Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

OLamaz ya ben bu sohbeti kaçırmış olamam ya cok kötüsünüz kizlar ya insan bı haber ver bas ağtım tuttu 3 gündür bugun yataktan çıkmadım yeni kalktım daha bide gecmisi okudum kimsede kalmamış cogu gitmiş yasom gelip gitmiş off off ya sakın facelerde buluştuğa buraları unutmayın benim facem yok kıskanırım bak ben cok kıskanç kötu bir hatunum ona göre oyayım tontişlerinizi:)))

Burcum cnm benim hadi gözümüz Aydın sonucların cok guzel çıkmış toroman gibiymissin bunun hakkını ver bu ay guzel haberlerini bekliyorum:)))

Bircanim cok tatlidin yerim ben seni ya kuzum cinsiyetten once sana baska guzel bişey söylim 3 vakte kadar guzel haberler alicaz senden Allahın izni ile kahve falı degil kuzular içimden diyorum belkide istediğim icin kalbime doğuyor :))

Yaseminim cnm benim cok guzel isminide koymuştun ben 3 boyutlu ultrasyonlarida geçtim tumayim bak bukete daha fün erkek dedim bugun 3 tane pipican gormuş rüyasında

7verengul herkes bana bı alem olduğu söyler zaten ama hangi alemdeyim daha bulamadım cnm ne yapım hic düşündüğüm birsey degildi anlık oldu valla birden dilimden dokuluverdi iste bellimde Allah söyletti :)))

Gülüm nice mutlu huzurlu senelere diyorum eşinle oglunla ne guzel evlilik yıl donumunuzmuş bizim evlilik yil dönümümüzde en büyük hediye betulumuz oluyor:))

Aslı hoş geldin tatlim nerelerdesin sen ya hu ozlettin kendini ben iyi olmak icin özen gösteriyorum iste sen nasılsın

Tumayın duanı dün okumuştum ben Rabbim kalbinden ne geçiyorsa ne dileğin varsa bu dualar hürmetine kabul buyurdun cnm

Bedriyecim sende hosgeldin balım nasılsın bakim

bu arada sohbette özlem eksik nerelerde bu kayıp kuzu:)))

Son düzenleme:
aminn mesudecim sağolasın İNŞALLAH bizimde belki tam evlilik yıldönümümüze denk gelir bakalım ..ya video yaptımda onu eklemeye calışıyorum olmadı bitürlü :) bulana kadar uğraşırım artık ben

Son düzenleme:

inşallah mesudecim ağzından bal damlıyor olsunda canım cinsiyeti hiç önemli değil

Hayırlısı tatlim hadi bakalım attıgında haber ver cnm
Tumayim seninde guzel yuregine saglik burda ne zorluklarla ne imkandizliklarla karsilastik ama hepsini de atlattik Rabbim herseyin en iyidini bilir zamani geldiginde hersey olacagina variyor Gülüm ben ne demiştim buket bizimle dalga geçerken belirtilerle ilgili birgun herkes buraya gelicek iste yavaş yavaş oluyor cok şükür seninde sonun bizim yanımız insallah Eabbim yavrucagini gönderir sana tatlim

allah iyiliğini versin inşallah sanada bir tecrübeli doktor versin

inşallah mesudecim ağzından bal damlıyor olsunda canım cinsiyeti hiç önemli değil

Tesekkur ederim tatlim griniz icin iyi seyler olur insallah bal dudakli değilde sevdiklerinin mutlu olmasını isteyen yüzlerinin gülmesini isteyen bir dost sadece birbirini sevmedikce iman etmiş bile satılmıyoruz cnm o yüzden once sizler icin istiyorum dua ediyorum canlarim Rabbim hepinizin yüzünü güldürdün sizleri cok seviyorum Allah icin

Allah razı olsun canım inşallah Rabbim seninde temiz kalbine göre verir, bende burda herkesi çok seviyorum herkes ayrı ayrı çok iyi insanlar...

Allah razı olsun canım inşallah Rabbim seninde temiz kalbine göre verir, bende burda herkesi çok seviyorum herkes ayrı ayrı çok iyi insanlar...

Amin cnm cümlemizden olsun insallah vermiş zaten en guzel hediyeyi mucizeyi vermiş binlerce hamdu senalar olsun Rabb'ime Rabbim sizlerede verdin en kısa zamanda insallah cok sagol tatlim benim bana biraz musade hiçbirşey yemedik daha benim kiz içerde tepiniyo açıktı galiba biz bı karnımızı doyuralım geliriz o zamana kadar Rabb'ime emanet olun cok öptüm hepinizi kizimla beraber:)))

bdroner / bedriyecim duanı okudum allah kabul etsin bebeğini kucağına almayı nasip etsin evinizden huzur mutluluk eksik olmasın amin

hoşgeldin canım, buğun bat günüm evet, beklemedeyim, ama bir heyecan falan yok öyle sakince bekliyorum çünkü umutlanmak için daha erken hele şöyle 3 gün daha geçsin olmazsam kurtlanırım, çünkü yaptığim test negatif çıktı ,hayırlısi olsunn canım bu arada güzel dualarına evet diyorum

burcu mesaj kutun dolu şekerim.

Hemen ilgileniyorum

sağol tatlım çok şükür :)) bu arda cok geçmış olsun ılık bir duş sessiz bir ortam baş ağrına iyi gelir

İnsallah cnm benim herseyim hayırlısı yok Gül'üm ya hic Halim vaktim yok nedense kolumu kaldirmaktan acizim zar zor birşeyler yedim kendimi koltuğa attım hiçbirşey yapadım yok ev zaten sessiz bir ben varım

Sedacik gelmiş hoş gelmiş ama sanırım yazmıyor yarın bitiyor neyseki cezası insallah iyisindir cnm özledik seni valla:)

İnsallah cnm benim herseyim hayırlısı yok Gül'üm ya hic Halim vaktim yok nedense kolumu kaldirmaktan acizim zar zor birşeyler yedim kendimi koltuğa attım hiçbirşey yapadım yok ev zaten sessiz bir ben varım

canım bu aralar havalar geçiş döneminde normal insanı bile çarpıyor, seni daha çok etkiler tabiki, bide zaman yaklaşıyor

Nisan Yağmuru Hakkında Hadis-i Şerifler

Peygamberimiz (sav)’den rivayet olundu ki:

‘’Cebrail as Bana öyle bir ilaç öğretti ki, (o ilaç sayesinde,insanların) doktorların ilaçlarına hiç ihtiyacı kalmaz’’

Eshab-ı Kiram : (o ilaçtan) Bize de haber ver,Ya Rasulullah dediler, Rasulullah (sav):

‘’Nisan yağmurunu alınız (toplayınız) Ona; 70 defa Fatiha-i şerife, 70 defa İhlâs-ı şerif, 70 defa Felak suresini, 70 defa Nâs suresini, 70 defa Tesbih duasını (SübhanAllahi vel-hamdü Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil-aliyyıl-azîm) okuyunuz Sonra, 7 gün devamlı olarak sabah akşam birer bardak içiniz Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki, Cebrâil Bana dedi ki ; "Bu sudan içen kimsenin, cesedinden, damarından, sinirinden, etlerinden, o kimseye ağrı, acı veren rahatsızlığını Cenâb-u Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet verir’’

Yine başka bir Hadis-i Şerif’te :

‘’Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki, çocuğu olmayan bir erkek, bu sudan hanımına içirirse, Allahü Teala’nın izni ile hanımı hamile kalır Hanımının başı ağrıyan bir erkek bu sudan hanımına içirirse, bu su ona (sıhhati için) yeterlidir İçen kimsenin balgamını keser Rüzgar ona zarar vermez, çirkin haller kendisine isabet etmez Bel ağrısından, karın ağrısından, şikayeti kalmaz Alaca hastalığından korkmaz Göğüs ağrısı çekmez Kalbine gelen vesvese (evhâm), gönlünden çıkar gider Kendini çok beğenmek, hased, kibir, düşmanlık, gıybet ve koğuculuk (gibi manevi hastalıklar dahil), dünyada yaşayan her fani (geçici) olanlar için ü Teala’nın izni ile fayda vericidir’’

Ayşe'cim gecmiste yazdigin bir yazini gordum simdi, zorlu operasyonlar gecirmissin canim yaa,beni biliyorsun 16 gündür yatıyorum pek nete giremedim kendi derdimden, Allah şifalar versin tez zamanda inşallah. Cok şükür ki atlattin bitti, inşallah bundan sonra hersey kendiliğinden güzel şekilde akar gider

slm kızlar geçmişi az çok okumaya çalıştım gülcüm geçmiş olsun iltihabın en kısa zamanda geçsin inşallah
bedriye ve yaseminin iyi olmasına da çok sevindim kızlar inşallah ilerleyen zamanlarda daha da iyi olur
zeynepçim en kısa zamanda toparlanırsın inş
diğer tüm arkadaşlar hasta olan unuttuğum varsada affedin rabbim şifa versin inşallah

Yazmıştım ben dün doktora gittim doktor bebeğin bir hafta geri dedi çok üzüldüm sizden de aynı problemi yaşayan var mıydı bu aylarda haftaya tekrar gel bakalım dedi bu hafta nasıl geçer bana bilmem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…