Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kız yasemin çok özledim seni bazen gün içinde bakıyorum bir eksik sonra bakıyorum sen gelmemişsin

Yasiii bende bugün ölü gibiyim yataktan yorgun uyandım.ölü gibi yatıyorum .cok yorgunum sanki sırtımda tas taşıdım.:)

Son düzenleme:
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Plastik Cerrahi ve Estetik Rekonstrüktif Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, dünyada kadavradan rahim nakli yapılan ilk kişi olan 23 yaşındaki Derya Sert'e embriyo transferinin başarılı olduğu ve hamile olduğu bildirildi.

haberi hürriyetde gördum ve cok sevindim.. Ümidimizi hiç bir zaman yitirmemeliyiz inşAllah Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin..

nasıl sevindim anlatamam çok dua etmiştim onlara, Rabbim bizlere de mucizesini göstersin inşallah...

Ozlemcim cnm benimde gastrit var cok kötu mide Rahatsızlığı biran once tedavi ol donra kronik oluyor yediklerine de cok dikkat et cok gecmis olsun

sağol canım benimki kronik herhalde 9 senedir var

teşekkür ederim canım çok korkmaya başlamıştım hamilelikte tutarsa ne yaparım diye gerçi ben ilaç almıyorum ama katlanıyordum şimdi bu ilaç bitene kadar kullanırım, sonuçta çıktı mikrop yokmuş temizmiş

bircancığım canım inşallah bu sefer gelişme kaydedersiniz,bu işler ne zor böyle hem maddi hem manevi etkiliyor insanı

canım ben şimdi regliyim yanında felak ve nas da okuyacağız ya hastayken okuyamam dimi

geçmiş olsun özlemcim miden için kantron otu var kaynatıp içebilirsin çok faydalı bir şey araştır istersen

evet bi arkadaşım söylemişti kantron otumu yağımı ne demişti hatta komşusu kendisi yapıyormuş anlatmıştı ama araştırmamıştım araştırırım canım sağol

yasemin canım hoşgeldin doktorunla görüşşeydin yine akıntı için gerçi ilaçta kullanıyorsun dimi, canım korkuyla yaşamak çok kötü bunu bizler çok iyi biliyoruz ama iyiyi düşün iyi olsun, senin hamileliğinde iyi olacak merak etme

bedriyee bu haber çok güzel ama nasıl kadavradan alınan rahim oluyor ben onu anlamadım hücreler ölmüyormu

evet canım zeytin yağı ile yapılıyor annemde yapıyor ben ağrım sızım olunca sürüp masaj yapıyorum yağ ile, birde onun otu var onu kaynatıp içiyorsun annem yakında yanıma gelecek o ottan varsa söylerim getirir bulamazsan ben sana gönderirim

bende beş yıldır bebek diye yanıyorum neolur bana dua edin 15 milyar gitti ve tüp bebekler ameliyatlar artık aklımı kaçırmama bişiy kalmadı. herşeyimiz normal yaşım 32 ve mayısda aşılama var maddi olarak son denemem. allahım yardım etsin benve ben gibilere bu yazıyı okuyan herkes bana allahım bu kulunun bebeğine ol dedesin yalvarıyorum duanızı eksik etmeyin. çokzor bu dert artık olsun kavuşayım yavruma bu mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine dua etmaden geçmeyin. boynumuz bükük kucağımız boş kaldı. meleğime kavuşayım bu sefer dinsin bu gözyaşı bitsin bu çile allahım. ben ve benim gibi bebek hasretiyle yananlara en tez vakitte sağlıklı sıhhatli evlatlar ver yarabbi mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine amiiiiin

Rabbim tez zamanda kucagini doldursum madden manen cok yipranmissin biraz kendi haline biraksan inan stress yaptikca olmuyor...

Allah gönlüne göre versin canım.Tez zamanda anne olursun inşaallah..

Beklemek çok zor.Bunu bende biliyorum. Ama ben ikinci çocuğum için beklliyorum.Sende en yakın zamanda belkide ikiz annesi olursun canım.Hayırlı evlatlar versin Rabbim hepimize.

Allah gonlundekini kucağına versin inşallah.sabır biraz daha sabır ve psikolojik yardım öneririm sana.

selamlar, Rabbim inşAllah ne senin ne dileyenlerin kimmseninn kucağını boş bırakmasın, Rabbim hepimizin herkesin yüzünü güldürsün..

ve inan şu yazdıklarından senin ne kadar darda olduğunu hissettim Allah inşAllah şifa versin..

ama inanır mısın bu konuda stres bizim tahminimizden çok daha fazla etkili, belki rahatlıkla olabilecekken sırf stresden olmadığı oluyor ve burada çoğumuz çevrende de dikkat edersen genelde yani kafaya takılmadığı anda gebe kaldık.. ve ne kadar beklenti içine giriliyorsa stres artıyor ve hormonlar ters etki gösteriyor lutfen sende tedavilerini tabii ki ol ama vücudunu raht bırak zira eşinide aynı şekilde spermleri stres çok etkiliyor..

Allah gönlüne göre versin..

tubaaa duanı okudumm Rabbim kabul etsin inşAllah..

Kızlar yarın doktora gidiyorum kısmetse :)))

dualarınızda beni unutmayın.. inşAllah güzell haberlerle dönmek kısmet olur.. çok öpüyorum..

tubacım duanı okudum rabbim kabu etsin inş.

tubacım duanı okudum rabbim kabu etsin inş.​

Tuba duanı okudum....

hepinizden Allah razı olsun kızlar,inş hepimizin duaları kabul olur.

Rabb im senin gönlüne göre versin inş hiç beklemedğin anda meleğin gelir,sen, daha fazla bekletmez.

kızlar biz yarın sabah erkenden gideceğiz,dualarınızı okuyacağım hiç merak etmeyin,siz de dua edin bize kazasız belasız gidip gelelim.kendinize çok iyi bakın:80::80::80:

Merhaba arkadaşlar, dün kontrolüm vardı. Kansızlığım devam ettiği için doktorum çarşamba günü bana yatış verecek. Kan serumu bağlayacaklarmış. 2 gün falan yatarım herhalde. Ultrasonda bakmadı, aklım bebeğimde kaldı, dua edinde herşey yolunda gitsin :105::85:

çok geçmiş olsun canım,2 gün tatil yapar gelirsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…