- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.781
sğol canımm..düzelir İNŞALLAH vll cnım verdikleri ilçlrı kullanıyoruz mecbur kabız ypmsında ishal sorun değil yada drunla konuş muadili bi ilaç versin dokunmayan..bu arada hastneye ytckmışsın sanırım geçmiş olsun cnım..Teşekkür ederim burcu, inşallah atlatırım hayırlısı ile bu sorunu...
Geçmiş olsun canım, kendine ve bebeğine çok iyi bak, özellikle beslenmene çok dikkat et, Allah kolaylık versin..
Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Rabbim yardımcınız olsun, iyi haberlerini bekliyoruz canım.
Maşallah gül ne de güzel haberlerle gelmişsin.Benim idrarımda lökasit çıkmış doktorun verdiği ilaç beni ishal yapıyo, kullanıp kullanmamakta kararsızım napsam bilemedim :26:
Banada kalsiyum yazmış dün, bebeğimi çooook merak ediyorum ne durumda acaba
evet canım cok şükür herşey yolunda 1 haftadır fln yürümekte zorlnıyodum meger dönmüş bizim ufklık..snırım doğumu en ykın benim ama belli olmz hyırlısı..sand gecmiş olsun dinlenmene bk kendini yorm cnımmzeynep çıkmış iyiymiş heralde sevindimm..burcucumun adeti erkenden teşrif etmişler olsun..demekki yaklaştın burcu..:)))
bediş kilo aldın diye doktor niye kızdıki kuzum..anlamadım ben beni bi aydınlat..gülcüğümünde her şey yolundaymışş..en yaklaşan gül heralde demi..doğru mu??
cnm bebişin içinde senin içinde dua edecem allah şifa nasip etsin tatlım yavrunu korusun inşallah kanama ona hiç etki etmeden bebeğine kavuşursunherkese selam ben geldim.benn iyiyim ama kanama devam ediyomuş..kanama alanı arkada olduğu için benden kan gelmiyo ama doktor çok titiz davvranıyo..bugün bitmiş tir diye düşündüm ama bitmemiş ne yazıkki..doktor diyoki pıhtılsaşma için kan sulandırıcı kullandığım için kanama bitemiyo..kan sulandırıcı kullanmasam bu sefer bebeğe sorun çıkartır...aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsem bııyk anlayacağınız...yine istirahat verdi..yine yatacazzz....
selamlar fıstıkolaarr
nasılsınız? zeynep eve gelmişsin çok şükür, Allah geçmiş etsin inşAllah..
gül hast yatıcakmışsın, Allah şifa versin inşAllah..
burcummmm ben anlayamadım adetın önce mı geldi 4 gün.. Allah ım hayırlısı tez vakitlerde güldürecek inşAllah yüzünü
hatunlar doktora gittim bugun çok şükür haftasıyla uyumluymuş, cinsiyetine baktı bacak arasına bakıyorum dedi gerçekten anlayamıyorum dedi, ilerleyen haftalarda netleşir dedi,kafasını ölçtü bazen erken haftalarda öne geçiyor bıraz duzelır o dedı ınşAllah dedık bebegın eşi dediği bişey varmış o bizde aşagıdaymış ona dikkat etcez dedi, bu şekilde olursa normal doğum olasılığı olmaz dedi, ağrın oluyor mu dedi kasığımda epey dedim aşağıda olmasından dolayı dedi,akıntın pembe renklide gelebilir dedi ki geliyor arada benm korma fazlası yada farklı bışey olursa konuşalım dedi,15 gun sonra ıyı gorursek sıkıntı yok progestanı bırakırız dedı sıkıntı gorursek 3 lü teste gıderız dedı sonraaa 2 kilo almışım kızdıı 57ydimm 59 olmuşum 15 gün sonra aynı kiloda gelmezsen yaptırımlarımız olur dedi ciddiydi.. Hayırlısı Allah tan, ne diyeyim, Allah a emanet inşAllah..
cnm bebişin içinde senin içinde dua edecem allah şifa nasip etsin tatlım yavrunu korusun inşallah kanama ona hiç etki etmeden bebeğine kavuşursun
evet canım cok şükür herşey yolunda 1 haftadır fln yürümekte zorlnıyodum meger dönmüş bizim ufklık..snırım doğumu en ykın benim ama belli olmz hyırlısı..sand gecmiş olsun dinlenmene bk kendini yorm cnımm
Canim okuduğum kadarıyla ciddi birsey yok, senin doktorun çok titiz davranıyor, maşallah herşey yolunda, eee öyle bacak arasına falan bakarsanız utanır tabi göstermez :)) gitmeyin üzerine :)) sağsalim doğacak Allah'ın izniyle
Bedriyem dün normal akıntimin icinde çok az ince ip gibi kan geldi, sonra hiçbisey olmadi, az öncede pembe akıntım geldi, adetime 4 gün var, sanirim bu ay erken geldi, hayirlisi Allah'tan, önce üzüldüm ama şimdi iyiyim
BUKETCIM sende kuzunu görmuşsün,inşallah hiçbir sorun olmadan kanaman durur, aynı şey benim bir arkadaşta vardı hatta doktor kötü şeyler söylemeişti, turp gibi doğum yaptı 'aşallah, sende inşallah öyle olacaksin canım, devir popoyu yat
Canim okuduğum kadarıyla ciddi birsey yok, senin doktorun çok titiz davranıyor, maşallah herşey yolunda, eee öyle bacak arasına falan bakarsanız utanır tabi göstermez :)) gitmeyin üzerine :)) sağsalim doğacak Allah'ın izniyle
Bedriyem dün normal akıntimin icinde çok az ince ip gibi kan geldi, sonra hiçbisey olmadi, az öncede pembe akıntım geldi, adetime 4 gün var, sanirim bu ay erken geldi, hayirlisi Allah'tan, önce üzüldüm ama şimdi iyiyim
BUKETCIM sende kuzunu görmuşsün,inşallah hiçbir sorun olmadan kanaman durur, aynı şey benim bir arkadaşta vardı hatta doktor kötü şeyler söylemeişti, turp gibi doğum yaptı 'aşallah, sende inşallah öyle olacaksin canım, devir popoyu yat
canım lokosit değerin çok mu yüksek? doktorun verdiği ilacın ishal yap. doktora söylersen ilacı değiştirir ama mutlaka ilaç al, idrar yolu enf. can sıkar ben çok çektim bilirim, bide günde 3-4 litre su içmeye çalış tatlım
selamlar fıstıkolaarr
nasılsınız? zeynep eve gelmişsin çok şükür, Allah geçmiş etsin inşAllah..
gül hast yatıcakmışsın, Allah şifa versin inşAllah..
burcummmm ben anlayamadım adetın önce mı geldi 4 gün.. Allah ım hayırlısı tez vakitlerde güldürecek inşAllah yüzünü
hatunlar doktora gittim bugun çok şükür haftasıyla uyumluymuş, cinsiyetine baktı bacak arasına bakıyorum dedi gerçekten anlayamıyorum dedi, ilerleyen haftalarda netleşir dedi,kafasını ölçtü bazen erken haftalarda öne geçiyor bıraz duzelır o dedı ınşAllah dedık bebegın eşi dediği bişey varmış o bizde aşagıdaymış ona dikkat etcez dedi, bu şekilde olursa normal doğum olasılığı olmaz dedi, ağrın oluyor mu dedi kasığımda epey dedim aşağıda olmasından dolayı dedi,akıntın pembe renklide gelebilir dedi ki geliyor arada benm korma fazlası yada farklı bışey olursa konuşalım dedi,15 gun sonra ıyı gorursek sıkıntı yok progestanı bırakırız dedı sıkıntı gorursek 3 lü teste gıderız dedı sonraaa 2 kilo almışım kızdıı 57ydimm 59 olmuşum 15 gün sonra aynı kiloda gelmezsen yaptırımlarımız olur dedi ciddiydi.. Hayırlısı Allah tan, ne diyeyim, Allah a emanet inşAllah..
sğol canımm..düzelir İNŞALLAH vll cnım verdikleri ilçlrı kullanıyoruz mecbur kabız ypmsında ishal sorun değil yada drunla konuş muadili bi ilaç versin dokunmayan..bu arada hastneye ytckmışsın sanırım geçmiş olsun cnım..
ben regl oldum,tam da yolda oldum şansa bak.çok üzüldüm ya hamile olmadığımı biliyordum ama umut dünyası işte.............kızlar biz şuan adana'ya yaklaştık daha birsürü yolumuz var.bi tane teyze hastalandı,şekeri çıktı galiba ambulans geldi.biz de yol kenarında bekliyoruz böyle işte.şimdilik aktaracaklarım bu kadar
Merhaba arkadaşlar, dün kontrolüm vardı. Kansızlığım devam ettiği için doktorum çarşamba günü bana yatış verecek. Kan serumu bağlayacaklarmış. 2 gün falan yatarım herhalde. Ultrasonda bakmadı, aklım bebeğimde kaldı, dua edinde herşey yolunda gitsin :105::85:
yok canim öyle olmazdi, huy değiştirdi ablası :))) zaten dururmuyum hemen bu sabah gebelik testi yaptim, tabikide nego :)))) hayırlısı Rabbimden, Bedriye bu konuyu nette cok araştırma, benim bir akadaşım aynı sorunu yaşadı yakın arkadaşımdı, son aylarda o batmalar daha cok arttı, otururkrn kalkarken cok batiyormuş, hast falan yatmadi, ögrtemendi son ana kadar o ağrılarla çalıştı, sezerya oldu maşallah sağlıklı bir kızı var, erken dogum falan da olmadi, kendine iyi olayları örnek al, evet kimilerinin başına kötü şeyer gelmiş ama illak ki seninde başina geleck degil kuzum Allah'a sığın, sen kaybetmekten korktukça doğuma kadar hep böyle sınavlarön çıkar karşına, aman diyim kafayı takma, öptüm canımı :)ay burcumm yaa sana da sormadan edemeyeceğimm senin adetlerin öncesinde hep pembe akıntın geliyor muydu senin..
3-4 lökasit diye yazıyo. Suyuda çok içiyorum, idrarada çok sık çıkıyorum ama geçmedi 3 aydır. Monurol aldım tek kullanımlık onu kullanıcam. İnşallah fayda eder:26:
Amiin canım inşallah. Sende kendine çok dikkat et bol bol dinlen canım :Ben ishal olduğumda çok kötü oluyorum kasıklarım adet olacakmışım gibi sancıyo
Canım 3-4 lokosit hicbisey bol bol su, ayagini sicak tutu,ic camaşırını sık degistir, bide şeyini sıcak tut inanki gecer, bu konuda cok tecrübeliyim ama çok su içıyorum diyorsun da ne kadar içiyorsun? Bir şişe belirle tam 4 litre iç, bak inanki 3 güna klamaz gececek, degerin cok da yüksek degilmis, Rabbim şifa versin
ben regl oldum,tam da yolda oldum şansa bak.çok üzüldüm ya hamile olmadığımı biliyordum ama umut dünyası işte.............kızlar biz şuan adana'ya yaklaştık daha birsürü yolumuz var.bi tane teyze hastalandı,şekeri çıktı galiba ambulans geldi.biz de yol kenarında bekliyoruz böyle işte.şimdilik aktaracaklarım bu kadar
Anam TUBa ne maceralı bir yolculuk :)) üzülmeni anlaiyorum ama cok şükür ki adet oldun, eve döner dönmez, hatta batmandan hayıt otu al, ve hemen onu iç adetlerin düzene girsin, şimarıklığı bırak, ayy içemem falan diye artık birsey yapmalısın sende biliyorsun, yoksa sana da tek ayak cezası veririmmm hııı
Bu arada yolunuz açık olsun tatlım
evet canım cok şükür herşey yolunda o hazırlnıyo bende hzırım hyırlısıyl gelir İNŞALLAH...güül canıım dönmüş bebeğiniz hayırlı olsun seninki çıkmak içi azimle çalışıyor,Allah kolay doğum nasip etsin inşallah, bu arada salavatı tamamlamışsınız hayırlı olsun annen bizler içinde dua etmiş Allah razı olsun annenden.
yazını tesadufen gordum cnım kan alıcakmıssın sıkma canını bunun ıcın benım ablamda hamılelegınde aldı kan akdenız anemısı tasıyıcısı asırı kansız kan aldıgı gunde cıktı hastaneden yatırmadı doktoru ıcın rahat olsun dıye soylemek ıstedım.ınsallah rahat rahat gecırırsın o anları
Amiin canım inşallah. Sende kendine çok dikkat et bol bol dinlen canım :Ben ishal olduğumda çok kötü oluyorum kasıklarım adet olacakmışım gibi sancıyo
Canım 3-4 lokosit hicbisey bol bol su, ayagini sicak tutu,ic camaşırını sık degistir, bide şeyini sıcak tut inanki gecer, bu konuda cok tecrübeliyim ama çok su içıyorum diyorsun da ne kadar içiyorsun? Bir şişe belirle tam 4 litre iç, bak inanki 3 güna klamaz gececek, degerin cok da yüksek degilmis, Rabbim şifa versin
gül canım hastaneye yatacakmışsın geçmiş olsun sıkma kendini canım iki gün hemencecik geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?