Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet canim bende hep dusunuyorum esim benim herseyim bebek olmasa bile, ben onsuz yasayamam RABBIM onu hic bir zaman yanimdan eksik etmesin AMIN . Tatlim abinin kizi icin cok uzuldum o simdi cennetde bi melek , babana da cok gecmis olsun ALLAH acil sifalar versin , INSALLAH tez zamanda sen de anneni ve bizleri sevindirirsin hayirli haberlerle . ALLAHA emanet ol

evet bu duayı da duydum gerçekten hikmetli bir duaymış hamile kalan çokmuş. Ben daha tesbihleri bitiremedim ki bitmedi benim regl hala geliyor az az kahverengiye dmndü şimdi yarın falan biter inşallahta arkadaşların tesbihlerini bitiririm iki kişi okudum kaldı. Bunda da heralde başkası için okuyabiliyoruz. Bir de meryem suresi var kızlar 40 gün ara vermeden okunuyor bu arada regliye de denk geliyor tabi o arada da sizin yerinize eşiniz okursa iyi olur ama okumazsa başkası sizin yerinize regl döneminiz boyunca okuyabilir günde bir tane okunuyor.

Ben daha yeni geldim eve. Çıktık canımın istediği birşey vardı onu yedim, sonra yürüdük bizim burada cafe de bişiler yedik içtik yine. Şiştim valla geldik sonra. Hediye bakacaktım kaldı artık cumartesiye. Yarın da mesai var bitse de haftasonu olsa. Beş senemiz bitiyor ya eviliğimizde inanamıyorum zaman ne çabuk geçiyor. Allah'ım inşallah 6. senemizde bir evlat nasip edecek bize yürekten inanıyorum. Şu anda ezan okunuyor ve benim tek ilacımın ve tek dayanağımın Rabbim olduğunu ve herşeyin bir hayrı olduğunu düşünüyorum artık bunca zaman birşey çıkıp olamadıysa vardır elbet bir nedeni.

evet canim baskasi icin de okumak oluyor hatta 44 kisilik gruplar kuruluyor her gun her kisi 101 tane okuyor ve 4444 ediyor aslinda kendi aramizda paylasip okuya biliriz ama tek bir kisi yalnis yaparsa sayida yeniden okunmaya baslanmasi gerekiyor

Geçmiş olsun canım. Sen çok güçlü birisin. İnşallah bunuda atlatırsın Allahın izni ile. Rabbim şifasını versin hastalığının. Her şerde bir hayır vardır. Ben senin bunuda sağlıcakla atlatacağına eminim.

Canım başta tesbih mi dağıtıyoruz:44: Ben orasını anlamadım. O kısmını bana açıklarsan çok sevinirim

merhaba arkadaşlar nasılsınız.

bugün benim doğum günüm...bi dahaki ayın 25i de eşimin doğum günü keşke hamile kalsam o zamana kadar ne güzel olur

Doğum günün kutlu olsun canım. Rabbim hayırlı ömür versin. İnşallah o mutlu haberi böyle güzel günlerde paylaşmayı Allahım nasib eder :)

Canım geçmiş olsun. Moralini yüksek tutmaya çalış. Bu kistler nasıl birşeyse psikoloji çok etkiliyormuş. Canını sıkmamaya çalış, inşallah ilaçla falan atlatırsın

bozmadim zaten 2 senedir artik alistim sadece artik cok yiprandim ya cok zor cokk

Delyam kader arkadaşım seni çok iyi anlıyorum, canını sıkma, herşeyin bir zamanı var. Biz ne zaman olacağını bilemiyoruz sabretmemiz lazım. İnşallah Rabbim çok bekletmez.
Bak sen şu havuç suyunu yap mutlaka, hıza çok iyi etkisi oluyomuş. Mutlaka ama mutlaka dene. Belki sizin şifanızda ondadır:26:

Bu arada benim ateşim bugün birden düşmüş :26:
Bata 2 gün var, dün 36.7 olan ateşim bugün 36.1 çıktı
Benim batasıcaların eli kulağında demekki
Rabia ve gül arkadaşlarımızın duasını okudum, zikrini yaptım. Rabbim kabul etsin inşallah

Hepinizden Allah razı olsun kızlar Dediğiniz gibi şimdilik kafaya takmamaya çalışıyorum Şu tahlillerim bi olsun da bakalım ne diyecek Nasıl bir tedavi uygulayacakk Hakkımda hayırlısı neyse o olsun artık inşllh..Allah daha beterinden korusun...

Canım Saraçoğlunun soğan suyu kürünü uygulasan? Şifa olur belki, rahim için çok iyi olduğunu duymuştum. Kistlere, vajinal akıntılara, adet düzensizliğine falan birebir diyorlar. Denemekten zarar gelmez. Hem zor bir kür değil. Uygula canım istersen?

Son düzenleme:
evet canim baskasi icin de okumak oluyor hatta 44 kisilik gruplar kuruluyor her gun her kisi 101 tane okuyor ve 4444 ediyor aslinda kendi aramizda paylasip okuya biliriz ama tek bir kisi yalnis yaparsa sayida yeniden okunmaya baslanmasi gerekiyor

işte orası kötüymüş yanlış yapmamak lazım. Bence Meryem suresini de deneyebiliriz o kişisel okunuyor sadece illa regl dönemine denk geliyor 40 gün olduğu için o dönemlerde birbirimizin yerine okuyabiliriz mesela bir arkadaş dedi ki ya ben regl oldum ara vermek zorundayım kim okur benim yerime dedi birimiz okuyacağız öyle yani. Ben artık aşılamaya odaklandım ama yine 2-3 ay avktimiz var belki kendisi tutar benim rahmim arkaya dönük ters yani. Gebe kalmaya engel değil fakat zorlaşıyor eşimin değerleri çok iyi ama miktar az yoğunluk fazlaymış ama aşılama da şansınız yüksek demiş doktor. Bizim sayı 90 milyon toplam hareket % 98, ileri hızlı da % 78. Böyle olunca şans yüksek ama ne de olsa normal ilişki kadar işte sonuçta sadece rahime enjekte ediyorlar. Kısmet Allah büyük canım içimi ferah tutup Allah'ıma sığınıyorum.

:44oğru diyosun canım aslında başlasam iyi olacakk Zararı değil faydası olur en azından inşallahhh..

Canım başta tesbih mi dağıtıyoruz:44: Ben orasını anlamadım. O kısmını bana açıklarsan çok sevinirim
canım ilk olarak 2 rekatlık namazını kılıyosun sonra tesbihini çekiosun sonra dilek dileyip tesbihini kıbleye doğru asıyosun..dileğin olursa tesbih dağıtıyosun..

Arkadaşlar Hayırlı Cumalar Hayırlı Sabahlar
Dün aktif olamadım, bugünde kısmetse öğleden sonra buralarda olacağım, iyiyim çok şükür fakat yoğunluğum var biraz.
Hepinizi öpüyorum, cuma duasını ilk sayfaya koydum, bu mübarek günde bol bol dua edelim birbirimizie özellikle cuma vakti.
Geçmişi okuyamadım, bugün müsait olduğumda hepsini okuyacağım bakim neler kaynatmışsınız, öpüyorum

tefriciyeyi bir türlü ezbere alamıyorum amerrasulu gibi onuda asla ezberleyemedim amentüye dönüyor belli bir süre sonra meryem suresini okudum bende anlamıda çok güzel 40 gün boyunda 1 kezmi yokda 1.gün 1 40.gün 40 kez olanmı bu canım
ayrıca bende aşılamaya kara verdim ama cesaretim yok birde normal doktoramı yaptırsam tüp bebek merkezinemi bilemiyorum hiç tecrübeli kimse yok etrafımda

Son düzenleme:
dün girip yazılanları okudum ama yazamadım..
rabia gül sibe melek tesbihlerinizi çektim.Allah yerine ulaştırsın..

Bu arada mavihayal(başak) güzel dileklerin için sağol..eminol yerine getirdim:)))

Kızlar günaydın hayırlı cumalar ben geldim buralardayım bugün ara ara gelebilirim sanırım, baya yazışmalar olmuş artık geçmişi akşam evden okurum inşallah.

b_fb / tuba
tmyomr / tümay 01.09.2012 cumartesi sağlıklı hamilelik, sağlıklı evlat
delyam / dilber
dejavu_one / seda 02.09.2012 pazar sağlıklı hamilelik, sağlıklı evlat
mavera49/ merve
gul1982 / gül 03.09.2012 pazartesi sağlıklı hamilelik, sağlıklı evlat
hayırlı sağlıklı evlat, kolay doğum ve huzur

kızlar sizlerinde tesbihlerini okudum rabbim kabul etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…