Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yoksa........:26::130:

umutlanmak istemiyorummm sonra zor toparlıyorum kendimi
canım benimde hastalanmadan önceki 4-5 ay düzensiz olmuştu..leke geldiyse bence bi test yap derim ben..
ne bilim Gülll test yapmıcam yaaa NO UMUTTT

Ayyyy Nazan bence sen haklısın umutlanmamak lazımmm yok test falan yapmıcammm hastalanacam zaten biliyorummm
Neyseee bakalımm hayırlısı artıkınnnn

en negatif ben yazmışım die üzüldüm aslındada başıma çok geldiginden bilirim ne hissettigini olmazsa üzülme olursada süpriz olsun diye yazdım

ama su bir gerçekki asla bu bende hiç olmazdı dediklerim hep oldu ben asla yaptıramam dedigim seyleride tek tek yaptırdımm tecrübe ile sabit

Yok canım en iyiyisini yaptın sen kendime geldim umutlanıp daha fena olmaktansaa olmuyacağını bile bile umutlanmakta benim salaklığım ama...
Napalaım yine de umut dünyasıııı ben biraz hoplayım zıplayım akşam koşuya falan gidiyimde hastalanayım yawwww

canım çok sıkılıyor benim,içim daralıyor uykum da gelmiyor.buket ya acaba bizim de hiç beklemediğimiz bir anda senin gibi olur mu acaba.çok umutlandırdın sen bizi.

neden olmasın..ben hep inanırdım..eşime derdimki endo ya rağmen hamile kalan bir sürü insan var yaa boşver derdi gerçekçi ol..öyle ihtimal böyle ihtimal felan bahsederdi..bende içten içe hep böyle şeylere inandım..polyannacılık de saflık de ne dersen de..ama çabaladım Allahda karşılık verdi..

kızzzıııımm saçmalama bii..olursa olur olmazsa olmaz adet dediğin şey..bunun için hoplanıp zıplanır mı??benimde öyle olmuştu..adetten 2 gün önce kahverengi lekem oldu, sonra iki gün sonra yine leke oldu..snra ara ara yine bulaşdı.. dur bi yaaff bi beklee.. iki gün sonra yine öyleyse bi test yap sonra..sonra ne olursa olur..doktora gidersin doktor tamam derse söktürücü verir ondan sonra adet olur..öfff beni sinirlendirme..

bukett hatırladımı kıı benii gedikli nazooo neler gördük geçirdik türk filmine baglım şimdi ikimizde fakirdik bir zamanlar sen zengi oldun sonra son model arabanın eksoz dumanında boguldum kaldım ya laaaaaa :) :) :)

tabiki kuzum..yok ne sanıyordunuz...paşa baba bana son model bi araba aldıda içini altın varaklarla döşedi..hahahhahah..sizde arkamdan baka kaldınız yaa laaa:)))

tabiki kuzum..yok ne sanıyordunuz...paşa baba bana son model bi araba aldıda içini altın varaklarla döşedi..hahahhahah..sizde arkamdan baka kaldınız yaa laaa:)))

paşa baban banada alırmı bir araba

hacı baba hacı baba bana da al bir araba herkesin var bir babası benimkisi şan babası hahahahahaha

selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamdım inş herkesler iidir hamişlerimizin keyfi yerinded,r l biz iiyiz şükür hafta sonu kanamm oldu bi neden bulunamadı çok üzüldüm bebeğimi kaybetmekten çok korktum çok şükür bebişimin keyfi yerinde sadece çok nazlı teyzoşları detaylı ult çekildi ondada bisorun çıkmadı çok şükür allahıma ama minik prensesim hiç poz vermedi annesine habire döndü durdu minik yaramazım bol bol dinleniyorum bu ralar bebeişime battaniye örüyorum ve kendimi çok yorgun hissediyorum allaha emanet olun canlarım

paşa baban banada alırmı bir araba

hacı baba hacı baba bana da al bir araba herkesin var bir babası benimkisi şan babası hahahahahaha

hahahaha ..sen dişlerinle uğraş bu arada unutmuş uzaklaşmış olursun..sonraDA bi doktoro git..beni daha fazla sinir etme..oturduğun yerden bekliyosujn..

ayy çok hoşş..kaçıncı haftada ayrıntılıya giriliyo acaba..??

Selam kizlar Hayirli günler ben geldim nasilsiniz insallah:)))
Gecmisin hepsini okuyamadık anmada kaynatmissiniz zaten seda Elif ve tumay cok sagolun kizlar öpüyorum sizleri

Bu arada seda niye banlanmis hayırdır

benim sebebbim çürük dişmiş çürük diş hamile kalmaya engelmiş yaptırayım dişlerimide söle gözlerinizi alırcasına hemencecik hamile kalcam gör bak

Burcucum cigdemcim dualarinizi okudum .Yariin erkenden doktora gitcem dua edin bana ;-);-)

Canım Allah Razı olsun, yarın hersey yolunda gider inşallah

bende nereye varacağımı bilmiyorum...nerelere gidem..oyy..oyy.. i
nşallah kazı çalışmalarından tarihi eser çıkar tabiki Allah ol dediği zaman

Gecmisin hepsini okuyamadık anmada kaynatmissiniz zaten seda Elif ve tumay cok sagolun kizlar öpüyorum sizleri

hoşgeldin şekerim bende 1 hafta sık girmedim ipin ucu kaçtı okumadıgım birsürü sayfa var atladıklarım varsa kusuruma bakmasınlar

sedoş birine gene haddini bildirmiş ondan ceza almıştır

se naptın eşinle aran nasıl

kıızzz hoşgeldin..barıştınmı kocanla??

ya sedanın belalıları var heralde yaa..bizimkide lafını esirgemiyosa eğer böyle oluyodur..ama iyi ediyo:))

sen nasılsınn kuzuzm..

yok Buketim yaaa sinir oldum gelmiyo en azından ben hızlandırayım die karar verdim akşam eve gidince halımı silcem belki gelirrr

tümaycığım benimde heterozigot doktorum iğneye gerek görmemişti ama daha sonra infertilite bölümünde başka bi doktor iğne kullanırsın dedi bana, gerçi bende bide protein s eksik ti

sedaa ceza almış sanırım kim sinirlendirdi acaba gene

dün akşam yazışmalarını görmüştüm kızlık zarıyla ilgili yorum yapmıştı ondandır sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…