Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yasa Mesude yerim kiz ben seni....Anam cok sevindim saglikla kucaklarinada alirlar insallah ....Mesudem cok sag ol canim senin ufaklik ne yapiyor saka maka az kaldi doguma heycan var mi??

oy maşallah yasemin kız istiyordu hamile kalmadan önce kız olsun diyordu Rabbim gönlüne göre vermiş, inşallah sağlıklada büyürler

Yasa Mesude yerim kiz ben seni....Anam cok sevindim saglikla kucaklarinada alirlar insallah ....Mesudem cok sag ol canim senin ufaklik ne yapiyor saka maka az kaldi doguma heycan var mi??

Bende seni yerim fıstığım sende Hayirli sağlıklı yasa insallah Rabbim o günleri sana da yaşatsın bizde senin icin meraklanalim seninle beraber sevinelim insallah buket üşengeçlikten pc yi açıp haber veremiyormuş Yasemin'de malum yatıyor kanamadı geçmediği icin iciniz rahat oldumun ikisinin de dedi pek bı güzeldi valla banada model oldu cok selamları var bu arada burcumu da aradım oda yazık okuldan çıkmış sonucunu almış sıraya girmişti sonucunu öğrenmek icin Rabbim iyi seyler göstersin insallah
Cnm heyecan car sıkıntı cok telaş cok nasil olacak nasil bitecek anlayacağın günler yaklaştıkça streste artıyor ama bir yandanda sabirsizlaniyorum kucağıma almak istiyorum tez vakitte teyzelerinin ellerinden kötüymek istiyorum:)))

oy maşallah yasemin kız istiyordu hamile kalmadan önce kız olsun diyordu Rabbim gönlüne göre vermiş, inşallah sağlıklada büyürler

Haha hic güleceğim yoktu tumayın dediğini bende sana diyim sen cok yasa e mı kiz ben dedim daha doktor demedi erken cinseyet icin ama bak icime öyle doğdu Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallah

Gülüm valla sen son noktayı koydun onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine aynı seyi bende bukete söyledim ikiside pek Nazlı olur be bir evin bir öğle ile bir evin tek Kizi aman ne guzel olur ha:)))

Son düzenleme:
herkese selamlar canlar bugün bebişimin cinsiyetini öğrendik rabbim nasip ederse kızımız olcak inşallah yarın tekrar gitcem tansiyon için tahlil falan istedi dr bi de şeker ölçümü falan yapılacak bu aralar böle sürekli hastane git gel yapıyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş

ayyy inanır mısın Yasemin nin kızı olucağını bende hissetmiştim hani kanaması falan vardı ya nazlı bir kız anası olucak o kısmetse.. buketede çin takvimi de erkek demişti Allah sağlıklı evlatlarını kucaklarına almayı nasip kısmet etsin inşAllah..

Ayyy Mesudemmm ya banada demişsin ya hani sağlıkla bebeğimi kucağımıza alacağımıza inandığını söylemişsn ya inşAllah.. inşAllah dediğin gibi de olur ya çok sağol..

Haydii gözünüz aydın.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı kısmet nasip etsin.. Tümm ölçümlerin, test sonuçlarında teeertemiz çıksın inşAllah.

Ve aleykum selam cnm tebrik ederim kızıma arkadas geliyo desene ya masallAh insallah seker analizide iyi gecer cnm bu ara fazla tatli seyler tüketme amin insallah cnm

Kizlar bende çıkıyorum eşim geldi yemek yapcam hepinizi öptüm CANLARIM benim:))

bende doktor dedi sandıydımm.. olsun içine doğmuş, hayırlısı olsun inşAllah

BENİMDE biliyorsundur hastane konularında çok garip yada normalden daha fazla korkularım oluyor ama senin bu dediğin hiç aklıma gelmemişti.. canım benimm kan verirken aspirin içtinse bile almıyorlar.. testler felan yapıyorlardır mutlaka hop diye senin kanını bana verdiklerini sanmıyorum.. zaten sana kaç tüp kan veriyorlarsa (SSK hastanesiyse)senden o kadar da kan istiyorlar.. sende aynı grubundan götürüp bunlar kullanılsın dersin tanıdık kanı olur

Haydii gözünüz aydın.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı kısmet nasip etsin.. Tümm ölçümlerin, test sonuçlarında teeertemiz çıksın inşAllah.

saol canım benim allah razı olsun rabbim isteyen herkese hayırlısından nasip etsin inş.

Ve aleykum selam cnm tebrik ederim kızıma arkadas geliyo desene ya masallAh insallah seker analizide iyi gecer cnm bu ara fazla tatli seyler tüketme amin insallah cnm

evet teyzesi inş. isim belli mi canım bende araştırıyorum karar veremiyorum. canım tek tatlı dondurma yiyorum o da fazla deil inş güzel çıkar ağzına sağlık tatlım

Demekki hepimizin icinden geçenler aynı hayırlısı olsun cnm ya Rabbim kucaklarına aldirsın da

Tabi ya inanıyorum ekmen doktor bana kızının kalbinde sorun var dedi sor bakalım hic sorun ettim mı yok dedim benim kızım iyi hiçbirşeyi yok inandım buna sende inan inanmadan iman bile olmuyor cnm biz inanicaz dua edicez sonra takdiri Rabbime birakicaz sen ümidini Rabbimden kesme ha oLmuyorsa Buda imtihan Rabbim evlatlarimizla imtihan etmedim bizleri cok zor olduğu kadar olmadıgı kader demişler sende sagol bebisinde sag olsun TATLIM hiçbirşeyi fazla düşünmemek lazım bizi düşünen ve bilen Rahmet sahibi bir Rabb'imiz var cunku ona Emanetsiniz

Evet belli cnm Betül Rana insallah isimleri ile yasasınlar insallah dondurmadan bişey olmaz benim iyi çıkmıştı tatli ile pek aram yok zaten de insallah seninde iyi çikar seninde datlum

Evet bedişim icime doğdu valla doktorlar 3.5 4 aylıktan aşağı söylemiyorlar yanılma payı oluyor ya bak bizimkini 11 haftada söyledi erkek diye 14. Haftada kızım kukusunu gösterdi biz bile şaşırdık :)))

Concinlerrrr herkese süper sağlıklı günler diliyorum

Ebru kızın olacakmış kırkbir kere maşallah sağlıkl) doğsun cok uzun ve hayırlı bir ömrü olsun inşallah

Bedriye evde tek kalırdın kuşum ne var, kapını kilitle, dip odaların ışıklarını yak, televizyon izle kuranını oku, bende önceleri cok korkacağımı düşünürdüm Allah güç veriyor hamd olsun

Buket ve Yasemin canlarım kanamalarınız inşallah en kısa zamanda durur ve doğuma kadar bir daha asla olmaz

Aslı birizim Allah kabul etsin hatmini ve mevludini yerine ulaştırsın inşallah, benim bat yarın, o pembe akınti bir kere geldi bidaha gelmedı, hayırlara vesile olsun

Güldencim cok cok geçmıb olsun Rabbim kardeşine güç kuvvet versin, acısını tez zamanda unuttursun

Mesude kuzum senin topiğin cinsiyet belirlemeden sorumlu şube müdürü yapıyorum :))))

Didem kızını görecekmiş,inşallah turp gibidir tosunun

Zeynepcim duanı okudum Rabbim tez zamanda şifa versin, hemen peşine bebiş versin inşallah

Ayşecim inşallah sende evine geçmişsındir, Allah yardımcın olsun

Bircan, k.gül, b.gül ve yazmayı unuttuğum herkes sizleri çok öpüyorum

Hehe heee oldu cnm basim gözüm üstüne kabul ettim bu gorevi hakkıyla yerine getireceğinden emin olabilirsin seninde soyle tontiş yanakli bı kızın olsun insallah sıka sıka kizartayim bende:)) cnm insallah yerleşmedir o ya öyle ümit ediyorum sonucun belli oldu mı sen ondan haber ver

Duamnur cnm insallah en kısa zamanda kırmızı kart görürsün cnm sıkıntı yapma o zamanda olmuyor

cnm mayısın birinde klomeni bitirip çatlatma iğnesi vurulmam lazım bu gidişle yetişemiyecem eşim 1 mayısta izinli 1 hafta evde o süreci değerlendirelim dedik ama yok gelmiyor zıplıyorum koşuyorum ama yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…