- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.621
yoksa........:26::130:
ne bilim Gülll test yapmıcam yaaa NO UMUTTTcanım benimde hastalanmadan önceki 4-5 ay düzensiz olmuştu..leke geldiyse bence bi test yap derim ben..
bende bi çok kez bana hiç böyle olmazdı diyip yaşadığım garip regli başlangıclarıdan bahsetmişimdir. pembe leke gelip 3 gün tık olmadıgı ve ardından adetin söktügü bile olmuştur. o sebepten psikolojik benimkisi amma inş. seninkisi iyiye hayra vesiledir kuzucuk bu akşama kadar gelmesse bişe test yap ama az azda olsa geliyorsa sökebilir biliyorum yinede
benimde karnım agrıyo regl olmasam bari cumartesi diş takılcak kırmızılar gelirse 1 hafta sarkar öf yaaaaaaaaaaaaa
nAZOOO neden hastayken diş takılmıyomu?
boyabdest sebebi ile takılmaz diye biliyorum
umutlanmak istemiyorummm sonra zor toparlıyorum kendimi
ne bilim Gülll test yapmıcam yaaa NO UMUTTT
Ayyyy Nazan bence sen haklısın umutlanmamak lazımmm yok test falan yapmıcammm hastalanacam zaten biliyorummm
Neyseee bakalımm hayırlısı artıkınnnn
hımmm ben bilmediğim için o yüzden sordm canımmm
en negatif ben yazmışım die üzüldüm aslındada başıma çok geldiginden bilirim ne hissettigini olmazsa üzülme olursada süpriz olsun diye yazdım
ama su bir gerçekki asla bu bende hiç olmazdı dediklerim hep oldu ben asla yaptıramam dedigim seyleride tek tek yaptırdımm tecrübe ile sabit
canım çok sıkılıyor benim,içim daralıyor uykum da gelmiyor.buket ya acaba bizim de hiç beklemediğimiz bir anda senin gibi olur mu acaba.çok umutlandırdın sen bizi.
Ya kızlarrr çok önemli sorularıma cevap verin hemen kızarım haaaa
Şimdi ben nerdeyse 6 yadır 26-27-25 günde falan hastalanıyorum geçen ayyy 15 martta hastalandım hesaplara göre benim yine hastalanmam gerekiyo bu sıralar
5 gündür aynı adet belirtilerini yaşıyorum kasık ağrısı falan dün sabah hafif bi lekelenmem oldu kırmızı değil pembe kahverengi gibi bişe akşam da azıcık oldu şimdidde biraz oldu şimdi ben hastalandığım zaman direk kırmızı kırmızı olurum bu birrrr ağrılarım zaten ilk hastalandığımda beri olduğu için ve her ay çektitğim için oda var ama hafifff
Yaaa kızlar şimdi bu nedir yaaa ben anlamadımmmbana hiç böle olmazdıııı
Yok canım en iyiyisini yaptın sen kendime geldim umutlanıp daha fena olmaktansaa olmuyacağını bile bile umutlanmakta benim salaklığım ama...
Napalaım yine de umut dünyasıııı ben biraz hoplayım zıplayım akşam koşuya falan gidiyimde hastalanayım yawwww
bukett hatırladımı kıı benii gedikli nazooo neler gördük geçirdik türk filmine baglım şimdi ikimizde fakirdik bir zamanlar sen zengi oldun sonra son model arabanın eksoz dumanında boguldum kaldım ya laaaaaa :) :) :)
tabiki kuzum..yok ne sanıyordunuz...paşa baba bana son model bi araba aldıda içini altın varaklarla döşedi..hahahhahah..sizde arkamdan baka kaldınız yaa laaa:)))
paşa baban banada alırmı bir araba
hacı baba hacı baba bana da al bir araba herkesin var bir babası benimkisi şan babası hahahahahaha
ayy çok hoşş..kaçıncı haftada ayrıntılıya giriliyo acaba..??selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamdım inş herkesler iidir hamişlerimizin keyfi yerinded,r l biz iiyiz şükür hafta sonu kanamm oldu bi neden bulunamadı çok üzüldüm bebeğimi kaybetmekten çok korktum çok şükür bebişimin keyfi yerinde sadece çok nazlı teyzoşları detaylı ult çekildi ondada bisorun çıkmadı çok şükür allahıma ama minik prensesim hiç poz vermedi annesine habire döndü durdu minik yaramazım bol bol dinleniyorum bu ralar bebeişime battaniye örüyorum ve kendimi çok yorgun hissediyorum allaha emanet olun canlarım
hahahaha ..sen dişlerinle uğraş bu arada unutmuş uzaklaşmış olursun..sonraDA bi doktoro git..beni daha fazla sinir etme..oturduğun yerden bekliyosujn..
ayy çok hoşş..kaçıncı haftada ayrıntılıya giriliyo acaba..??
Burcucum cigdemcim dualarinizi okudum .Yariin erkenden doktora gitcem dua edin bana ;-);-)
burcu hocam sorunuza cevabım olsun bu
1_evet kaşkolum diyorum..çükü o benim aşkım kaşkolum, aşkoloşkom kaşkoloşkom taaaam mı bikere:))öperim ben onu zaten yasak..boynumuz bükük:))
2_17 temmuz 2008 de evlendik..burdan nereye varacağını tahmin edemiyorum:))merakla bekliyorum..ama tabi senin şu aralar kazı çalışmaların var..cevap veremezsin bugün:))kestane kebap acele cevap
Selam kizlar Hayirli günler ben geldim nasilsiniz insallah:)))
Gecmisin hepsini okuyamadık anmada kaynatmissiniz zaten seda Elif ve tumay cok sagolun kizlar öpüyorum sizleri
Bu arada seda niye banlanmis hayırdır
Selam kizlar Hayirli günler ben geldim nasilsiniz insallah:)))
Gecmisin hepsini okuyamadık anmada kaynatmissiniz zaten seda Elif ve tumay cok sagolun kizlar öpüyorum sizleri
Bu arada seda niye banlanmis hayırdır
neden olmasın..ben hep inanırdım..eşime derdimki endo ya rağmen hamile kalan bir sürü insan var yaa boşver derdi gerçekçi ol..öyle ihtimal böyle ihtimal felan bahsederdi..bende içten içe hep böyle şeylere inandım..polyannacılık de saflık de ne dersen de..ama çabaladım Allahda karşılık verdi..
kızzzıııımm saçmalama bii..olursa olur olmazsa olmaz adet dediğin şey..bunun için hoplanıp zıplanır mı??benimde öyle olmuştu..adetten 2 gün önce kahverengi lekem oldu, sonra iki gün sonra yine leke oldu..snra ara ara yine bulaşdı.. dur bi yaaff bi beklee.. iki gün sonra yine öyleyse bi test yap sonra..sonra ne olursa olur..doktora gidersin doktor tamam derse söktürücü verir ondan sonra adet olur..öfff beni sinirlendirme..
canim sen siralayinca hatirladim heterizigot onemli degil diyorlar igne vermiyorlar sanirsam...Senden ders aldik canim Rabbim isterse bi milyon hastaliginda olsa oluyor ...İnsallah saglikla sihhatle kucaginada alirsin canim Rabbim tamamina erdirsin
sedaa ceza almış sanırım kim sinirlendirdi acaba gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?