkü eğr uygun olursam alırım daha.
Ben geldiiimmmm bugün benim dua günümmüş :))
Hepiniz bana dua etsin üleeeeennnnnnn uyumak istiyoruuuummmmmm))) şaka yapıyorum kızlar hee, ama bu uykusuzluk beni öldürücek zombi gibi oldum gece evin içinde dolaşıyorum blkona çıkıp hava alıyorum eşim beni arıyor bööö yapıyorum ona :))))
Bugün çekmecelerimi düzenlemeye fazlalıklar vermek üzere ayırmaya başladım kaç günde biter allah kerim..
Ayrıca bugün kayınvalidemin doğum günü ama 15 i de kayınpederimin biz ortasında ikisinide kutluyoruz :))
Sizler nasılsınız bana anlatın hle var mı gelişmeler? Telden girince geri dönmüyorum saatler sürüyo yavaş internetim direk daldım ben oyüzdn :))
Umarım hepiniz iyisinizdir Allahım şu mcanım şimdi absüberek günlerin hatrına peygamberimizin hürmetine hayırlı evlatlar yetiştirmemizi nasip etsin, tez zamanda rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tatdırsın inş. Sağlıklı sıhhatli kucaklarımızı doldursun, eşiyle sıkıntılı olanlara huzur çok çok muhabebet nasip etsin, daralan rızık kapılarımız ardına kadar açılsın bereketli günlerimiz olsun inşallah.. İçimden geldi dua listesi bitti ya toplu dua edeyim dedim...
hay ağzına sağlık bediş ne güzel anlatmışsın.canım benim çok çok geçmiş olsun aslında merak etmediğimizden değil ben senin mesela hangi güne olucağını bilmiyorum ama inan aklımdan geçmiyor değilsnnn.. dualarımda.. zaten aklıma geldikçe sabahları hepinizin üzerine dua gönderiyorm.. sağlık şifa diliyorm..
seni umursamadığımız ihmal ettiğimiz değil belki sen çok cesaretli olduğundan ve inan senin tedavi tarihin net anlaşılmadığını düşünüyorum yoksa hepimiz birbirimizin yüreğini bilmiyor muyuz? Doktora bile giderken dua isteyen de benim sanırımmhee evet istiyorum valla çok utanıyorum inan cesaretsizliğime burada sizlerin yüreklerine yük oluşuma ama nasıl güçlü oluyorum bi bilsen.. ctesi de gidicemm diye tekrarlayıp duruyorum o yüzden :18: küsmee lutfen ben çok özür dilerim bak buketde yazmış üzüldüm çok diye.. istersen gecikmeli de olsa şifa duası yaparız.. bak gurbet eldesin biz memleket kokuyoruz sana kocaaamaaannn sarılırızz.. Allah geçmiş etsin inşAllah..
biddeee arkadaşlar hepimiz kardeşiz burada yaa.. darda olanımız ihtiyacı olanımız kızlar durumum bu dua istiyorum diyebilelim yaa.. yüreğimizden amin deriz şifa olur kimin duası nerde makbul olacağı bilinmez..
Kızlar niye siz benim kuzumun resimlerine bakmıyosunuz
canim şimdi abdest alıp senin duani edecegım, hadi sana torpil yapayım uyuman içinde dua edeyim :))))))
Yeni dua listesine baktın mi? Cuma başliyoruz inşallah... Bu arada amin kuzum...ben gidiyorum dualarım edeyim
kızlaaaar doktor idrar yolu enfeksiyonu için largopen verdi, ama kullansam mı bilemedim ya :18:
çok sıkıntılı günler geçiriyorum su enfeksiyon yüzünden.. cuma günü doktor randevum var bebegimin kalp atısını bi duysam... Allahım yardım et..:18:kullan bence canımm birşey olacak olsa dr verir mi hiç enfeksiyon daha tehlikeli.
çok sıkıntılı günler geçiriyorum su enfeksiyon yüzünden.. cuma günü doktor randevum var bebegimin kalp atısını bi duysam... Allahım yardım et..:18:
rahatlatın beni, çok yaşaişte sen dokturun verdiği ilacı kullan onun dediği ölçüde bırak dediği zaman bırakırsın. Merak etme duyarsın Allah'ın izniyle inşalllah..
kızlaaaar doktor idrar yolu enfeksiyonu için largopen verdi, ama kullansam mı bilemedim ya :18:
Allah razı olsun canım kat be kat faylası senin olsun inşallah..
Evettt şimdi gördümm ellerine sağlık allah razı olsun upraşmışsın okadar negüzell yeni listemizde başlıyorrrrr ohh okuyalım ferahlayalım inş.. :)))
Arkadaşlar marie sorunca aklıma geldi görmüşsünüzdür haberlerde yapımcı Timur Savcı'nın eşi gribin zatürreye çevirmesi nedeniyle ve akciğer yetmezliği gelişmesinden hayatını kaybetti karnında 6 aylık yavrusuyla. Grip olduğunuzda özellikle ilerlediğinde kendiniz çözmeye bitkisel şeylerle geçirmeye çalışmayın mutlaka doktora görünün doktorun verdiği ilaçları içmekten çekinmeyin. Antibitoyik gebelikte kullanılabiliyor tabii ki doktorun reçetenize yazacağı antibiyotiği kullanmalısınz eczaneden kendiniz almayın. Benim arkadaşım da gebeliğinde kaç kere grip oldu belli ölçüde kullandı hiçbir sorun olmadı Allah korusun birden ilerleyebiliyor bu hastalık.
kızlar yarın bir doktorla görüşeceğim bakalım ne diyecek...Beni hasta olarak kabul edicek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?