Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ya evet bendehemen uçarak giderdim, hatırlarsan iki ay önce silik çizgi gördüm gözümü hastanede açtım, o kadar görgüsüzüm yanni

aan ağlama gadan alam, önünde ölem, yolunda duram:)))

vay ağzını yediğim, buki sana 2 sorum olacak, cevaplamazsan küserim ona göre iyi düşün
1. sen eşine kaşkolum mu diyon???
2. sizin düğün tarihi ne zaman ?
çünkü bizimki 8 ağust 2008 , sanırım düğün tarihlerimiz yakın ( böyle olsa ne olacak sanki ne lüzumsuz bir insanım)

vay tubiiiiiiii, bak benim senin için gördüğüm rüya fos çıktı, inşallah hayırlsıyla bu rüyan gerçek olur, zaten burcu hamile gibi bişey, kendine bilmiyor, benden 5-6 ay sonrada sen hamile olacaksın diye yorumlamak istiyorum

oyy kuzum Allah senden de razı olsun, canım bulantılarına çubuk kraker iyi bir çözüm, bak bukette de işe yaramış, seni çooooook öptüm

Son düzenleme:
valla benim gördüğüm rüyalar çok çıkıyor ama kendimi değilde başkalarını onun için hazırlıklı olun derim.ya telden alıntı yaparak mesaj yazmak ne kadar zor ya uff

yavaş yaqvaş yapıyorum zaten ama bitmiyo ya offfffff offffff

inş düzelirsin en kısa zamanda canım ya
zeynep seninde iyi haberlerini bekliyoruz inş hemencik bebişinden olur bu ameliyattan sonra

nasılsınız kızlar bu arada ya kızlar siz şeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptırmıştınız bideeeeeeeeeeeee ya bu temizlik çok yoruyo beni daha karnımda çok büyümedi bu aylarda bu kadar yorulmam normalmi sizce aynı sıkıntıları yaşayan var mı içinizde :26:

bukeeet ben o mesajı sana sen topiğe yazmadan önce atmıştım canım hani geldin bişey yazmadan gittin demiştim ya ondan hemen sonra sana mesaj attım, maşallah sana sabaha kadar hiç bakmadın mı telefonuna, ben hep akşam takılıyorum rahat rahat ee bu saatlerde de kimsecikler olmuyor bu aralar midem çok kötü çok fena ağrıyo cuma günü doktora gidecem o yüzden hiç keyfim yok bayadır mide ağrısıyla boğuşuyorum hamile kaldığımdada böyle ağrırsa diye korkuyorum aslında ben bu ağrıları senelerdir çekiyorum yeni bişeyde değil ama tuttumu tutuyo bir ayı buluyo senede bir iki kez oluyor ama

buket senin fazla kilon yok zaten boşveeer ye gitsin tadını çıkar bugünlerin bide beni düşün ben zaten kiloluyum bide böyle iştahım açılırsa ne olurum Allah bilir artık

yasemiiin hayırdır yine kocanı biyerlere mi yolladın annenlere geçtin,bulantılarında hayırlı olsun biraz daha sık dişini sonra geçer canım

burcuuu eline sağlık listeyi yapmışsın senle arka arkaya gelmişiz , bu arada yasemin topiğin anahtarını sana vermiş anlaşılan
yasemiiiiinnnnn koltuk elden gidiyor yavaş yavaş bak burcu senin ayağını kaydırır yakında

bukeeet sen niye tartıştın kocanla hayırdır siz neyi bölemediniz artık bizim gibi çalışma derdinizde yokki çalışma yapmıyor diye kavga edesin

bu arada kızlar aslında eşlerimizle her tartıştığımızda küstüğümüzde şöyle düşünmeliyiz "ya onu bir daha göremezsem" işte bu çok önemli ben bazen böyle düşünüyorum bide küsmemeyi başarabilsem çoook iyi olacak bu huyumu sevmiyorum çok küsüyorum

Ozlem benim esimin isi tehlikeli oldugu icin ben hep ya bidaha goremezsem ya bisey olursa dusuncesiyle hic kusemiyorum Benimkide simariyor hep :-Q

Ozlem benim esimin isi tehlikeli oldugu icin ben hep ya bidaha goremezsem ya bisey olursa dusuncesiyle hic kusemiyorum Benimkide simariyor hep :-Q

Allah yardımcısı olsun canım, küsüyoruz ama barışacağımız zaten apacık ortada ama işte ben bi türlü beceremiyorum hatasını anlasın istiyorum zaten bi güleryüz bi özür ben hemen geri barışıyorum ama bunları yapmazsa uzatabiliyorum bazende dayanamıyorum

Canim bazen gercektende hatalarini anlamalari icin kusmek gerekiyor ben beceremedigim icin esim beni cok kiriyor nasil olsa kusmuyorum darilmiyorum diyeEvleneli 4yil olacak hala en fazla 3 kez ozur dilemistir...

kuzum seni çok iyi anlıyorum..ama krakerler benim kurtarıcım..demek ki olacağı varmış haile olmadan önce almıştım koccaa bi torba kraker..ağzım hiç durmuycak onlardan atıştıracam..

amaaan boşver her zamanki şeyler. sabah kalktımki dudağımın altında sivilce var..psikosomatik herhal..bu araa bende hiç küsemem..akşam sırtını dönünce sarılıyorum bende naapıyimm...:))

Burcucum cigdemcim dualarinizi okudum .Yariin erkenden doktora gitcem dua edin bana ;-);-)
hadi Allah kolaylık versin

birinci kural..erkekler aslaa özür dilemez..asla asla asla tırtıllaaar kahverengi bot giymezler...:))

Canim bazen gercektende hatalarini anlamalari icin kusmek gerekiyor ben beceremedigim icin esim beni cok kiriyor nasil olsa kusmuyorum darilmiyorum diyeEvleneli 4yil olacak hala en fazla 3 kez ozur dilemistir...

kızzz ne iş yapıyoki senin eşin..bu arada benim pıhtılaşma sorunumu sormuşsunuz sende özlemdeç..evet bendede var..tüp bebek yaparken sıralamıştım herşeyi hatırlarsanız..ama aahh tabiki hatırlamazsınız o kadar çok ki..
ENDO+LUF+HAŞİMATO+PROZONBİLMEM NE HETERİZİGOT(PITILAŞMA KISACASI):)))

DERS OLSUN BUNLAR SİZEE DERRRRRRRRRRRRSSSSS...Allah OL dedimi olmayacak şey yok..bekın o artılar teker teker eksi oldu...Allahıma kurban olayım ne büyük demi..demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...ses veriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn

burcu hocam sorunuza cevabım olsun bu
1_evet kaşkolum diyorum..çükü o benim aşkım kaşkolum, aşkoloşkom kaşkoloşkom taaaam mı bikere:))öperim ben onu zaten yasak..boynumuz bükük:))
2_17 temmuz 2008 de evlendik..burdan nereye varacağını tahmin edemiyorum:))merakla bekliyorum..ama tabi senin şu aralar kazı çalışmaların var..cevap veremezsin bugün:))kestane kebap acele cevap

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…