Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

çoooook büyüük çoooook bizde ol demesini bekliyoruz, demek sende bizdensin haaa, buket bugün ne düşündüm biliyormusun sen hani bana diyordun ya sen en azından hamile kalabiliyorsun bunu biliyorsun bak sende kalabiliyormuşsun canım bugün öööyle otururken aklıma geldi

evet..bu çok hoş bi his ..geçen gün eşimle hamiş elbiseleri hakkında konuşuyoruz..ben dedimki çok bişey almam zaten..oda dediki belki kardeşi olur:))bu çok hoş bi his..bunu düşünemiyoduk bileee...inşallah Allah tamamına erdirir...çok heyecanlıyız...ailecek içimiz içimize sığmıyo..Allah nazarlardan saklasın..bi bundan orkuyorum.onun dışında rahatım..

Allah esirgesin bol bol nazar duaları oku canım, buket aklıma gelmişken sorayım siz şu salla titret olayını yapmışmıydınız başarı oranını merak ediyorum

ankaralılar hadi ne zaman buluşuyoruz yaaa bi gün organize edelim

bende ankaradayım bende öyle organizasyonları da mı var bu grubun buluştunuz mu hiç daha önce

bu arada kızlar insan hamile değilken olsam nasıl olur ki diyo nasıl büyür hamilelik nasıl geçer falan
kalıncada bu gün büyüdü bu gün hıçkırdı tekme attı ay kustum şunu yedim yemedim öyle geçiyo bide aşırı yorgunluk var bende bu aralar normalmi bilmesem de bu pimpiriklerle de ama herşeyin bir zamanı var kızlar inanın rabbim ol deyince önüne geçemiyorsun inşallah kısa zamanda olmayanlara da ol der
buketdemet bunlar en heyecanlı zamanlar şimdi ben hamilemiyim gerçekmi acaba zamanları bebiş kıyafetlerine göz takılmalar falan rabbim tamamına erdirsin inş

yok canım daha önce olmadı öyle bi organizasyon ama bi buluşalım diyoruz

Allah esirgesin bol bol nazar duaları oku canım, buket aklıma gelmişken sorayım siz şu salla titret olayını yapmışmıydınız başarı oranını merak ediyorum

zikir başladımm.bendeki kitapta yazan bikaçına başladım..9 ay boyunca 900 bin subhanallah..70 bin tevhid-90 bin subhanallah vebihamdih diye zikirler var.arda alıyorum elime inşallah bititrebilirim.bu aarada biz onu bi yaptıkta odan mı oldu o nezamandıı? hamile kaldığım aymıydı--hiç bilmiyorummtek bldiğim..benim olayı şu çözdüü..ben artık bırakmıştı takip etmeye tamamen spontane idi herşey..hhattane bitan emor gecelik almıştım giyememiştim bile:))(fırsat olmadı çok azgındım) sonra sedayada önerdim siyah jartiyer giydim biğün..tamamen makaraydı benimkii,hani diyolarya zevkiniz için yapın haz alın diye bende eylence olsun diye almıştım, anam dantel eldiveni bilene var dı..ay bi gırgır dıki anlatamam..haa ne olduysa o ara oldu..ölçmedim ilk defa o ay..bide zaten taşınıyoduk..biliyosunuz taşınmada keramet var..:))

ankaralılar hadi ne zaman buluşuyoruz yaaa bi gün organize edelim
hafta sonu olduğu sürece bana uyar anacımm:))

evet kafadan atınca oluyor da bi atabilsek gerçi ben bu ay rahattım son günlerde biraz sabırsızlandım varmı diye
vaaay bizede bi jartiyerşart ozaman ben onu giysem gülmekten bişey yapamam herhalde,şu titretme olayını bu ay bizde denemiştik ama olmadı bizde tutmadı herhalde evde taşıyamayızki canım biz o treni kaçırdık çalışmalara geç başladık bilsek böyle olacak o sıralar başlardık çalışmaya

tabiki hafta sonu olur ayarlayalım aslıylada konuşalım

Son düzenleme:
tamam tatlım ayarlayın ben çok giremiyorum uyarsa inş kızlar benim kocacım grip olmuş ya fena onunla ilgileneyim azıcık:2: iyi bakın kendinize hepinizi giremezsem özleyin beni

amann sen kendine dikkat et kocan bol bol bitki çayları falan içsin iyileşsin sana bulaştırmasın, iyi akşamlar canım sende iyi bak kendine

sağol canım dediğim gibi çok heyecanlı..eşim benden daha pimpirikli inanki..

özzzleeeemmm..sen naapıyınn..eeee dah daha nasılsın....

canim sen siralayinca hatirladim heterizigot onemli degil diyorlar igne vermiyorlar sanirsam...Senden ders aldik canim Rabbim isterse bi milyon hastaliginda olsa oluyor ...İnsallah saglikla sihhatle kucaginada alirsin canim Rabbim tamamina erdirsin

canım çok sıkılıyor benim,içim daralıyor uykum da gelmiyor.buket ya acaba bizim de hiç beklemediğimiz bir anda senin gibi olur mu acaba.çok umutlandırdın sen bizi.

Kimsecikler var mı acabaa??
Ben uyuyamıyorum nefes de alamıyorum göğüs kafesimin üzerinde tonlarca ağırlık var gibi poffff uyumak istiyorum bi sürü dua ettim ama uykum gelmiyor başımda ağrımaya başladı zaten,, Allahım yardım et!!

Burcucum cigdemcim dualarinizi okudum .Yariin erkenden doktora gitcem dua edin bana ;-);-)

hadi bakalım allahhayırlı haberler getir bize

Ozlem benim esimin isi tehlikeli oldugu icin ben hep ya bidaha goremezsem ya bisey olursa dusuncesiyle hic kusemiyorum Benimkide simariyor hep :-Q

tövbee düşüme öyle seylerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…