Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

geçmiş olsun cnm allah şifa nasip etsin

KUTLU DOĞUM HAFTASI İÇİN MAYIS SONUNA KADAR hayır için 100.000 adet

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş
çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini MESAJLA atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..
RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..

BEN : 6000 ADET
ASLI : 7000 ADET
GÜLDEN : 100O ADET
TUBA : 2000 ADET
ÇİĞDEM:1000 ADET
AYŞE : 1000 ADET
BURJU : 4000 ADET
SEDA : 1000 ADET
BEDRİYE: 2000 ADET
AYLİN : 1000 ADET

BİRCAN : 1000 ADET
ZEYNEP: 1000 ADET
ÖZLEM : 700 ADET

TÜMAY : 500 ADET
YASEMİN : 100 ADET
MERVE : 100 ADET
MESUDE : 100 ADET
ELİF : 100 ADET
KIZLAR DAHA OKUYAN - OKUMAK İSTEYEN YAZMADIĞIM VARSA BANA MESAJ ATSIN...

özlemcimm geçmiş olsun kuzum saglık herseyden önemli tedavini ol hamileliktede sıkıntı verir yok bendede reflü varr ölee ilaç içiyorum

özlemcimm geçmiş olsun kuzum saglık herseyden önemli tedavini ol hamileliktede sıkıntı verir yok bendede reflü varr ölee ilaç içiyorum

sağol canım, zaten verdiği ilaç 28 günde bitecek bi ilaç bende bu arada dişlerim için giderim doktora,zaten hamilelikte böyle ağrılarım tutarsa ne yaparım diye korktum feci ağrıyor inşallah geçer

Bir gül kurur ama kalpteki sevgi kurumaz,
yagan yagmur durur ama gönùldeki firtina durmaz,
her sey unutulur ama Allah icin sevilenler unutulmaz!
Hayirli Cumalar.

Özlem cok gecmis olsun.k burcu Allah kplatoyu versin.yıldızını şirin göstersin.
Tuba duani okudum.burcu seninkini de unutmusum arada kaynadı onuda taşasın kusura bakma.Allah sanada hakkında hayırlısını versin.

tb-fb / tuba cnm duanı okudum Rabbim kabul etsin insallah

Ozlemcim cnm benimde gastrit var cok kötu mide Rahatsızlığı biran once tedavi ol donra kronik oluyor yediklerine de cok dikkat et cok gecmis olsun

Duamnur Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin insallah

Nazanim anladım cnm diş cok önemli memnun kalırsın insallah Rabbim yardimcin olsun

Canım hamilelikten önce ülseri tedavi etmen cok iyi olur, zaten hamilelikte mide sorunlari cok yaygın olur, seninkide daha zor olurdu cok şükür ki şimdiden tedavi olmuş olacaksin, hadi hayirli sonuçlar çıksın inşallah

Allah razı olsun buketim

selam kızlar
doktordan geldim yumurta geliştirici iğnelere başladık inşallah bu sefer gelişirde aşılama yaparız hayırlısı olsun. bu arada bu iğneler nekadar pahalıymış 900 tl tuttu dr rapor çıkarttırdı ilk ikisinin yarısını devlet ödüyormuş 400 tl ödedik

Canlarim ben geldim hayirli cumalr

Oyyyyy Yasommmm ikizim şükürler olsun canım benimmmm
Nasıl sevindim anlatamammm
Doktor ne dediyse uygulayacaksın canım benim yat kalkma sende
Kendine çok iyi bakkkk kocamannnn

cnm senin adına çok sevindim inşallah bebeğin sağlıkla hayırlısıyla sana tutunur tatlım bebeğin ve senin adına çok sevindim tatlım

Tatlım cok sevindim dinlenmene bak sen dualrımız seninle..

canımmm çok şükür iyim bi iyi bi kötü gecio işte zaman sen nasılsın canımm..

zeynepcim Allah yardımcın olsun inşallah tüplerin alınmasına gerek kalmadan rahat başarıllı bir ameliyat geçirirsin

dikkat........dikkat........dikkat

canlarım Allah'ın izniyle yeni dua listemiz 1 hafta içinde hazır olacak katılmak isteyenler
bu mesajı alıntı yapıp cevap yazsın öptüm sizi

burcu canım hadi inşallah vardır bebeğin ve bu sefer sıkı sıkı tutunur bırakmaz inşallah

kızlar yaaa sizin testleriniz ne güzel erken erken sonuç veriyor aylininde öyleymiş niye benim öyle değil

kızlar test bu bir bakın sizde görüyonuz mu

Eki Görüntüle 680010

canım ben şimdi regliyim yanında felak ve nas da okuyacağız ya hastayken okuyamam dimi
geçmiş olsun özlemcim miden için kantron otu var kaynatıp içebilirsin çok faydalı bir şey araştır istersen
kızlar iş görüşmesine gidiyorum dua edin hakkımda hayırlısı olur inşallah

rast gelsin canım hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Anammm yukardaki mesajlar taaanezaman yaptigim alintilardi duzeltemedim kusura bakmayin.
Benim bugun yine cok acik renk bi lekelenme gibi biseyim var yatiyorum...
Kizlar dua ederken mutlaka saglikli ve kolay hamilelik diyin, yatmak ve korkuyla ne olacak acaba diye dusunmekte zor, Allaha bin sukur halimden sikayet etmiyorum yeterki hayirlisiyla tutunsun bana.
Ama insallah hepinizn hamileligi ve dogum kolay gecer canlarim.

Simdi dua listesinin resmini cekecegim hergun okuyacagim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…