- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.681
bilmiyorum ki cnm sonraki iki tanede de daha silik çıkmıştı demek bir sevinçti geldi gittihayırlısı olsun canım o çizgi neden çıktı acaba, test mi bozuktu acep
inşallah hayırlısı ile tedavi sürecin iyi gider mutlu haberler verirsin tümaycım, ne yaptığını bilen bir doktor cok önemli öbür türlüsü vakit ve nakit kaybı, hayal kırıklığıda cabası...
cnm geçen sefer 2.4 çıkmıştı sonuç bu sefer 0.1 yani hiç umut yok zaten biraz ara veriyorum yarın iş görüşmesine gidecem büyük ihtimallede olumlu olur inşallah yazdan sonra artık allah kısmet edersesündüzcüm tabikide sandalye tepelerinde eşine sinirlenip, temizlik aşkıyla yanman kaynalanabilir bu durum, valla evlat bu, boşver işi eşi, yat dinlen, geçmiş olsun tatlım
canım bak gecen sèferde kandan negatif çıktı sonra değerin yükseldi, emin misin, adetin gelmezse bir daha git bence
ayyyy haberler süperrrr, çok sevindim :)
çiğdeemm evet bugün nöbetcilikten sorumlu şube müdürüyüm, yinede şartları zorlayıp geliyorum :)))))
cnm geçen sefer 2.4 çıkmıştı sonuç bu sefer 0.1 yani hiç umut yok zaten biraz ara veriyorum yarın iş görüşmesine gidecem büyük ihtimallede olumlu olur inşallah yazdan sonra artık allah kısmet ederse
Nazan. Buket, Çiğdem ve burcu sagolun kizlar bende bebisimde iyiyiz cok şükür dizleri özledik sadece esimin yersiz kıskançlıkları iste kus degildik ama hamileyim ye alındım ama gecti sabah isten geldi hiçbirşey olmamış gibi o yattı ben kalktım zaten karar aldım takmicam artık ya üzülmeye de değmez ben kendimi biliyorum ne derse desin artık balkona çıkmaya bile korkuyorum ya ama ne yapayım iste kizlar evde huzursuzluk da kötu hem kendini hem beni üzüyor Nets'e bu ara pek iyiyiz:)))
Cigdemim dogru diyon ama ben mutsuz oldugum zaman dünyadan elimi ayağımı çekiyorum tek kalmak istiyorum birde sizleride üzmek istemiyorum alışkın değilsiniz o hallerine beni hep mutlu gülen bayan olarak hatırlamanızı istiyorum sanırım
Sedacim üzüldüm banlanmana gecmis olsun neyse geçici bir şey tatlim sıkma canını biz buralardayiz zaten
Ayy buket senin beben daha ne oldu ki birde kızıyor kiz:)))
Nazanim dişlerini yaptırımda bir foto at bakalım nasil olmuşlar:))
Duamnur cnm hayırlısı olsun Rabbim o gunleride gösterir insallah
Aslı cnm insallah gönlümüzden geçendir hadi hayırlısı guzel haberlerini bekliyoruz
Sunduzcum cnm masallAh sana ve kuzuna 21. Haftaya gelmissiniz ya aman dikkat et Rabbim korusun meleğini :))
Çiğdem bende geceleri uyuyaniyorum artık birde cok kramplar giriyor ya hayırlısı ile bi doğursaydik ya:))
Bu arada bende 31. Haftaya girmişim kizlar masallAh bize de:)))
canım 20. haftadan sonra 4 hafta arayla 3 aşı olcaksın 4. de doğumdan sonra..ilk aşında aşı takvimi vericekler sana..kızlar ben geldim...sağlık ocağında tartıldım..60 kilo olmuşum...3 kilo almışım..öküzümde biiraz ben...20. haftsada 24. haftada tetanoz aşısı varmış..başkada bişey yokk....
tecrübeli hamişler hemen soruma cevağp vermişler..sağolsunlar...mesaj yerine ulaşmıştır..
benimde 22 ağustos canım 3 gün var aramızda pazar sende 34 e gircen muckkkkkkkk...Buketcim ye canım hiç takılma valla çok alırsam diye uyuz oluyorum laf edenlere bugüne kadar hep dikkat ettik şimdi kilo alma hakkımızı kullanalım dimi ama aaaaa burdan sokakta beni görüp çok kilo almışsın diyen her seferinde moralimi bozan mahallenin muhtarı karşınapartman komşum sana sesleniyorum aldım lan var mııı sen kndin bak hep kilolusun diyorum ayyyy çok skıldım bu kadından!!balkonda bile görse bunu diyo ya kafayı benle bozmuş..
Aslıcım laf dinlediğin için seni alkışlıyorum bebeğimm, akşam ben sana hatırlatırım test al diye merak etme :)))
Güll cüm benim takvimim yanlış sanırsam göremiyorum şuan ama 25 ağustos son adet tarihim şuan 32 ile gidiyorum chmartesi 33 olacağım ben aramızda 1 hafta var galiba..
Çokk işim varr çokk yatak odasındaki herşeyi ütüleyip yeni yerlerine yerleştirmem lazım akşama anca çıkarım ben burdan, fırsat bulursam ayakkabılığı da düzelticem..
Bi liste yapmışım görmeyin kızlar oda oda yapılcak işleri tek tek yazdım eşim delisin sen diyo :)) napıyım plansız iş yapamıyorum kii hadi bn kaçtım gelirim yine..
anladım canım,insallah gönlüne göre bir iş bulursun, hem yazın kardeşinın dügünü vardi dimi, onuda bir atlat hayırlısıyla, ama şu ameliyat işinide erteleme
Mesudeee ya seni cok özledimmmm, bi daha bu kadar cok uzak. Kalma, oyy senin tosun kocaman olmuş, kırkbir kere maşallaj, seni du listesine hemen ekliyorum tatlım, anam senin kociş cok kıskançmış yaw
Hala okuldayım özi, arasıra kaçamak telden girip bakıyorum, şimdi dersteyim cocuklar yazılı oluyor bende çaktırmadan burada geziniyorum :))))))
Buarada benim göğüslerimde 70 bedendi şuan 95 takıyorum maşallahı var yanii süt doldu heralde- heraldee :))) (kilodan değil yanii)
Oyy kuzum tombiş yanaklim valla bende cok özledim hatta baktım bana cevap yazmadın diye son anda gördüm yoksa kuzacaktim beni sormadın diye tmm cnm artık ne olursa olsun girmicem ya evet teyzesi büyüdü kızım artık her hareketini bariz hissediyorum görüyorum hatta geceleri hareketlerinden uyuyaniyorum artık :))) evet ya öyle malesef balkona çıktım ise uğurlamak icin sen ise gir hemen tlf ac niye balkona çıkmisim diye kızdı sonra siniri gecincede sanki hiçbirşey olmamış gibi davranıyor ya sinir oluyorum tabi huyumu biliyor sürat asamiyorum kusü tutamıyorum da bide su gebelik cok farklı ya ayrı düşkün oluyorsun ayrı bı ilgi bekliyorsun esinden tmm tatlim ekle geç kaldım ama artık okurum gecmiste kalanları
amin cnm valla iş bakalım yarın ne diyecek hayırlısıyla olur ya cnm ameliyat bir taraftan korkutuyor diyorum hamile kalma ihtimalim varken ya tamamen kaybedersem çünkü doktor dedi şuan bir şey diyemem ama açarım bakarım yumurtalık kurtarılacak durumda değilse komple alırım yada yarısını alırım yada tek kisti alıp kapatırım o masa ben bir kere yattım ve ölümü yaşadım resmen narkoz fazla verilmişti uyanamıyordumanladım canım,insallah gönlüne göre bir iş bulursun, hem yazın kardeşinın dügünü vardi dimi, onuda bir atlat hayırlısıyla, ama şu ameliyat işinide erteleme
Mesudeee ya seni cok özledimmmm, bi daha bu kadar cok uzak. Kalma, oyy senin tosun kocaman olmuş, kırkbir kere maşallaj, seni du listesine hemen ekliyorum tatlım, anam senin kociş cok kıskançmış yaw
anaaaam mesude alllah sana kolaylık versin one bee hava almaktamı yasak benim kocamda arkasından bakıp el sallamamı sever el sallar oda bana kıskançlığın fazlası iyi değil valla
Aman cnm valla öyle iyi degil ama ne yapalım iste idare edecez artık bende üzerine gitsem bu sefer daha kötu oluyor kızımıza uzuyorum o yüzden artık takmalara başladım he tmm deyip geciyorum iste aman o istemiyormuş kapıda uğurluyormuşum yetiyormuş ya beni bı baskası görüşseymiş gece vakti ne isim varmış balkonda kapıyı pencereyi acmissin yaniyornussub gibi dedi bende evet elim ayağım yanıyor dedim geçtin artık napim:))(
doğru diyosun ne yapcan mecbur idare edeceksin şimdi sende karşısında bişey söylesen işler dahada büyüyecek en iyisi ikinizde sakinken oturup güzel güzel konuşmak
Niye kız aeninkiler kucukmu?aman bosver küçük olsun baladan elbise bulamıyorum uygun bisey olmuyo.çok kıskandım, benimkilerde öyle olssssssun
Kız seninki öyle olduysa benim ki 200 U bulur kesin.Buarada benim göğüslerimde 70 bedendi şuan 95 takıyorum maşallahı var yanii süt doldu heralde- heraldee :))) (kilodan değil yanii)
LİSTEYE EKLENEN OLURSA OKURUM......
Oyy kuzum tombiş yanaklim valla bende cok özledim hatta baktım bana cevap yazmadın diye son anda gördüm yoksa kuzacaktim beni sormadın diye tmm cnm artık ne olursa olsun girmicem ya evet teyzesi büyüdü kızım artık her hareketini bariz hissediyorum görüyorum hatta geceleri hareketlerinden uyuyaniyorum artık :))) evet ya öyle malesef balkona çıktım ise uğurlamak icin sen ise gir hemen tlf ac niye balkona çıkmisim diye kızdı sonra siniri gecincede sanki hiçbirşey olmamış gibi davranıyor ya sinir oluyorum tabi huyumu biliyor sürat asamiyorum kusü tutamıyorum da bide su gebelik cok farklı ya ayrı düşkün oluyorsun ayrı bı ilgi bekliyorsun esinden tmm tatlim ekle geç kaldım ama artık okurum gecmiste kalanları
öğrenciler diyodur hoca bize bakmıyo tam kopya çekme vaktidir yumulun kopyalaraaa
hey maşallaaaahh:92::92::92::92::92::92:
amin cnm valla iş bakalım yarın ne diyecek hayırlısıyla olur ya cnm ameliyat bir taraftan korkutuyor diyorum hamile kalma ihtimalim varken ya tamamen kaybedersem çünkü doktor dedi şuan bir şey diyemem ama açarım bakarım yumurtalık kurtarılacak durumda değilse komple alırım yada yarısını alırım yada tek kisti alıp kapatırım o masa ben bir kere yattım ve ölümü yaşadım resmen narkoz fazla verilmişti uyanamıyordum
Mesude kuzum o zAman sende siniri geçince anlat hissettiklerini.bana boyle davrandığı dakendimi cok kotu hissediyorum de.yani ben diliyle konus.ben üzülüyorum öyle yaptığında de.zaman sonra oda seni üzdüğünü anlar zamanla.
Bı dene derim.nacizhane tavsiyem
amin cnm amin allah cümlemizi bu ay sonu gelmeden bebek müjdesi vermeyi nasip etsinhey maşallah ağzına sağlık canım, Rabbim güç versin, olurda aniden doğum başlarsa bir yolunu bul , topiğe gir,hemen toplu dua başlatalım canım , tabiki o telaşta nasıl buraya gelebileceksin bilmiyorum valla, Rabbim öyle kolay ve güzel bir doğum versinki,pırt diye doğur..benim bir arkadaşım doğuma giderken Allah kolay doğum nasip etsin diye bazı dualar varmış ( ben bilmiyorum tabiki) onları etmiş, doğumu çok kolay geçmiş, sende internetten falan bul, şimdi günde bir kez oku, inşallah yardımı olur,
bu arada benim salavatları toplamda 4000 yaz canım. öptüm
bu arada MESUDE listeye eklendi canım
anam mesude senin eşinden koktum ben valla, çok kıskançmış, anam tabiki senin bal dudakları kim görse kıskanır
ya çidem'e sütyen sallamışsın, koptum özleeeeem
vay arkadaş, ne karışık bir durum, Allah'tan bir yol göstermesini istemekten başka bir çare yok, Rabbim mücizesini nasip etsin inşallah, hastanede çok zaman harcamaktan, sıkıntı çekmekten seni alıkoysun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?