- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.881
gülcüm bildiğim kadarıyla sen ARh(-) den ve 0Rh(-)den alabilirsin yani eşin kan verebilirEğer öyle bi imkanım olursa tanıdık kanı olmasını isterim yaa ben huyluyum biraz o konuda. Belki sadece kendim için olsa düşünmem bile ama bebeğim mühim olan :26: Benim kanım A negatif, eşiminki Sıfır negatif. O bana verebilirmi ki :26: Unuttum ben bu konuları, sanki sıfır herkese veriyo kimseden alamıyomuydu neydi :26:
beni merak edip soranlar icin bunu yazma gereyi duydugum ve onlara haksizlik etmemek icin yaziyorum
umarim herkesler iyidir. ben cok sükür evime döndüm. sali hastaneye gittim laparoskopi histereskopi ne varsa yaptilar narkozla tabi bana iki kat vermisler sagolsunlar ameliyattan sonra ayilamadim ve ayilirken titremeye basladigimi hatirliyorum sonra tansiyonum düsmüs vs derken anca cumartesi taburcu oldum. hala yatiyorum pzrtesi sali ise gitmiyorum doktora gidecem bakalim ne diyecek.
biliyorsunuz rahim filmi cekilmek ve laparoskopi icin burda bayiltiyorlar.
doktorumun dedigi sey cikti yani bende endometriotistiz varmis Insaallah dogru yazmisimdir. nette arastirabilirsiniz ben arastirdim ve bende rahim agzindan taaaaa makata kadar varmis hepsini bi güzel temizlemisler. acikcasisi tikaniklik yokmus ama endometrio. dolayi yapisiklik oldugu icin spermler iceri giremiyormus ve bu yüzden gebelik olusmuyormus cünkü spermleri öldürüyormus düsünün yani rahimagzindakini usg den gördü ki rahimin yumurtaliklarin etrafinda arka taraflarinda ve rahimicindede varmis.
yani anlayacaginiz sebepsiz sandigimiiz simdiye kadar buymus bendeki
herkese tavsiye ederim laparoskopi olun cünkü cogu kadinda bu varmis bu sirf usg ile bilinmezmis bende tevafuk oldu yani öylesine yaptirdim
doktorum bana hamile kalman sart dedi yoksa yine gelebilirmis e bende zaten hemen hamile kalmak istemiyormuyum eveet hedefimiz o zaten.
böyle iste cok mütlüyüm Rabbime sonsuz sükürler olsun.
hicte masum birsey degilmis ya gercekten kadin doktorlari laparoskopi yapmadan asla bilemezlermis eger rahimagzinda yoksa genelde icerde organlarin etrafindalarmis buda ameliyatla görülüyor
gülcüm bildiğim kadarıyla sen ARh(-) den ve 0Rh(-)den alabilirsin yani eşin kan verebilir
canım teoride dediğin gibi a ve 0 (-) den alabilir fakat mecbur kalınmadıkça uygulanmıyor bu durum...
hoşgeldin canım oku gel bakalımm..Gunaydin canimin içleri
Bugun sık sık buralarda olmayi planliyorum, simdi genel olarak geçmişe bir goz atip geliyorum
yok canım yükleyemedim deniycem tekrarhani yükledin mi????
Gunaydin canimin içleri
Bugun sık sık buralarda olmayi planliyorum, simdi genel olarak geçmişe bir goz atip geliyorum
kızlar eski dua listesinde k.gül, çiğdem ve b. burcu regli olduğum için okuyamamıştım okudum, yeni dua listesinde de bedriye dahil okudum Rabbim kabul etsin...
cuma günü başladım burcum perşembe kontrolüm var inşallah büyüyorlardır, bunlada büyümezse neyle büyür bilmiyorum, senden de Allah razı olsunAllah razı olsun canım ağzına sağlık, iğnelere ne zaman başlayacaksın?
Bircan tatlim evet ben cok erken öğrendim cinsiyetini, sağolsun mesudecim 5 boyutlu ultrason tarzi kalbi ile oyle hissetmiş
Birde sen incir kurunu arastir hemen ya bu ay, ymurta gelisimi ve kalitesi icin cok iyi derler
açılmıyo canım olmadı yüklenmio ya..:Svideo açılmıyor bende :44:
çok saol cnm tamam burda haber veririm cnm işten ses çıktımı bu ay sonuna kadar eski elemanı çalıştıracaklar ayın sonundan sonra haber vereceklerDunurum hosgeldin tatlim
K.burcu tatlim benim gecmiste okudum inşallah saglikla ve kolaylikla atlatirsin operasyonlari,olacagin gunu haber ver dua edelim toplu olarak. Ignelere baslamissin hadibismillah.is gorusmen ne oldu bu arada?
B.burcu kuşum yattigim surece sorun yok, ama şiddetli gulunce yada hapsirinca hafif bir sanci girip cikiyor odum kopuyor. Ama Allaha sukurler olsun bu halimede, yemeklerimi bile yatakta yiyorum yeterki duzelsin diye. Dıştaki kanama yok cok sukur, simdide kesenin kenarinda 1,5 cm lik bir kanama odağı girdu dr c.tesi. 20 gun daha yatistayim :) oturmak yürümek yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?