Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Tmm cnm benim sagol:)

Bak ya gece gece kim gormuş benim dudakları kiz zaten biyere gidecek olsam aman yüzüğünü tak falan diyordu cok kıskançlık da adamı deli ediyormuş onu anladım hani neyimi kıskanıyor onuda anlamış değilim ya neyse:))

Kiz burcu abartı degil ya bende 95 takiyorum hatta o bile olmamaya başladı normalde zaten büyüktüler :))

ya kızlar birşey soracam ya benım adetim niye gelmiyor bugun 5 gün oldu geçeli erken gelirdi ama geç kalmazdı birde söylemesi ayıp adete yakın ilişki sırasında kan gelirdi ve ben bilirdim artık adet olacağımı yok gelmiyor kanım mı çekildi anlamadım birde doktor söktürücü verdi kullanma ve kullanmama arasında kaldım

Son düzenleme:

Cnm benimde hamile kalmadan bir ay once bir hafta adetim gecikmişti hic gecikme olmazdı hatta test yaptım negatif çıktı bı arkadasımda dikkat et adetin geciktiyse bir sonraki aya hamile kalabilirsin demişti ve öylede oldu insallah seninde öyle olur ama senede bir defa olmasıda normalmiş

Tmm burcum bende seni öptüm ve Rabb'ime emanetsin iyi bak kendine Hayirli geceler kuzum görüşmek üzere

hayırlısı olur inşallah cnm ne diyelim kısmet

valla canım 19 mayıs ta doğum yapcaktı arkadaş doğum yapmış aramızda 10 gün vardı dedim nolur nolmaz boynuma borc kalmasın okuyım..RABBİM tekrar nasib edecek İNŞALLAH canım..

iyim mesudecim çok şükür duaları okudum senin duanıda yaptım canım RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..
canım olurda öyle bi durumla karşılaşırsam mutlaka haber vermeye calışıcam İNŞALLAH...nolur nolmaz okumak istedim gönlüm rahat olsun die..sağol canım ekledim ALLAH razı olsunn..MESUDENİN duasınıda yaptım canımm..

herkese hayırlı geceler ALLAH rahatlık versinnn

Allah iyilikler versin gülüm amin insallah cok sagol Rabbim Hayirli kolay doğumlar versin sana da

Duamnur cnm hayırlısı tabi sana da iyi geceler Allaha emanet ol

Gunaydin.....Burcu sana koccaman bir gunaydin...
Ben Zeynep ile Ayseyi cok merak ediyorum umarim iyilerdir...

azı dişleri yaptırıyorumm şekerim farkedilecek bişe deil yani

Günaydın canolarrr 😄
Benim bugün çok midem bulanıyo yada ekşiyo anlamadım ama bişiler oluyo işte kalktım bende uyuyamadım daha evimi toplayayım bari yine işlerim var .. Bugün kayınvalidemle kayınpederimin doğum gününü kutlicaz kendi ellerimle pasta yapacağım :)) öpüyorum hepinizi gelirim ben yine..

Gunaydin.....Burcu sana koccaman bir gunaydin...
Ben Zeynep ile Ayseyi cok merak ediyorum umarim iyilerdir...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

burcuuuu ve tümay sizlerede günaydın mıccırıyorum yanaklarınızdan

Günaydın canolar, valla zeynep'i bende çok merak ediyorum,inşallah iyidir, Ayşe'de umarım evine geçmıştir, Allah yardımcıları olsun her ikisininde

TUBA canım duanı ettim Rabbim bir an evvel varsa bir sıkıntın çözüm nasip etsin, ve tez zamanda bekletmeden sağlıklı yavrular versin

Kızlar bu arada Allah'ın isimlerini açıklayan bir sitede gördüm, adetliyken Allah'ın isimleri okunuyormuş, öyle yazıyor haberiniz ola :)

günaydın kızlar sabah doktora gittim midem için ülser dedi bide gayta numunesi aldılar öğleden sonra çıkacak bi mikrop adı söyledi hatırlamıyorum o varmı diye bakacaklar bide ilaç yazdı hamilelik planlıyorum dedim biraz bekle şuna bakalım dedi.

CANIM benimm çok çok geçmiş olsun.. sonuçlar ne zaman çıkıcak.. numuneyi nasıl aldılar canın acımadı di mi?

herkese hayırlı, mübarek, dualı, bereketli Cuma'lar olsun inşAllah...

CANIM benimm çok çok geçmiş olsun.. sonuçlar ne zaman çıkıcak.. numuneyi nasıl aldılar canın acımadı di mi?

herkese hayırlı, mübarek, dualı, bereketli Cuma'lar olsun inşAllah...

sağol canım sonuç öğleden sonra çıkacak tabiki canım acımadı tuvalette ıkınarak verdim numuneyi ilahi burcu bilmiyormusun gaytayı

günnaydın kızlarrrrrrrrr..herkese hayırlı cumalar.....

canım cok gecmiş olsun bendede eskiden ülser başlangıcı vardı...yediklerime dikkat ettim ne dokunuyosa tesbit ettim 5 yıl boyunca ne kızartma ne asitli içecek ne domates yemedim kendiliğinden gectii..gecer seninde İNŞALLAH..

sağol canım, ya benim aslında çoktandır var bi 9 senedir falan ama hiç doktora gitmedim senede 1-2 kez tutuyo böyle doktor hiç bişey demedi belki sonuç gösterince söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…