- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.861
cnm mayısın birinde klomeni bitirip çatlatma iğnesi vurulmam lazım bu gidişle yetişemiyecem eşim 1 mayısta izinli 1 hafta evde o süreci değerlendirelim dedik ama yok gelmiyor zıplıyorum koşuyorum ama yokkkk
cnm valla umut işte cnm eve gelecek ama o günlere denk gelmiyor benım adam da nazlı iş olduğu zaman soguk duruyorAllah iyiliğini versin kiz senin ya ziplamayla kosmayla adet mı olunur ya hayırlısı bebem acele etme geç oldumda güç olmasın gelir belkim sabret senin kociş daha eve gelmicem mı yine değerlendirirsin
herkese selamlar canlar bugün bebişimin cinsiyetini öğrendik rabbim nasip ederse kızımız olcak inşallah yarın tekrar gitcem tansiyon için tahlil falan istedi dr bi de şeker ölçümü falan yapılacak bu aralar böle sürekli hastane git gel yapıyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş
BENİMDE biliyorsundur hastane konularında çok garip yada normalden daha fazla korkularım oluyor ama senin bu dediğin hiç aklıma gelmemişti.. canım benimm kan verirken aspirin içtinse bile almıyorlar.. testler felan yapıyorlardır mutlaka hop diye senin kanını bana verdiklerini sanmıyorum.. zaten sana kaç tüp kan veriyorlarsa (SSK hastanesiyse)senden o kadar da kan istiyorlar.. sende aynı grubundan götürüp bunlar kullanılsın dersin tanıdık kanı olur
Concinlerrrr herkese süper sağlıklı günler diliyorum
Ebru kızın olacakmış kırkbir kere maşallah sağlıkl) doğsun cok uzun ve hayırlı bir ömrü olsun inşallah
Bedriye evde tek kalırdın kuşum ne var, kapını kilitle, dip odaların ışıklarını yak, televizyon izle kuranını oku, bende önceleri cok korkacağımı düşünürdüm Allah güç veriyor hamd olsun
Buket ve Yasemin canlarım kanamalarınız inşallah en kısa zamanda durur ve doğuma kadar bir daha asla olmaz
Aslı birizim Allah kabul etsin hatmini ve mevludini yerine ulaştırsın inşallah, benim bat yarın, o pembe akınti bir kere geldi bidaha gelmedı, hayırlara vesile olsun
Güldencim cok cok geçmıb olsun Rabbim kardeşine güç kuvvet versin, acısını tez zamanda unuttursun
Mesude kuzum senin topiğin cinsiyet belirlemeden sorumlu şube müdürü yapıyorum :))))
Didem kızını görecekmiş,inşallah turp gibidir tosunun
Zeynepcim duanı okudum Rabbim tez zamanda şifa versin, hemen peşine bebiş versin inşallah
Ayşecim inşallah sende evine geçmişsındir, Allah yardımcın olsun
Bircan, k.gül, b.gül ve yazmayı unuttuğum herkes sizleri çok öpüyorum
ya aslında gerçektende kararsız kaldım annemlere gittseeeemm işe çok zor gelirim, kvalidelere gitseeemm yollarda yoruluyorum ayrıca uyuyorum çok evde olmak istiyorum güzel güzel kuranımı okurum kısmetse ohhh miss.. deniyeceğim inşAllah başarırım..
ya bu arada hani doktora sorucaktım ben hatırlar mısınız sol bacağım çok felaket ağrıyor, dizden yukarısı ama nasıl bir ağrıma demir oluyor sanki, uyuşuyor, yanıyor gibi içi ki çok çok az aayakta durmayla oluyor doktoru ara sor diyorlarda adam nerden bilsin tlfda kaldı ki fizik tedavici mi bu? Gebelikten oluyor olabilir mi acaba?
canımmm hayırlı olsunn prenses geliomuşş :))herkese selamlar canlar bugün bebişimin cinsiyetini öğrendik rabbim nasip ederse kızımız olcak inşallah yarın tekrar gitcem tansiyon için tahlil falan istedi dr bi de şeker ölçümü falan yapılacak bu aralar böle sürekli hastane git gel yapıyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş
burjummm öpüldün canımmmmConcinlerrrr herkese süper sağlıklı günler diliyorum
Ebru kızın olacakmış kırkbir kere maşallah sağlıkl) doğsun cok uzun ve hayırlı bir ömrü olsun inşallah
Bedriye evde tek kalırdın kuşum ne var, kapını kilitle, dip odaların ışıklarını yak, televizyon izle kuranını oku, bende önceleri cok korkacağımı düşünürdüm Allah güç veriyor hamd olsun
Buket ve Yasemin canlarım kanamalarınız inşallah en kısa zamanda durur ve doğuma kadar bir daha asla olmaz
Aslı birizim Allah kabul etsin hatmini ve mevludini yerine ulaştırsın inşallah, benim bat yarın, o pembe akınti bir kere geldi bidaha gelmedı, hayırlara vesile olsun
Güldencim cok cok geçmıb olsun Rabbim kardeşine güç kuvvet versin, acısını tez zamanda unuttursun
Mesude kuzum senin topiğin cinsiyet belirlemeden sorumlu şube müdürü yapıyorum :))))
Zeynepcim duanı okudum Rabbim tez zamanda şifa versin, hemen peşine bebiş versin inşallah
Hehe heee oldu cnm basim gözüm üstüne kabul ettim bu gorevi hakkıyla yerine getireceğinden emin olabilirsin seninde soyle tontiş yanakli bı kızın olsun insallah sıka sıka kizartayim bende:)) cnm insallah yerleşmedir o ya öyle ümit ediyorum sonucun belli oldu mı sen ondan haber ver
Duamnur cnm insallah en kısa zamanda kırmızı kart görürsün cnm sıkıntı yapma o zamanda olmuyor
cnm sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına inşallah gelmez batında gebelik haberi alırız senden hem tümay rüyasında görmüş ya sen den hamilelik bekliyoruzCanım kan sonu9larım hamdolsun cok iyi, smearda da bisey çıkmadı, toraman gibiyim maşallah :))) doktor folik asit kullan dedi, yarın bat, bakalım hayırlısı, ben cocukken bölee yanaklarım tombiş tombişmiş. :))))
kızlarrrrrrrrrrrr tam 1 ay sonra evlilik yıl dönümümüz 15 MAYIS :)) nolur nolmaz o zamana belki doğum yaparım die şimdiden slayt hazırladım size nasıl izletebilirim ki buraya yükleniomu bi deniyim..:))
Ayse cok gecmis olsun canim jotu sryler yasamissin ama kurtuldun Allah'in izniyle sebepsiz degilmis İinsallah en yakin zamanda hamile kalirsin ...Kafa hic bisey takmak cabuk iylesesin opuyorum seni A.e.olfagrim biraz var yani karnim sis gaz var hala onu hissediyorum öksürürken hapsurrurken karnimi tutuyorum ozaman aciyor cünkü onun haricinde 4aylik hamile gibi hissediyorum kendimi karnim sis oldugundan. 5yerden delmisler kasiklarimindan 2 ve kasiklarimin üstünde 2 biride göbek deligimden. kanamam durmadi akintili kanama var ama hafif pembe ve yarin doktora gidecegim bakalim ne diyecek.
ise gitmiyorum raporum yarina kadar ama doktorum gidemezsin derse sanirim bi kac gün de evde durabilirim bakalim.
gercekten cok hassaz bi dönem gecirdim ameliyattan sonra beni merak edip sormayanlara hem burda hemde cevremdeki insanlara küstüm. böyle günde insan birine cok ihtiyaci oluyor yanliz hissediyorsun kendini. uyku düzenimde sarsti gece 4e kadar uyuyamiyorum cok düsünüyorum artik kafama birsey takmayacagim
buarada haziranda esimle macaristana ucuyorum Insaallah bi tatil yapalim dedik benim biletim bedavaya geliyor esimde kendisi icin bi kac ödeyecek cok seviniyorummmmmm
ben bu ayi es gectim Mayis benim dogum günüm babannemin ölüm yildönümü ve Mayisi normal denemeye karar verdik esimle ve haziran ortasinda asilama isteyecem doktordan olmadi temmuz ama en gec temmuz diyorum ozamana kadar normal kismet bakalim hamile kalirsam esimle cok güzel seyler yapmayi düsünüyoruz yani adak gibi bisey söz verdik hadi Insaallah
beni merak edip soranlar icin bunu yazma gereyi duydugum ve onlara haksizlik etmemek icin yaziyorum
umarim herkesler iyidir. ben cok sükür evime döndüm. sali hastaneye gittim laparoskopi histereskopi ne varsa yaptilar narkozla tabi bana iki kat vermisler sagolsunlar ameliyattan sonra ayilamadim ve ayilirken titremeye basladigimi hatirliyorum sonra tansiyonum düsmüs vs derken anca cumartesi taburcu oldum. hala yatiyorum pzrtesi sali ise gitmiyorum doktora gidecem bakalim ne diyecek.
biliyorsunuz rahim filmi cekilmek ve laparoskopi icin burda bayiltiyorlar.
doktorumun dedigi sey cikti yani bende endometriotistiz varmis Insaallah dogru yazmisimdir. nette arastirabilirsiniz ben arastirdim ve bende rahim agzindan taaaaa makata kadar varmis hepsini bi güzel temizlemisler. acikcasisi tikaniklik yokmus ama endometrio. dolayi yapisiklik oldugu icin spermler iceri giremiyormus ve bu yüzden gebelik olusmuyormus cünkü spermleri öldürüyormus düsünün yani rahimagzindakini usg den gördü ki rahimin yumurtaliklarin etrafinda arka taraflarinda ve rahimicindede varmis.
yani anlayacaginiz sebepsiz sandigimiiz simdiye kadar buymus bendeki
herkese tavsiye ederim laparoskopi olun cünkü cogu kadinda bu varmis bu sirf usg ile bilinmezmis bende tevafuk oldu yani öylesine yaptirdim
doktorum bana hamile kalman sart dedi yoksa yine gelebilirmis e bende zaten hemen hamile kalmak istemiyormuyum eveet hedefimiz o zaten.
böyle iste cok mütlüyüm Rabbime sonsuz sükürler olsun.
hicte masum birsey degilmis ya gercekten kadin doktorlari laparoskopi yapmadan asla bilemezlermis eger rahimagzinda yoksa genelde icerde organlarin etrafindalarmis buda ameliyatla görülüyor
agrim biraz var yani karnim sis gaz var hala onu hissediyorum öksürürken hapsurrurken karnimi tutuyorum ozaman aciyor cünkü onun haricinde 4aylik hamile gibi hissediyorum kendimi karnim sis oldugundan. 5yerden delmisler kasiklarimindan 2 ve kasiklarimin üstünde 2 biride göbek deligimden. kanamam durmadi akintili kanama var ama hafif pembe ve yarin doktora gidecegim bakalim ne diyecek.
ise gitmiyorum raporum yarina kadar ama doktorum gidemezsin derse sanirim bi kac gün de evde durabilirim bakalim.
gercekten cok hassaz bi dönem gecirdim ameliyattan sonra beni merak edip sormayanlara hem burda hemde cevremdeki insanlara küstüm. böyle günde insan birine cok ihtiyaci oluyor yanliz hissediyorsun kendini. uyku düzenimde sarsti gece 4e kadar uyuyamiyorum cok düsünüyorum artik kafama birsey takmayacagim
buarada haziranda esimle macaristana ucuyorum Insaallah bi tatil yapalim dedik benim biletim bedavaya geliyor esimde kendisi icin bi kac ödeyecek cok seviniyorummmmmm
ben bu ayi es gectim Mayis benim dogum günüm babannemin ölüm yildönümü ve Mayisi normal denemeye karar verdik esimle ve haziran ortasinda asilama isteyecem doktordan olmadi temmuz ama en gec temmuz diyorum ozamana kadar normal kismet bakalim hamile kalirsam esimle cok güzel seyler yapmayi düsünüyoruz yani adak gibi bisey söz verdik hadi Insaallah
geçmiş olsun ayşe inş. çektigin sıkıntıları bir bebekle mukafatlandırır rabbimm hersey daha iyi olsun senin içinagrim biraz var yani karnim sis gaz var hala onu hissediyorum öksürürken hapsurrurken karnimi tutuyorum ozaman aciyor cünkü onun haricinde 4aylik hamile gibi hissediyorum kendimi karnim sis oldugundan. 5yerden delmisler kasiklarimindan 2 ve kasiklarimin üstünde 2 biride göbek deligimden. kanamam durmadi akintili kanama var ama hafif pembe ve yarin doktora gidecegim bakalim ne diyecek.
kız sonradan dedim bukadar erken belli olmaz daha oluşmamıştır bile belki :) ama demekki bende öyle istiyorum ki inanmışım :) bu arada hamile olmayanlar da doğuyor mu içineHaha hic güleceğim yoktu tumayın dediğini bende sana diyim sen cok yasa e mı kiz ben dedim daha doktor demedi erken cinseyet icin ama bak icime öyle doğdu Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallah
Gülüm valla sen son noktayı koydun onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine aynı seyi bende bukete söyledim ikiside pek Nazlı olur be bir evin bir öğle ile bir evin tek Kizi aman ne guzel olur ha:)))
kuşum bende o tombiş güzel yanaklarından öpüyorummmmmmmConcinlerrrr herkese süper sağlıklı günler diliyorum
kızlarrrrrrrrrrrr tam 1 ay sonra evlilik yıl dönümümüz 15 MAYIS :)) nolur nolmaz o zamana belki doğum yaparım die şimdiden slayt hazırladım size nasıl izletebilirim ki buraya yükleniomu bi deniyim..:))
beni merak edip soranlar icin bunu yazma gereyi duydugum ve onlara haksizlik etmemek icin yaziyorum
umarim herkesler iyidir. ben cok sükür evime döndüm. sali hastaneye gittim laparoskopi histereskopi ne varsa yaptilar narkozla tabi bana iki kat vermisler sagolsunlar ameliyattan sonra ayilamadim ve ayilirken titremeye basladigimi hatirliyorum sonra tansiyonum düsmüs vs derken anca cumartesi taburcu oldum. hala yatiyorum pzrtesi sali ise gitmiyorum doktora gidecem bakalim ne diyecek.
biliyorsunuz rahim filmi cekilmek ve laparoskopi icin burda bayiltiyorlar.
doktorumun dedigi sey cikti yani bende endometriotistiz varmis Insaallah dogru yazmisimdir. nette arastirabilirsiniz ben arastirdim ve bende rahim agzindan taaaaa makata kadar varmis hepsini bi güzel temizlemisler. acikcasisi tikaniklik yokmus ama endometrio. dolayi yapisiklik oldugu icin spermler iceri giremiyormus ve bu yüzden gebelik olusmuyormus cünkü spermleri öldürüyormus düsünün yani rahimagzindakini usg den gördü ki rahimin yumurtaliklarin etrafinda arka taraflarinda ve rahimicindede varmis.
yani anlayacaginiz sebepsiz sandigimiiz simdiye kadar buymus bendeki
herkese tavsiye ederim laparoskopi olun cünkü cogu kadinda bu varmis bu sirf usg ile bilinmezmis bende tevafuk oldu yani öylesine yaptirdim
doktorum bana hamile kalman sart dedi yoksa yine gelebilirmis e bende zaten hemen hamile kalmak istemiyormuyum eveet hedefimiz o zaten.
böyle iste cok mütlüyüm Rabbime sonsuz sükürler olsun.
hicte masum birsey degilmis ya gercekten kadin doktorlari laparoskopi yapmadan asla bilemezlermis eger rahimagzinda yoksa genelde icerde organlarin etrafindalarmis buda ameliyatla görülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?