- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.721
geçmiş olsun cnm allah şifa nasip etsingünaydın kızlar sabah doktora gittim midem için ülser dedi bide gayta numunesi aldılar öğleden sonra çıkacak bi mikrop adı söyledi hatırlamıyorum o varmı diye bakacaklar bide ilaç yazdı hamilelik planlıyorum dedim biraz bekle şuna bakalım dedi.
geçmiş olsun cnm allah şifa nasip etsin
özlemcimm geçmiş olsun kuzum saglık herseyden önemli tedavini ol hamileliktede sıkıntı verir yok bendede reflü varr ölee ilaç içiyorum
Özlem cok gecmis olsun.k burcu Allah kplatoyu versin.yıldızını şirin göstersin.
Tuba duani okudum.burcu seninkini de unutmusum arada kaynadı onuda taşasın kusura bakma.Allah sanada hakkında hayırlısını versin.
günaydın kızlar sabah doktora gittim midem için ülser dedi bide gayta numunesi aldılar öğleden sonra çıkacak bi mikrop adı söyledi hatırlamıyorum o varmı diye bakacaklar bide ilaç yazdı hamilelik planlıyorum dedim biraz bekle şuna bakalım dedi.
Özlem cok gecmis olsun.k burcu Allah kplatoyu versin.yıldızını şirin göstersin.
Tuba duani okudum.burcu seninkini de unutmusum arada kaynadı onuda taşasın kusura bakma.Allah sanada hakkında hayırlısını versin.
Yasemin çok sevindim canım Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 15 gün daha yatıver bakalım sık dişini ...Canım ya bebeğin için ilk hediyeyi ben vermek istiyorum bidahaki doktor randevun ne zaman bende geleyim oaraya :))))
Asli cnm Allah kolaylıklar versin Hayirli isler
Ciğdemcim cnm cok gecmis olsun tatlim bas ağrıları cok kötu çekilmiyor valla birsey de icemiyordum insallah en kısa zamanda gecer yeni fiktirunda iyidir ısınırsın insallah guzel haberlerle dönmemi umuyorum kendine iyi bak cnm
Burcum sagol tatlim valla artık dogum yaklasiyor ağrılar bitmez bizde belim ağrıyor kalçalarına da İran'lar giriyor ara ara ama iyiyim cok şükür 30.
Özlem Nazan siz nerelerdesinuz kuzular
Bedriyecim cnm benim cok şükür ikili testin iyi çıkmış gözün aydın tatlim
Elif cnm gördüğümüz zaman es gecmeyiz ama bazen karışıklığa gelebiliyor ben cepten giriyorum durekli burda olamadığımdan da gecmisi cogu zaman kaçırıyorum bizim dualarınız herkese kimseden esirgemeyiz tatlim alinganlik olmuş biraz kusura bakma kendi adıma girmedim yoksa ederdim cnm
7verengül nerelerdesin cnm insallah iyisindir
Gul1982:Gülüm sende iyisindir insallah
Oyyyyy Yasommmm ikizim şükürler olsun canım benimmmm
Nasıl sevindim anlatamammm
Doktor ne dediyse uygulayacaksın canım benim yat kalkma sende
Kendine çok iyi bakkkk kocamannnn
cnm senin adına çok sevindim inşallah bebeğin sağlıkla hayırlısıyla sana tutunur tatlım bebeğin ve senin adına çok sevindim tatlım
Tatlım cok sevindim dinlenmene bak sen dualrımız seninle..
canımmm çok şükür iyim bi iyi bi kötü gecio işte zaman sen nasılsın canımm..
n
Rambo bedişim :) canım internetten bazı şeyleri okuyunca insan fenalıklar geçiriyor, okuduğun her kötü şey sanki senin başına kesin gelecekmişsin gibi hissediyorsun, önce kalbini ferah tut, Allah'ın izniyle hiç bir şey olmayacak, doktordan gelincede hemen özet geç
maşallah canım kalbini gördün ya şükürler olsun, aman doktorun dediği herşeyi yap- sanki ben demesem yapmayacaksın benimkide laf- Allah'a emanet ol, devir popuyu kalkma
vay mesude desene yakında sen doğuma girerken toplu dualar okuyacağız az kaldın, gerçi sanırım Çiğdem ve Gül senden 2 hafta önde gidiyor, Allah hepinize kolay doğum nasip etsin, bende iyiyim canım bugÜn biraz evi topladım temizledim, perdeleri yıkadım akşam 6 da sporum var inşallah oaraya gideceğim, eşim yok şimdi ,hemen internete yumuldum Ç:)
kızlaar selamlar
ben hast geldim bi elden muayane etti doktor kontrolde sıkıntıya rastlamadım ama ultrason ve kan testleri gelince konuşalım dedi..
ailede var mı guatrı olan dedi yok dedim ama varmış dayımın kızı ameliyat olmuştu unutmuşum ben.. neyse bende guatr çıkarsa ne olur bilmiyorum.. doktora dedim ki düşük olur falan yazıyor bu değelerle dedim oda yaşın yaş 42 ye kadar yolu var hiçbişeye çok odaklanma ne gelirse Allah tan dedii çok haklı ama işte.. ptesi sonuçlarım çıkıcak ona göre bakıcaklar heralde duruma göre.. korkayım mı bu değerlerle dedim şu an korkma dedi bu değerler çıkarsa belki ilaç da içmeyeceksin dedi ama çok sıkı takip edeceğiz bu durumda dedi şu an için ultrasonda nodul çıkıcak mı en önemlisi bu dedi.. Allah hepimizi hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın inşAllah. bana dua edin bebeğe dua edin ne olur Allah bize şifa versin..
Yasemin gözün aydınn çok sevindimm hiç kalkma yerinden ne olur ve işey dicem okudun mu bilmiyorum ama cep tlf bile sıkıntılı kulaklıkla konuş
hepinizi çok öpüyorum çok da seviyorumm.. isim isim saymadan hepiniz yüreğimi biliyorsunuz..
Selamlar anca gelebildim ksra bakmayın; Aslı-Burcu-Mesude iyi dilekleriniz için Allah razı olsun öncelikle..
Sabah 8 de beri hastanedeydim en sonunda 9 da aldılar beni herkes çok suratsız fln demişti ama beni çok güzel karşıladı ooo sen büyütmüşte gelmişsin çabucak doğurturuz seni dedi, ve adımla hitap etmesi çok hoşuma gitti bebişe baktık herşeyi yerinde dedi 1.800 gr olmuş bu gidişle 4 e yakın doğar dedi çok hareketli topçu olcak heralde dedi :)) nebilim ısındım ben bayağı bu doktora anneme anlattım normalde suratsızdır konuşmaz sana havası gelmiş de konuşmuş dedi ama bi dünya okudum içeri girdiğimde üfledim ondan ters yapamadı heralde)))
Sonra düngece uyumadığımı çok kaşıntım olduğunu söyledim, hemen karaciğerden de olabilir gebelikte. Dolayıda olabilir bakalım dedi test yazdı bide kan sayımını göreyim dedi yaptırdım 1 bucuk saat sonra çıkıcak dedi çıktım parkta kahvaltı yaptım başka hastalar vardı onlarla lak lak yaptım :)) sonra saat 11 e geliyordu çıktım tekrar ama çok kalabalık sistemde gitmiş bkle allah bekle gerildim,yoruldum hadi diyorum sonuc göstercm tamam diyip bekletiyolar 12 ye kadar kah ayakta kah oturarak bekledim ama belim kopuyo sanki neyse 12yi geçiyodu girdim baktı yine gülümsüyodu sonuçlar temiz kan sayımın düşük ilacını günde 2 ye çıkar ztn mg yüksek inşallah faydası olur dedi önümüzdeki ag başı gel dedi yani 35. - 36. Haftamda gidicem bi daa..
Sonra sıcaktan bayılacak bir vaziyette evime geldim hemen üstümü çıkarıp yattım eşim tansiyonumu ölçtü o da düşmüş anca şimdi geldim kdime uyudum da birazcık Allaha şükür iyim şimdi karnımı doyucağım ..
Dün akşamdan beri 2 dir burnuma biber dolması kokusu geliyor onu yapacağım sanırım canım çekmiş :)))
Yaseminciğimm iyimiş çok sevindim beklerken hep dua ettim ona da, biraz nazlı bebek olacak sanırım Rabbim kuvağımıza aldığımız günleride göstersin inş.
Burcucum bende hamile kalmadan spora gidiyordum çok özledim gitmeyi yaa bide üyeliğim yıllıktı kaç aydır boşa gidiyor ah ahh doğursamda arada bende kaçsam stres atıyo insan kafasını boşaltıyo..ama sen bi yandan börek yiyip bi yandan spora gidiyorsun o da iyiymiş hepsi dengeli yanii :)))
Aslı'cım o patronunu camdan aşağı atarım heee çocuk yapcam ben de doktora gitmem lazım :))) şaka şaka ztn adetin 3. Günü gidiliyor diye biliyorum gerçi seninkiler daha gelmedi ama sinyalleri var hayırlısı diyelim artık adet belirilerine de inanmıyorum inşallah en kısa zamanda adet sandığın zamanda beklemediğinde glir bebişin sana dualarım seninle kuzum...
Ben şimdi karnımı doyuracağım gelirim yine öpüyorum hepiniziii seviyorum...
selam herkese..geçmişe şöyle bi baktım geldim...uzun zamandır dtaylı yazamıyorum..şimdi yazıcam..
MERVE cim küsmüş benden..mervecim o ara ben toptan teşekkür ettim çünkü cepten yazıyodum alıntı yapamadım:)küsmece darılmaca yok.... ayrıca ben erzuruma taşınmadaım zaten erzurumdaydım erzurumdan ankaraya taşındım(ters yazmışsın sanırım) :))eğer erzururma doğu görevi felan varsa bircana komşu olacan)bu arada beyin cerrayiye tekrar gitmende yada bi endokrinoloğa gitmende ısrar ediyorum...senin yaşın küçük olduğu için bebek isteyip istemediğini netleştirenmemiştirler..ama sen bi başla devamı gelir..
bu arada yeni gelen depresif polyanna arkadaşımız da küsmüş bize..ona bende sedanın yazdıklarını hatırlatacam..Allahın duası olsun kimseden dua esirgemeyiz hepimiz aynı derdin ateşine yanmışız.....
burcum ve sadam hadi belinize kuvvett:))))))))))))))
bu arda doğumu yakın hamişlerimiz aynı dertlerden muzdarip belliki, gül-mesude-çiğdem..öpüyorum hepinizi..
bediş souçların güzel çıkacak merak etme..tsh da stres çok önemli..kendini rahatlat lütfen(ki senin çok yapabildiğin bişey değil biliyorum:))))
veee gelelim yasemine..yasoyaa...yasom sevindim kalp atışınıza..kanamanda durdu artık sanırım ama yinede dinlen demiş doktor sana..
bugün benimde kontrolüm vardı..bizde kalpatışını tam duyduk buğün..gözlerim doldu tutamadım kendimi....o ekranda yanıp sönen ışığı görürnce aklım uçtu gitti..ama bendede kanama başlamış..akan bi kan yok ama kesenin etrafında kanama var dedi..rapor verdi..iğne vurdular seninki gibi..kanama olursa veya kasıklarında ağrı olursa diyede fitil verdi aynı seninki gibi..bütün önlemlerimizi alalım dedi..yatıp televizyon izleyin magazin kadın programı, böyle geçirin dedi..iş yapmayın yemek yapmayın..yemek yemek ve tuvalet dışında kalkmayın dedi..bu bebek önemli bizim için biz tedbirimizi alalım dedi..kese 7+4 günlük bebek 6+4 günlük..sanırım keseninkini baz alıyoruz..hemşire bana diyoki doktor hep seni örnek veriyo..bizim bi hastamız var evinitaşımız bi güzel yerleşmiş sonrada hamile olduğunu öğrenmiş..yani olacağı varsa olur düşeceği varsa düşer bunlara engel yada sebep olamayız..bendede durum bu..bu arada benim kocam kafayı yemek üzere...ikide bir yatakta gelip ayaklarımı düzeltiyo,,yok ayaklarını karnına çekme,yok sağdan sola hızlı dönme, yok yan yatma sırt üstü yat, ayaklarımı kaldırırım ayaklarını indir, bebeği sıkıştırma:)))yandım ben anacım:))
canımm sorun olacağını sanmam bende. İnşallah nodülde çıkmaz canım kalbinii ferah tut hiçbirşey olmayacak
Canım şükür bir sorun çıkmamış kilosu da gayet güzel gerçekten maşallh ama dikkat et kendine tabii. Dinlen bol bol canımm..
Canım sevindim herşeyin yolunca olmasına. Dinlen bol bol dr dediğini kalkma hiç yerinden dağılır o kanama canım merak etmee. Aynen bende hep onu derim olacağı varsa olur düşeceği varsa düşer ama tutunucağı varsa ne yapsan tutunur sen buna güzel bir öerneksin kaç tane arkdaşımda taşınırken gebeymişş yani bilmemişler tamamne kafanın rahat olmasıyla ilgili bu işler. Senin eşinde benimki gibi pimpirikli anlaşılan benimki de öyle yaa hamile değilken daha çok düşüyor üzerime gebe kalınca ne yapar bilmem artık ehr hareketime karışır bana şimdiden diyor ki hamile kaldığı andan itibaren kulaklıkla konuşacaksın telde diyor bende yanıcam kesinn
ayy tesadüfe bak inşallah beraber güzel haberler alırız olur mu olur yani benim normal yolla çok zor olsa da Rabbime sığınıyoruz güveniyoruz. Antep fıstığı demek ama biz sabah çalışma yapıcaz yarın alırız öbür günlerdeki halvetleri için yararı olur
Canımm çok sevindimm. Dediklerini harfiyen uygula zaten uygularsın da tabii ki.. Biraz daha sabret sonra hiçbir sorun tehlike kalmayacak artık hamile olmanın keyfine bakacaksınn
Kızlarrr nasılsınızz. Ben bugün yoğundum kahvaltı yap, pazara git, temizlik yemek derke akşam oldu bir de kaynanamların evlilik yıldönümüydü pasta aldık ama gidemedik uyuyamamış yatmış tekrar yarın gidicez. Bugün ovulasyon yaptım dünden çok daha koyu çıktı kopkoyuydu durdukça da koyulaştı. Artık çalışmalar başlayacak sabah olsun dedim sabah daha iyi oluyormuş. Normal yolla zor bizim ama yine de mutluyum çünkü ara kanamalarım yok artık, yumurtlamam kendiliğinden de oluyor eskisi gibi zaten ara kanama yokken oluyordu sorun yoktu.Hem şimdi yumrutlama olduğuna göre çok geç regl olmucam demektir. Bu da iyi birşey nornal yolla olmasa bile tüpe kadar böyle düzenli giderse birkaç ay çok iyi olur. Yine de Allahtan umut kesilmez.
zeynepcim Allah yardımcın olsun inşallah tüplerin alınmasına gerek kalmadan rahat başarıllı bir ameliyat geçirirsin
...............bana cvp yazan arkadaşlarım ve dier kızlar..................................
canlarım benim kusuruma bakmayın bu menapoz beni mahvetti hormonlarım altüst oldu herşeye alınır kırılır darılır bi elif oldum çıktım cvp yazılmayınca görüpte görmemezlikten geldiğinizi beni umursamadığınızı dışladığınızı düşündüm saçmaca...insanın nazı kendine yakın hissettiklerine sevdiklerine geçermişya bende biraz üzüntümden size sitem etmişim ama buna rağmenn canlarım beni üzmeden kırmadan açıklamışlar hepinize tşk ediyorum beni kırmadan yapılan güzel cvplarayanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için ....allah kimseyi erkenden menapoza girdirmesin... çok zor bi süreç sebebsiz yere alınmalar kırılmalar oluo ben bu aralar çok duygusallaştım herşeye ağlar oldum hareketli şarkılarada ağlıyorum komedi filmlerede.... yani diyeceğim şuki benim kusuruma bakmayın ben biliyorumki hepiniz çok iyi niyetli insanlarsınız bazen düşüncesizce konuşuyorum sonra vicdan azabı oluo diyorumki belki görmemişlerdir okuyamamışlardır yazımı diyorum kii doğru düşünmüşüm kimileriniz cepten girio takip edemio kimileri çalışıo onun için sizi kırdıysam beni affedin :26: bu arada BEDİŞ ikili testin iyi çıkmış çok şükür rabbim dier sonuçlarındanda iyi hayırlı haberler aldırsın tahlillerin normal çıksın normale dönsün .........ÇİĞDEMİN başı ağrıomuş geçmiş olsun bebeğin sağlıkla doğsun....ASLI cumartesileride çalışıomuş inş.rabbim yardımcın olsun ve cumartesi çalışmaları kalksın düzene girsin.....YASEMİN VE BUKET maşallah kalp atışlarını duymuşsunuz inş. tekmelerini doğduğu günleride görürsünüz...ZEYNEP allah yar ve yardımcın olsun inş. ameliyatın hayırlı olsun kolay olsun başarılı olsun dualarımdasın...doğumu yaklaşan arkadaşlar hayırla sağlıkla kucağınıza alın MESUDE ağrın varmış bel falan geçmiş olsun.....SEDACIM normal yolla zor demiş rabbime zorluk yoktur inş. sanada bekletmeden en yakın zamanda tüpe gerek kalmadan versin meleğini bunu çok içtenn taaaaa yüreğimden söyledim aminnn veee BURCU ablacım çalışmalarınız hayırlı olsun rabbim göbüşünü bebişle doldursun kızlar unuttuklarım varsa affetsin bende pek çok giremedim çok okuyamadım geçmişi kasığım çok sancıyor belim fena ağrıyor rabbime emanetsiniz muckkkkkkk
kızlar birsey diyim mi biraz evvel test yaptım ikinci silik cizgi çıktı adet tarihim 11 inde sizce sevineyim mi ne yapyım şaşırdım valla ama perşembe kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı bu sürede belli olurmu
yasemincim cnm özel msj atamadığımdan buraya yazıyorum cnm benim çok mutlu ettin beni sevindim dua listesindede bulunmak çok isterdim ama biliyosunuz mini tüp bebek tedavim başlayacak adetimi bekliyorum daha gelmedi 34 gün oldu ortalarda yok bugün yarın gelirse izmire gidicez tedavi için o yüzden sizi takip edemeyeceğim cnm bidahaki dua listesine katılırım çok isterim
cnm allah gönlüne göre versin inş. hayırlı haberler al ve bebişin senledir umarım......
cnm çok tşk ederim allah razı olsun en yakın zamanda göbüşün bebekle dolsun seninde....benimde hepiniz dualarımdasınız
inşallah bir sorun çıkmaz canım gerçi doktorum bana bıraktı..bir sıkıntı olmaz dedi ense normalmiş çünkü..ama eşim de istedi bende...kafada herhangi bir soru işareti kalmasın diye...
ay kaydım mı bende aşağı doğru şimdi....dalgınlıktır canım sende hamişsin olur böyle vakalar....
ve teyzelerimiz kuzumun fotosu işte sizlere gönderdi....
Eki Görüntüle 679986
dikkat........dikkat........dikkat
canlarım Allah'ın izniyle yeni dua listemiz 1 hafta içinde hazır olacak katılmak isteyenler
bu mesajı alıntı yapıp cevap yazsın öptüm sizi
dikkat dikkat dikkat
canlarım malum Yaseminin susam'ı biraz dinlenmeli, o yüzden bu ayki dua listesini ben hazırlayacağım
geçen aydan GÜL arkadaşımızın bir önerisi vardı
EL MUHYİ 68 adet
anlamı : Can bağışlayan hayat ve sağlık veren
niyet: Işlerin başarılı olması
yeni dua listemizde Allah nasip ederse 68 adet el muhyi, yanında 1 felak 1 nas okuyalım diyorum, bu aralar üzerimizideki nazar, kem göz gitsin diye, fikirlerinizi bekliyorum, ayrıca bu ay GÜL'ün duası olursa, bundan sonraki aylar için sırayla herkes bir dua seçecek, ona göre :18: haydi gelsin yorumlar
burcu canım hadi inşallah vardır bebeğin ve bu sefer sıkı sıkı tutunur bırakmaz inşallah
kızlar yaaa sizin testleriniz ne güzel erken erken sonuç veriyor aylininde öyleymiş niye benim öyle değil
kızlar selam..yaa bugün hiç giremedim..gamze ben ikinci çizgiyi göremedim ama netten olabilir..inşallah sapa sağlam gelir bu seferki..:)))
yeni dua listesinde bende varım..Alıntı yapamadım.burcu hanıma duyrulur..ama geçen seferki gibi cumartesi pazara koymayın bence yine:))
yarın doktora gideceğiz inşallah kanama durmuştur..
inşallah durmuştur canımm için ferah tut dualarımız seninle bitanemm
Bende eve geldim çalışma oldu sonra birşeyle yedik yemek yoktu dün gezmelerde olunca sonra etli taze fasulye yaptım işte ancak. Yatıcam şimdi çok uykum geldi işyerinde zaman geçmiyor ama akşamları byle hemen geçiveriyor.
çarşamba sabahı canım.bugün hastanedeydim gene.kan tahlillerini yaptılar.ameliyata engel bişey varmı diye.sadece biri yarın çıkıcak diğerlerinin sonucu çıktı.bi sorun yok çok şükür.doktor çarşamba sabah 10 da gel dedi.
canım ben şimdi regliyim yanında felak ve nas da okuyacağız ya hastayken okuyamam dimiTUBA canım duanı ettim Rabbim bir an evvel varsa bir sıkıntın çözüm nasip etsin, ve tez zamanda bekletmeden sağlıklı yavrular versin
Kızlar bu arada Allah'ın isimlerini açıklayan bir sitede gördüm, adetliyken Allah'ın isimleri okunuyormuş, öyle yazıyor haberiniz ola :)
geçmiş olsun özlemcim miden için kantron otu var kaynatıp içebilirsin çok faydalı bir şey araştır istersengünaydın kızlar sabah doktora gittim midem için ülser dedi bide gayta numunesi aldılar öğleden sonra çıkacak bi mikrop adı söyledi hatırlamıyorum o varmı diye bakacaklar bide ilaç yazdı hamilelik planlıyorum dedim biraz bekle şuna bakalım dedi.
kızlar iş görüşmesine gidiyorum dua edin hakkımda hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?