- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.821
bedriye daha önce evde yanlız kalmadıysan ve korkuyorsan kalma istersen,ben hep kalıyorum kendini korkutursan kalamazsın daha çok korkarsın ama zaten kuran okuyacağım diyorsun bence bişeycik olmaz
agzına saglık kuzucukkk darısı benim hatmime ama daha çokkk varr
ya aslında gerçektende kararsız kaldım annemlere gittseeeemm işe çok zor gelirim, kvalidelere gitseeemm yollarda yoruluyorum ayrıca uyuyorum çok evde olmak istiyorum güzel güzel kuranımı okurum kısmetse ohhh miss.. deniyeceğim inşAllah başarırım..
ya bu arada hani doktora sorucaktım ben hatırlar mısınız sol bacağım çok felaket ağrıyor, dizden yukarısı ama nasıl bir ağrıma demir oluyor sanki, uyuşuyor, yanıyor gibi içi ki çok çok az aayakta durmayla oluyor doktoru ara sor diyorlarda adam nerden bilsin tlfda kaldı ki fizik tedavici mi bu? Gebelikten oluyor olabilir mi acaba?
merhaba kızlar
geçen hafta rapor alıp adanaya gitmiştim..
kız kardeşimin dış gebeliğinin üstünden 6 ay geçmişti ve hamileydi
fakat ne yazıkki ben oradayken kanaması başladı ve çok arttı..
doktor sağlıksız gebelik olduğunu ve dış gebeliktense düşük yapıyor olmasının iyi olacağını söyledi..
kan değerleri düşmeye başladı zaten yarın kesin müdahale edilecek..
Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasib etsin..
ruh halim karmançorman oldu,çok şükür toparladı gerçi herşey Allahtan..
geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisiniz...
bedriyeciğim sen yinede bi doktoru ara sor belki bi fikri vardır hamilelikten olabilir bide doktora git
Canım benim sende en kısa zaman da bitirirsin inşallahhh
Yardıma ihtiyacın olursaaa ederim aklında bulunnsunnn
ya en zor kısmı doktora tlf da dert anlatmak.. arayamıyorum.. o tlfda konuşamıyor gibi kasıyor sanki insanı..
bide 15 gün sonra kısmetse doktora gitcem ya o zamaana bekliyim dedim ama eşi aşagıda demişti ya bebeşin sanki sol kasığıma yakında sol bacağımda bu sıkıntıda Amaannn inan bilemedim.. bide işyerinden izin istemeye utanıyorum her ctesi doktordayız resmen..
buketçim çok geçmiş olsun yat dinlen inş herşey düzelecek
gülcüm çok geçmiş olsun iki gün hastanedede ön prov ayaparsın :) inş kan durumun toparlar allah başka dertler vermesin
zeynepçim sanada çok geçmiş olsun evinde olman çok güzel en kısa zamanda toparlanırsın inş
bircancım hayırlı olsun inş mutlu son yakında
burcum herşeyin hayırlıısı birgün sende bize muthiş haberi vereceksin
tubacım ii yolculuklar ii tatiller
berdiyecim 24.haftaya kadar bebğin eşi yer değiştiryormuş inş seninde yerini bulur sorun yasamassın masllah 14 olmuşsunuz
ebrucum benimde ara ara yükseliyo tansiyonum geçmiş olsun yediklerimize dikkat etmeliyiz
gülcüm maşşallah oğluşuna nazar dğmesin hepimize allah kılay hayırlı doğum nasip etsin
atladıklarım var ise kusura bakmayın hepinizi öpüyoruz kızımla allah emenet olun
Amin...Rabbim en yakın zamanda göz yaşını dindirir inşallah seni çok iyi anlıyoruz hepimiz evlat hasretiyle yanıyoruz umutsuz olma kadavradan bile rahim nakli yapılan kadın hamile kaldı siz de bir sıkıntı da yokmuş inşallah Allah yüzünü güldürür senin ve cümlemizin.
çok geçmiş olsun canım canını sıkma yavrun için katlanacaksın çok şükür ki çaresi var Allah şifa versin.
Allah razı olsun, Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
canım çok geçmiş olsun yaran tez zamanda iyi olur inşallah sen yeterki dikkat et bak oldun kurtuldun tüp bebek zamanıda gelicek inşallah
geçmiş olsun buketcim bebeğin ve sen iyi ol yeterki hepsi gecer gider kan sulandırıcıyı hamileliğin boyunca mı kullanacaksın?
Gül bu arada sana da bişey diiiyimm lokosit demisşin ya bende de lökosit çıktı ben onu 3 dahiliye doktoruna ve 1de bu doğumcu doktor var yaona gösterdim, hiç yorumda bulunmadılar önemsemediler yani, labrant yorum yaptı sadece aldığımda testi bundan bişey çıkmaz doktor ilaç da yazmaz dedi ama çok bol su önerirler dedi işin aksi gibi sudan resmen midem bulanıyor..
kızlar size bişey diicem eşim şu an diğer odada görebiliyorum yoğun çalışıyor ve ben aşeriyorum sanırım gidip söylemek istiyorum ama yük olmak istemiyorum ya ilerleyen saatlerde hepten bulamazsa..
bide eşim işle ilgili 2 gün olmayacak ben eve gitmek istiyorum tek kalabilir miyim sizce.. kuran falan okurum diyorum..
Amin canım inşallah, sağolasın
Sıkmıyorum artık canım, hayırlısı bakalım, inşallah düzelir, teşekkür ederim
İşin garip tarafı doktor bana suyu hiç önermedi. Yani bol bol su iç diye bir cümle hiiiç ama hiç geçmedi aramızda :26: Bende duyuyorum bol su içmek lazım sık idrara çıkarak atlatılabiliyomuş bu durum ama benim doktorda var sanırım bi anormallik
Slm kizlar nasilsiniz???
Bedriye canim olumlu dusun doktorlar hep en kotusunu dusunuyorlar sen bol bol dua et...
Zeynep gecmis olsun canim insallah hersey guzel olacak....
Buket canim kanamayi cok kafaya takma canim insallah hepsi gececek...
K.Gul canim gecmis olsun kan ilaclarinii iyi kullan sabahlari pekmez ic kansizlik cok onemli...
Yasemin nerdesin canim merak ettim seni...
Ben bugun tahliillerimi verdim pazartesi alicam sonucu bir hafta nasil gecicek bilmiyorum....Bu kacinci msj yaxisim telefon siliyor gicik yaaa...
Slm kizlar nasilsiniz???
Bedriye canim olumlu dusun doktorlar hep en kotusunu dusunuyorlar sen bol bol dua et...
K.Gul canim gecmis olsun kan ilaclarinii iyi kullan sabahlari pekmez ic kansizlik cok onemli...
Ben bugun tahliillerimi verdim pazartesi alicam sonucu bir hafta nasil gecicek bilmiyorum....Bu kacinci msj yaxisim telefon siliyor gicik yaaa...
Ve aleykum m cnm hosgeldin ben iyi olmaya çalışıyorum sende iyisindir insallah insallah beklediğin gibi guzel sonuclar alırsın cnm telefonlar böyle gicik ediyorlar iste nebyaparsin kuzum Yasemin'den haberim yok binada arım bakim ne yapiyo kuzucuk
Bedriyecim cnm benim iyi seyler Füsun tatlim kendini harap etmenin sıkıntı yapmanın bı faydası yok inan ki bebegininde sana ihtiyacı var olumlu dusun guzel seyler Füsun tatlim hersey yoluna girecek Rsbbim saglık şifa huzur verdin yardimcin olsun insallah
canım benimm benim gösterdiğim doktorlarda hiç biri yorumda bile bulunmadı.. demek ki önemsenicek bişey değil.. testi alırken labaratuardaki kızdan rica etmiştim ben bu nedir diye o demişti bol su iç derler demişti..
Slm kizlar nasilsiniz???
Yasemini ve buketi merak edenler kizlar aradım ikiside cok iyiler masallAh Rabbim daha iyi etsin insallah sadece yaymamdan sıkılmışlar o kadar hepinizden dua bekliyorlar kanamaları olmuşlar Doktor yine yatış vermiş insallah bu gunleride ağlayorlar guzel günlerinize görürüz hamileliklerinin tadını çıkarırlar Rabbim yar ve yardımcıları olsun insallah
Bedriyecim kuzum benim inan ben bile bazen ne yazdığımı anlamıyorum senin anlamamanda normal napim bu telefon benim dilimi bilmiyo gâvur işi ne olacak tatlim Rabbim her daim Gül yüzünü güldürdün insallah tabi rahatla birsey olmicak bu gunleride hayırlısı ile atlayıp kuzunu kucağına alacaksın insallah inanıyorum sende inan tatlim
Yasemin'in bebeğinin cinsiyeti de belli olmuş kızmış duyduğuma buketinde erkekmis :)))
Ciddimisin ne çabuk belli olmuşBu buket yaseminin kızını alır bunlarda dünür olurlar benden söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?