Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım 1 haftanın çok önemli olduğunu zannetmiyorum belki 1 hafta geç olmuştur döllenme üzme kendini bence başka bi doktora da görün gereksiz panik yaptırmış senin doktor...

Sağolasın canım inşallah.
1 hafta çokda uzun bir süre değil canım. Stres yapıpta kendini yıpratma. Hamilelikte böyle şeyler olabiliyo. Bazen önde çıkar bazen geride ama son haftalara doğru düzelir canım merak etme. Önemli olan bu geride çıkan 1 haftanın katlanıp 2'ye çıkmaması. Buda senin ruh halinin ve beslenmenin ne kadar iyi olduğuna göre değişiklik gösterebilir. Kısacası kendine çok iyi bak ki bebeğinde gününü yakalasın annesi Üzme hiç kendini tamammı

Benimkide 1 hafta geride.doktor olabilir bazen dedi bende cok takmadım.takma sende bence

Arkadaşlar ben tüm listeyi bitirdim. Hastalıklarımdan dolayı kendimi iyi hissediyoken bitirmek istedim.
Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı. Ben yarın hastaneye gidiyorum. Eğer doktorum yatış vermezse annemlerden girer haber veririm. Yatacak olursam hastaneden çıktığımda görüşürüz inşallah.

7verengul cnm ağzına yüreğine saglık Allah kabul etsin cnm

Didem cnm sikinti yapiyorsun kendine bence benimde 3-4 gun gerideydi foktorum gec yumurtlamadan dilayi dedi seninde oyle birseydir son aylarda duzelir bence hic sorun etme simdi de one gecti seninde otle olur hem cok fazla da segil arayi kapatirsiniz

Buket Gül Aylin nasilsini kizlar

canımm üzme kendini benimde ilerdeydi 1 hafta ama dr doğuma kadar ileri geri değişir sen ona takılma dedi sağlıkla sıhatle doğar bu aletleride insanoğlu yapmış nihayetinde ALLAH bilir onu sen takılma öyle şeylere........

sağol canım ağzına yüreğine sağlık ALLAH kabul etsin

Birsey olmaz bende gecmiştim neşen test yapmadın gunün gecti mi peki

günüm de geçmedi. hani planlı yapmaya çalışıyoruz. bu hafta korunmadık hiç. ilk kez.:) belki aşırı pimpirikliyim de. olsun korlkuyorum. bu hafta sonu adet olmam gerek onu bekliyorum sonra kan testi yaparım
bu arada teşekkür ederim hemen cevap yazdığın için. :)

canım 1 haftanın çok önemli olduğunu zannetmiyorum belki 1 hafta geç olmuştur döllenme üzme kendini bence başka bi doktora da görün gereksiz panik yaptırmış senin doktor...

Benimkide 1 hafta geride.doktor olabilir bazen dedi bende cok takmadım.takma sende bence

hepiniz sağolun kızlarrrrrrrrrrrrr iyi benim gibi olanınızda varmış içinizde doktor hani çokta birşey demedi içimi rahatlatacak taktım bende daha önce hiç sorun çıkmamıştı ondan sanırım haftaya tekrar gideceğim bi bakalım tekrar gelişiyormu dedi inş sorun çıkmaz bide biraz stres yapayım hissediyo sanırım hiç kıpırdamıyo o gün benimki sizin bebişler durumlar nasıl bakalım

gülcüm çok geçmiş olsun bu arada tatlım ya doğuma kadar yatacakmısın hastanede ne dedi doktor

Tam tutcaktim ki diger Gül kaçtı ya neyse baska bi zamana

İnşallah

gülcüm çok geçmiş olsun bu arada tatlım ya doğuma kadar yatacakmısın hastanede ne dedi doktor

Sağolasın canım, hayır Allaha şükür öyle büyük bir sorun yok ortada. Kansızlığımdan dolayı kan serumu verecekmiş doktorum. Seni hastaneye yatıralım istermisin diye sordu, bende siz bilirsiniz dedim. Yarın gidicem görücez bakalım yatıcakmıyım yatmayacakmıyım :)

Eşimin kıyafetlerini atmıştım makinaya bugün şimdi onları ütülüycem sonrada duş alıp yatıcam. Çantamı falan hazırladım ben, her ihtimale karşın hazırlıklı olayım belki kalırım 2 gün falan dedim :) Belkide tam 1 ay sonra bu zamanlarda doğum için hazırlanırım

hmmm iyi tatlım ya korktum bir an sen öyle diyince önemli birşey olmasında git yat yemek falanda yapmazsın işte bikaç gün baksınlar iyice sana
kolay gelsin sana çok geç oldu kız hadi ne zaman ütüleyeceksinde yatcan kalkcan bide gitcen hastaneye benimde yarın kutlu doğum haftası var ya programımız ütümü yarın yaparım artık olmadı sende öyle yap gidelim artıkın özledim sizi ya yarında şu telaşeyi atlatalım allahın izniyle sende çabucak gel inş bebişinle bide az kaldı iyice bitirdin sen darısı başımıza artık

Yatsam çarçabuk uyuyamıyorum ki. Dün saat 11.de yattım uyumam saat 1 buçuk 2.yi buldu. Uzun süre soluma yatamıyorum. Sağıma yatsam nefesim daralıyo. Sırt üstüde yatmamız doğru olmadığı için ben resmen kadir gecesi bekler gibi bekledim Ütülerim şimdi inşallah. =)

Son düzenleme:

Cnm benim ya kiyamam kansizlikta kötu Rabbim yardimcin olsun kendine iyi bak yatarsan iki gün buraya da gelemezsin iyi haberlerini bekliyoruz Rabb'ime emanetsin cnm bende de uyku sorunu var dün gece 12 buçukta yattım yatağa 3-4 gibi uyudum sanırım banada doktorum doluna yat dedi ama bazen yaramıyorum yada değişik pozisyon gerekiyor hep bı yana da yayılmıyor ki anacim napacaz biz hayırlısı ile bı doğursaydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…