- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.901
CANIMM HAMİLELİK BOYUNCA BİRSÜRÜ RÜYA KABUS SENİ BEKLİYOR BEN 3-4 KERE DÜŞÜK YAPTIĞIMI GÖRDÜM hem rüyada hem gerçekte ağlaya ağlaya uyandğımı biliyorum.burdan bi arkadaş kim olduğunu hatırlayamıyorum şimdi hamile rüyasını anlatmaz demişti iyi değilmiş...herkese güüümaydıııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrr..
kız yasi senle kanama alanımız bile aynı..benimki de 1.4 cm:))
kızlar bugün rüyanda doğum yaptım..ama nasıllsa hiç bana bişey olmadı hatırlamıyorum doğurduğumu..sanki leylekler getiriyo..3 tane oğlan doğurmuştum maşallah...kadına soruyorum ki başka varmı gelecekmi:)))ay çok hoş..
sonra açtım hepsinin pipisine baktım..1 pipş 2pipi 3 pipi, pipileri saydım...:))))sonra yanına bitane daha geldi..sonra o senin değil dediler..ben kalktım millete haber vermeye gittim..kocamı arıyorum arıyorum yok telefonunu bi yerde unutmuş haberi yok doğurduğumdam hatta 3 tane doğurduğumdan..:))kendim doğuruyom kendim haber veriyorum..ama maşallah çocuklarda hiç yeni doğmuş gibi değil...türk filimlerindeki gibi 3 aylık doğmuşlar..tosun hepsi maşallah...:))
ayy bu salak rüyayıda anlattıktan sonra tabirlerinizi bekliyorum..lütfen mantıklı olsun..
evet canım ben genelde slayt hazırlamayı seviyorum...İNŞALLAH canım keşke öyle olsa banada 29 unu beklemez gibi gelio ama bakalım hayırlısı..herkese koccaman günaydın.....
Yasemin hoş geldin bende seni merak ettim mesude sağ olsun bukettende sendende haber getirdi bize....
Bircan canım inşalllah yumurtaların gelişir bu ay hamiş haberi alırız senden ama fazla kafaya takma olucak de geç....
Nazan nasılsın canım bi gözüküyon kayboluyon Aslıda aynı şekilde çok yoğun çalışıyorsunuz heralde rabbim kolaylık versin....
B.Gül canım Slayt çok güzel fikir bence belki evlilik yıldönümünüzde bebişinizde yanınızda olur :))))
Doktorlar 9.haftada bebeğin pozisyonu uygunsa görüyorlar cinsiyetini genital nub teorisiyle anlıyorlar ama tecrübeli doktorlar benim doktorum 9.haftada erkek demişti erkekti..Ama adam 75 yaşındaydı senelerin tecrübesi.Bende gerçekten doktor söylemiş sandım :))))buketin oğlu yaseminin kızı olacağını....
Dunurum hosgeldin tatlim
K.burcu tatlim benim gecmiste okudum inşallah saglikla ve kolaylikla atlatirsin operasyonlari,olacagin gunu haber ver dua edelim toplu olarak. Ignelere baslamissin hadibismillah.is gorusmen ne oldu bu arada?
B.burcu kuşum yattigim surece sorun yok, ama şiddetli gulunce yada hapsirinca hafif bir sanci girip cikiyor odum kopuyor. Ama Allaha sukurler olsun bu halimede, yemeklerimi bile yatakta yiyorum yeterki duzelsin diye. Dıştaki kanama yok cok sukur, simdide kesenin kenarinda 1,5 cm lik bir kanama odağı girdu dr c.tesi. 20 gun daha yatistayim :) oturmak yürümek yasak
ohh ohh maşallah büyüsünlerde çatlasınlar inşallah, hadi bereketli olsuncuma günü başladım burcum perşembe kontrolüm var inşallah büyüyorlardır, bunlada büyümezse neyle büyür bilmiyorum, senden de Allah razı olsun
herkese güüümaydıııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrr..
kız yasi senle kanama alanımız bile aynı..benimki de 1.4 cm:))
kızlar bugün rüyanda doğum yaptım..ama nasıllsa hiç bana bişey olmadı hatırlamıyorum doğurduğumu..sanki leylekler getiriyo..3 tane oğlan doğurmuştum maşallah...kadına soruyorum ki başka varmı gelecekmi:)))ay çok hoş..
sonra açtım hepsinin pipisine baktım..1 pipş 2pipi 3 pipi, pipileri saydım...:))))sonra yanına bitane daha geldi..sonra o senin değil dediler..ben kalktım millete haber vermeye gittim..kocamı arıyorum arıyorum yok telefonunu bi yerde unutmuş haberi yok doğurduğumdam hatta 3 tane doğurduğumdan..:))kendim doğuruyom kendim haber veriyorum..ama maşallah çocuklarda hiç yeni doğmuş gibi değil...türk filimlerindeki gibi 3 aylık doğmuşlar..tosun hepsi maşallah...:))
ayy bu salak rüyayıda anlattıktan sonra tabirlerinizi bekliyorum..lütfen mantıklı olsun..
Bircan'cim, ben 1 tane menagon isimli yumurta gelistirici igne olmustum, sonrada yumos 19mm olunca ovitrelleydi galiba ismi, o catlatma ignesinden olmustuum. Incir kurunun kist ile ilgisi yok kusum bence y a p
herkese koccaman günaydın.....
Yasemin hoş geldin bende seni merak ettim mesude sağ olsun bukettende sendende haber getirdi bize....
Bircan canım inşalllah yumurtaların gelişir bu ay hamiş haberi alırız senden ama fazla kafaya takma olucak de geç....
Nazan nasılsın canım bi gözüküyon kayboluyon Aslıda aynı şekilde çok yoğun çalışıyorsunuz heralde rabbim kolaylık versin....
B.Gül canım Slayt çok güzel fikir bence belki evlilik yıldönümünüzde bebişinizde yanınızda olur :))))
Doktorlar 9.haftada bebeğin pozisyonu uygunsa görüyorlar cinsiyetini genital nub teorisiyle anlıyorlar ama tecrübeli doktorlar benim doktorum 9.haftada erkek demişti erkekti..Ama adam 75 yaşındaydı senelerin tecrübesi.Bende gerçekten doktor söylemiş sandım :))))buketin oğlu yaseminin kızı olacağını....
bircaaaann aşılamada ne aşamadasın..rapor verr...geçmişi kaçırıyorumm
yasemin dış kanamanın bitmesi bile cok güzel bir gelişme, maşallah, evde yanında yardımcın kim?
ohh ohh maşallah büyüsünlerde çatlasınlar inşallah, hadi bereketli olsun
günaydın canım
Bence 3 zamanı temsil ediyor, 3 vakit sonra sana çok güzel 3 tane haber gelecek ama bol bereketli hayırlı haberler olacak, hatta kendi çabanla yaptığın bir işinde sonucu olabilir ama çok güzel bir ruya maşallah
Bircan ayy hadi hayirli haberler inşallah canim benim.
Bukettttt ayyy bukadar olur hakkaten ayniyiz :) ruyan hayirlara ciksin öncelikle insallah.
Bence bu hamilelik doneminde pipiye hasret kaldiginin bir gostergesibaksana yatmissin kalkmissin onlarla ugrasmissin insanin fikrineyse zikri o olurmus, bende ruyalarimda hep pazarlari geziyorum, bigun cuma pazari, oburgun sali pazarindayim
Tümayim canim geçmişte okudumm hep sormussun beni Allah razi olsun kuşum benim
Bu arada dr un supermis yaa, ama mesudeye yetisemez yinede baksana
yasemin dış kanamanın bitmesi bile cok güzel bir gelişme, maşallah, evde yanında yardımcın kim?
ohh ohh maşallah büyüsünlerde çatlasınlar inşallah, hadi bereketli olsun
günaydın canım
Bence 3 zamanı temsil ediyor, 3 vakit sonra sana çok güzel 3 tane haber gelecek ama bol bereketli hayırlı haberler olacak, hatta kendi çabanla yaptığın bir işinde sonucu olabilir ama çok güzel bir ruya maşallah
bizdede oğlan çocuk hayırlı haber derler burcu dediği gibi 3 tane oğlan görmüşsün 3 hayırlı haber alırsın inşallah...
Dunurum hosgeldin tatlim
K.burcu tatlim benim gecmiste okudum inşallah saglikla ve kolaylikla atlatirsin operasyonlari,olacagin gunu haber ver dua edelim toplu olarak. Ignelere baslamissin hadibismillah.is gorusmen ne oldu bu arada?
B.burcu kuşum yattigim surece sorun yok, ama şiddetli gulunce yada hapsirinca hafif bir sanci girip cikiyor odum kopuyor. Ama Allaha sukurler olsun bu halimede, yemeklerimi bile yatakta yiyorum yeterki duzelsin diye. Dıştaki kanama yok cok sukur, simdide kesenin kenarinda 1,5 cm lik bir kanama odağı girdu dr c.tesi. 20 gun daha yatistayim :) oturmak yürümek yasak
hee yasemin ben pipiye hasretim sen çarşı pazar gezmeye..tövbe allam yaa:))çıt çıt çıt..terbiyesiz...
hay ağzını öpeyim..ne güzel yorum yapmışsın..Allah razı olsun
ay çok sağol...sağolun hatta..yaso gibi yorum yapmadığınız için..:))
hayır benim adam kafayı yedi..olluşum diye seviyo karnımı..dedimkii doktor cinsiyetinin kız olduğunu söylediğinde senin yüzünü görmek istiyorum:))
hee yasemin ben pipiye hasretim sen çarşı pazar gezmeye..tövbe allam yaa:))çıt çıt çıt..terbiyesiz...
hay ağzını öpeyim..ne güzel yorum yapmışsın..Allah razı olsun
ay çok sağol...sağolun hatta..yaso gibi yorum yapmadığınız için..:))
hayır benim adam kafayı yedi..olluşum diye seviyo karnımı..dedimkii doktor cinsiyetinin kız olduğunu söylediğinde senin yüzünü görmek istiyorum:))
AYY SAĞOL CANIM BENİM..Allah razı olsun duana çok sağol..ayy erkek olmassa hayal kırıklıgı yaşamasa bari ama allah eşinin gönlünee göre versin bukett
Bircan ayy hadi hayirli haberler inşallah canim benim.
Bukettttt ayyy bukadar olur hakkaten ayniyiz :) ruyan hayirlara ciksin öncelikle insallah.
Bence bu hamilelik doneminde pipiye hasret kaldiginin bir gostergesibaksana yatmissin kalkmissin onlarla ugrasmissin insanin fikrineyse zikri o olurmus, bende ruyalarimda hep pazarlari geziyorum, bigun cuma pazari, oburgun sali pazarindayim
Tümayim canim geçmişte okudumm hep sormussun beni Allah razi olsun kuşum benim
Bu arada dr un supermis yaa, ama mesudeye yetisemez yinede baksana
Bak yaa herkese dua ediyor bana çıt çıt diyor. Gercekleri söyleyeni 9 köyden kovarlar iste arkadaşAYY SAĞOL CANIM BENİM..Allah razı olsun duana çok sağol..
Ayyy ne tatli tonton dede gibi desene:)))) Canım doktorum çok süperdi her gittiğimizde yeniden tanışıyorduk 15 günde bir gidiyordum ama bir türlü beni hatırlamıyordu kullandığım ilaçları kendinin söylediklerini hep ben hatırlatıyordum o yüzden değiştirdim ama çok şekerdi beni çok rahatlatıyordu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?