Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

geçmiş olsu yasii ins. biran evvel gecer bulantıların ama canım 3 ayı devirene kadar zor ilaç igne bişe vermedimi

Günaydınn.. Günayyddıııınnnnnnnnnnnnnn.. Günnnaaaayyyydddddddııııııııınnnnnnnnnnn fıstıkolar..

bugun hayırlı haberlerle geliceksin inşAllah sen (cuma)
Rüyamda sanırım seni gördümm.. kalktığımda adını sayıkladım.. güzel bir rüyaydı. hayırlısı Allah tan.. merakla bekliyeceğim doktor neticeni.. Allah herşeyin hayırlısını, sağlıklısını nasip etsin inşAllah Yarabbim..

günaydın canlarım bugün sabah sabah sinirim bozuldu minibüse bindim 1-2 dk sonra şoför sigara yaktı
-camı açar mısınız dedim
-sigaradan mı rahatsız oldunuz dedi
evet diyince daha yeni yaktım falan dedi ukalaca yanındaki salaklada gülüştüler
ben çok sinirlendim yasak değil mi niye içiyorsun dedim iyiki söylediniz yoksa bilmiyordum dedi ben de bilmiyorsan öğren dedim sonra inince plakasını aldım minübüscüler derneğine şikayet ettim telefona çıkan kişiye anlattım hem suçlu hem güçlü dedim oda hemde terbiyesiz dedi oh iyi ettim umarım işe yarar

ohh çok iyi yapmışsınn Ellerine sağlık..
elbetde işe yarar.. en azından bi daha yapısına aykırı olduğu halde yolcusuna adam gibi davranmak zorunda kalır.. ses veren, tepki gösteren ülkem insanına hayranımm..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr.....34. haftamızdan herkese merhaba :)))))

Günaydınn Gül'ümm..
MaşaAllah oğluna kavuşmak için çok az kaldı hayırlısıyla. heyecan doruk nortadadır heralde sizde.. sana bişey sorucamm 2,3 gündür midemde inanılmaz bir asit var, mide gazı yanı.. ama çok rahatsızlık veriyor sabah akşam.. mide kaynaması derler ya bu mudur?

evet canım heyecan dorukta cumarteside oğluşumuzu görcez bakalım büyümüşmü..bi yandanda korku oluyo tabi heran gelir die :))
tatlım bende mide yanması olmamıştı ilk haftalarda ama gittiğinde druna sor bana mide yanması olursa renie içebilirsin demişti ben kullanmadım druna sor gerekirse verir..yemeklerden sonra yatma sakın..ondanda oluyomuşş..çubuk kraker tarzı şeyler ye midedeki asidi emer tatlımm..

valla benim gördüğüm rüyalar çok çıkıyor ama kendimi değilde başkalarını onun için hazırlıklı olun derim.ya telden alıntı yaparak mesaj yazmak ne kadar zor ya uff

ayyy tuba ne diyosun, ağzından bal damlıyorrrrrrrrrr

Bende sonra sana devredeceğim o koltuğu bebeğem, midenin önemse sonra başa bela olur

evet canım seslenmeyince kendilerini bir şey zannediyorlar

canımmm benimmmm mide bulantıları da başlamış canım inşallahhh sıkıntısız rahat bir hamilellik geçiririsinn

Görüşemiyoruz konuşamıyoruz özledim seni :)
ankaralılar hadi ne zaman buluşuyoruz yaaa bi gün organize edelim
Özlemm sen bi organize et bakalımmm inşallah ayarlarız görüşürüzzz hamile Bukete sürtünürüz sarılırız bize de geçer belki

oyyyy kuzum gece gece gelmiş buralara uyuyamıyormuş canım Allah kolaylık versin sana

eminim şimdi uyuyosundurrr
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr.....34. haftamızdan herkese merhaba :)))))

Gülll canım günaydınnn
ben 3bin tane daha çektim canımmm eklersinn

tamam canım ekliyorum sağolasın ALLAH Razı OLSUN..

Ya kızlarrr çok önemli sorularıma cevap verin hemen kızarım haaaa
Şimdi ben nerdeyse 6 yadır 26-27-25 günde falan hastalanıyorum geçen ayyy 15 martta hastalandım hesaplara göre benim yine hastalanmam gerekiyo bu sıralar
5 gündür aynı adet belirtilerini yaşıyorum kasık ağrısı falan dün sabah hafif bi lekelenmem oldu kırmızı değil pembe kahverengi gibi bişe akşam da azıcık oldu şimdidde biraz oldu şimdi ben hastalandığım zaman direk kırmızı kırmızı olurum bu birrrr ağrılarım zaten ilk hastalandığımda beri olduğu için ve her ay çektitğim için oda var ama hafifff
Yaaa kızlar şimdi bu nedir yaaa ben anlamadımmm bana hiç böle olmazdıııı

yoksa........:26::130:

canım benimde hastalanmadan önceki 4-5 ay düzensiz olmuştu..leke geldiyse bence bi test yap derim ben..

bende bi çok kez bana hiç böyle olmazdı diyip yaşadığım garip regli başlangıclarıdan bahsetmişimdir. pembe leke gelip 3 gün tık olmadıgı ve ardından adetin söktügü bile olmuştur. o sebepten psikolojik benimkisi amma inş. seninkisi iyiye hayra vesiledir kuzucuk bu akşama kadar gelmesse bişe test yap ama az azda olsa geliyorsa sökebilir biliyorum yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…