Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

gel çiğdemcim gelll kız ne 33 ü 34 olcan sende :)))

Laynnnnnn...hemen sabah çişini değerlendirrrrrrrrrrrrrrrrrr

sündüzcüm tabikide sandalye tepelerinde eşine sinirlenip, temizlik aşkıyla yanman kaynalanabilir bu durum, valla evlat bu, boşver işi eşi, yat dinlen, geçmiş olsun tatlım

kızlar kan testi yaptım negatif hayırlısı olsun artık doktor adet ol gel dedi yeniden klomen tedavisine başlıyacaz
canım bak gecen sèferde kandan negatif çıktı sonra değerin yükseldi, emin misin, adetin gelmezse bir daha git bence

ayyyy haberler süperrrr, çok sevindim :)

çiğdeemm evet bugün nöbetcilikten sorumlu şube müdürüyüm, yinede şartları zorlayıp geliyorum :)))))

kızlar kan testi yaptım negatif hayırlısı olsun artık doktor adet ol gel dedi yeniden klomen tedavisine başlıyacaz

aynı şeyleri düşünmüşüz canım bende dün akşam aklımdan geçirdik bukete sürtünürüz diye bukeeet hazır ol

anaaam hamilemisin yoksa test yap hemen

öff beni sinir etme..iş miş yokk...

hayırlısı olsun tabii..

canım bence yap test nolur nolmaz...

canım benim dr 12-14 arası 2li testle beraber soktu..bide 21-24 arası girilio onuda istedi ama ben girmedim..

Laynnnnnn...hemen sabah çişini değerlendirrrrrrrrrrrrrrrrrr

ya ben size acaba neden olabilirki dedim hemen test yap hamilemisin diosunuz aklınız fikriniz hamilelikteee
tamam kızlarrr eğer yarın sabaha kadar sökülmezse test yaparım akşam eve giderken almayı unutmazsam tabiii
Çiğdem ve Buketcim canlarım anşalıdı iş miş de yapmıyorummm

burcu canım sağol benim kızım çok nazlı olucak napalım bizde çekicez tekmelio şuan minik kelebeğim

aslıcım hemmmencik test hatta kan testi hadi inş hamişsindir

kızlar ben geldim...sağlık ocağında tartıldım..60 kilo olmuşum...3 kilo almışım..öküzümde biiraz ben...20. haftsada 24. haftada tetanoz aşısı varmış..başkada bişey yokk....

tecrübeli hamişler hemen soruma cevağp vermişler..sağolsunlar...mesaj yerine ulaşmıştır..

aslııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı..beni sinir ediyosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..zaten temizlikle adetin ne alakası var...temizlik yaptıkçaa belin ağırır sadece...beni kızdırma..çocukumuda kızdırıyosunn((((((((((

Buketcim ye canım hiç takılma valla çok alırsam diye uyuz oluyorum laf edenlere bugüne kadar hep dikkat ettik şimdi kilo alma hakkımızı kullanalım dimi ama aaaaa burdan sokakta beni görüp çok kilo almışsın diyen her seferinde moralimi bozan mahallenin muhtarı karşınapartman komşum sana sesleniyorum aldım lan var mııı sen kndin bak hep kilolusun diyorum ayyyy çok skıldım bu kadından!!balkonda bile görse bunu diyo ya kafayı benle bozmuş..

Aslıcım laf dinlediğin için seni alkışlıyorum bebeğimm, akşam ben sana hatırlatırım test al diye merak etme :)))

Güll cüm benim takvimim yanlış sanırsam göremiyorum şuan ama 25 ağustos son adet tarihim şuan 32 ile gidiyorum chmartesi 33 olacağım ben aramızda 1 hafta var galiba..

Çokk işim varr çokk yatak odasındaki herşeyi ütüleyip yeni yerlerine yerleştirmem lazım akşama anca çıkarım ben burdan, fırsat bulursam ayakkabılığı da düzelticem..
Bi liste yapmışım görmeyin kızlar oda oda yapılcak işleri tek tek yazdım eşim delisin sen diyo :)) napıyım plansız iş yapamıyorum kii hadi bn kaçtım gelirim yine..

burcu canım sağol benim kızım çok nazlı olucak napalım bizde çekicez tekmelio şuan minik kelebeğim

aslıcım hemmmencik test hatta kan testi hadi inş hamişsindir
nerdeeeeeeeeeeeeeee :))))) test yapmaya gerek bile kalmazzz

Yaaaaa sen neden sinirleniyorsun kine bana... yazıkkk yavrucakta kızıyomuş ne dedim ben iş yapmıcam dedim sözünü dinledimmm
hem adetle işin şöle alakası var hani koşturursammm daha çabuk gelir dieee canımmm o bakımdan şeyetmiştim ama sustummmmm

hatırlatırsın eminim uyuyup kalmazsan hatırlatırsınnnn :)
akşam iş çıkışı test alamıcam çünkü sevgili eşim işten almaya geliyo beniii onuda umutlandıramamm şimdi çünkü dün akşam hastalandım bu ayda olmadı dedim çocuğa şimdi test alırsam ayıp olurrr hafta sonu yaparımmm tabiii o zamana kadarrr gelmezseee

Sende kendini çok yorma şekerimmm dikkat ettt

Buket o 3 kilonun 2'si senin göğüslerdir zaten, öküzüm felan deme ye gitsin, yumul, boşver tadını çıkar

dikat dikkat

Canlarım SEDA bir hafta boyunca ban'lı olcakmış, siteye girebiliyor ve yorumları okuyup beğen yapabiliyormuş, fakat cevap yazamıyormuş, dularımızı gıünü gününe okuyacakmış, haftaya çarşamba saat 21.00 e kadar böyle olacakmiş, herkese duyrulur

Son düzenleme:

oooyyyyy yerim senin çocukunu büyümüşte kızarmış haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…