- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.381
ayşe, Aynur, rabia ve gül... dualarınızı okudumm kızlarr Allah kabul etsin ... Tez zamanda sağlıklı bebeler versin inşallah...Aynura da kolay doğum hayırlı evlat versin yarabbim...
Dün sonunda doktora gittim kızlarrr..gözüm aydın ki nurtopu gibi kistlerim var.Ultrason çekti ve alttan da kontrol etti resmen görünüyo zaten top gibi bişeyler Altına da yazmış doktor over kistler diye Yalnız bu over, pco ile aynı mı acaba içime kurt düştüü doktora da sormayı unuttumm.. Neyse bugün kan testi yaptım negatif herzamanki gibi . Kistler için de kan tahlili ve tomografi istedi ondan sonra belli olur heralde kistler zararlı mı nedir Belki ameliyat gerekir dedi doktor. bakalım ne çıkacakk ( 14:[/QUOTE
diline sağlık canım allah razı olsun
allah razı olsun ve dualarını kabul etsin inş.
teşekkur edirem canım.inan canım elimden gelse herkese yardım ederim.şimdi annem aradı hasta oldumu diyor he dedim .şaka etdi ben doğurub verecem sana :)diyor yazık kadın o benden çok çabalıyor tabi ilk torunları olucak. abimin 6 aylık kızı vardı o öldükden sonra annem çok kötü oldu abim birlıkte olduğu kızdan ayrıldı babam hastalandı.şimdide benim olmuyor ona daha çok üzülüyor.canım Allah sanada banada tüm bebek isteyenleri sevindirsin Evlat acısı vermesin bizlere..Bacım inşeallah bu kez eşinin sonuçları iyi çıkar.üzülme eşine destek ol sonunda bir ömür siz beraber olucaksız.bak bizde bebektik ama şimdi annemizden babamızdan ayrıyız bizim meleklermizde öyle olucak ve sonunda yine bize kalan eşlermiz olucak...ben hep böyle düşünüyorum...
canim ben Salat-ı Tefriciye okumak istiyorum benim halamin kizinin 6 sene cocugu olmadi hepsi dusukle sonuclandi sonunda halam kizi icin bu duayi 4444 defa okudu ve o ay kizi hamile kaldi ama yalnis olmamali anahtar kilidi gibi tam 4444 eger unutursan sayiyi yeniden baslaman gerekiyor baskalarida yardim ede bilir bitirmek icin bi de okumaya baslarken niyet etmelisin kac gunde bitireceksin cunku bi yerde okumustum HZ. PEYGAMBER efendimiz ayakta bekliyormuz duanin bitmesini
evet bu duayı da duydum gerçekten hikmetli bir duaymış hamile kalan çokmuş. Ben daha tesbihleri bitiremedim ki bitmedi benim regl hala geliyor az az kahverengiye dmndü şimdi yarın falan biter inşallahta arkadaşların tesbihlerini bitiririm iki kişi okudum kaldı. Bunda da heralde başkası için okuyabiliyoruz. Bir de meryem suresi var kızlar 40 gün ara vermeden okunuyor bu arada regliye de denk geliyor tabi o arada da sizin yerinize eşiniz okursa iyi olur ama okumazsa başkası sizin yerinize regl döneminiz boyunca okuyabilir günde bir tane okunuyor.
s.a hanımlar. yazamıyorum pek. nete gırmeye pek vaktım olmuyor. bu aralar doktorlardayım.belim birden tutuldu. belimde fıtık cıktı. bacagımda dizimin altında kemik gibi bir şişlik olustu. doktor fılm cekti. kemıgımın ıcınde ilik bölgesinde bir kist olusmus. ve kemik kalınlasması olusmus. doktor emar istedi benden bu kadar dua edim ne olursunuz. dualarınızda eksik etmeyin. inş bir şey cıkmaz. eger cıkarsa bunu kaldıramam heralde. bilmiyorum suan gecenın 2si belki o yuzden bıraz duygusala baglamıs olabılırım. ney-seeeee :))) VARDIR BUNDADA BİR HAYIR DİYELİM GEÇELİM =))) Napalım başa gelen çekilir yeterki şifası olsun değil mi :))) ins. sabır versin rabbım hepımızıe dua edın arkadaslar dua edin.....
canım ilk başta 2rekat namaz kılıyosun sonra 99 tesbihin her tanesine 3 ihlas 1 fatiha ve ''ya bedias semavati vel ard'' duasını okuyosun bitince dua ediosun gönlünden gecenleri ALLAH tan istiyosun ve tesbihini kıbleye doğru biyere asıyosun..
merhaba arkadaşlar nasılsınız.
bugün benim doğum günüm...bi dahaki ayın 25i de eşimin doğum günü keşke hamile kalsam o zamana kadar ne güzel olur
ayşe, Aynur, rabia ve gül... dualarınızı okudumm kızlarr Allah kabul etsin ... Tez zamanda sağlıklı bebeler versin inşallah...Aynura da kolay doğum hayırlı evlat versin yarabbim...
Dün sonunda doktora gittim kızlarrr..gözüm aydın ki nurtopu gibi kistlerim var.Ultrason çekti ve alttan da kontrol etti resmen görünüyo zaten top gibi bişeyler Altına da yazmış doktor over kistler diye Yalnız bu over, pco ile aynı mı acaba içime kurt düştüü doktora da sormayı unuttumm.. Neyse bugün kan testi yaptım negatif herzamanki gibi . Kistler için de kan tahlili ve tomografi istedi ondan sonra belli olur heralde kistler zararlı mı nedir Belki ameliyat gerekir dedi doktor. bakalım ne çıkacakk ( 14:
bozmadim zaten 2 senedir artik alistimsadece artik cok yiprandim ya cok zor cokk
canim ben gittim ama kadin eliyle muayene etti ustten sonra sende her sey normal ben yalan yere cekemem belini dedi ama dayimin kizinin belini cekti onunku normal degilmis kiz o ay hamile kaldi amam malesef dusuk yapti
sorun esimde varikosel vardi ameliyat oldu ama degerler yukselmedi sayi ve hiz ben keciboynuzu kuru yaptim ari sutu polen bal karisimi verdim ve bi suru sey ama fayda etmedi hiza
Hepinizden Allah razı olsun kızlar Dediğiniz gibi şimdilik kafaya takmamaya çalışıyorum Şu tahlillerim bi olsun da bakalım ne diyecek Nasıl bir tedavi uygulayacakkHakkımda hayırlısı neyse o olsun artık inşllh..Allah daha beterinden korusun...
evet canim baskasi icin de okumak oluyor hatta 44 kisilik gruplar kuruluyor her gun her kisi 101 tane okuyor ve 4444 ediyor aslinda kendi aramizda paylasip okuya biliriz ama tek bir kisi yalnis yaparsa sayida yeniden okunmaya baslanmasi gerekiyor
Canım Saraçoğlunun soğan suyu kürünü uygulasan? Şifa olur belki, rahim için çok iyi olduğunu duymuştum. Kistlere, vajinal akıntılara, adet düzensizliğine falan birebir diyorlar. Denemekten zarar gelmez. Hem zor bir kür değil. Uygula canım istersen?
canım ilk olarak 2 rekatlık namazını kılıyosun sonra tesbihini çekiosun sonra dilek dileyip tesbihini kıbleye doğru asıyosun..dileğin olursa tesbih dağıtıyosun..Canım başta tesbih mi dağıtıyoruz:44: Ben orasını anlamadım. O kısmını bana açıklarsan çok sevinirim
işte orası kötüymüş yanlış yapmamak lazım. Bence Meryem suresini de deneyebiliriz o kişisel okunuyor sadece illa regl dönemine denk geliyor 40 gün olduğu için o dönemlerde birbirimizin yerine okuyabiliriz mesela bir arkadaş dedi ki ya ben regl oldum ara vermek zorundayım kim okur benim yerime dedi birimiz okuyacağız öyle yani. Ben artık aşılamaya odaklandım ama yine 2-3 ay avktimiz var belki kendisi tutar benim rahmim arkaya dönük ters yani. Gebe kalmaya engel değil fakat zorlaşıyor eşimin değerleri çok iyi ama miktar az yoğunluk fazlaymış ama aşılama da şansınız yüksek demiş doktor. Bizim sayı 90 milyon toplam hareket % 98, ileri hızlı da % 78. Böyle olunca şans yüksek ama ne de olsa normal ilişki kadar işte sonuçta sadece rahime enjekte ediyorlar. Kısmet Allah büyük canım içimi ferah tutup Allah'ıma sığınıyorum.
:44oğru diyosun canım aslında başlasam iyi olacakk Zararı değil faydası olur en azından inşallahhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?