- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.701
hey maşallah ağzına sağlık canım, Rabbim güç versin, olurda aniden doğum başlarsa bir yolunu bul , topiğe gir,hemen toplu dua başlatalım canım , tabiki o telaşta nasıl buraya gelebileceksin bilmiyorum valla, Rabbim öyle kolay ve güzel bir doğum versinki,pırt diye doğur..benim bir arkadaşım doğuma giderken Allah kolay doğum nasip etsin diye bazı dualar varmış ( ben bilmiyorum tabiki) onları etmiş, doğumu çok kolay geçmiş, sende internetten falan bul, şimdi günde bir kez oku, inşallah yardımı olur,
bu arada benim salavatları toplamda 4000 yaz canım. öptüm
bu arada MESUDE listeye eklendi canım
anam mesude senin eşinden koktum ben valla, çok kıskançmış, anam tabiki senin bal dudakları kim görse kıskanır
ya çidem'e sütyen sallamışsın, koptum özleeeeem
vay arkadaş, ne karışık bir durum, Allah'tan bir yol göstermesini istemekten başka bir çare yok, Rabbim mücizesini nasip etsin inşallah, hastanede çok zaman harcamaktan, sıkıntı çekmekten seni alıkoysun inşallah
ya kızlar birşey soracam ya benım adetim niye gelmiyor bugun 5 gün oldu geçeli erken gelirdi ama geç kalmazdı birde söylemesi ayıp adete yakın ilişki sırasında kan gelirdi ve ben bilirdim artık adet olacağımı yok gelmiyor kanım mı çekildi anlamadım birde doktor söktürücü verdi kullanma ve kullanmama arasında kaldım
hayırlısı olur inşallah cnm ne diyelim kısmetCnm benimde hamile kalmadan bir ay once bir hafta adetim gecikmişti hic gecikme olmazdı hatta test yaptım negatif çıktı bı arkadasımda dikkat et adetin geciktiyse bir sonraki aya hamile kalabilirsin demişti ve öylede oldu insallah seninde öyle olur ama senede bir defa olmasıda normalmiş
Tmm burcum bende seni öptüm ve Rabb'ime emanetsin iyi bak kendine Hayirli geceler kuzum görüşmek üzere
valla canım 19 mayıs ta doğum yapcaktı arkadaş doğum yapmış aramızda 10 gün vardı dedim nolur nolmaz boynuma borc kalmasın okuyım..RABBİM tekrar nasib edecek İNŞALLAH canım..güüül Allah razı olsun nasılda herkesi bitirmişsin seni şimdi iyice heyecan sardı Allah kolaylıkla kurtarsın vakti zamanı gelince, benim bebekte gitmeseydi haftaya doğum yapardım bende, yaa bizim kızlar ne yaptı acaba sibel ve aynur benimle aynı zamanlarda doğuracaklardı
iyim mesudecim çok şükür duaları okudum senin duanıda yaptım canım RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..Zaten ne oluyorsa o an oluyor sakinlesince birsey yok iyi sonradan kendide pişman oluyor ama ne fayda yine aynı şeyleride yapıyor neyse huyudur deyip gececem konusmakta çözüm olmuyor hem çıkta fazla tartışmaya girmek istemiyorum cok yıpranıyorum yoksa neyse cnm sen nasılsın neler yaptınız bakim ben yokken
Gülüm sen nasılsın sesin cikmiyo napiyon asagida :))
canım olurda öyle bi durumla karşılaşırsam mutlaka haber vermeye calışıcam İNŞALLAH...nolur nolmaz okumak istedim gönlüm rahat olsun die..sağol canım ekledim ALLAH razı olsunn..MESUDENİN duasınıda yaptım canımm..hey maşallah ağzına sağlık canım, Rabbim güç versin, olurda aniden doğum başlarsa bir yolunu bul , topiğe gir,hemen toplu dua başlatalım canım , tabiki o telaşta nasıl buraya gelebileceksin bilmiyorum valla, Rabbim öyle kolay ve güzel bir doğum versinki,pırt diye doğur..benim bir arkadaşım doğuma giderken Allah kolay doğum nasip etsin diye bazı dualar varmış ( ben bilmiyorum tabiki) onları etmiş, doğumu çok kolay geçmiş, sende internetten falan bul, şimdi günde bir kez oku, inşallah yardımı olur,
bu arada benim salavatları toplamda 4000 yaz canım. öptüm
bu arada MESUDE listeye eklendi canım
Nazan. Buket, Çiğdem ve burcu sagolun kizlar bende bebisimde iyiyiz cok şükür dizleri özledik sadece esimin yersiz kıskançlıkları iste kus degildik ama hamileyim ye alındım ama gecti sabah isten geldi hiçbirşey olmamış gibi o yattı ben kalktım zaten karar aldım takmicam artık ya üzülmeye de değmez ben kendimi biliyorum ne derse desin artık balkona çıkmaya bile korkuyorum ya ama ne yapayım iste kizlar evde huzursuzluk da kötu hem kendini hem beni üzüyor Nets'e bu ara pek iyiyiz:)))
Cigdemim dogru diyon ama ben mutsuz oldugum zaman dünyadan elimi ayağımı çekiyorum tek kalmak istiyorum birde sizleride üzmek istemiyorum alışkın değilsiniz o hallerine beni hep mutlu gülen bayan olarak hatırlamanızı istiyorum sanırım
Sedacim üzüldüm banlanmana gecmis olsun neyse geçici bir şey tatlim sıkma canını biz buralardayiz zaten
Ayy buket senin beben daha ne oldu ki birde kızıyor kiz:)))
Nazanim dişlerini yaptırımda bir foto at bakalım nasil olmuşlar:))
Duamnur cnm hayırlısı olsun Rabbim o gunleride gösterir insallah
Aslı cnm insallah gönlümüzden geçendir hadi hayırlısı guzel haberlerini bekliyoruz
Sunduzcum cnm masallAh sana ve kuzuna 21. Haftaya gelmissiniz ya aman dikkat et Rabbim korusun meleğini :))
Çiğdem bende geceleri uyuyaniyorum artık birde cok kramplar giriyor ya hayırlısı ile bi doğursaydik ya:))
Bu arada bende 31. Haftaya girmişim kizlar masallAh bize de:)))
Gunaydin.....Burcu sana koccaman bir gunaydin...
Ben Zeynep ile Ayseyi cok merak ediyorum umarim iyilerdir...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
burcuuuu ve tümay sizlerede günaydın mıccırıyorum yanaklarınızdan
günaydın kızlar sabah doktora gittim midem için ülser dedi bide gayta numunesi aldılar öğleden sonra çıkacak bi mikrop adı söyledi hatırlamıyorum o varmı diye bakacaklar bide ilaç yazdı hamilelik planlıyorum dedim biraz bekle şuna bakalım dedi.
CANIM benimm çok çok geçmiş olsun.. sonuçlar ne zaman çıkıcak.. numuneyi nasıl aldılar canın acımadı di mi?
herkese hayırlı, mübarek, dualı, bereketli Cuma'lar olsun inşAllah...
canım cok gecmiş olsun bendede eskiden ülser başlangıcı vardı...yediklerime dikkat ettim ne dokunuyosa tesbit ettim 5 yıl boyunca ne kızartma ne asitli içecek ne domates yemedim kendiliğinden gectii..gecer seninde İNŞALLAH..günaydın kızlar sabah doktora gittim midem için ülser dedi bide gayta numunesi aldılar öğleden sonra çıkacak bi mikrop adı söyledi hatırlamıyorum o varmı diye bakacaklar bide ilaç yazdı hamilelik planlıyorum dedim biraz bekle şuna bakalım dedi.
günnaydın kızlarrrrrrrrr..herkese hayırlı cumalar.....
canım cok gecmiş olsun bendede eskiden ülser başlangıcı vardı...yediklerime dikkat ettim ne dokunuyosa tesbit ettim 5 yıl boyunca ne kızartma ne asitli içecek ne domates yemedim kendiliğinden gectii..gecer seninde İNŞALLAH..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?