- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.801
sağol canım AMİNN.......buketçim çok geçmiş olsun yat dinlen inş herşey düzelecek
gülcüm çok geçmiş olsun iki gün hastanedede ön prov ayaparsın :) inş kan durumun toparlar allah başka dertler vermesin
zeynepçim sanada çok geçmiş olsun evinde olman çok güzel en kısa zamanda toparlanırsın inş
bircancım hayırlı olsun inş mutlu son yakında
burcum herşeyin hayırlıısı birgün sende bize muthiş haberi vereceksin
tubacım ii yolculuklar ii tatiller
berdiyecim 24.haftaya kadar bebğin eşi yer değiştiryormuş inş seninde yerini bulur sorun yasamassın masllah 14 olmuşsunuz
ebrucum benimde ara ara yükseliyo tansiyonum geçmiş olsun yediklerimize dikkat etmeliyiz
gülcüm maşşallah oğluşuna nazar dğmesin hepimize allah kılay hayırlı doğum nasip etsin
atladıklarım var ise kusura bakmayın hepinizi öpüyoruz kızımla allah emenet olun
canım arkadaşlarım Allah hepinizden razın olsun.dün akşam itibari ile artık evdeyim.ama yatıyorum.birinin yardımı olmadan wc ye bile gidemiyorumşükür napalım sağım ya sağlıklıda olurum inşaallah yakında.neyse uzatmim yazarken canım yanıyor.karnımda 10cmlik bi kesik var
ameliyat ii geçmiş.yumurtlığı zedelemedik dedi doktor.kisti tamemen temizlemişler.patolojiye gitti.tüpler tamamen tıkalı tek şansınız tü bebek dedi.ne zaman deneyebiliriz dicek oldum eşim kızdı daha yaran iileşmedi d,ye.sağ tüpümü almışlar.sol duruyo.mayısa kadar evdeyim.sizi okuam ama yazamıcam.haber vermek için geldim.
tuba dua nı okudum.öptüm hepinizi
herkese selam ben geldim.benn iyiyim ama kanama devam ediyomuş..kanama alanı arkada olduğu için benden kan gelmiyo ama doktor çok titiz davvranıyo..bugün bitmiş tir diye düşündüm ama bitmemiş ne yazıkki..doktor diyoki pıhtılsaşma için kan sulandırıcı kullandığım için kanama bitemiyo..kan sulandırıcı kullanmasam bu sefer bebeğe sorun çıkartır...aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsem bııyk anlayacağınız...yine istirahat verdi..yine yatacazzz....
Amin...Rabbim en yakın zamanda göz yaşını dindirir inşallah seni çok iyi anlıyoruz hepimiz evlat hasretiyle yanıyoruz umutsuz olma kadavradan bile rahim nakli yapılan kadın hamile kaldı siz de bir sıkıntı da yokmuş inşallah Allah yüzünü güldürür senin ve cümlemizin.bende beş yıldır bebek diye yanıyorum neolur bana dua edin 15 milyar gitti ve tüp bebekler ameliyatlar artık aklımı kaçırmama bişiy kalmadı. herşeyimiz normal yaşım 32 ve mayısda aşılama var maddi olarak son denemem. allahım yardım etsin benve ben gibilere bu yazıyı okuyan herkes bana allahım bu kulunun bebeğine ol dedesin yalvarıyorum duanızı eksik etmeyin. çokzor bu dert artık olsun kavuşayım yavruma bu mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine dua etmaden geçmeyin. boynumuz bükük kucağımız boş kaldı. meleğime kavuşayım bu sefer dinsin bu gözyaşı bitsin bu çile allahım. ben ve benim gibi bebek hasretiyle yananlara en tez vakitte sağlıklı sıhhatli evlatlar ver yarabbi mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine amiiiiin
çok geçmiş olsun canım canını sıkma yavrun için katlanacaksın çok şükür ki çaresi var Allah şifa versin.Merhaba arkadaşlar, dün kontrolüm vardı. Kansızlığım devam ettiği için doktorum çarşamba günü bana yatış verecek. Kan serumu bağlayacaklarmış. 2 gün falan yatarım herhalde. Ultrasonda bakmadı, aklım bebeğimde kaldı, dua edinde herşey yolunda gitsin :105::85:
Bircan ignelere baslamis hayirli olsun canim insallah bu sefer rabbim nasip edet
Allah razı olsun, Rabbim hepimize nasip etsin inşallahbircancım hayırlı olsun inş mutlu son yakında
canım çok geçmiş olsun yaran tez zamanda iyi olur inşallah sen yeterki dikkat et bak oldun kurtuldun tüp bebek zamanıda gelicek inşallahcanım arkadaşlarım Allah hepinizden razın olsun.dün akşam itibari ile artık evdeyim.ama yatıyorum.birinin yardımı olmadan wc ye bile gidemiyorumşükür napalım sağım ya sağlıklıda olurum inşaallah yakında.neyse uzatmim yazarken canım yanıyor.karnımda 10cmlik bi kesik var
ameliyat ii geçmiş.yumurtlığı zedelemedik dedi doktor.kisti tamemen temizlemişler.patolojiye gitti.tüpler tamamen tıkalı tek şansınız tü bebek dedi.ne zaman deneyebiliriz dicek oldum eşim kızdı daha yaran iileşmedi d,ye.sağ tüpümü almışlar.sol duruyo.mayısa kadar evdeyim.sizi okuam ama yazamıcam.haber vermek için geldim.
tuba dua nı okudum.öptüm hepinizi
geçmiş olsun buketcim bebeğin ve sen iyi ol yeterki hepsi gecer gider kan sulandırıcıyı hamileliğin boyunca mı kullanacaksın?herkese selam ben geldim.benn iyiyim ama kanama devam ediyomuş..kanama alanı arkada olduğu için benden kan gelmiyo ama doktor çok titiz davvranıyo..bugün bitmiş tir diye düşündüm ama bitmemiş ne yazıkki..doktor diyoki pıhtılsaşma için kan sulandırıcı kullandığım için kanama bitemiyo..kan sulandırıcı kullanmasam bu sefer bebeğe sorun çıkartır...aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsem bııyk anlayacağınız...yine istirahat verdi..yine yatacazzz....
zakkumx/ zeynep sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner / bedriye kizlar dualarınızı okudum Rabbim kabul eylesin insallah
buketçim çok geçmiş olsun yat dinlen inş herşey düzelecek
gülcüm çok geçmiş olsun iki gün hastanedede ön prov ayaparsın :) inş kan durumun toparlar allah başka dertler vermesin
zeynepçim sanada çok geçmiş olsun evinde olman çok güzel en kısa zamanda toparlanırsın inş
bircancım hayırlı olsun inş mutlu son yakında
burcum herşeyin hayırlıısı birgün sende bize muthiş haberi vereceksin
tubacım ii yolculuklar ii tatiller
berdiyecim 24.haftaya kadar bebğin eşi yer değiştiryormuş inş seninde yerini bulur sorun yasamassın masllah 14 olmuşsunuz
ebrucum benimde ara ara yükseliyo tansiyonum geçmiş olsun yediklerimize dikkat etmeliyiz
gülcüm maşşallah oğluşuna nazar dğmesin hepimize allah kılay hayırlı doğum nasip etsin
atladıklarım var ise kusura bakmayın hepinizi öpüyoruz kızımla allah emenet olun
ALLAH kabul etsin canımm..ulaşmış tabiki mekanları cennet olsun..Kızlarrr Günaydınnnn veeee İyiiii haftalarrrr...
Zeynepcim canım çokkk geçmiş olsunnn acil şifalar diliyorum sanaaa Rabbim tez zamanda sağlık ve hayırlı evlatlar nasip etsinnn
Bukettt canım sende dinlenmene bakkk inşallahh birdahaki kontrolde herşey yolunda olur canımmm
Birizimmm(Burju) :) canım hastalandınmı sende ama ben senden çok umutluydum bu ayyy( nese önümüzdeki aytırlara inşallahhh
Kızlar ben çok yorucu bir hafta sonu geçirdimmm dün bi dolu misafirim vardııı çok yoruldumbu hafta nasıl geçecek bilemiyorummm
Eşimin ananesi ve dayısı için hatim indirmiştim ve dün mevlüt okuttum kızlarr sabah eşim uyandırdı nasıl kötü ağlıyoo ben onu 13 yıldır belki 5 kez bile ağlarken gömedimm dayısını görmüş rüyasında okadar köttüydüki bende kötü oldum dualarımız ulaştı heralde die düşündümmm inşallah ulaşmıştır...
Kızlarrr inşallah bizimde arkamızdan dua edecek birileri olurr((
Kızlarrr Günaydınnnn veeee İyiiii haftalarrrr...
Zeynepcim canım çokkk geçmiş olsunnn acil şifalar diliyorum sanaaa Rabbim tez zamanda sağlık ve hayırlı evlatlar nasip etsinnn
Bukettt canım sende dinlenmene bakkk inşallahh birdahaki kontrolde herşey yolunda olur canımmm
Birizimmm(Burju) :) canım hastalandınmı sende ama ben senden çok umutluydum bu ayyy( nese önümüzdeki aylara inşallahhh
Kızlar ben çok yorucu bir hafta sonu geçirdimmm dün bi dolu misafirim vardııı çok yoruldumbu hafta nasıl geçecek bilemiyorummm
Eşimin ananesi ve dayısı için hatim indirmiştim ve dün mevlüt okuttum kızlarr sabah eşim uyandırdı nasıl kötü ağlıyoo ben onu 13 yıldır belki 5 kez bile ağlarken gömedimm dayısını görmüş rüyasında okadar köttüydüki bende kötü oldum dualarımız ulaştı heralde die düşündümmm inşallah ulaşmıştır...
Kızlarrr Günaydınnnn veeee İyiiii haftalarrrr...
Birizimmm(Burju) :) canım hastalandınmı sende ama ben senden çok umutluydum bu ayyy( nese önümüzdeki aylara inşallahhh
merhaba kızlar
geçen hafta rapor alıp adanaya gitmiştim..
kız kardeşimin dış gebeliğinin üstünden 6 ay geçmişti ve hamileydi
fakat ne yazıkki ben oradayken kanaması başladı ve çok arttı..
doktor sağlıksız gebelik olduğunu ve dış gebeliktense düşük yapıyor olmasının iyi olacağını söyledi..
kan değerleri düşmeye başladı zaten yarın kesin müdahale edilecek..
Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasib etsin..
ruh halim karmançorman oldu,çok şükür toparladı gerçi herşey Allahtan..
geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?