- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.541
Burcucanımm eline sağlık bebeğim listemizi hazırlamışsın... ben yarından itibaren pazartesiye kadar yokum canımcımlar ama dua listesinden not alıp okurum zamanında haberini pazartesi veririm artık
Arkadaşlar marie sorunca aklıma geldi görmüşsünüzdür haberlerde yapımcı Timur Savcı'nın eşi gribin zatürreye çevirmesi nedeniyle ve akciğer yetmezliği gelişmesinden hayatını kaybetti karnında 6 aylık yavrusuyla. Grip olduğunuzda özellikle ilerlediğinde kendiniz çözmeye bitkisel şeylerle geçirmeye çalışmayın mutlaka doktora görünün doktorun verdiği ilaçları içmekten çekinmeyin. Antibitoyik gebelikte kullanılabiliyor tabii ki doktorun reçetenize yazacağı antibiyotiği kullanmalısınz eczaneden kendiniz almayın. Benim arkadaşım da gebeliğinde kaç kere grip oldu belli ölçüde kullandı hiçbir sorun olmadı Allah korusun birden ilerleyebiliyor bu hastalık.
canım internetten okudum, fotolara da baktım valla çok acı..antibiyotık kullanmayı reddettiği için bebek ölü doğmuş bir gün sonrada kendi vefat etmiş..
Allah ailesine sabır versin, vayy çok üzüldüm......
kızlar bu arada söylemeden duramadım, dua listesi aslında pazartesi başlatacaktım..ama sonra yasemin hep cuma gününden başlatıyor, ve o listede mutlaka 2 tane hamiş oluyor, o yüzden cuma gününün bereketine inanarak cuma başlasın dedim,bakalım bu listenin hamişleri kim olacakzaten duamnur burcu aday gibi, hakkında hayırlısı olsun
Herkes herkesi merak ediyor bi beni kimse merak etmiyor nerdeyim ne yapildi diye. Ameliyata gidenlere hatta doktor randevusu olanlara ayriyetten dua ediliyor ben ameliyata giderken bile merak edilmiyorum ameliyattan sonra hemen eve gitmem gerekirken terslikler oluyor ve hastahanede kaliyorum nezaman cikacamda belli degil henuz ayaga bile kaldirmadilar sancilardan. Acikcasi bu yuzden listeye katilmak istemedim. Cepten giriyorum zor yazmasi
kızlar yarın bir doktorla görüşeceğim bakalım ne diyecek...Beni hasta olarak kabul edicek mi?
rahatlatın beni, çok yaşa
Merhaba kızlar, giremedim bikaç gündür. Kayınvalidem hastalandı 3 gün misafir ettik, istirahat etsin diye. O yüzden neti açamadım.
Yeni dua listesi hazırlanmış hayırlı olsun. Benide listeye alırsanız sevinirim.
Geçmişi çok okuyamadım ama Mesudeyi sormuşsunuz girmiyor falan diye onun bi mesajını okudum. Topiğe yazmış siz görmediniz demekki bi süre giremeyeceğim demiş. Eşiyle dargınlarmış. Son gönderdiği mesajlara bakarsanız görebilirsiniz :)
Benim ağrılarım sızılarım devam ediyor. Yarın kontrolüm var doktora gidicem inşallah.. İşte böyle....... :)
çido duanı okudum yazdım mı bilemedim..
yarında kimindi unuttum gitti..biri hatırlatsın..bu arda bu topikte herkes herkese dua eder kimse unutmasın.Allahın duasını niye esirgeyelim...:))
mesude girmiycem bi müddet demişti. bu aradaa özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmm..bi ses ver bi türlü buluşamadım..mesajınnıda bugün saban saat 7 de gördüm..dün eşimle tartiştık bugün sabah saat 6 30 da uyandım..uyandımki aklımda o konu var..ben neyle yatarsam onla kalkıyorum maşallah..bu huyum hiç değişmedi..uykum kaçtı..sonra sızmışım..sabahda midem bulandı zaten..sızıp kaldığım için ilacımıda içememiştim kahvaltıda yapamamıştım..ben anladımki aç kalmıycam..ağzım hiç boş kalmıycak..öğün aralarındada midem bulanıyo..yemek yaptım ama az önce iki tas çorbayı götürdüm..:))Allahtan kraker var..kraker benim kurtarıcım oldu..tavsiye edreim bütün gebelere...
Allah razı olsun buketcim allah kabul etsin.. Yarın Burcunun günü garibim kndini en sona yazmıştı :))
Sen niye tartıştın kocanla üzmesin hamiş hamiş seni yaaa ! Döveriz bak onu cık cık cık...
Biz geçtik şekerim kreker yemelerini size afiyet olsun yeni hamişlere :))
Biz artık öğütücüyüz ne bulursak yiyoruz çünkü hep açızzzz)
Merhaba kızlar, giremedim bikaç gündür. Kayınvalidem hastalandı 3 gün misafir ettik, istirahat etsin diye. O yüzden neti açamadım.
Yeni dua listesi hazırlanmış hayırlı olsun. Benide listeye alırsanız sevinirim.
Geçmişi çok okuyamadım ama Mesudeyi sormuşsunuz girmiyor falan diye onun bi mesajını okudum. Topiğe yazmış siz görmediniz demekki bi süre giremeyeceğim demiş. Eşiyle dargınlarmış. Son gönderdiği mesajlara bakarsanız görebilirsiniz :)
Benim ağrılarım sızılarım devam ediyor. Yarın kontrolüm var doktora gidicem inşallah.. İşte böyle....... :)
çido duanı okudum yazdım mı bilemedim..
yarında kimindi unuttum gitti..biri hatırlatsın..bu arda bu topikte herkes herkese dua eder kimse unutmasın.Allahın duasını niye esirgeyelim...:))
mesude girmiycem bi müddet demişti. bu aradaa özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmm..bi ses ver bi türlü buluşamadım..mesajınnıda bugün saban saat 7 de gördüm..dün eşimle tartiştık bugün sabah saat 6 30 da uyandım..uyandımki aklımda o konu var..ben neyle yatarsam onla kalkıyorum maşallah..bu huyum hiç değişmedi..uykum kaçtı..sonra sızmışım..sabahda midem bulandı zaten..sızıp kaldığım için ilacımıda içememiştim kahvaltıda yapamamıştım..ben anladımki aç kalmıycam..ağzım hiç boş kalmıycak..öğün aralarındada midem bulanıyo..yemek yaptım ama az önce iki tas çorbayı götürdüm..:))Allahtan kraker var..kraker benim kurtarıcım oldu..tavsiye edreim bütün gebelere...
canım geçmiş olsun, aman dikkat et, zaten ağrıların var kendini çok yorma, en kısa zamanda seni dua listesine ekliyorum tatlım, yarında herşey yolunda gider inşallah, ağrılarınıda sor bakiim doktora
buki yarınm benim dua günüm unutma, unutursan küserim, çok ağlarım, sümüğüm akar, öyle fotomu çeker sana yollarım ona göresakın küstürme beni yarasın tosunuma, zaten zayıfsın ne dert ediyorsun, ne bulursan ye, az az ve sürekli yersen bulantın daha az olur canım, haydi çok öptüm tosunumu
cnm çok sıcak ama bugün yagmur vardı biz artık akşamları otururken pencere acıyoruz kız bize gelsenizi 1 saat mesafede ugrayın börekler acarım sizekızlaar ne yapıyorsunuz bakalım,niye birbirinize sitem ediyorsunuz,etmeyin.hergün hepiniz aklıma geliyorsunuz sizin için çok dua ediyorum.
ayşecim senin ameliyat olacağını bilmiyordum,Rabb im sana şifa versin inş,senin için yasin okuyacağım şimdi.
dua listesinde ilk sırada ve cuma günü ben varımçok sevindim
burcular bu gece rüyamda sizi gördüm,ikinizde hamileydiniz,ben de 5-6 yıllık evliymişim hala çocuğum olmamış,eşim de arkadaşlarına "hiç sorunuzmuz yok,tedavi de oluyoruz ama olmuyor "falan diyor,böyle işte
küçük burcu sen diyarbakırda oturuyormuşsun,biz bu haftasonu Allah izin verirse batman a geleceğiz,oralarda havalar nasıl
canımm çok geçmiş olsun kayınvalidene. Yarı kontrolün varmış iyi olmuş bakılır ne var ne yok durumlar nasıl diyee.
canım geçmiş olsun, aman dikkat et, zaten ağrıların var kendini çok yorma, en kısa zamanda seni dua listesine ekliyorum tatlım, yarında herşey yolunda gider inşallah, ağrılarınıda sor bakiim doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?