- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.841
Yasemini ve buketi merak edenler kizlar aradım ikiside cok iyiler masallAh Rabbim daha iyi etsin insallah sadece yaymamdan sıkılmışlar o kadar hepinizden dua bekliyorlar kanamaları olmuşlar Doktor yine yatış vermiş insallah bu gunleride ağlayorlar guzel günlerinize görürüz hamileliklerinin tadını çıkarırlar Rabbim yar ve yardımcıları olsun insallah
Bedriyecim kuzum benim inan ben bile bazen ne yazdığımı anlamıyorum senin anlamamanda normal napim bu telefon benim dilimi bilmiyo gâvur işi ne olacak tatlim Rabbim her daim Gül yüzünü güldürdün insallah tabi rahatla birsey olmicak bu gunleride hayırlısı ile atlayıp kuzunu kucağına alacaksın insallah inanıyorum sende inan tatlim
Yasemin'in bebeğinin cinsiyeti de belli olmuş kızmış duyduğuma buketinde erkekmis :)))
Yasemini ve buketi merak edenler kizlar aradım ikiside cok iyiler masallAh Rabbim daha iyi etsin insallah sadece yaymamdan sıkılmışlar o kadar hepinizden dua bekliyorlar kanamaları olmuşlar Doktor yine yatış vermiş insallah bu gunleride ağlayorlar guzel günlerinize görürüz hamileliklerinin tadını çıkarırlar Rabbim yar ve yardımcıları olsun insallah
Bedriyecim kuzum benim inan ben bile bazen ne yazdığımı anlamıyorum senin anlamamanda normal napim bu telefon benim dilimi bilmiyo gâvur işi ne olacak tatlim Rabbim her daim Gül yüzünü güldürdün insallah tabi rahatla birsey olmicak bu gunleride hayırlısı ile atlayıp kuzunu kucağına alacaksın insallah inanıyorum sende inan tatlim
Yasemin'in bebeğinin cinsiyeti de belli olmuş kızmış duyduğuma buketinde erkekmis :)))
Yasa Mesude yerim kiz ben seni....Anam cok sevindim saglikla kucaklarinada alirlar insallah ....Mesudem cok sag ol canim senin ufaklik ne yapiyor saka maka az kaldi doguma heycan var mi??
oy maşallah yasemin kız istiyordu hamile kalmadan önce kız olsun diyordu Rabbim gönlüne göre vermiş, inşallah sağlıklada büyürler
Bende seni yerim fıstığım sende Hayirli sağlıklı yasa insallah Rabbim o günleri sana da yaşatsın bizde senin icin meraklanalim seninle beraber sevinelim insallah buket üşengeçlikten pc yi açıp haber veremiyormuş Yasemin'de malum yatıyor kanamadı geçmediği icin iciniz rahat oldumun ikisinin de dedi pek bı güzeldi valla banada model oldu cok selamları var bu arada burcumu da aradım oda yazık okuldan çıkmış sonucunu almış sıraya girmişti sonucunu öğrenmek icin Rabbim iyi seyler göstersin insallah
Cnm heyecan car sıkıntı cok telaş cok nasil olacak nasil bitecek anlayacağın günler yaklaştıkça streste artıyor ama bir yandanda sabirsizlaniyorum kucağıma almak istiyorum tez vakitte teyzelerinin ellerinden kötüymek istiyorum:)))
herkese selamlar canlar bugün bebişimin cinsiyetini öğrendik rabbim nasip ederse kızımız olcak inşallah yarın tekrar gitcem tansiyon için tahlil falan istedi dr bi de şeker ölçümü falan yapılacak bu aralar böle sürekli hastane git gel yapıyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş
herkese selamlar canlar bugün bebişimin cinsiyetini öğrendik rabbim nasip ederse kızımız olcak inşallah yarın tekrar gitcem tansiyon için tahlil falan istedi dr bi de şeker ölçümü falan yapılacak bu aralar böle sürekli hastane git gel yapıyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş
Haha hic güleceğim yoktu tumayın dediğini bende sana diyim sen cok yasa e mı kiz ben dedim daha doktor demedi erken cinseyet icin ama bak icime öyle doğdu Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallah
Gülüm valla sen son noktayı koydun onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine aynı seyi bende bukete söyledim ikiside pek Nazlı olur be bir evin bir öğle ile bir evin tek Kizi aman ne guzel olur ha:)))
Hımm anladım canım, bende ağırlık verdim suya, inşallah faydası olur
Kan ilaçlarım bitti canım, kullandım hepsini, artış olmayınca kan serumu vermeye karar verdi doktor.
Kızlar bu kan serumu denen şeyi ben anlamadım acaba bana başkasının kanınımı verecekler?? :26: Eğer öyleyse nasıl olacak ya hastalık falan kaparsam :18:
Haydii gözünüz aydın.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı kısmet nasip etsin.. Tümm ölçümlerin, test sonuçlarında teeertemiz çıksın inşAllah.
Ve aleykum selam cnm tebrik ederim kızıma arkadas geliyo desene ya masallAh insallah seker analizide iyi gecer cnm bu ara fazla tatli seyler tüketme amin insallah cnm
ayyy inanır mısın Yasemin nin kızı olucağını bende hissetmiştim hani kanaması falan vardı ya nazlı bir kız anası olucak o kısmetse.. buketede çin takvimi de erkek demiştiAllah sağlıklı evlatlarını kucaklarına almayı nasip kısmet etsin inşAllah..
Ayyy Mesudemmm ya banada demişsin ya hani sağlıkla bebeğimi kucağımıza alacağımıza inandığını söylemişsn ya inşAllah.. inşAllah dediğin gibi de olur ya çok sağol..
saol canım benim allah razı olsun rabbim isteyen herkese hayırlısından nasip etsin inş.
evet teyzesi inş. isim belli mi canım bende araştırıyorum karar veremiyorum. canım tek tatlı dondurma yiyorum o da fazla deil inş güzel çıkar ağzına sağlık tatlım
cnm mayısın birinde klomeni bitirip çatlatma iğnesi vurulmam lazım bu gidişle yetişemiyecem eşim 1 mayısta izinli 1 hafta evde o süreci değerlendirelim dedik ama yok gelmiyor zıplıyorum koşuyorum ama yokkkkHehe heee oldu cnm basim gözüm üstüne kabul ettim bu gorevi hakkıyla yerine getireceğinden emin olabilirsin seninde soyle tontiş yanakli bı kızın olsun insallah sıka sıka kizartayim bende:)) cnm insallah yerleşmedir o ya öyle ümit ediyorum sonucun belli oldu mı sen ondan haber ver
Duamnur cnm insallah en kısa zamanda kırmızı kart görürsün cnm sıkıntı yapma o zamanda olmuyor
offf offf ben halen adet olmadım çok bunalımdayım 8 gün oldu geçeli adet olmak istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?