Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

herkese selam ben geldim.benn iyiyim ama kanama devam ediyomuş..kanama alanı arkada olduğu için benden kan gelmiyo ama doktor çok titiz davvranıyo..bugün bitmiş tir diye düşündüm ama bitmemiş ne yazıkki..doktor diyoki pıhtılsaşma için kan sulandırıcı kullandığım için kanama bitemiyo..kan sulandırıcı kullanmasam bu sefer bebeğe sorun çıkartır...aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsem bııyk anlayacağınız...yine istirahat verdi..yine yatacazzz....

zeynep çıkmış iyiymiş heralde sevindimm..burcucumun adeti erkenden teşrif etmişler olsun..demekki yaklaştın burcu..:)))

bediş kilo aldın diye doktor niye kızdıki kuzum..anlamadım ben beni bi aydınlat..gülcüğümünde her şey yolundaymışş..en yaklaşan gül heralde demi..doğru mu??

sğol canımm..düzelir İNŞALLAH vll cnım verdikleri ilçlrı kullanıyoruz mecbur kabız ypmsında ishal sorun değil yada drunla konuş muadili bi ilaç versin dokunmayan..bu arada hastneye ytckmışsın sanırım geçmiş olsun cnım..

evet canım cok şükür herşey yolunda 1 haftadır fln yürümekte zorlnıyodum meger dönmüş bizim ufklık..snırım doğumu en ykın benim ama belli olmz hyırlısı..sand gecmiş olsun dinlenmene bk kendini yorm cnımm

cnm bebişin içinde senin içinde dua edecem allah şifa nasip etsin tatlım yavrunu korusun inşallah kanama ona hiç etki etmeden bebeğine kavuşursun

Canim okuduğum kadarıyla ciddi birsey yok, senin doktorun çok titiz davranıyor, maşallah herşey yolunda, eee öyle bacak arasına falan bakarsanız utanır tabi göstermez :)) gitmeyin üzerine :)) sağsalim doğacak Allah'ın izniyle

Bedriyem dün normal akıntimin icinde çok az ince ip gibi kan geldi, sonra hiçbisey olmadi, az öncede pembe akıntım geldi, adetime 4 gün var, sanirim bu ay erken geldi, hayirlisi Allah'tan, önce üzüldüm ama şimdi iyiyim

BUKETCIM sende kuzunu görmuşsün,inşallah hiçbir sorun olmadan kanaman durur, aynı şey benim bir arkadaşta vardı hatta doktor kötü şeyler söylemeişti, turp gibi doğum yaptı 'aşallah, sende inşallah öyle olacaksin canım, devir popoyu yat

cnm bebişin içinde senin içinde dua edecem allah şifa nasip etsin tatlım yavrunu korusun inşallah kanama ona hiç etki etmeden bebeğine kavuşursun

sağol canımsın Allah razı olsun:)

maşallah olluşuna seninde

bende öyle yağıcam heralde burcu..bu sefer korktum ama inan..geçemedi bi türlü..yatmaylada bişey olmuyo..canımda sıkılmıyo değil hani..ne bileyim Allah iyi etsin...

burcumm inşAllah Allah ım hayırlısıyla sağlıklısını verir gün doğmadan neler doğar..

buketim kanaman durmamış hee Allah şifa verir inşAllah.. bizim doktor kilo kunusunda takıntılı kendine kilo alman sağlıklı değil diyor aç mı kalayım anlayamadım ama takıntılı gibi..
ya bu bahsettim ya bebeğin eşi aşağıdaymış diye doktor onu takip edicez dedi ama bende aralarda ciddi batmalar kasılmalar oluyordu netden baktım nedir diye Allah korusun bu çok ciddi bir durummuş sadece sezeryandan normal doğuma riski yokmuş ki zamansız erken doğum riskli duırum diyor canım sıkıldı hastanede yatanlar 1,2 ay falan ayy Allah şifa versin inşAllah hayırlısıyla çıkar yerine, Allah hepimizi hayırlara,sağlıkla çıkarsın inşAllah ya

ay burcumm yaa sana da sormadan edemeyeceğimm senin adetlerin öncesinde hep pembe akıntın geliyor muydu senin..

3-4 lökasit diye yazıyo. Suyuda çok içiyorum, idrarada çok sık çıkıyorum ama geçmedi 3 aydır. Monurol aldım tek kullanımlık onu kullanıcam. İnşallah fayda eder:26:

Amiin canım inşallah. Sende kendine çok dikkat et bol bol dinlen canım

Ben ishal olduğumda çok kötü oluyorum kasıklarım adet olacakmışım gibi sancıyo Kabızlığım yok çok şükür... Doktoruma söylemiştim ilacın beni ishal yaptığını ama unutmuş demekki yeniden yazmış Neyse çarşamba günü hatırlatırım artık tekrardan. Sağol canım evet çarşamba günü yatıcam inşallah :18:

Son düzenleme:
ben regl oldum,tam da yolda oldum şansa bak.çok üzüldüm ya hamile olmadığımı biliyordum ama umut dünyası işte.............kızlar biz şuan adana'ya yaklaştık daha birsürü yolumuz var.bi tane teyze hastalandı,şekeri çıktı galiba ambulans geldi.biz de yol kenarında bekliyoruz böyle işte.şimdilik aktaracaklarım bu kadar

Allah hayırlı yolculuk versin canım... Regl konusunda ne diyeceğimi bilmiyorum sıkma canını hayırlısı olsun

yazını tesadufen gordum cnım kan alıcakmıssın sıkma canını bunun ıcın benım ablamda hamılelegınde aldı kan akdenız anemısı tasıyıcısı asırı kansız kan aldıgı gunde cıktı hastaneden yatırmadı doktoru ıcın rahat olsun dıye soylemek ıstedım.ınsallah rahat rahat gecırırsın o anları

ay burcumm yaa sana da sormadan edemeyeceğimm senin adetlerin öncesinde hep pembe akıntın geliyor muydu senin..
yok canim öyle olmazdi, huy değiştirdi ablası :))) zaten dururmuyum hemen bu sabah gebelik testi yaptim, tabikide nego :)))) hayırlısı Rabbimden, Bedriye bu konuyu nette cok araştırma, benim bir akadaşım aynı sorunu yaşadı yakın arkadaşımdı, son aylarda o batmalar daha cok arttı, otururkrn kalkarken cok batiyormuş, hast falan yatmadi, ögrtemendi son ana kadar o ağrılarla çalıştı, sezerya oldu maşallah sağlıklı bir kızı var, erken dogum falan da olmadi, kendine iyi olayları örnek al, evet kimilerinin başına kötü şeyer gelmiş ama illak ki seninde başina geleck degil kuzum Allah'a sığın, sen kaybetmekten korktukça doğuma kadar hep böyle sınavlarön çıkar karşına, aman diyim kafayı takma, öptüm canımı :)

Günaydın canlarım nasılsınız, dün akşam girdim biraz okudum yazdıklarınızı internetim kesildi, şimdide girdim okudum bir sürü alıntı yaptım internetim yine kesildi valla uğraşamıycam akımda kaldığı kadar yazarım artık.

burcucum canım ne kadar çabuk geçti zaman daha sana yeni çalışma vermiştik 4 gün kaldı diyorsun, hayırlısı olsun belki adet olmayacaksındır başka bişeydir bu akıntı hemen üzülme canım, eğer geliyosada önümüzdeki aya nasip eder inşallah rabbim.

bedriyeciğim canım sen araştırmayı bırak araştırma canım okudukça kafanı takıyorsun herkesin problemi aynı olmaz herkes aynı şeyleri yaşamaz boşuna okuyup okuyup kendine sıkıntı verme canım,bak doktor takip edeceğiz demiş sen içini ferah tut.

buketciğim senin kanama durmamış inşallah dinlendiğinde geçecektir canım, sıkıldım falan deme boşuna bak ne güzel fırsat oldu sana yat dinlen bebeğin üzmeyecek annesini sadece birazcık annesinin dinlenmesini istiyor o kadar.

gül canım hastaneye yatacakmışsın geçmiş olsun sıkma kendini canım iki gün hemencecik geçer

zeynepciğim sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok şükür ameliyatın güzel geçmiş,rabbim şifa versin

güül canıım dönmüş bebeğiniz hayırlı olsun seninki çıkmak içi azimle çalışıyor,Allah kolay doğum nasip etsin inşallah, bu arada salavatı tamamlamışsınız hayırlı olsun annen bizler içinde dua etmiş Allah razı olsun annenden.

bircan canım çok teşekkür ederim otu aktardan sorabilirim, doktora gittiğimden beri ağrı falan kalmadı çok şükür ya ilaç iyi geldi yada doktor korkusu

kızlar unuttuğum oldumu bbilmiyorum olduysa kusura bakmasın aklımda anca bu kadarı kaldı

offff o kadar yazdım yazdım yine internet kesildi neyseki kopyalamıştım tüm yazdıklarımı

tubayı unutmuşum hayırlı yolculuklar canım Allah yolunuzu açık etsin, sonunda adet olmuşsun zamanlaması pek iyi olmamış ama olsun yinede olmamaktan iyidir sizde artık çalışmalara tam gaz devam edersiniz.

hyırlı hfta sonları kızlarr
evet canım cok şükür herşey yolunda o hazırlnıyo bende hzırım hyırlısıyl gelir İNŞALLAH...

Teşekkür ederim canım, bilgim olmadığı için bu konuda çok ihtiyacım vardı birşeyler duymaya, inşallah benimde öyle olur, hayırlısı bakalım :)

Yok canım 2 litreyi geçmiyodur benim içtiğim, hiç su içmeyen bana göre çok işte 1 buçuk 2 litre 4 litreyi bi deneyim bakalım bugün

gül canım hastaneye yatacakmışsın geçmiş olsun sıkma kendini canım iki gün hemencecik geçer

Çok sağol canım, inşallah bakalım haberdar etmeye çalışırım sizi Şimdi ev işlerini vs. vs. bitirmeye çalışıyorum çarşamba gününe kadar. Kendimi doğuma hazırlanıyo gibi hissettim heyecan bastı :)

zakkumx/ zeynep sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner / bedriye kizlar dualarınızı okudum Rabbim kabul eylesin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…