Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

buketçim çok geçmiş olsun yat dinlen inş herşey düzelecek
gülcüm çok geçmiş olsun iki gün hastanedede ön prov ayaparsın :) inş kan durumun toparlar allah başka dertler vermesin
zeynepçim sanada çok geçmiş olsun evinde olman çok güzel en kısa zamanda toparlanırsın inş
bircancım hayırlı olsun inş mutlu son yakında
burcum herşeyin hayırlıısı birgün sende bize muthiş haberi vereceksin
tubacım ii yolculuklar ii tatiller
berdiyecim 24.haftaya kadar bebğin eşi yer değiştiryormuş inş seninde yerini bulur sorun yasamassın masllah 14 olmuşsunuz
ebrucum benimde ara ara yükseliyo tansiyonum geçmiş olsun yediklerimize dikkat etmeliyiz
gülcüm maşşallah oğluşuna nazar dğmesin hepimize allah kılay hayırlı doğum nasip etsin
atladıklarım var ise kusura bakmayın hepinizi öpüyoruz kızımla allah emenet olun

slm kızlar o kadar çabuk ilerliyorki bu sayfalar yetişemiyorum vallla umarım herkes iyidir geldim ama kimsecikler yok galiba ben yarın kızımı görmeye gideceğim çokkkkkkk heyecenlıyım çok özledim kızanımı kocaman olmuşmudur acabadoktoruda dağiştirdik hadi bakalım hayırlısı inş çarşambadan sonra daha çok girmeye çalışacağım kendinize iyi bakın kızlar kocaman hepinizi

sağol canım AMİNN.......

günaydın güzellikler ben geldim güzel bir bahar tatilinden sonra pazartesi bütün rehavetiyle başladı... geçmişi okumadım henüz herkes iyidir inşallah iyi olur inşallah...
tb-fb / tuba 12.04.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ zeynep 15.04.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
dualarınızı okudum kızlar...

çok çok geçmiş olsun canımm ne mucizeler gördük bizler burada du bakalım zaman ne göstericekkk iyi bak kendine

buketçimm geçmiş olsunn bol bol yat dinlen inş. o kanamada biran evvel durur

Amin...Rabbim en yakın zamanda göz yaşını dindirir inşallah seni çok iyi anlıyoruz hepimiz evlat hasretiyle yanıyoruz umutsuz olma kadavradan bile rahim nakli yapılan kadın hamile kaldı siz de bir sıkıntı da yokmuş inşallah Allah yüzünü güldürür senin ve cümlemizin.
çok geçmiş olsun canım canını sıkma yavrun için katlanacaksın çok şükür ki çaresi var Allah şifa versin.
Bircan ignelere baslamis hayirli olsun canim insallah bu sefer rabbim nasip edet
bircancım hayırlı olsun inş mutlu son yakında
Allah razı olsun, Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
canım çok geçmiş olsun yaran tez zamanda iyi olur inşallah sen yeterki dikkat et bak oldun kurtuldun tüp bebek zamanıda gelicek inşallah
geçmiş olsun buketcim bebeğin ve sen iyi ol yeterki hepsi gecer gider kan sulandırıcıyı hamileliğin boyunca mı kullanacaksın?

zakkumx/ zeynep sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner / bedriye kizlar dualarınızı okudum Rabbim kabul eylesin insallah

Sağol canım benim.. Allah tümm dualarını kabul etsin inşAllah, hayra çevirsin..

cnı benimm yaa hakikatende sayılı zaman çabuk geçiyor ama takvim bizim 2 gün kdar önümüze geçti nasıl oldu anlayamadım ama yormamaya çalışıyorum artık bişeye.. ya kasık ağrılarım oluyordu bıçak saplar gibi aralarda ondan mı kaynaklı dedim olabilir dedi doktor bide akıntın pembemsi gelir fazlası gelirse korkma deyince hepten korktum bide netde bu durumda olanları okudum inanır mısn ctesi gecesi hiç uyumadım desem yeridir.. Allah tan hayırlısı.. Allah beterinden korusun ama TSH doktorunada gittim bu arada son testim iyi çıkmıştı ama bi önceki testimle arasında 4 gün vardı doktor bu testlerden biri yanlış dedi bu kadar kısa zamanda değişmez böyle düzelmez hemen dedi hemde dedi ki 15 gün sonra kan ver bu değer çok çabuk değişir anlayamadım.. Hayırlısı Allah tan..

Gül bu arada sana da bişey diiiyimm lokosit demisşin ya bende de lökosit çıktı ben onu 3 dahiliye doktoruna ve 1de bu doğumcu doktor var ya ona gösterdim, hiç yorumda bulunmadılar önemsemediler yani, labrant yorum yaptı sadece aldığımda testi bundan bişey çıkmaz doktor ilaç da yazmaz dedi ama çok bol su önerirler dedi işin aksi gibi sudan resmen midem bulanıyor..

kızlar size bişey diicem eşim şu an diğer odada görebiliyorum yoğun çalışıyor ve ben aşeriyorum sanırım gidip söylemek istiyorum ama yük olmak istemiyorum ya ilerleyen saatlerde hepten bulamazsa..

bide eşim işle ilgili 2 gün olmayacak ben eve gitmek istiyorum tek kalabilir miyim sizce.. kuran falan okurum diyorum..

günaydın kızlrrrr hayırlı haftalar herkese.........oğluşumdn mektup gelmiş okuyalım..:)

[h=4]Anneciğim,[/h]Sen belki farkında değilsin ama ben artık her şeyi duyabiliyor, görebiliyor ve hissedebiliyorum.

Neredeyse 2 kg oldum. Zaman nasıl da geçiyor değil mi?

Beni merak ediyorsan söyleyeyim, zamanımın çoğunu uyuyarak geçiriyorum. Kafam yine hızla büyümeye başladı.

Sayemde senin de karnın koskocaman olmuştur şimdi...

Artık birbirimize kavuşmamıza çok az kaldı. Ben pozisyonumu alarak doğuma hazırlanıyorum bile! Peki ya sen beni görmeye hazır mısın?

[h=4]Ufaklıktan Not: Seni çok seviyorum![/h]

Kızlarrr Günaydınnnn veeee İyiiii haftalarrrr...

Zeynepcim canım çokkk geçmiş olsunnn acil şifalar diliyorum sanaaa Rabbim tez zamanda sağlık ve hayırlı evlatlar nasip etsinnn

Bukettt canım sende dinlenmene bakkk inşallahh birdahaki kontrolde herşey yolunda olur canımmm

Birizimmm(Burju) :) canım hastalandınmı sende ama ben senden çok umutluydum bu ayyy ( nese önümüzdeki aylara inşallahhh

Kızlar ben çok yorucu bir hafta sonu geçirdimmm dün bi dolu misafirim vardııı çok yoruldum bu hafta nasıl geçecek bilemiyorummm
Eşimin ananesi ve dayısı için hatim indirmiştim ve dün mevlüt okuttum kızlarr sabah eşim uyandırdı nasıl kötü ağlıyoo ben onu 13 yıldır belki 5 kez bile ağlarken gömedimm dayısını görmüş rüyasında okadar köttüydüki bende kötü oldum dualarımız ulaştı heralde die düşündümmm inşallah ulaşmıştır...
Kızlarrr inşallah bizimde arkamızdan dua edecek birileri olurr ((

ALLAH kabul etsin canımm..ulaşmış tabiki mekanları cennet olsun..

Allah kabul etsin inşAllah..
Bak rüyasınada girmiş inşAllah yerine ulaştı dualarınız. Allah dediğin gibi bizlerinde arkasından dua edicek birilerini kısmet eder inşAllah.

merhaba kızlar

geçen hafta rapor alıp adanaya gitmiştim..
kız kardeşimin dış gebeliğinin üstünden 6 ay geçmişti ve hamileydi
fakat ne yazıkki ben oradayken kanaması başladı ve çok arttı..
doktor sağlıksız gebelik olduğunu ve dış gebeliktense düşük yapıyor olmasının iyi olacağını söyledi..
kan değerleri düşmeye başladı zaten yarın kesin müdahale edilecek..
Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasib etsin..
ruh halim karmançorman oldu,çok şükür toparladı gerçi herşey Allahtan..
geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisiniz...

bedriye daha önce evde yanlız kalmadıysan ve korkuyorsan kalma istersen,ben hep kalıyorum kendini korkutursan kalamazsın daha çok korkarsın ama zaten kuran okuyacağım diyorsun bence bişeycik olmaz

agzına saglık kuzucukkk darısı benim hatmime ama daha çokkk varr

aminn rabbim sağlıklısından tekrar nasip etsin kardeşine inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…