Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

gülcüm bildiğim kadarıyla sen ARh(-) den ve 0Rh(-)den alabilirsin yani eşin kan verebilir

günaydın güzeller... geçmiş olsun canım ne güzel bebeğine kavuşmak için büyük bi adım atmışsın...
Bedriyecim duanı okudum tatlım

Günaydın canlarım süpersonik güzel bir gün olsun, nasılsınız söyleyin bakem :))

Bedişşşşş duanı okudum, Rabbim içindeki korkuları alsın götürsün, bebegin sağlıkla sağsalim doğsun inşallah, için huzur bulsun

kızlar eski dua listesinde k.gül, çiğdem ve b. burcu regli olduğum için okuyamamıştım okudum, yeni dua listesinde de bedriye dahil okudum Rabbim kabul etsin...

Gunaydin canimin içleri
Bugun sık sık buralarda olmayi planliyorum, simdi genel olarak geçmişe bir goz atip geliyorum

Yasemin canım günaydın hoşgeldin nasılsin? Kendinden bahset ne yaptin nasil vakit geçirdin? Akıntın ne durumda? Doktora ne zaman gideceksin? Rabbim yarından itibaren hiç akıntın olmasın inşallah, bu arada benim dua listesiyle işim bitti canım, sanırim daha ekleme çıkarma olmaz,eski düzene dönebiliriz

kızlar eski dua listesinde k.gül, çiğdem ve b. burcu regli olduğum için okuyamamıştım okudum, yeni dua listesinde de bedriye dahil okudum Rabbim kabul etsin...

Allah razı olsun canım ağzına sağlık, iğnelere ne zaman başlayacaksın?

Dunurum hosgeldin tatlim
K.burcu tatlim benim gecmiste okudum inşallah saglikla ve kolaylikla atlatirsin operasyonlari,olacagin gunu haber ver dua edelim toplu olarak. Ignelere baslamissin hadibismillah.is gorusmen ne oldu bu arada?
B.burcu kuşum yattigim surece sorun yok, ama şiddetli gulunce yada hapsirinca hafif bir sanci girip cikiyor odum kopuyor. Ama Allaha sukurler olsun bu halimede, yemeklerimi bile yatakta yiyorum yeterki duzelsin diye. Dıştaki kanama yok cok sukur, simdide kesenin kenarinda 1,5 cm lik bir kanama odağı girdu dr c.tesi. 20 gun daha yatistayim :) oturmak yürümek yasak

Bircan tatlim evet ben cok erken öğrendim cinsiyetini, sağolsun mesudecim 5 boyutlu ultrason tarzi kalbi ile oyle hissetmiş
Birde sen incir kurunu arastir hemen ya bu ay, ymurta gelisimi ve kalitesi icin cok iyi derler

Bircan tatlim evet ben cok erken öğrendim cinsiyetini, sağolsun mesudecim 5 boyutlu ultrason tarzi kalbi ile oyle hissetmiş
Birde sen incir kurunu arastir hemen ya bu ay, ymurta gelisimi ve kalitesi icin cok iyi derler

hahahaha 5 boyutlu ultrason tarzi kalbi erken cinsiyet öğrenmek isteyenler mesudeye başvursunlar
canım şimdi iğneye başladım ya incir kürüde içersem kist yapar mı acaba yoksa içerim ben yeterki büyüsünler sen de iğne kullanmıştın kist yapmadı dimi.:26:

Bircan'cim, ben 1 tane menagon isimli yumurta gelistirici igne olmustum, sonrada yumos 19mm olunca ovitrelleydi galiba ismi, o catlatma ignesinden olmustuum. Incir kurunun kist ile ilgisi yok kusum bence y a p

çok saol cnm tamam burda haber veririm cnm işten ses çıktımı bu ay sonuna kadar eski elemanı çalıştıracaklar ayın sonundan sonra haber verecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…