- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.921
sağolun canlarım... Allah razı olsun...
tmm yaseminim başlayayım aşılamaya kadar içerim artık...
Ben geldimmmmm
Yasemin ve Bukette burdalarmış...Kızlar nasıl oldunuz?Yatışa devammmm demi :)
Diğer kızlarrrr sizler nasılsınız aceppp özledim yawww uzun zamandır sohbet muhabbet yokkk
Ben geldimmmmm
Diğer kızlarrrr sizler nasılsınız aceppp özledim yawww uzun zamandır sohbet muhabbet yokkk
Ben geldimmmmm
tümaycım o doktorlar daha bilgili oluyorlar ben 10 sene önce annemin doktoruna gittim adam 70 yaşındaydı hemen kistini alacaz ilerde sana sorun çıkarır dedi ama biz bunamış kist alınır mı dedik 10 sene sonra doktorlar adamın dediğini yeni yeni söylüyorlar keşke o zaman olsaydım kurtulsaydım yaa:)))) Canım doktorum çok süperdi her gittiğimizde yeniden tanışıyorduk 15 günde bir gidiyordum ama bir türlü beni hatırlamıyordu kullandığım ilaçları kendinin söylediklerini hep ben hatırlatıyordum o yüzden değiştirdim ama çok şekerdi beni çok rahatlatıyordu....
Bak yaa herkese dua ediyor bana çıt çıt diyor. Gercekleri söyleyeni 9 köyden kovarlar iste arkadaş
Ayyy ne tatli tonton dede gibi deseneama fiyatida pahaliydi galiba dimi
Allah iyilik versin canımmmmHoşgeldin. ŞAhsen ben kendi adıma iyiyim evet ya topiğimiz sessiz sakin bi topik oldu...
Kızlar bircanın dediği gibi facetende eklesek ya birbirimizi ayrıca kocası izin vermeyen arkadaşlar ayarlar var onları gizleyince kimse sizi göremiyor googla isim yazınca çıkmıyor....
Tühhh yaaaa kaçırdım nese fırsat bulunca gelirisn canımmmAslicim hosgeldin birazdan misafir gelecekmis onun icin cikiyorum simdi gec k aldın kuşum y ahu
iyiyizzzz sen nasılsınn canımmm evet ama iş çok hayatımm
Evet canım pahalıydı ama renkli ultrasonlar muayane ediyordu bebişin herşeyini görüyorduk 11 haftada bize dil çıkarmıştı ve esnemişti mesela okadar netti...Bak yaa herkese dua ediyor bana çıt çıt diyor. Gercekleri söyleyeni 9 köyden kovarlar iste arkadaş
Ayyy ne tatli tonton dede gibi deseneama fiyatida pahaliydi galiba dimi
tümaycım o doktorlar daha bilgili oluyorlar ben 10 sene önce annemin doktoruna gittim adam 70 yaşındaydı hemen kistini alacaz ilerde sana sorun çıkarır dedi ama biz bunamış kist alınır mı dedik 10 sene sonra doktorlar adamın dediğini yeni yeni söylüyorlar keşke o zaman olsaydım kurtulsaydım yaa
hımmm bende ilk defa duydum demek ki bilgidense teori daha önemliEvet canım pahalıydı ama renkli ultrasonlar muayane ediyordu bebişin herşeyini görüyorduk 11 haftada bize dil çıkarmıştı ve esnemişti mesela okadar netti...
Canım yaşları itibari ile çok hasta gördükleri için tecrübeli oluyorlar ama benim en çok tuhafıma giden her doktor aynı dersi görüyor üniversitede ama uyguladıkları tedavi tahliller farklı oluyor.Bu doktorum da yaşlı herşey normal iken çocuk sahibi olamayanlara antisperm antibody diye bir tahlil yapıyormuş bu tahlili çok az doktor istermiş ve düşük yapanlarada bu tahlilin yapılması lazımmış ben kaç hastane gezdim ilkkez yapıldı bu tahlill..
Allah iyilik versin canımmmm
Tümay farkettinmi Yasoyla Buket hamile kaldı sonra topiğe sessizlik çöktü anlamadımmmönceden ne güzel burdan çıkamazdımm :)
Tühhh yaaaa kaçırdım nese fırsat bulunca gelirisn canımmm
bende iyyiyim canım çalışmaca devammm :)
Hoşgeldin. ŞAhsen ben kendi adıma iyiyim evet ya topiğimiz sessiz sakin bi topik oldu...
Kızlar bircanın dediği gibi facetende eklesek ya birbirimizi ayrıca kocası izin vermeyen arkadaşlar ayarlar var onları gizleyince kimse sizi göremiyor googla isim yazınca çıkmıyor....
beni merak edip soranlar icin bunu yazma gereyi duydugum ve onlara haksizlik etmemek icin yaziyorum
umarim herkesler iyidir. ben cok sükür evime döndüm. sali hastaneye gittim laparoskopi histereskopi ne varsa yaptilar narkozla tabi bana iki kat vermisler sagolsunlar ameliyattan sonra ayilamadim ve ayilirken titremeye basladigimi hatirliyorum sonra tansiyonum düsmüs vs derken anca cumartesi taburcu oldum. hala yatiyorum pzrtesi sali ise gitmiyorum doktora gidecem bakalim ne diyecek.
biliyorsunuz rahim filmi cekilmek ve laparoskopi icin burda bayiltiyorlar.
doktorumun dedigi sey cikti yani bende endometriotistiz varmis Insaallah dogru yazmisimdir. nette arastirabilirsiniz ben arastirdim ve bende rahim agzindan taaaaa makata kadar varmis hepsini bi güzel temizlemisler. acikcasisi tikaniklik yokmus ama endometrio. dolayi yapisiklik oldugu icin spermler iceri giremiyormus ve bu yüzden gebelik olusmuyormus cünkü spermleri öldürüyormus düsünün yani rahimagzindakini usg den gördü ki rahimin yumurtaliklarin etrafinda arka taraflarinda ve rahimicindede varmis.
yani anlayacaginiz sebepsiz sandigimiiz simdiye kadar buymus bendeki
herkese tavsiye ederim laparoskopi olun cünkü cogu kadinda bu varmis bu sirf usg ile bilinmezmis bende tevafuk oldu yani öylesine yaptirdim
doktorum bana hamile kalman sart dedi yoksa yine gelebilirmis e bende zaten hemen hamile kalmak istemiyormuyum eveet hedefimiz o zaten.
böyle iste cok mütlüyüm Rabbime sonsuz sükürler olsun.
hicte masum birsey degilmis ya gercekten kadin doktorlari laparoskopi yapmadan asla bilemezlermis eger rahimagzinda yoksa genelde icerde organlarin etrafindalarmis buda ameliyatla görülüyor
gülcüm bildiğim kadarıyla sen ARh(-) den ve 0Rh(-)den alabilirsin yani eşin kan verebilir
canım teoride dediğin gibi a ve 0 (-) den alabilir fakat mecbur kalınmadıkça uygulanmıyor bu durum...
Ben geldimmmmm
tümaycım o doktorlar daha bilgili oluyorlar ben 10 sene önce annemin doktoruna gittim adam 70 yaşındaydı hemen kistini alacaz ilerde sana sorun çıkarır dedi ama biz bunamış kist alınır mı dedik 10 sene sonra doktorlar adamın dediğini yeni yeni söylüyorlar keşke o zaman olsaydım kurtulsaydım yaa
anam yapmim ozamanCanım burda bir topikte okudum, inci kürü yaptigi için yumurtaları catlamamış hatta doktoruna söylemiş durumu, kürü bırak demiş doktoru bırakınca yum çatlamış, binde bir oluyo, yine de sen bilirsin tatlım, yararını görende var görmeyende
Hoşgeldin. ŞAhsen ben kendi adıma iyiyim evet ya topiğimiz sessiz sakin bi topik oldu...
Beni eklemek isteyen özelden mesaj atsın ben hesap adımı veririm bebekler :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?