- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.641
tümaycığım benimde heterozigot doktorum iğneye gerek görmemişti ama daha sonra infertilite bölümünde başka bi doktor iğne kullanırsın dedi bana, gerçi bende bide protein s eksik ti
dün akşam yazışmalarını görmüştüm kızlık zarıyla ilgili yorum yapmıştı ondandır sanırım
Özlemm sen bi organize et bakalımmm inşallah ayarlarız görüşürüzzz hamile Bukete sürtünürüz sarılırız bize de geçer belki
Ya kızlarrr çok önemli sorularıma cevap verin hemen kızarım haaaa
Şimdi ben nerdeyse 6 yadır 26-27-25 günde falan hastalanıyorum geçen ayyy 15 martta hastalandım hesaplara göre benim yine hastalanmam gerekiyo bu sıralar
5 gündür aynı adet belirtilerini yaşıyorum kasık ağrısı falan dün sabah hafif bi lekelenmem oldu kırmızı değil pembe kahverengi gibi bişe akşam da azıcık oldu şimdidde biraz oldu şimdi ben hastalandığım zaman direk kırmızı kırmızı olurum bu birrrr ağrılarım zaten ilk hastalandığımda beri olduğu için ve her ay çektitğim için oda var ama hafifff
Yaaa kızlar şimdi bu nedir yaaa ben anlamadımmmbana hiç böle olmazdıııı
benimde karnım agrıyo regl olmasam bari cumartesi diş takılcak kırmızılar gelirse 1 hafta sarkar öf yaaaaaaaaaaaaa
kızlar kan testi yaptım negatif hayırlısı olsun artık doktor adet ol gel dedi yeniden klomen tedavisine başlıyacaz
nazan dişle regl'in ne ilgisi var bacım
yok cnm hayırlısı böyleymiş çok şükür eşim ailem yanımda hayattalar şükürler olsun bir dahaki sefere artıkınhayırılısı olsun cannım üzülme oldumu
öff beni sinir etme..iş miş yokk...yok Buketim yaaa sinir oldum gelmiyo en azından ben hızlandırayım die karar verdim akşam eve gidince halımı silcem belki gelirrr
kızlar kan testi yaptım negatif hayırlısı olsun artık doktor adet ol gel dedi yeniden klomen tedavisine başlıyacaz
Günaydınlarr gece uyuyamayınca bu saate kadar uyuyorum çok tembel oldum bennn(
Aslı senin saçını başını yolarım heeee bi kere de dinlesen ya bizi, hoplama zıplama halı fln sallama bak sakın, geleceği varsa gelir ztn, minicik bebişimiz belki tutunmaya çalışıyor sen göndermrye çalışıyorsun tamam umutlanma yine ama bekle edebinle güzelce çok kızarım bakkk ihtimalleri düşün lütfen bebeğimm :-*
Sündüzcüm çok geçmiş olsun, bir ara eşine sinirlenip perde fln asmıştın ondn olmuş olabilir mi aman dikkat et nolur sinirlendim diye bebeğini üzme :)) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Gülcüm haftan hayırlı olsun :)) 2 gün sonra bende 33.haftamdan seslenicem sizlere.. Çok tırsıyorum heran gelicek diye rüyalarımda suyumun geldiğini fln görüyorum)
Nazancımda pek bir umutsuz maşallah hakketen gedikli yaniii :))
Buket gibi azcık pollyana olsanıza yahuuu iyi düşünün iyi olsun hem adet olmakta kötü değil bu topikte onu da olamayanlar var..
Burcucum bugün nöbetin var galiba senin pek gelemezsin öpüyorum yanaklarındann :))
Mesude glmişş hoşgelmiş yavrusuyla nasılmış bakalımmm?? Nerelere kaybolmuş kiii :)) ben kocamla küsünve daha çok buraya sarıyorum ztn konuşmıyoruz diye bişi diyemiyo sende koptun gittin gelseydin ya neşeni yerine getirirdik biz senin..
Sedacım kime apzının payını verdiysen iyi yapmışsın maşallahh)
Bircancım minibüscüye iyi yapmışsın bende çok sinir oluyorum ükela davrananlara hamile olmama rağmen bi kaç defa serviste başıma geldi bas bas bağırdım daha içemediler uyarınca anlamıyorlar ses çıkarman lazım illa.. İnş ceza da verirler uyuz adama ..
Buket aklıma ne gldii :)) hani siz bir ara psikolojik hamileykn çocuk ordan vurdu burdan tpik attı diye konuşuyoduz ya gülle benim konuşmalar gibi, şimdi gerçek oldu yasoyla aynı anda aynı şeyleri hissedebilirsiniz konuşun anacım şimdi gerçiktenn :))
canım benim dişlere kaplama yapılacak çark yaptırdım bugun provam var cumarteside takcaktı regl olacagım için temiz olmuyorum boyabdest almam gerekir diye düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum ki acep recep
slm kızlar ben geldim.Ya ben sizi çok seviyorum sizin dualarınız bende çok etkili oluyor...
Doktor tahlillerime baktı eksik bir iki tahlil varmış onları istedi ...Düşüğün sebebini hep büyük şeylerde ararız ama çok küçük bişeyden bile olabilir dedi gizli kan şekeri gibi...Eşimden sperm tahlili istedi ve ikimize bağışıklıkla ilgili birşeye baktı...Bunların sonucuna göre konuşucaz bunlarda bişey çıkmazsa sıkı bir gebelik takibi ve kan sulandırıcı iğneyle deniycez..Allah korusun bişey olursa bebeği genetiğe göndeririz...Pgt yapılabilir dedi..Doktorun anlatımı işini bildiği belliydi kendinden emindi bana şuraya git buraya git demedi .İlla olucak yada olmuycakta demedi elimizden gelen herşeyi yapıcaz dedi.. :)))
slm kızlar ben geldim.Ya ben sizi çok seviyorum sizin dualarınız bende çok etkili oluyor...
Doktor tahlillerime baktı eksik bir iki tahlil varmış onları istedi ...Düşüğün sebebini hep büyük şeylerde ararız ama çok küçük bişeyden bile olabilir dedi gizli kan şekeri gibi...Eşimden sperm tahlili istedi ve ikimize bağışıklıkla ilgili birşeye baktı...Bunların sonucuna göre konuşucaz bunlarda bişey çıkmazsa sıkı bir gebelik takibi ve kan sulandırıcı iğneyle deniycez..Allah korusun bişey olursa bebeği genetiğe göndeririz...Pgt yapılabilir dedi..Doktorun anlatımı işini bildiği belliydi kendinden emindi bana şuraya git buraya git demedi .İlla olucak yada olmuycakta demedi elimizden gelen herşeyi yapıcaz dedi.. :)))
canım sanmıyorum çok oldu perleri asalı ama iş yapmaam gerektiğini bi kez daha hatırlattıı kıçımın üstüne oturucam ev ne olursa olsunGünaydınlarr gece uyuyamayınca bu saate kadar uyuyorum çok tembel oldum bennn(
Aslı senin saçını başını yolarım heeee bi kere de dinlesen ya bizi, hoplama zıplama halı fln sallama bak sakın, geleceği varsa gelir ztn, minicik bebişimiz belki tutunmaya çalışıyor sen göndermrye çalışıyorsun tamam umutlanma yine ama bekle edebinle güzelce çok kızarım bakkk ihtimalleri düşün lütfen bebeğimm :-*
Sündüzcüm çok geçmiş olsun, bir ara eşine sinirlenip perde fln asmıştın ondn olmuş olabilir mi aman dikkat et nolur sinirlendim diye bebeğini üzme :)) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Gülcüm haftan hayırlı olsun :)) 2 gün sonra bende 33.haftamdan seslenicem sizlere.. Çok tırsıyorum heran gelicek diye rüyalarımda suyumun geldiğini fln görüyorum)
Nazancımda pek bir umutsuz maşallah hakketen gedikli yaniii :))
Buket gibi azcık pollyana olsanıza yahuuu iyi düşünün iyi olsun hem adet olmakta kötü değil bu topikte onu da olamayanlar var..
Burcucum bugün nöbetin var galiba senin pek gelemezsin öpüyorum yanaklarındann :))
Mesude glmişş hoşgelmiş yavrusuyla nasılmış bakalımmm?? Nerelere kaybolmuş kiii :)) ben kocamla küsünve daha çok buraya sarıyorum ztn konuşmıyoruz diye bişi diyemiyo sende koptun gittin gelseydin ya neşeni yerine getirirdik biz senin..
Sedacım kime apzının payını verdiysen iyi yapmışsın maşallahh)
Bircancım minibüscüye iyi yapmışsın bende çok sinir oluyorum ükela davrananlara hamile olmama rağmen bi kaç defa serviste başıma geldi bas bas bağırdım daha içemediler uyarınca anlamıyorlar ses çıkarman lazım illa.. İnş ceza da verirler uyuz adama ..
Buket aklıma ne gldii :)) hani siz bir ara psikolojik hamileykn çocuk ordan vurdu burdan tpik attı diye konuşuyoduz ya gülle benim konuşmalar gibi, şimdi gerçek oldu yasoyla aynı anda aynı şeyleri hissedebilirsiniz konuşun anacım şimdi gerçiktenn :))
21 23 haftalarda giriosunhahahaha ..sen dişlerinle uğraş bu arada unutmuş uzaklaşmış olursun..sonraDA bi doktoro git..beni daha fazla sinir etme..oturduğun yerden bekliyosujn..
ayy çok hoşş..kaçıncı haftada ayrıntılıya giriliyo acaba..??
tümay yaaa senin şimdiye kadar hiç bi düşüğün genetiğe gönderilmemişmiydi
hayırlısı olsun canım o çizgi neden çıktı acaba, test mi bozuktu acepkızlar kan testi yaptım negatif hayırlısı olsun artık doktor adet ol gel dedi yeniden klomen tedavisine başlıyacaz
slm kızlar ben geldim.ya ben sizi çok seviyorum sizin dualarınız bende çok etkili oluyor...
Doktor tahlillerime baktı eksik bir iki tahlil varmış onları istedi ...düşüğün sebebini hep büyük şeylerde ararız ama çok küçük bişeyden bile olabilir dedi gizli kan şekeri gibi...eşimden sperm tahlili istedi ve ikimize bağışıklıkla ilgili birşeye baktı...bunların sonucuna göre konuşucaz bunlarda bişey çıkmazsa sıkı bir gebelik takibi ve kan sulandırıcı iğneyle deniycez..allah korusun bişey olursa bebeği genetiğe göndeririz...pgt yapılabilir dedi..doktorun anlatımı işini bildiği belliydi kendinden emindi bana şuraya git buraya git demedi .illa olucak yada olmuycakta demedi elimizden gelen herşeyi yapıcaz dedi.. :)))
Yok canım doktorlar hiç söylemedi bende o üzüntüyle hiç düşünemedim ilk genetikteki doktor birde bu söyledi...Sen bilgi sahibi değilsen doktora söylemezsen doktor pek önemsemiyor...
canım bence yap test nolur nolmaz...
umutlanmak istemiyorummm sonra zor toparlıyorum kendimi
ne bilim Gülll test yapmıcam yaaa NO UMUTTT
Ayyyy Nazan bence sen haklısın umutlanmamak lazımmm yok test falan yapmıcammm hastalanacam zaten biliyorummm
Neyseee bakalımm hayırlısı artıkınnnn
canım benim dr 12-14 arası 2li testle beraber soktu..bide 21-24 arası girilio onuda istedi ama ben girmedim..hahahaha ..sen dişlerinle uğraş bu arada unutmuş uzaklaşmış olursun..sonraDA bi doktoro git..beni daha fazla sinir etme..oturduğun yerden bekliyosun..
ayy çok hoşş..kaçıncı haftada ayrıntılıya giriliyo acaba..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?