- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.761
çok geçmiş olsun canım,2 gün tatil yapar gelirsin inş
çok geçmiş olsun cnm allah sana hayırlı şifalar nasip etsin bebişinde allahın izniyle iyidir inşallah üzme kendiniMerhaba arkadaşlar, dün kontrolüm vardı. Kansızlığım devam ettiği için doktorum çarşamba günü bana yatış verecek. Kan serumu bağlayacaklarmış. 2 gün falan yatarım herhalde. Ultrasonda bakmadı, aklım bebeğimde kaldı, dua edinde herşey yolunda gitsin :105::85:
çok geçmiş olsun cnm allah sana hayırlı şifalar nasip etsin bebişinde allahın izniyle iyidir inşallah üzme kendini
Günaydın canlarım, nasilsiniz? Gerçi bugün buralar boş olur, dün işim çoktu, bugünde komşum taşınıyor cocuklari bana bırakacak onlara bakacağım :) gecmisi okuyamadim sadece ikisey gözüme carpti
Bircan ignelere baslamis hayirli olsun canim insallah bu sefer rabbim nasip edet
Gülcüm kansizlik yüzunden hast yatacakmis Allah yardimcin olsun canim
Kizlar dün benden normal akıntı geldi içinde cizgi halinde cok az kan vardi, adetime 4 gün var daha hayirlisi olsun, önce cok canim sıkıldı, sonra amam Allah ne nasip ederse o olur dedim
Hepinizi cok öpüyorum
Canlarımmmmmm hepinizden Allah razı olsun kutlu doğum haftası için 100.000 selavatı tamamlanmış annemde dua etti sizler için Rabbim tez zamanda muradınızı versin İnşallah...
kızlarrr bu arada yarın kntrol günümüz oğluşumuzu görcez büyümüşmü bakalım kuzucuğum..NTS yede gircez hayırlısı bakalımm iyi geceler herkese hayırlı hafta sonlarııı
tamam tatlımmm eklerim ALLAH razı olsun tekrardan...Gülll canım ben bi 3bin daha çekmiştim onuda eklersinizzz :)))
Allah annenden de razı olsun canımmm
canım cok gecmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuşursun İNŞALLAH...canım arkadaşlarım Allah hepinizden razın olsun.dün akşam itibari ile artık evdeyim.ama yatıyorum.birinin yardımı olmadan wc ye bile gidemiyorumşükür napalım sağım ya sağlıklıda olurum inşaallah yakında.neyse uzatmim yazarken canım yanıyor.karnımda 10cmlik bi kesik var
ameliyat ii geçmiş.yumurtlığı zedelemedik dedi doktor.kisti tamemen temizlemişler.patolojiye gitti.tüpler tamamen tıkalı tek şansınız tü bebek dedi.ne zaman deneyebiliriz dicek oldum eşim kızdı daha yaran iileşmedi d,ye.sağ tüpümü almışlar.sol duruyo.mayısa kadar evdeyim.sizi okuam ama yazamıcam.haber vermek için geldim.
tuba dua nı okudum.öptüm hepinizi
AMİN tatlım İNŞALLAH...en kısa zamanda sana ve tüm bebiş isteyenlerede nasib olur......Zeynepcim cok şükür evine gelmişsin, tez zamanda ayağa kalk inşallah
Gülcüm oğlun kocaman olmuş maşallah kolaylikla dünyaya gelir inşallah
Buketcim sende bebekini görecekmişsin sana da maşallah
Ebrucum hoşgeldin ağrıların tez zamanda geçer çok geçmış olsun
Aslı kuzum kolay gelsin, ohh gelsin misafirler, bereketleriyle gelsinler, öpüyorum birizim :)
cnm çok çok geçmiş olsun inşallah geçer ve bir daha geri dönmez yerini hayırlı sağlıklı bebişler nasip edercanım arkadaşlarım Allah hepinizden razın olsun.dün akşam itibari ile artık evdeyim.ama yatıyorum.birinin yardımı olmadan wc ye bile gidemiyorumşükür napalım sağım ya sağlıklıda olurum inşaallah yakında.neyse uzatmim yazarken canım yanıyor.karnımda 10cmlik bi kesik var
ameliyat ii geçmiş.yumurtlığı zedelemedik dedi doktor.kisti tamemen temizlemişler.patolojiye gitti.tüpler tamamen tıkalı tek şansınız tü bebek dedi.ne zaman deneyebiliriz dicek oldum eşim kızdı daha yaran iileşmedi d,ye.sağ tüpümü almışlar.sol duruyo.mayısa kadar evdeyim.sizi okuam ama yazamıcam.haber vermek için geldim.
Günaydın canlarım, nasilsiniz? Gerçi bugün buralar boş olur, dün işim çoktu, bugünde komşum taşınıyor cocuklari bana bırakacak onlara bakacağım :) gecmisi okuyamadim sadece ikisey gözüme carpti
Bircan ignelere baslamis hayirli olsun canim insallah bu sefer rabbim nasip edet
Gülcüm kansizlik yüzunden hast yatacakmis Allah yardimcin olsun canim
Kizlar dün benden normal akıntı geldi içinde cizgi halinde cok az kan vardi, adetime 4 gün var daha hayirlisi olsun, önce cok canim sıkıldı, sonra amam Allah ne nasip ederse o olur dedim
Hepinizi cok öpüyorum
herkese merabalar
geçmişi okumadan yazıyorum kızlar nasılsınız ösledim sizleri bu aralar tansiyonum yüksek çıkıyo sürekli o nedenle gözetim altındayım hastane gidip geliyorum sürekli o yüzden sizlerden ayrıyım kuzular geçmişe bakamadım fırsat buldukça okumaya çalışacağım dr ayakta fazla durmak iş yapmak yok uzanacaksın dio elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama bi de bu tansiyon çıktı rabbim korusun inşallah.
yok mu bu günler hamiş haberi bari neşemiz yerine gelsin sevinelim kızlar hadi ama tembelliğe son.
bu hafta aşımızı da olduk bu arada teyzeleri ya ama çok ağrım oldu 3 gündür gece bile kolumun üstüne yatamadım şuan biraz hafiflemiş durumda şimdilik bu kadar benden hepinizi öpüyorum bizden de dualarınızı eksik etmeyin nolur
canım arkadaşlarım Allah hepinizden razın olsun.dün akşam itibari ile artık evdeyim.ama yatıyorum.birinin yardımı olmadan wc ye bile gidemiyorumşükür napalım sağım ya sağlıklıda olurum inşaallah yakında.neyse uzatmim yazarken canım yanıyor.karnımda 10cmlik bi kesik var
tamam tatlımmm eklerim ALLAH razı olsun tekrardan...
şekerler ben drdan geldim oğluşum çok şükür iyi herşey yolunda MAŞALLAH dönmüş doğuma hazır 2275 gr olmuş benim bebeğim tüm teyzelerine selamı var MAŞALLAH desinler dedi :))
ntsye girdik sancım yok kalp atışı normal...artık 2 haftada 1 gidicem dra demir ilacına devam devid 3 verdi bide vitamin onu iççekmişim..gelişmeler bukadar
Maşallah gül ne de güzel haberlerle gelmişsin.Benim idrarımda lökasit çıkmış doktorun verdiği ilaç beni ishal yapıyo, kullanıp kullanmamakta kararsızım napsam bilemedim :26:
Banada kalsiyum yazmış dün, bebeğimi çooook merak ediyorum ne durumda acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?