- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.941
anam yapmim ozaman
ben de eklemek isterim kızlar burda herkes güvenilir bence burcucum mesajın geliyor:)
OLamaz ya ben bu sohbeti kaçırmış olamam ya cok kötüsünüz kizlar ya insan bı haber ver bas ağtım tuttu 3 gündür bugun yataktan çıkmadım yeni kalktım daha bide gecmisi okudum kimsede kalmamış cogu gitmiş yasom gelip gitmiş off off ya sakın facelerde buluştuğa buraları unutmayın benim facem yok kıskanırım bak ben cok kıskanç kötu bir hatunum ona göre oyayım tontişlerinizi:)))
Burcum cnm benim hadi gözümüz Aydın sonucların cok guzel çıkmış toroman gibiymissin bunun hakkını ver bu ay guzel haberlerini bekliyorum:)))
Bircanim cok tatlidin yerim ben seni ya kuzum cinsiyetten once sana baska guzel bişey söylim 3 vakte kadar guzel haberler alicaz senden Allahın izni ile kahve falı degil kuzular içimden diyorum belkide istediğim icin kalbime doğuyor :))
Yaseminim cnm benim cok guzel isminide koymuştun ben 3 boyutlu ultrasyonlarida geçtim tumayim bak bukete daha fün erkek dedim bugun 3 tane pipican gormuş rüyasında
7verengul herkes bana bı alem olduğu söyler zaten ama hangi alemdeyim daha bulamadım cnm ne yapım hic düşündüğüm birsey degildi anlık oldu valla birden dilimden dokuluverdi iste bellimde Allah söyletti :)))
Gülüm nice mutlu huzurlu senelere diyorum eşinle oglunla ne guzel evlilik yıl donumunuzmuş bizim evlilik yil dönümümüzde en büyük hediye betulumuz oluyor:))
Aslı hoş geldin tatlim nerelerdesin sen ya hu ozlettin kendini ben iyi olmak icin özen gösteriyorum iste sen nasılsın
Tumayın duanı dün okumuştum ben Rabbim kalbinden ne geçiyorsa ne dileğin varsa bu dualar hürmetine kabul buyurdun cnm
Bedriyecim sende hosgeldin balım nasılsın bakim
bu arada sohbette özlem eksik nerelerde bu kayıp kuzu:)))
aminn mesudecim sağolasın İNŞALLAH bizimde belki tam evlilik yıldönümümüze denk gelir bakalım ..ya video yaptımda onu eklemeye calışıyorum olmadı bitürlü :) bulana kadar uğraşırım artık ben
allah iyiliğini versin inşallah sanada bir tecrübeli doktor versincanım ben iyiyim toraman gibiyim maşallah :)) sen çalışmalara mı başladın??? Ya reglin bittimi ben kaçırdım herhal :)) neyse bol bereketli olsun canım :))
Vay arkadaş şoyle gözleri az gören elleri titreyen tecrübeli yaşlı bir doktorda ben bulayım barı
şaka bi tarafa adama bak geleceğı görmüş resmen tecrübe diye ben buna derim
inşallah mesudecim ağzından bal damlıyor olsunda canım cinsiyeti hiç önemli değil
Tesekkur ederim tatlim griniz icin iyi seyler olur insallah bal dudakli değilde sevdiklerinin mutlu olmasını isteyen yüzlerinin gülmesini isteyen bir dost sadece birbirini sevmedikce iman etmiş bile satılmıyoruz cnm o yüzden once sizler icin istiyorum dua ediyorum canlarim Rabbim hepinizin yüzünü güldürdün sizleri cok seviyorum Allah icin
Allah razı olsun canım inşallah Rabbim seninde temiz kalbine göre verir, bende burda herkesi çok seviyorum herkes ayrı ayrı çok iyi insanlar...
Canlarrrııımmmmm selamlaarrr..
buketimm rüyan hayırlara çıksın inşAllah.. bol berekettir iyi derler erkek bebeği.. ama bence sen kendi bebeğinin haberini alıyorsun.. kuşkuda kalmayasın diye 3 erkek bebek görmüşsündür.. ben kısmetse yasonun kızı senin oğlun benimde oğlum olucağına o kadar inandım ki farklı olursa şok olurum..Allah hepimize cümleten sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tabi..
tumayımmm beni görmediğini söylemişsin evet kuzuucummm bugun biraz geç geldimm.. kusuruma bakmayın..
ayy burcu çok şükür smear temiz çıkmış bugunde bat sa adetin geldi mi acaba? Hayırlısını diliyoruzzz yürekten bide sağlıklısını inşAllah Yarabbim..
Ayy bugun dua günümm ettiğiniz tümmm hayırlı duaları Rabbim kabul etsin, tüm dualarınızı da hayırlara çıkarsın.. Allah heeeepimiizzziiinnn gönlündekini hayırlısıyla kısmet etsin.. inşAllah Yarabbim..
burcu mesaj kutun dolu şekerim.
OLamaz ya ben bu sohbeti kaçırmış olamam ya cok kötüsünüz kizlar ya insan bı haber ver bas ağtım tuttu 3 gündür bugun yataktan çıkmadım yeni kalktım daha bide gecmisi okudum kimsede kalmamış cogu gitmiş yasom gelip gitmiş off off ya sakın facelerde buluştuğa buraları unutmayın benim facem yok kıskanırım bak ben cok kıskanç kötu bir hatunum ona göre oyayım tontişlerinizi:)))
Burcum cnm benim hadi gözümüz Aydın sonucların cok guzel çıkmış toroman gibiymissin bunun hakkını ver bu ay guzel haberlerini bekliyorum:)))
Bircanim cok tatlidin yerim ben seni ya kuzum cinsiyetten once sana baska guzel bişey söylim 3 vakte kadar guzel haberler alicaz senden Allahın izni ile kahve falı degil kuzular içimden diyorum belkide istediğim icin kalbime doğuyor :))
Yaseminim cnm benim cok guzel isminide koymuştun ben 3 boyutlu ultrasyonlarida geçtim tumayim bak bukete daha fün erkek dedim bugun 3 tane pipican gormuş rüyasında
7verengul herkes bana bı alem olduğu söyler zaten ama hangi alemdeyim daha bulamadım cnm ne yapım hic düşündüğüm birsey degildi anlık oldu valla birden dilimden dokuluverdi iste bellimde Allah söyletti :)))
Gülüm nice mutlu huzurlu senelere diyorum eşinle oglunla ne guzel evlilik yıl donumunuzmuş bizim evlilik yil dönümümüzde en büyük hediye betulumuz oluyor:))
Aslı hoş geldin tatlim nerelerdesin sen ya hu ozlettin kendini ben iyi olmak icin özen gösteriyorum iste sen nasılsın
Tumayın duanı dün okumuştum ben Rabbim kalbinden ne geçiyorsa ne dileğin varsa bu dualar hürmetine kabul buyurdun cnm
Bedriyecim sende hosgeldin balım nasılsın bakim
bu arada sohbette özlem eksik nerelerde bu kayıp kuzu:)))
hoşgeldin canım, buğun bat günüm evet, beklemedeyim, ama bir heyecan falan yok öyle sakince bekliyorum çünkü umutlanmak için daha erken hele şöyle 3 gün daha geçsin olmazsam kurtlanırım, çünkü yaptığim test negatif çıktı ,hayırlısi olsunn canım bu arada güzel dualarına evet diyorum
Hemen ilgileniyorum
sağol tatlım çok şükür :)) bu arda cok geçmış olsun ılık bir duş sessiz bir ortam baş ağrına iyi gelir
İnsallah cnm benim herseyim hayırlısı yok Gül'üm ya hic Halim vaktim yok nedense kolumu kaldirmaktan acizim zar zor birşeyler yedim kendimi koltuğa attım hiçbirşey yapadım yok ev zaten sessiz bir ben varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?