- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.361
tatlım bi dua yazdım sende uygula istersen..
hmm baktım netten canım uzun bir dua beğil..benim dediğim duada 234. sayfada bakabilirsin RABBİM gönlümüzden geceni kabul eylesin İNŞALLAH tatlım..canim ben Salat-ı Tefriciye okumak istiyorum benim halamin kizinin 6 sene cocugu olmadi hepsi dusukle sonuclandi sonunda halam kizi icin bu duayi 4444 defa okudu ve o ay kizi hamile kaldi ama yalnis olmamali anahtar kilidi gibi tam 4444 eger unutursan sayiyi yeniden baslaman gerekiyor baskalarida yardim ede bilir bitirmek icin bi de okumaya baslarken niyet etmelisin kac gunde bitireceksin cunku bi yerde okumustum HZ. PEYGAMBER efendimiz ayakta bekliyormuz duanin bitmesini
hmm baktım netten canım uzun bir dua beğil..benim dediğim duada 234. sayfada bakabilirsin RABBİM gönlümüzden geceni kabul eylesin İNŞALLAH tatlım..
AMİN canım İNŞALLAH..AMIN CANIM INSALLAH RABBIM BIR GUN BIZEDE ANNE OLMAYI NASIP EDER HAYIRLISIYLA , canim senin duani gordum hayirlisi olsun INSALLAH
merhaba arkadaşlar nasılsınız.
bugün benim doğum günüm...bi dahaki ayın 25i de eşimin doğum günü keşke hamile kalsam o zamana kadar ne güzel olur
ayşe, Aynur, rabia ve gül... dualarınızı okudumm kızlarr Allah kabul etsin ... Tez zamanda sağlıklı bebeler versin inşallah...Aynura da kolay doğum hayırlı evlat versin yarabbim...
Dün sonunda doktora gittim kızlarrr..gözüm aydın ki nurtopu gibi kistlerim var.Ultrason çekti ve alttan da kontrol etti resmen görünüyo zaten top gibi bişeyler Altına da yazmış doktor over kistler diye Yalnız bu over, pco ile aynı mı acaba içime kurt düştüü doktora da sormayı unuttumm.. Neyse bugün kan testi yaptım negatif herzamanki gibi . Kistler için de kan tahlili ve tomografi istedi ondan sonra belli olur heralde kistler zararlı mı nedir Belki ameliyat gerekir dedi doktor. bakalım ne çıkacakk ( 14:
AMİN canım İNŞALLAH..ben namazımı kılıym gelirim canım..
AMİN tatlım ALLAH razı olsun hepimiz içi dua ediyorum...RABBİM kabul eder İNŞALLAH..canim ALLAH KABUL EYLESIN NAMAZ VE DUALARINI
selam canım.ben bilmiyordum Teşekkur kuzum Allah razı olsun.canım nasılsın eee oralarda havalar nasıl bir arkadaşım soğuk dedi ama hava pragnozunda sıcak diyor.Bilmeyen arkadaslarimiz icin SALAT-İ TEFRİCİYE DUASI
İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için Salât-i Tefriciyeyi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir.
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli malûmin lek.
Allahım! Bizim Efendimiz Muhammede (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara Onun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar Onun hürmetine elde edilir. Onun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allahım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.
Bu salâvât-ı şerife nasıl okunmalıdır?
1- Başlamadan önce 21 defa estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh denilmelidir.
2- Bir defa euzu besmele çekilip, 4444 defa okunmalıdır.
Salat-ı Tefriciye okumadan once niyet edilmelidir. Mesela :
''Ey Allah'ım.! Okuyacağım salavat-ı şerife hürmetine şu hayırlı dilegimi ver.''
'' Ey Allah'ım.' Şu hastalıktan beni kurtar.''
gibi.. daha pek cok konu için niyet edilip okunabilir.
Niyetten sonra 100 kere istigfar etmeli ve sonrada '' Euzu-Besmele'' çekerek Ahzâb Suresinin 56. âyeti bir defa okunmalıdır. Daha sonrada Salat-ı Tefriciye okunmaya baslanmalıdır.
Okumada gece veya gunduz farkı yoktur. Onemli olan 4444 sayısını tamamlamaktır. Ancak sayının eksik yada fazla olmamasi icin dikkat etmeniz gerekir. Aksi halde istenilen sey yerine gelmez.
Çünkü bu rakamlar bir cesit şifre veya şifre çözücüdür.
İbn-i Hacer el - Askalânî ; 4444 adeti , etkide iksiri azamdır ' demiştir..
selam canım.ben bilmiyordum Teşekkur kuzum Allah razı olsun.canım nasılsın eee oralarda havalar nasıl bir arkadaşım soğuk dedi ama hava pragnozunda sıcak diyor.
kıyamam bitanem sana canım tabii yardım eder.sen belini çektirdinmi ben oraya gelince ilk işimo olucak ve ben buna çok inanıyorum.çunki annemde arkadaşımda teyzemin kızlarıda öyle hamile kalmışlartatlim annen turkecare ile mesgulmus gecmisi okurken gordum acaba annen bizede yardim ede bilirmi???
nasıl yanı kız bana gelınce kalın bir şeyler getir dedi ama biz şimaldayız oralar biraz soğuk oluyor.canım bende fazla sıcakı sevmemrica ederim tatlim,
canim ne soyugu buralar resmen kayniyor bugun biraz serinledi o kadar yani ama ben kışı seviyorum buz gibi olsun hava ohhh ne guzel )))
sizde sorun neki bacmtatlim annen turkecare ile mesgulmus gecmisi okurken gordum acaba annen bizede yardim ede bilirmi???
canim ben gittim ama kadin eliyle muayene etti ustten sonra sende her sey normal ben yalan yere cekemem belini dedi ama dayimin kizinin belini cekti onunku normal degilmis kiz o ay hamile kaldi amam malesef dusuk yaptikıyamam bitanem sana canım tabii yardım eder.sen belini çektirdinmi ben oraya gelince ilk işimo olucak ve ben buna çok inanıyorum.çunki annemde arkadaşımda teyzemin kızlarıda öyle hamile kalmışlar
sorun esimde varikosel vardi ameliyat oldu ama degerler yukselmedi sayi ve hiz ben keciboynuzu kuru yaptim ari sutu polen bal karisimi verdim ve bi suru sey ama fayda etmedi hizasizde sorun neki bacm
nasıl yanı kız bana gelınce kalın bir şeyler getir dedi ama biz şimaldayız oralar biraz soğuk oluyor.canım bende fazla sıcakı sevmem
canım ceviz kuru yemiş yedir incir reçeli çok oluyor oralarda bak içine cevizide kat yedir birde bal muz ceviz karışımın yedir ben eşime muz bal vermişdim eşimin sonuçları superin süperi çıktı.canım sen o kadına bakma birde onu yaptır belini çektir ve süt buharı diyorlar onu yap ama yapınca sakın ama sakın üşütmemelisin..annem turkiyyeye gelince bana bir suru reçel ceviz getirmişdi hep eşime yediriyordum bence sende yap öyle.orda bir arkadaşım var 18 senedir çocuğu olmuyor şimdi eşi tedavide bakalım sonuç alırsa yaptıklarını sanada söylerim.sende sorun olmaya bilir ama belkide yumtan çatlamıyordur.malesefkı orda çok incelemiyorlar.hetda ben oraya gelince imkanın olursa seni beni annem götürdüyü doktorlarada götürürüz.üzülme Allahdan ümit kesilmez bizimde meleğimiz olucak ben inanıyorum.canim ben gittim ama kadin eliyle muayene etti ustten sonra sende her sey normal ben yalan yere cekemem belini dedi ama dayimin kizinin belini cekti onunku normal degilmis kiz o ay hamile kaldi amam malesef dusuk yapti
sorun esimde varikosel vardi ameliyat oldu ama degerler yukselmedi sayi ve hiz ben keciboynuzu kuru yaptim ari sutu polen bal karisimi verdim ve bi suru sey ama fayda etmedi hiza
canım ceviz kuru yemiş yedir incir reçeli çok oluyor oralarda bak içine cevizide kat yedir birde bal muz ceviz karışımın yedir ben eşime muz bal vermişdim eşimin sonuçları superin süperi çıktı.canım sen o kadına bakma birde onu yaptır belini çektir ve süt buharı diyorlar onu yap ama yapınca sakın ama sakın üşütmemelisin..annem turkiyyeye gelince bana bir suru reçel ceviz getirmişdi hep eşime yediriyordum bence sende yap öyle.orda bir arkadaşım var 18 senedir çocuğu olmuyor şimdi eşi tedavide bakalım sonuç alırsa yaptıklarını sanada söylerim.sende sorun olmaya bilir ama belkide yumtan çatlamıyordur.malesefkı orda çok incelemiyorlar.hetda ben oraya gelince imkanın olursa seni beni annem götürdüyü doktorlarada götürürüz.üzülme Allahdan ümit kesilmez bizimde meleğimiz olucak ben inanıyorum.
teşekkur edirem canım.inan canım elimden gelse herkese yardım ederim.şimdi annem aradı hasta oldumu diyor he dedim .şaka etdi ben doğurub verecem sana :)diyor yazık kadın o benden çok çabalıyor tabi ilk torunları olucak. abimin 6 aylık kızı vardı o öldükden sonra annem çok kötü oldu abim birlıkte olduğu kızdan ayrıldı babam hastalandı.şimdide benim olmuyor ona daha çok üzülüyor.canım Allah sanada banada tüm bebek isteyenleri sevindirsin Evlat acısı vermesin bizlere..Bacım inşeallah bu kez eşinin sonuçları iyi çıkar.üzülme eşine destek ol sonunda bir ömür siz beraber olucaksız.bak bizde bebektik ama şimdi annemizden babamızdan ayrıyız bizim meleklermizde öyle olucak ve sonunda yine bize kalan eşlermiz olucak...ben hep böyle düşünüyorum...canim coookk tesekkur ederim cok iyisin, canim benim esimin calistigi hasteneye turkiyede uzmanlik okumus bi dr gelmis onumuzdeki hafta onun yanina gitcem bakalim o ne diyecek tatlim yumurtalar catliyor onlari onceki drum takip etmisti ama yine takip lazim .
Canim RABBIM senin guzel kalbine gore versin cok iyisin . sen buraya geldigin zaman elbetteki seninle dra gideriz INSALLAH destegin icin cok tesekkur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?