- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.581
kuzum seni çok iyi anlıyorum..ama krakerler benim kurtarıcım..demek ki olacağı varmış haile olmadan önce almıştım koccaa bi torba kraker..ağzım hiç durmuycak onlardan atıştıracam..
amaaan boşver her zamanki şeyler. sabah kalktımki dudağımın altında sivilce var..psikosomatik herhal..bu araa bende hiç küsemem..akşam sırtını dönünce sarılıyorum bende naapıyimm...:))
hadi Allah kolaylık versin
birinci kural..erkekler aslaa özür dilemez..asla asla asla tırtıllaaar kahverengi bot giymezler...:))
kızzz ne iş yapıyoki senin eşin..bu arada benim pıhtılaşma sorunumu sormuşsunuz sende özlemdeç..evet bendede var..tüp bebek yaparken sıralamıştım herşeyi hatırlarsanız..ama aahh tabiki hatırlamazsınız o kadar çok ki..
ENDO+LUF+HAŞİMATO+PROZONBİLMEM NE HETERİZİGOT(PITILAŞMA KISACASI):)))
DERS OLSUN BUNLAR SİZEE DERRRRRRRRRRRRSSSSS...Allah OL dedimi olmayacak şey yok..bekın o artılar teker teker eksi oldu...Allahıma kurban olayım ne büyük demi..demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...ses veriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn
çoooook büyüük çoooook bizde ol demesini bekliyoruz, demek sende bizdensin haaa, buket bugün ne düşündüm biliyormusun sen hani bana diyordun ya sen en azından hamile kalabiliyorsun bunu biliyorsun bak sende kalabiliyormuşsun canım bugün öööyle otururken aklıma geldi
iyiyiz özlem hanımlar..siz nasılsınız inşallah..gece kuşları..
evet..bu çok hoş bi his ..geçen gün eşimle hamiş elbiseleri hakkında konuşuyoruz..ben dedimki çok bişey almam zaten..oda dediki belki kardeşi olur:))bu çok hoş bi his..bunu düşünemiyoduk bileee...inşallah Allah tamamına erdirir...çok heyecanlıyız...ailecek içimiz içimize sığmıyo..Allah nazarlardan saklasın..bi bundan orkuyorum.onun dışında rahatım..
ankaralılar hadi ne zaman buluşuyoruz yaaa bi gün organize edelim
bende ankaradayım bendeöyle organizasyonları da mı var bu grubun buluştunuz mu hiç daha önce
bu arada kızlar insan hamile değilken olsam nasıl olur ki diyo nasıl büyür hamilelik nasıl geçer falan
kalıncada bu gün büyüdü bu gün hıçkırdı tekme attı ay kustum şunu yedim yemedim öyle geçiyo bide aşırı yorgunluk var bende bu aralar normalmi bilmesem debu pimpiriklerle de ama herşeyin bir zamanı var kızlar inanın rabbim ol deyince önüne geçemiyorsun inşallah kısa zamanda olmayanlara da ol der
buketdemet bunlar en heyecanlı zamanlar şimdi ben hamilemiyim gerçekmi acaba zamanları bebiş kıyafetlerine göz takılmalar falanrabbim tamamına erdirsin inş
Allah esirgesin bol bol nazar duaları oku canım, buket aklıma gelmişken sorayım siz şu salla titret olayını yapmışmıydınız başarı oranını merak ediyorum
hafta sonu olduğu sürece bana uyar anacımm:))ankaralılar hadi ne zaman buluşuyoruz yaaa bi gün organize edelim
yok canım daha önce olmadı öyle bi organizasyon ama bi buluşalım diyoruz
zikir başladımm.bendeki kitapta yazan bikaçına başladım..9 ay boyunca 900 bin subhanallah..70 bin tevhid-90 bin subhanallah vebihamdih diye zikirler var.arda alıyorum elime inşallah bititrebilirim.bu aarada biz onu bi yaptıkta odan mı oldu o nezamandıı? hamile kaldığım aymıydı--hiç bilmiyorummtek bldiğim..benim olayı şu çözdüü..ben artık bırakmıştı takip etmeye tamamen spontane idi herşey..hhattane bitan emor gecelik almıştım giyememiştim bile:))(fırsat olmadı çok azgındım) sonra sedayada önerdim siyah jartiyer giydim biğün..tamamen makaraydı benimkii,hani diyolarya zevkiniz için yapın haz alın diye bende eylence olsun diye almıştım, anam dantel eldiveni bilene var dı..ay bi gırgır dıki anlatamam..haa ne olduysa o ara oldu..ölçmedim ilk defa o ay..bide zaten taşınıyoduk..biliyosunuz taşınmada keramet var..:))
hafta sonu olduğu sürece bana uyar anacımm:))
hmm anladım tatlım inş iyi olur tabi çok var mı bu gurupta ankaralı
çok kalabalık değiliz canım yaa ilk sayfadaki listede yazıyor
tamam tatlım ayarlayın ben çok giremiyorum uyarsa inş kızlar benim kocacım grip olmuş ya fena onunla ilgileneyim azıcık:2: iyi bakın kendinizehepinizi giremezsem özleyin beni
bende ankaradayım bendeöyle organizasyonları da mı var bu grubun buluştunuz mu hiç daha önce
bu arada kızlar insan hamile değilken olsam nasıl olur ki diyo nasıl büyür hamilelik nasıl geçer falan
kalıncada bu gün büyüdü bu gün hıçkırdı tekme attı ay kustum şunu yedim yemedim öyle geçiyo bide aşırı yorgunluk var bende bu aralar normalmi bilmesem debu pimpiriklerle de ama herşeyin bir zamanı var kızlar inanın rabbim ol deyince önüne geçemiyorsun inşallah kısa zamanda olmayanlara da ol der
buketdemet bunlar en heyecanlı zamanlar şimdi ben hamilemiyim gerçekmi acaba zamanları bebiş kıyafetlerine göz takılmalar falanrabbim tamamına erdirsin inş
canim sen siralayinca hatirladim heterizigot onemli degil diyorlar igne vermiyorlar sanirsam...Senden ders aldik canim Rabbim isterse bi milyon hastaliginda olsa oluyor ...İnsallah saglikla sihhatle kucaginada alirsin canim Rabbim tamamina erdirsinkuzum seni çok iyi anlıyorum..ama krakerler benim kurtarıcım..demek ki olacağı varmış haile olmadan önce almıştım koccaa bi torba kraker..ağzım hiç durmuycak onlardan atıştıracam..
amaaan boşver her zamanki şeyler. sabah kalktımki dudağımın altında sivilce var..psikosomatik herhal..bu araa bende hiç küsemem..akşam sırtını dönünce sarılıyorum bende naapıyimm...:))
hadi Allah kolaylık versin
birinci kural..erkekler aslaa özür dilemez..asla asla asla tırtıllaaar kahverengi bot giymezler...:))
kızzz ne iş yapıyoki senin eşin..bu arada benim pıhtılaşma sorunumu sormuşsunuz sende özlemdeç..evet bendede var..tüp bebek yaparken sıralamıştım herşeyi hatırlarsanız..ama aahh tabiki hatırlamazsınız o kadar çok ki..
ENDO+LUF+HAŞİMATO+PROZONBİLMEM NE HETERİZİGOT(PITILAŞMA KISACASI):)))
DERS OLSUN BUNLAR SİZEE DERRRRRRRRRRRRSSSSS...Allah OL dedimi olmayacak şey yok..bekın o artılar teker teker eksi oldu...Allahıma kurban olayım ne büyük demi..demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...ses veriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn
Burcucum cigdemcim dualarinizi okudum .Yariin erkenden doktora gitcem dua edin bana ;-);-)
Ozlem benim esimin isi tehlikeli oldugu icin ben hep ya bidaha goremezsem ya bisey olursa dusuncesiyle hic kusemiyorum Benimkide simariyor hep:-Q
2. sizin düğün tarihi ne zaman ?
çünkü bizimki 8 ağust 2008 , sanırım düğün tarihlerimiz yakın ( böyle olsa ne olacak sanki ne lüzumsuz bir insanım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?