Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Burcucanımm eline sağlık bebeğim listemizi hazırlamışsın... ben yarından itibaren pazartesiye kadar yokum canımcımlar ama dua listesinden not alıp okurum zamanında haberini pazartesi veririm artık

rica ederim
güle güle gidin canım, çok eğlen, rahatla ,ye iç toz, haydi yolunuz açık olsun

canım internetten okudum, fotolara da baktım valla çok acı..antibiyotık kullanmayı reddettiği için bebek ölü doğmuş bir gün sonrada kendi vefat etmiş..
Allah ailesine sabır versin, vayy çok üzüldüm......

kızlar bu arada söylemeden duramadım, dua listesi aslında pazartesi başlatacaktım..ama sonra yasemin hep cuma gününden başlatıyor, ve o listede mutlaka 2 tane hamiş oluyor, o yüzden cuma gününün bereketine inanarak cuma başlasın dedim,bakalım bu listenin hamişleri kim olacak zaten duamnur burcu aday gibi, hakkında hayırlısı olsun

yazık gerçekten yaa küçücük bir yavrusu varmış öksüz kaldı. Eşi perişan işte kafamıza göre karar vermememiz lazım normalde bile aslında grip tehlikeli hani biz aman grip oldum diyoruz ama ihmal edilince böyle öldürücü olabiliyor ki hele hamileyken.

Canımm inşallah öyle olur duamnur nerede girmedi mi daha kana gitmedi mi o. Ben o çizgiyi görsem çoktan gitmiştim kana uçaraktan ay bende mi böyle olucam acaba yok olamıcam tüple olacak zaten ve kan vereceğim tarihte belli olacak gerçi ben dr dediği tarihten bir iki gün sonra giderim. Bu arada Burcu ekledim seni face

mrb ayşe ben aranıza yeni katıldığım için senin ameliyatından haberim yoktu inan olsaydı taa gönlümden yüreğimden ederdim hatta şimdide ayrıyeten senin için okuyacağım dua... cnm benim seni çok ii anlıyorum bende geçen gün yazmıştım arkadaşlara test yapacam benim için dua gönderin die allah razı olsun sadece gül1982 GÜL arkadaşımız ayetel kürsi gönderdi bana çok ama çok mutlu olmuştum sonra hatta dier kızlara biraz sitem ettim yazımı okumuşsunuz hatta beğenenler olmuş ama cvp yazmamışsınız die dua göndermediniz die saolsunlar açıkladılar bende kendime çok kızdım çok üzüldüm zaten dedim içinden gelen dua eder neden üsteliyorum die içim acıdı....hatta geçen gün yine bi soru sordum ama kimse cvp yazmadı bile tüp bebekle ilgili bi soruydu beyenenler olmuş okuyanlar olmuş ama cvp veren olmadı canları sağolsun yanlış anlaşılmasın bunları yani sadece sana özel bişi deil banada aynısı oluyor demek için yazdım...görmeyenler olabilir haklılar ama sürekli görülmeyince insan üzülüyor ister istemez cnm allah acil şifalar versin sanada inş. hayırlı kapılar açsın rabbim bebeğine tez zamanda kavuş....

[QUO

canım niye böyle bir soru sordun? niye kabul etmesin, gerekirse vur tekmeyi kapıya narayla gir içeri [/QUOTE]

Canim bugune kadar okadar iyi guler yuzlu doktorlar buldumki her seferinde ya arastirma hastanesine yada bilindik proflara yonlendirdi .Arastirmalarda insan muamelesi gormuyorum ayni doktoru yerinde bulamiyorum..Prof. hamile kal gel dedi ben elle tutulur biseyler yapsinlar istiyorum.....

Merhaba kızlar, giremedim bikaç gündür. Kayınvalidem hastalandı 3 gün misafir ettik, istirahat etsin diye. O yüzden neti açamadım.
Yeni dua listesi hazırlanmış hayırlı olsun. Benide listeye alırsanız sevinirim.
Geçmişi çok okuyamadım ama Mesudeyi sormuşsunuz girmiyor falan diye onun bi mesajını okudum. Topiğe yazmış siz görmediniz demekki bi süre giremeyeceğim demiş. Eşiyle dargınlarmış. Son gönderdiği mesajlara bakarsanız görebilirsiniz :)
Benim ağrılarım sızılarım devam ediyor. Yarın kontrolüm var doktora gidicem inşallah.. İşte böyle....... :)

rahatlatın beni, çok yaşa

canımm çok geçmiş olsun kayınvalidene. Yarı kontrolün varmış iyi olmuş bakılır ne var ne yok durumlar nasıl diyee.

çido duanı okudum yazdım mı bilemedim..

yarında kimindi unuttum gitti..biri hatırlatsın..bu arda bu topikte herkes herkese dua eder kimse unutmasın.Allahın duasını niye esirgeyelim...:))

mesude girmiycem bi müddet demişti. bu aradaa özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmm..bi ses ver bi türlü buluşamadım..mesajınnıda bugün saban saat 7 de gördüm..dün eşimle tartiştık bugün sabah saat 6 30 da uyandım..uyandımki aklımda o konu var..ben neyle yatarsam onla kalkıyorum maşallah..bu huyum hiç değişmedi..uykum kaçtı..sonra sızmışım..sabahda midem bulandı zaten..sızıp kaldığım için ilacımıda içememiştim kahvaltıda yapamamıştım..ben anladımki aç kalmıycam..ağzım hiç boş kalmıycak..öğün aralarındada midem bulanıyo..yemek yaptım ama az önce iki tas çorbayı götürdüm..:))Allahtan kraker var..kraker benim kurtarıcım oldu..tavsiye edreim bütün gebelere...

Allah razı olsun buketcim allah kabul etsin.. Yarın Burcunun günü garibim kndini en sona yazmıştı :))
Sen niye tartıştın kocanla üzmesin hamiş hamiş seni yaaa ! Döveriz bak onu cık cık cık...
Biz geçtik şekerim kreker yemelerini size afiyet olsun yeni hamişlere :))
Biz artık öğütücüyüz ne bulursak yiyoruz çünkü hep açızzzz )

ayy çok hoşsun..yaa bende ne görsem canım istiyoo.açkende gördüğüm şeylerden canım çekerde şimdi de iyice maymun iştahlı oldum yafff...:)))bugünde yemek yaptım ama duramıyorum yiyorum yaaa..

canım geçmiş olsun, aman dikkat et, zaten ağrıların var kendini çok yorma, en kısa zamanda seni dua listesine ekliyorum tatlım, yarında herşey yolunda gider inşallah, ağrılarınıda sor bakiim doktora

buki yarınm benim dua günüm unutma, unutursan küserim, çok ağlarım, sümüğüm akar, öyle fotomu çeker sana yollarım ona göre sakın küstürme beni yarasın tosunuma, zaten zayıfsın ne dert ediyorsun, ne bulursan ye, az az ve sürekli yersen bulantın daha az olur canım, haydi çok öptüm tosunumu

Çiğdem ile burcunun kalmıştı dimi tamam akşam onları da bitireyim.

Başım ağrıyor kafamı kaldıramıyorum öğlen sadece birkaç kaşık tavuklu pilav yedim o kadar canım istemedi şimdi de kötüyüm tabii off akşamcı çocukta geç kaldı inadına olur zaten.

kızlar beni sormuşsun benım dün adet günümdü bugunde yok gelmedi gelmezde inşallah cumaya kadar bekliyecem eğer olmazsam gidip test yapacam sonrada gelip ya evveli çekecem sonrada gidip sonucu alırım allah kısmet eder inşallah

aan ağlama gadan alam, önünde ölem, yolunda duram:)))

kızlaar ne yapıyorsunuz bakalım,niye birbirinize sitem ediyorsunuz,etmeyin.hergün hepiniz aklıma geliyorsunuz sizin için çok dua ediyorum.
ayşecim senin ameliyat olacağını bilmiyordum,Rabb im sana şifa versin inş,senin için yasin okuyacağım şimdi.

dua listesinde ilk sırada ve cuma günü ben varım çok sevindim

burcular bu gece rüyamda sizi gördüm,ikinizde hamileydiniz,ben de 5-6 yıllık evliymişim hala çocuğum olmamış,eşim de arkadaşlarına "hiç sorunuzmuz yok,tedavi de oluyoruz ama olmuyor "falan diyor,böyle işte

küçük burcu sen diyarbakırda oturuyormuşsun,biz bu haftasonu Allah izin verirse batman a geleceğiz,oralarda havalar nasıl

cnm çok sıcak ama bugün yagmur vardı biz artık akşamları otururken pencere acıyoruz kız bize gelsenizi 1 saat mesafede ugrayın börekler acarım size

Yeni dua listemiz yayinlanmis, en başta burcu olmak uzere, emegi ve fikri gecen herkesten Allah razi olsun.
Cepten giriyorum anneme geldim bu hafta burda kalicam.
Her sabah 4-5 civarında mide bulantisi ile uyanip, oglene kadar bulantidan ölüyorum , durum fena yani, biraz zir bi hamilelik yinede Allaha şükürler olsun. Cok istedim sikayet etmeden seve seve gecirecegim bu gunleride inşallah.

canımm çok geçmiş olsun kayınvalidene. Yarı kontrolün varmış iyi olmuş bakılır ne var ne yok durumlar nasıl diyee.

Teşekkür ederim canımm

canım geçmiş olsun, aman dikkat et, zaten ağrıların var kendini çok yorma, en kısa zamanda seni dua listesine ekliyorum tatlım, yarında herşey yolunda gider inşallah, ağrılarınıda sor bakiim doktora

Dikkat etmeye çalışıyorum canım, güzel dileklerin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…