- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.561
Canımm inşallah öyle olur duamnur nerede girmedi mi daha kana gitmedi mi o. Ben o çizgiyi görsem çoktan gitmiştim kana uçaraktan ay bende mi böyle olucam acaba yok olamıcam tüple olacak zaten ve kan vereceğim tarihte belli olacak gerçi ben dr dediği tarihten bir iki gün sonra giderim. Bu arada Burcu ekledim seni face
aan ağlama gadan alam, önünde ölem, yolunda duram:)))
kızlaar ne yapıyorsunuz bakalım,niye birbirinize sitem ediyorsunuz,etmeyin.hergün hepiniz aklıma geliyorsunuz sizin için çok dua ediyorum.
ayşecim senin ameliyat olacağını bilmiyordum,Rabb im sana şifa versin inş,senin için yasin okuyacağım şimdi.
dua listesinde ilk sırada ve cuma günü ben varımçok sevindim
burcular bu gece rüyamda sizi gördüm,ikinizde hamileydiniz,ben de 5-6 yıllık evliymişim hala çocuğum olmamış,eşim de arkadaşlarına "hiç sorunuzmuz yok,tedavi de oluyoruz ama olmuyor "falan diyor,böyle işte
küçük burcu sen diyarbakırda oturuyormuşsun,biz bu haftasonu Allah izin verirse batman a geleceğiz,oralarda havalar nasıl
Yeni dua listemiz yayinlanmis, en başta burcu olmak uzere, emegi ve fikri gecen herkesten Allah razi olsun.
Cepten giriyorum anneme geldim bu hafta burda kalicam.
Her sabah 4-5 civarında mide bulantisi ile uyanip, oglene kadar bulantidan ölüyorum , durum fena yani, biraz zir bi hamilelik yinede Allaha şükürler olsun. Cok istedim sikayet etmeden seve seve gecirecegim bu gunleride inşallah.
valla benim gördüğüm rüyalar çok çıkıyor ama kendimi değilde başkalarını onun için hazırlıklı olun derim.ya telden alıntı yaparak mesaj yazmak ne kadar zor ya uff
cuma gideceğim inş.
canım geçen cuma çekemedim zaten sela ve ezan arası çekmeme imkan yok işyerinde oluyorum öğle tatiline girince biraz gecikmeli de olsa eşimin odasına gidip orada çekerim dedim karşılıklı çalıştığımız binalar. Ben hiç beklenti içine girmem normal yolla olunca çünkü şansımız çok çok düşük ben yine de tüpe kadar hadi deneyelim dedim yani.
Hayırlı olsun canım güzel bir yer methini çok duydum oranın inşallah hayırlı sonuçlanır
canımm yorma kendini yavaş yavaş yap arkadan kovalayan yok yaa bir günde bitirmek zorunda değilsin.
Yeni dua listemiz yayinlanmis, en başta burcu olmak uzere, emegi ve fikri gecen herkesten Allah razi olsun.
Her sabah 4-5 civarında mide bulantisi ile uyanip, oglene kadar bulantidan ölüyorum , durum fena yani, biraz zir bi hamilelik yinede Allaha şükürler olsun. Cok istedim sikayet etmeden seve seve gecirecegim bu gunleride inşallah.
çido duanı okudum yazdım mı bilemedim..
yarında kimindi unuttum gitti..biri hatırlatsın..bu arda bu topikte herkes herkese dua eder kimse unutmasın.Allahın duasını niye esirgeyelim...:))
mesude girmiycem bi müddet demişti. bu aradaa özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmm..bi ses ver bi türlü buluşamadım..mesajınnıda bugün saban saat 7 de gördüm..dün eşimle tartiştık bugün sabah saat 6 30 da uyandım..uyandımki aklımda o konu var..ben neyle yatarsam onla kalkıyorum maşallah..bu huyum hiç değişmedi..uykum kaçtı..sonra sızmışım..sabahda midem bulandı zaten..sızıp kaldığım için ilacımıda içememiştim kahvaltıda yapamamıştım..ben anladımki aç kalmıycam..ağzım hiç boş kalmıycak..öğün aralarındada midem bulanıyo..yemek yaptım ama az önce iki tas çorbayı götürdüm..:))Allahtan kraker var..kraker benim kurtarıcım oldu..tavsiye edreim bütün gebelere...
bukeeet sen niye tartıştın kocanla hayırdır siz neyi bölemediniz artık bizim gibi çalışma derdinizde yokki çalışma yapmıyor diye kavga edesin
bu arada kızlar aslında eşlerimizle her tartıştığımızda küstüğümüzde şöyle düşünmeliyiz "ya onu bir daha göremezsem" işte bu çok önemli ben bazen böyle düşünüyorum bide küsmemeyi başarabilsem çoook iyi olacak bu huyumu sevmiyorum çok küsüyorum
Burcucum cigdemcim dualarinizi okudum .Yariin erkenden doktora gitcem dua edin bana ;-);-)
yok cnm hayırlısı olsun allah kısmet ederse olur kısmeti yoksa ne diyelim geleceği gün var demekhadi burcu inş hayırlı haberlerle gelirsin,çok dua edeceğim sana,ama olmazsa üzülmek yok
Ozlem benim esimin isi tehlikeli oldugu icin ben hep ya bidaha goremezsem ya bisey olursa dusuncesiyle hic kusemiyorum Benimkide simariyor hep:-Q
Allah yardımcısı olsun canım, küsüyoruz ama barışacağımız zaten apacık ortada ama işte ben bi türlü beceremiyorum hatasını anlasın istiyorum zaten bi güleryüz bi özür ben hemen geri barışıyorum ama bunları yapmazsa uzatabiliyorum bazende dayanamıyorum
tümaycım canım inşallah istediğin gibi bir doktordur seninde bu arayışın son bulur
bukeeet sen niye tartıştın kocanla hayırdır siz neyi bölemediniz artık bizim gibi çalışma derdinizde yokki çalışma yapmıyor diye kavga edesin
bu arada kızlar aslında eşlerimizle her tartıştığımızda küstüğümüzde şöyle düşünmeliyiz "ya onu bir daha göremezsem" işte bu çok önemli ben bazen böyle düşünüyorum bide küsmemeyi başarabilsem çoook iyi olacak bu huyumu sevmiyorum çok küsüyorum
hadi Allah kolaylık versinBurcucum cigdemcim dualarinizi okudum .Yariin erkenden doktora gitcem dua edin bana ;-);-)
Ozlem benim esimin isi tehlikeli oldugu icin ben hep ya bidaha goremezsem ya bisey olursa dusuncesiyle hic kusemiyorum Benimkide simariyor hep:-Q
Canim bazen gercektende hatalarini anlamalari icin kusmek gerekiyor ben beceremedigim icin esim beni cok kiriyor nasil olsa kusmuyorum darilmiyorum diyeEvleneli 4yil olacak hala en fazla 3 kez ozur dilemistir...
ooooo buket hanımlar gelmişler nasılsınız efendim
ya evet bendehemen uçarak giderdim, hatırlarsan iki ay önce silik çizgi gördüm gözümü hastanede açtım, o kadar görgüsüzüm yanni
vay ağzını yediğim, buki sana 2 sorum olacak, cevaplamazsan küserim ona göre iyi düşün
1. sen eşine kaşkolum mu diyon???
2. sizin düğün tarihi ne zaman ?
çünkü bizimki 8 ağust 2008 , sanırım düğün tarihlerimiz yakın ( böyle olsa ne olacak sanki ne lüzumsuz bir insanım)
vay tubiiiiiiii, bak benim senin için gördüğüm rüya fos çıktı, inşallah hayırlsıyla bu rüyan gerçek olur, zaten burcu hamile gibi bişey, kendine bilmiyor, benden 5-6 ay sonrada sen hamile olacaksın diye yorumlamak istiyorum
oyy kuzum Allah senden de razı olsun, canım bulantılarına çubuk kraker iyi bir çözüm, bak bukette de işe yaramış, seni çooooook öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?