Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bedriye daha önce evde yanlız kalmadıysan ve korkuyorsan kalma istersen,ben hep kalıyorum kendini korkutursan kalamazsın daha çok korkarsın ama zaten kuran okuyacağım diyorsun bence bişeycik olmaz

ya aslında gerçektende kararsız kaldım annemlere gittseeeemm işe çok zor gelirim, kvalidelere gitseeemm yollarda yoruluyorum ayrıca uyuyorum çok evde olmak istiyorum güzel güzel kuranımı okurum kısmetse ohhh miss.. deniyeceğim inşAllah başarırım..

ya bu arada hani doktora sorucaktım ben hatırlar mısınız sol bacağım çok felaket ağrıyor, dizden yukarısı ama nasıl bir ağrıma demir oluyor sanki, uyuşuyor, yanıyor gibi içi ki çok çok az aayakta durmayla oluyor doktoru ara sor diyorlarda adam nerden bilsin tlfda kaldı ki fizik tedavici mi bu? Gebelikten oluyor olabilir mi acaba?

bedriyeciğim sen yinede bi doktoru ara sor belki bi fikri vardır hamilelikten olabilir bide doktora git

canım benimm çok çok geçmiş olsun.. Rabbim bu son sağlıksız gebeliği vermiş olsun inşAllah.. bende aynı şeyleri yaşadım kardeşinin hislerini tahmin edebiliyorum ama Rabbim çok güç ve sabır veriyor insana.. Ayrıca değerleri düşüyorken neden müdahale ediyorlar anlamadım, kan değeri düşüyrsa kendiliğinden sıfırı görünce kanda son kontrole gider ben öyle yapmıştım da farklı bir şey yoksa tabi..

bedriyeciğim sen yinede bi doktoru ara sor belki bi fikri vardır hamilelikten olabilir bide doktora git

ya en zor kısmı doktora tlf da dert anlatmak.. arayamıyorum.. o tlfda konuşamıyor gibi kasıyor sanki insanı..
bide 15 gün sonra kısmetse doktora gitcem ya o zamaana bekliyim dedim ama eşi aşagıda demişti ya bebeşin sanki sol kasığıma yakında sol bacağımda bu sıkıntıda Amaannn inan bilemedim.. bide işyerinden izin istemeye utanıyorum her ctesi doktordayız resmen..

evet bende doktoru ararken çekiniyordum çoğu zaman aradığımdada açmıyordu sonra kendisi arıyordu ama bu iş için senden birsürü para alıyor böyle düşün canım onlar için normal bi durum tabi abartmadıkça, cumartesi günleri içinde hiç kafana takma senin yasal hakkın bişey diyemez kimse

Amin canım inşallah, sağolasın

Sıkmıyorum artık canım, hayırlısı bakalım, inşallah düzelir, teşekkür ederim

İşin garip tarafı doktor bana suyu hiç önermedi. Yani bol bol su iç diye bir cümle hiiiç ama hiç geçmedi aramızda :26: Bende duyuyorum bol su içmek lazım sık idrara çıkarak atlatılabiliyomuş bu durum ama benim doktorda var sanırım bi anormallik

Zeyneb'im cok gecmis olsun kuzum Rabbim tez zamanda saglıgına tekrardan kavuştursun safi ismi ile şifalar verdin sana iyilesinceye kadar kalkma yat iyi bak kendine bak tam dua zamanına denk geldi dualarımız seninle

Buketim cnm sende yat hersey yoluna girer insallah kuzun cok güçlü ve dirayetli Rabbim ikinizide korusun ve yardımcınız olsun hakkınızda hayırlar verdin cok gecmis oldun kısa zamanda atlatman duası ile öpüyorum sizi iyi bakın kendinize ve bebisine

Didem cnm bugun hastaneye gidecekmissi guzel haberlerle donersin insallah kuzum Rabbime Emanetsiniz

Kizlar dizler nadilsiniz bı yaramazlık yokturdur insallah

canım benimm benim gösterdiğim doktorlarda hiç biri yorumda bile bulunmadı.. demek ki önemsenicek bişey değil.. testi alırken labaratuardaki kızdan rica etmiştim ben bu nedir diye o demişti bol su iç derler demişti..

Slm kizlar nasilsiniz???
Bedriye canim olumlu dusun doktorlar hep en kotusunu dusunuyorlar sen bol bol dua et...
Zeynep gecmis olsun canim insallah hersey guzel olacak....
Buket canim kanamayi cok kafaya takma canim insallah hepsi gececek...
K.Gul canim gecmis olsun kan ilaclarinii iyi kullan sabahlari pekmez ic kansizlik cok onemli...
Yasemin nerdesin canim merak ettim seni...
Ben bugun tahliillerimi verdim pazartesi alicam sonucu bir hafta nasil gecicek bilmiyorum....Bu kacinci msj yaxisim telefon siliyor gicik yaaa...

Ve aleykum m cnm hosgeldin ben iyi olmaya çalışıyorum sende iyisindir insallah insallah beklediğin gibi guzel sonuclar alırsın cnm telefonlar böyle gicik ediyorlar iste nebyaparsin kuzum Yasemin'den haberim yok binada arım bakim ne yapiyo kuzucuk

Bedriyecim cnm benim iyi seyler Füsun tatlim kendini harap etmenin sıkıntı yapmanın bı faydası yok inan ki bebegininde sana ihtiyacı var olumlu dusun guzel seyler Füsun tatlim hersey yoluna girecek Rsbbim saglık şifa huzur verdin yardimcin olsun insallah

inşAllah seninde sonuçların çok çok iyi, hayırlı, sağlıklı çıkar..
Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin ve doktorunun dediğine büttüüüünnn yüreğimle katılıyorum bazen hiç umulmadık çok küçük bi aksaklık nedeniyle olumsuzlukları yaşıyoruz..

Yer gök dua ile..

CANIMM BENİMM güzelll yürekli fıstık arkadaşımm benimm.. okurken dedim ki Füsun kim acaba? düşün demekmiş oysaki idrak ettim.. Allah da seni güldürsün.. Rahat olmaya çalışıyorum.. düşünmemeye çalışıyorum daha doğrusu..

Hımm anladım canım, bende ağırlık verdim suya, inşallah faydası olur

Kan ilaçlarım bitti canım, kullandım hepsini, artış olmayınca kan serumu vermeye karar verdi doktor.
Kızlar bu kan serumu denen şeyi ben anlamadım acaba bana başkasının kanınımı verecekler?? :26: Eğer öyleyse nasıl olacak ya hastalık falan kaparsam :18:

Yasemini ve buketi merak edenler kizlar aradım ikiside cok iyiler masallAh Rabbim daha iyi etsin insallah sadece yaymamdan sıkılmışlar o kadar hepinizden dua bekliyorlar kanamaları olmuşlar Doktor yine yatış vermiş insallah bu gunleride ağlayorlar guzel günlerinize görürüz hamileliklerinin tadını çıkarırlar Rabbim yar ve yardımcıları olsun insallah

Bedriyecim kuzum benim inan ben bile bazen ne yazdığımı anlamıyorum senin anlamamanda normal napim bu telefon benim dilimi bilmiyo gâvur işi ne olacak tatlim Rabbim her daim Gül yüzünü güldürdün insallah tabi rahatla birsey olmicak bu gunleride hayırlısı ile atlayıp kuzunu kucağına alacaksın insallah inanıyorum sende inan tatlim

Yasemin'in bebeğinin cinsiyeti de belli olmuş kızmış duyduğuma buketinde erkekmis :)))

Ciddimisin ne çabuk belli olmuş Bu buket yaseminin kızını alır bunlarda dünür olurlar benden söylemesi

Ciddimisin ne çabuk belli olmuş Bu buket yaseminin kızını alır bunlarda dünür olurlar benden söylemesi

Hahaa gülüm doktora kalırsa daha erken ama ben hemen soyleyiverdim yaseminle konuşurken iki defa kıza iyi bak valka hic aklımda yoktu Allah söyletti galiba öyle icime doğmuş buketinkine de erkek dedim bakalım en doğrusunu yine Eabbim bilir once sağlıklı sihatli olsunlarda ama dogru da çıkarsa temiz kalpli olduğuma iyice inanırım ha:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…