Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sağolun canlarım... Allah razı olsun...
tmm yaseminim başlayayım aşılamaya kadar içerim artık...

Canım burda bir topikte okudum, inci kürü yaptigi için yumurtaları catlamamış hatta doktoruna söylemiş durumu, kürü bırak demiş doktoru bırakınca yum çatlamış, binde bir oluyo, yine de sen bilirsin tatlım, yararını görende var görmeyende

Ben geldimmmmm
Yasemin ve Bukette burdalarmış...Kızlar nasıl oldunuz?Yatışa devammmm demi :)
Diğer kızlarrrr sizler nasılsınız aceppp özledim yawww uzun zamandır sohbet muhabbet yokkk

Hoşgeldin. ŞAhsen ben kendi adıma iyiyim evet ya topiğimiz sessiz sakin bi topik oldu...
Kızlar bircanın dediği gibi facetende eklesek ya birbirimizi ayrıca kocası izin vermeyen arkadaşlar ayarlar var onları gizleyince kimse sizi göremiyor googla isim yazınca çıkmıyor....

tümaycım o doktorlar daha bilgili oluyorlar ben 10 sene önce annemin doktoruna gittim adam 70 yaşındaydı hemen kistini alacaz ilerde sana sorun çıkarır dedi ama biz bunamış kist alınır mı dedik 10 sene sonra doktorlar adamın dediğini yeni yeni söylüyorlar keşke o zaman olsaydım kurtulsaydım yaa

Bak yaa herkese dua ediyor bana çıt çıt diyor. Gercekleri söyleyeni 9 köyden kovarlar iste arkadaş

Ayyy ne tatli tonton dede gibi desene ama fiyatida pahaliydi galiba dimi

Allahın duasını senden mi asirgeyecem...Allahın duası olsun ..ama inan ki hiçç hevesim yok o dediğine..düşüüm ben ..yani benn..şuan hormnlar daha çok midemi bulandırmakla meşgulya o nedenleehiiçç canım istemiyo..

Allah iyilik versin canımmmm

Tümay farkettinmi Yasoyla Buket hamile kaldı sonra topiğe sessizlik çöktü anlamadımmm önceden ne güzel burdan çıkamazdımm :)
Aslicim hosgeldin birazdan misafir gelecekmis onun icin cikiyorum simdi gec k aldın kuşum y ahu
Tühhh yaaaa kaçırdım nese fırsat bulunca gelirisn canımmm
iyiyizzzz sen nasılsınn canımmm evet ama iş çok hayatımm

bende iyyiyim canım çalışmaca devammm :)

Bak yaa herkese dua ediyor bana çıt çıt diyor. Gercekleri söyleyeni 9 köyden kovarlar iste arkadaş

Ayyy ne tatli tonton dede gibi desene ama fiyatida pahaliydi galiba dimi
Evet canım pahalıydı ama renkli ultrasonlar muayane ediyordu bebişin herşeyini görüyorduk 11 haftada bize dil çıkarmıştı ve esnemişti mesela okadar netti...

Canım yaşları itibari ile çok hasta gördükleri için tecrübeli oluyorlar ama benim en çok tuhafıma giden her doktor aynı dersi görüyor üniversitede ama uyguladıkları tedavi tahliller farklı oluyor.Bu doktorum da yaşlı herşey normal iken çocuk sahibi olamayanlara antisperm antibody diye bir tahlil yapıyormuş bu tahlili çok az doktor istermiş ve düşük yapanlarada bu tahlilin yapılması lazımmış ben kaç hastane gezdim ilkkez yapıldı bu tahlill..

hımmm bende ilk defa duydum demek ki bilgidense teori daha önemli

Evet Buket ile yasemin size sesleniyoz biran önce kanamanız dursun mide bulantılarınız geçsinde(Hamileliğinizin rahat günlerine geçin ) gelin muhabbet sohbet çoşsun topiğimiz..

Zeynep ve Bedriye dularınızı okudum canlarım Rabbimm kalbinizdeki steklerinizi tek tek gerçekleştirsin....
Bediş nerdesin bugün hiç uğramadın...
Ben çıkıyorum kızlar azıcık ev işi yapayım..GERçi canım hiç bişey yapmak istemiyor ama yapmam lazım...

Son düzenleme:

Beni eklemek isteyen özelden mesaj atsın ben hesap adımı veririm bebekler :)))))))

Ayşe geçmiş olsun, epey zorlu günler geçirmişsin ama sonu güzel bitecek Allahın izniyle. Senin adına çok sevindim. En kısa zamanda tam anlamıyla iyileşirsin inşallah canım

gülcüm bildiğim kadarıyla sen ARh(-) den ve 0Rh(-)den alabilirsin yani eşin kan verebilir

canım teoride dediğin gibi a ve 0 (-) den alabilir fakat mecbur kalınmadıkça uygulanmıyor bu durum...

Evet canım verebiliyomuş ama çok çok mecbur kalınmadıkça olmuyomuş o iş :) Dün bikaç kişiden öğrendiğim kadarıyla eczaneden bir ilaç veriyolarmış o ilacı serumla karıştırıp damardan veriyolarmış. Genelde yatırmıyomuş doktorlar, ertesi gün bir daha çağrıyolarmış. Bakalım benim ki nasıl olacak. Yarın görücem :) Haberdar ederim kızlar

Faceden ekleşirseniz banada haber verinnn

Ben geldimmmmm
Yasemin ve Bukette burdalarmış...Kızlar nasıl oldunuz?Yatışa devammmm demi :)
Diğer kızlarrrr sizler nasılsınız aceppp özledim yawww uzun zamandır sohbet muhabbet yokkk

canım ben iyiyim toraman gibiyim maşallah :)) sen çalışmalara mı başladın??? Ya reglin bittimi ben kaçırdım herhal :)) neyse bol bereketli olsun canım :))

Vay arkadaş şoyle gözleri az gören elleri titreyen tecrübeli yaşlı bir doktorda ben bulayım barı
şaka bi tarafa adama bak geleceğı görmüş resmen tecrübe diye ben buna derim

Canlarrrııımmmmm selamlaarrr..

buketimm rüyan hayırlara çıksın inşAllah.. bol berekettir iyi derler erkek bebeği.. ama bence sen kendi bebeğinin haberini alıyorsun.. kuşkuda kalmayasın diye 3 erkek bebek görmüşsündür.. ben kısmetse yasonun kızı senin oğlun benimde oğlum olucağına o kadar inandım ki farklı olursa şok olurum.. Allah hepimize cümleten sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tabi..

tumayımmm beni görmediğini söylemişsin evet kuzuucummm bugun biraz geç geldimm.. kusuruma bakmayın..

ayy burcu çok şükür smear temiz çıkmış bugunde bat sa adetin geldi mi acaba? Hayırlısını diliyoruzzz yürekten bide sağlıklısını inşAllah Yarabbim..

Ayy bugun dua günümm ettiğiniz tümmm hayırlı duaları Rabbim kabul etsin, tüm dualarınızı da hayırlara çıkarsın.. Allah heeeepimiizzziiinnn gönlündekini hayırlısıyla kısmet etsin.. inşAllah Yarabbim..

anam yapmim ozaman

Beni eklemek isteyen özelden mesaj atsın ben hesap adımı veririm bebekler :)))))))

ben de eklemek isterim kızlar burda herkes güvenilir bence burcucum mesajın geliyor:)

zakkumx/ zeynep 15.04.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner / bedriye 16.04.2013 salı sağlıklı hamişlik + kolay doğum
ecrinn07 / aslı 17.04.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik

Dualarımızı okudum. Rabbim inşAllah kabul eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…