- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.741
Canlarim ben geldim hayirli cumalr
Yasiii bende bugün ölü gibiyim yataktan yorgun uyandım.ölü gibi yatıyorum .cok yorgunum sanki sırtımda tas taşıdım.:)Anammm yukardaki mesajlar taaanezaman yaptigim alintilardi duzeltemedim kusura bakmayin.
Benim bugun yine cok acik renk bi lekelenme gibi biseyim var yatiyorum...
Kizlar dua ederken mutlaka saglikli ve kolay hamilelik diyin, yatmak ve korkuyla ne olacak acaba diye dusunmekte zor, Allaha bin sukur halimden sikayet etmiyorum yeterki hayirlisiyla tutunsun bana.
Ama insallah hepinizn hamileligi ve dogum kolay gecer canlarim.
Simdi dua listesinin resmini cekecegim hergun okuyacagim inşallah
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Plastik Cerrahi ve Estetik Rekonstrüktif Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, dünyada kadavradan rahim nakli yapılan ilk kişi olan 23 yaşındaki Derya Sert'e embriyo transferinin başarılı olduğu ve hamile olduğu bildirildi.
haberi hürriyetde gördum ve cok sevindim.. Ümidimizi hiç bir zaman yitirmemeliyiz inşAllah Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin..
Ozlemcim cnm benimde gastrit var cok kötu mide Rahatsızlığı biran once tedavi ol donra kronik oluyor yediklerine de cok dikkat et cok gecmis olsun
Canım hamilelikten önce ülseri tedavi etmen cok iyi olur, zaten hamilelikte mide sorunlari cok yaygın olur, seninkide daha zor olurdu cok şükür ki şimdiden tedavi olmuş olacaksin, hadi hayirli sonuçlar çıksın inşallah
selam kızlar
doktordan geldim yumurta geliştirici iğnelere başladık inşallah bu sefer gelişirde aşılama yaparız hayırlısı olsun. bu arada bu iğneler nekadar pahalıymış 900 tl tuttu dr rapor çıkarttırdı ilk ikisinin yarısını devlet ödüyormuş 400 tl ödedik
canım ben şimdi regliyim yanında felak ve nas da okuyacağız ya hastayken okuyamam dimi
geçmiş olsun özlemcim miden için kantron otu var kaynatıp içebilirsin çok faydalı bir şey araştır istersen
Yasiii bende bugün ölü gibiyim yataktan yorgun uyandım.ölü gibi yatıyorum .cok yorgunum sanki sırtımda tas taşıdım.:)
evet canım zeytin yağı ile yapılıyor annemde yapıyor ben ağrım sızım olunca sürüp masaj yapıyorum yağ ile, birde onun otu var onu kaynatıp içiyorsun annem yakında yanıma gelecek o ottan varsa söylerim getirir bulamazsan ben sana gönderirimsağol canım benimki kronik herhalde 9 senedir var
teşekkür ederim canım çok korkmaya başlamıştım hamilelikte tutarsa ne yaparım diye gerçi ben ilaç almıyorum ama katlanıyordum şimdi bu ilaç bitene kadar kullanırım, sonuçta çıktı mikrop yokmuş temizmiş
bircancığım canım inşallah bu sefer gelişme kaydedersiniz,bu işler ne zor böyle hem maddi hem manevi etkiliyor insanı
evet bi arkadaşım söylemişti kantron otumu yağımı ne demişti hatta komşusu kendisi yapıyormuş anlatmıştı ama araştırmamıştım araştırırım canım sağol
yasemin canım hoşgeldin doktorunla görüşşeydin yine akıntı için gerçi ilaçta kullanıyorsun dimi, canım korkuyla yaşamak çok kötü bunu bizler çok iyi biliyoruz ama iyiyi düşün iyi olsun, senin hamileliğinde iyi olacak merak etme
bende beş yıldır bebek diye yanıyorum neolur bana dua edin 15 milyar gitti ve tüp bebekler ameliyatlar artık aklımı kaçırmama bişiy kalmadı. herşeyimiz normal yaşım 32 ve mayısda aşılama var maddi olarak son denemem. allahım yardım etsin benve ben gibilere bu yazıyı okuyan herkes bana allahım bu kulunun bebeğine ol dedesin yalvarıyorum duanızı eksik etmeyin. çokzor bu dert artık olsun kavuşayım yavruma bu mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine dua etmaden geçmeyin. boynumuz bükük kucağımız boş kaldı. meleğime kavuşayım bu sefer dinsin bu gözyaşı bitsin bu çile allahım. ben ve benim gibi bebek hasretiyle yananlara en tez vakitte sağlıklı sıhhatli evlatlar ver yarabbi mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine amiiiiin
bende beş yıldır bebek diye yanıyorum neolur bana dua edin 15 milyar gitti ve tüp bebekler ameliyatlar artık aklımı kaçırmama bişiy kalmadı. herşeyimiz normal yaşım 32 ve mayısda aşılama var maddi olarak son denemem. allahım yardım etsin benve ben gibilere bu yazıyı okuyan herkes bana allahım bu kulunun bebeğine ol dedesin yalvarıyorum duanızı eksik etmeyin. çokzor bu dert artık olsun kavuşayım yavruma bu mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine dua etmaden geçmeyin. boynumuz bükük kucağımız boş kaldı. meleğime kavuşayım bu sefer dinsin bu gözyaşı bitsin bu çile allahım. ben ve benim gibi bebek hasretiyle yananlara en tez vakitte sağlıklı sıhhatli evlatlar ver yarabbi mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine amiiiiin
Rabbim tez zamanda kucagini doldursum madden manen cok yipranmissin biraz kendi haline biraksan inan stress yaptikca olmuyor...
tubacım duanı okudum rabbim kabu etsin inş.
tubacım duanı okudum rabbim kabu etsin inş.
Tuba duanı okudum....
Özlem cok gecmis olsun.k burcu Allah kplatoyu versin.yıldızını şirin göstersin.
Tuba duani okudum.burcu seninkini de unutmusum arada kaynadı onuda taşasın kusura bakma.Allah sanada hakkında hayırlısını versin.
tb-fb / tuba cnm duanı okudum Rabbim kabul etsin insallah
Ozlemcim cnm benimde gastrit var cok kötu mide Rahatsızlığı biran once tedavi ol donra kronik oluyor yediklerine de cok dikkat et cok gecmis olsun
Duamnur Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin insallah
Nazanim anladım cnm diş cok önemli memnun kalırsın insallah Rabbim yardimcin olsun
Merhaba arkadaşlar, dün kontrolüm vardı. Kansızlığım devam ettiği için doktorum çarşamba günü bana yatış verecek. Kan serumu bağlayacaklarmış. 2 gün falan yatarım herhalde. Ultrasonda bakmadı, aklım bebeğimde kaldı, dua edinde herşey yolunda gitsin :105::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?