Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

cnm mayısın birinde klomeni bitirip çatlatma iğnesi vurulmam lazım bu gidişle yetişemiyecem eşim 1 mayısta izinli 1 hafta evde o süreci değerlendirelim dedik ama yok gelmiyor zıplıyorum koşuyorum ama yokkkk

Allah iyiliğini versin kiz senin ya ziplamayla kosmayla adet mı olunur ya hayırlısı bebem acele etme geç oldumda güç olmasın gelir belkim sabret senin kociş daha eve gelmicem mı yine değerlendirirsin

Allah iyiliğini versin kiz senin ya ziplamayla kosmayla adet mı olunur ya hayırlısı bebem acele etme geç oldumda güç olmasın gelir belkim sabret senin kociş daha eve gelmicem mı yine değerlendirirsin
cnm valla umut işte cnm eve gelecek ama o günlere denk gelmiyor benım adam da nazlı iş olduğu zaman soguk duruyor

Canım hayırlı bir kız olsun inşallah, sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.
Gel gitler bitmiyor, Allahım sağlık versin..

Eğer öyle bi imkanım olursa tanıdık kanı olmasını isterim yaa ben huyluyum biraz o konuda. Belki sadece kendim için olsa düşünmem bile ama bebeğim mühim olan :26: Benim kanım A negatif, eşiminki Sıfır negatif. O bana verebilirmi ki :26: Unuttum ben bu konuları, sanki sıfır herkese veriyo kimseden alamıyomuydu neydi :26:

Bizde seni öptük canım

Kız Mesude ne alemsin öyle bi yazmışsın ki sanki doktor söyledi Bakalım hislerin doğru çıkacakmı, bana da tam tersi olacak gibi geliyo nedensee

Duamnur stres yaptıkça sen daha da ertelenir, düşünmemeye çalış bakalım inşallah istediğin gibi olur en kısa zamanda.

canım hamilelikte metebolizma çok değişio olabilir o tür ağrılar daha önceden yoksa hamilleikten kaynaklanabilir..druna bi,dahaki gidişine sor tatlım..

canımmm hayırlı olsunn prenses geliomuşş :))

YASEMİN ve BUKET kızlar 13.14. haftadan sonra rahat edeceksiniz İNŞALLAH şimdi bolbol dinlenin kendinizi yormayın gecer hayırlısı ile...öpüyorum siziiii

burjummm öpüldün canımmmm

kızlarrrrrrrrrrrr tam 1 ay sonra evlilik yıl dönümümüz 15 MAYIS :)) nolur nolmaz o zamana belki doğum yaparım die şimdiden slayt hazırladım size nasıl izletebilirim ki buraya yükleniomu bi deniyim..:))

Canım kan sonu9larım hamdolsun cok iyi, smearda da bisey çıkmadı, toraman gibiyim maşallah :))) doktor folik asit kullan dedi, yarın bat, bakalım hayırlısı, ben cocukken bölee yanaklarım tombiş tombişmiş. :))))

cnm sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına inşallah gelmez batında gebelik haberi alırız senden hem tümay rüyasında görmüş ya sen den hamilelik bekliyoruz

hayirli aksamlar

neyse arkadaslar ben buraya yazdim hemde nezaman hastaneye gidecegimi burda paylastim önemli degil bosverin yasadiklarimdan dolayi hassas bi dönem gecirdim okadar gecti sükür
bundan sonra sorulursa cevaplarim olur biter kimsede üzülmesin niyetim üzmek degildi.

ameliyattan sonraki yazdigim mesajimi unutun gitsin Allah kimseyi hastaneye düsürmesin.

beni merak edip soranlar icin bunu yazma gereyi duydugum ve onlara haksizlik etmemek icin yaziyorum

umarim herkesler iyidir. ben cok sükür evime döndüm. sali hastaneye gittim laparoskopi histereskopi ne varsa yaptilar narkozla tabi bana iki kat vermisler sagolsunlar ameliyattan sonra ayilamadim ve ayilirken titremeye basladigimi hatirliyorum sonra tansiyonum düsmüs vs derken anca cumartesi taburcu oldum. hala yatiyorum pzrtesi sali ise gitmiyorum doktora gidecem bakalim ne diyecek.
biliyorsunuz rahim filmi cekilmek ve laparoskopi icin burda bayiltiyorlar.
doktorumun dedigi sey cikti yani bende endometriotistiz varmis Insaallah dogru yazmisimdir. nette arastirabilirsiniz ben arastirdim ve bende rahim agzindan taaaaa makata kadar varmis hepsini bi güzel temizlemisler. acikcasisi tikaniklik yokmus ama endometrio. dolayi yapisiklik oldugu icin spermler iceri giremiyormus ve bu yüzden gebelik olusmuyormus cünkü spermleri öldürüyormus düsünün yani rahimagzindakini usg den gördü ki rahimin yumurtaliklarin etrafinda arka taraflarinda ve rahimicindede varmis.
yani anlayacaginiz sebepsiz sandigimiiz simdiye kadar buymus bendeki

herkese tavsiye ederim laparoskopi olun cünkü cogu kadinda bu varmis bu sirf usg ile bilinmezmis bende tevafuk oldu yani öylesine yaptirdim
doktorum bana hamile kalman sart dedi yoksa yine gelebilirmis e bende zaten hemen hamile kalmak istemiyormuyum eveet hedefimiz o zaten.
böyle iste cok mütlüyüm Rabbime sonsuz sükürler olsun.
hicte masum birsey degilmis ya gercekten kadin doktorlari laparoskopi yapmadan asla bilemezlermis eger rahimagzinda yoksa genelde icerde organlarin etrafindalarmis buda ameliyatla görülüyor

agrim biraz var yani karnim sis gaz var hala onu hissediyorum öksürürken hapsurrurken karnimi tutuyorum ozaman aciyor cünkü onun haricinde 4aylik hamile gibi hissediyorum kendimi karnim sis oldugundan. 5yerden delmisler kasiklarimindan 2 ve kasiklarimin üstünde 2 biride göbek deligimden. kanamam durmadi akintili kanama var ama hafif pembe ve yarin doktora gidecegim bakalim ne diyecek.
ise gitmiyorum raporum yarina kadar ama doktorum gidemezsin derse sanirim bi kac gün de evde durabilirim bakalim.

gercekten cok hassaz bi dönem gecirdim ameliyattan sonra beni merak edip sormayanlara hem burda hemde cevremdeki insanlara küstüm. böyle günde insan birine cok ihtiyaci oluyor yanliz hissediyorsun kendini. uyku düzenimde sarsti gece 4e kadar uyuyamiyorum cok düsünüyorum artik kafama birsey takmayacagim

buarada haziranda esimle macaristana ucuyorum Insaallah bi tatil yapalim dedik benim biletim bedavaya geliyor esimde kendisi icin bi kac ödeyecek cok seviniyorummmmmm

ben bu ayi es gectim Mayis benim dogum günüm babannemin ölüm yildönümü ve Mayisi normal denemeye karar verdik esimle ve haziran ortasinda asilama isteyecem doktordan olmadi temmuz ama en gec temmuz diyorum ozamana kadar normal kismet bakalim hamile kalirsam esimle cok güzel seyler yapmayi düsünüyoruz yani adak gibi bisey söz verdik hadi Insaallah

Ayse cok gecmis olsun canim jotu sryler yasamissin ama kurtuldun Allah'in izniyle sebepsiz degilmis İinsallah en yakin zamanda hamile kalirsin ...Kafa hic bisey takmak cabuk iylesesin opuyorum seni A.e.olf

Ayşecim günaydın cok gecmiş olsun, gercektende zor bir durum, ama kötü gibi görünen bu durum sana inşallah cok hayırlı bir kapı açacak , yat dinlen inşallah ağrıların gecer, ohh miss gibide tatilini yap, hicbisey takma, tez zamanda sağlıkla gelsin bebişın, bekletmeden doğru zamanda gelsin inşallah, tekrar çok geçmiş olsun

Aysem ya neler yasamissin kiyamam cok gecmis olsun Rabbim tez vakitte şifa verir insallah sana bu yaşadığın seyleri bir bebekle mukafatlandirir insallah ohh ne guzel hic degilse nedeni bulundu ve çözüldü guzel seylerin olmadı icin engelde kalktı tatile Hamiş olarak gitmeyi nasip etsin Rabbim sana sıkıntı yapma üzülme de tatlim tekrardan cok gecmisler olsun Rabbim yar ve yardimcin olsun

geçmiş olsun ayşe inş. çektigin sıkıntıları bir bebekle mukafatlandırır rabbimm hersey daha iyi olsun senin için

kız sonradan dedim bukadar erken belli olmaz daha oluşmamıştır bile belki :) ama demekki bende öyle istiyorum ki inanmışım :) bu arada hamile olmayanlar da doğuyor mu içine hele beni bir doğdur içine:))
kuşum bende o tombiş güzel yanaklarından öpüyorummmmmmm
kızlarrrrrrrrrrrr tam 1 ay sonra evlilik yıl dönümümüz 15 MAYIS :)) nolur nolmaz o zamana belki doğum yaparım die şimdiden slayt hazırladım size nasıl izletebilirim ki buraya yükleniomu bi deniyim..:))

süperrr, burda izlenebilir mi bilmiyorum bence biz burdaki dostluğumuzu faceye falan taşıyalım

ayşecim çok geçmiş olsun inşallah sıkıntılı günleri atlattın sebepsiz olması çok kötü ne yapacağını bilemezsin tedaviye başlayamazsın şimdi sorunu atlatmış oldun inşallah en yakın zamandada bebişin gelir her şey daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…