- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.981
hayirli aksamlar kizlar
ben doktora gittim songülüm beni merak etmis sagolsun. pekte ic acici bi seyler söylemedi acikcasi. kistler yok olmus ama doktorum daha var gibi ama o önemli degil önemli olan bendeki sivi rahimazindaki ve onu yok edemiyorlarmis yani anlayacaginiz zervix dedikleri yumurta aki sivi o asitliymis ve öldürüyormus spermleri malesef. yani mayis normal denemek istedim ama pek umutlu konusmayinca doktor zaman kaybetmeden en iyisi asilamaya gecelim. zaten doktor direk normal deneyin simdi demedi asilamaya gecebiliriz dedi yani.
1mayis batim mayis ortasina asilama olurum mayis sonu sonucumu alirim. eger asilama tutmazsa direk tüpe gecebilirmiyim diye sordum cünkü doktorum 3asilamadan sonra tüpe geciyoruz demisti bana simdi tabi asilamadan sonra tüpe gecebiliriz ama 3kat masrafi oldugunu unutma dedi. aaaahhhh masraflari kim düsünüyorki
neyse canlar benden bukadar yarin görüsmek üzere kendinize cici bakin
öpüldünüz
Ohh ne guzel ya bütün topik mışıl mışıl uyuyor hatta benim kociş de horul horul uyuyor ama bizde gram uyku yok diyeceksiniz ki bu şarte burda ne isin var rüyanda mı gördün haklısınız kizlar hic uyumadım ki uyuyanadim uyuyaniyorum ben artık ne yapcam ya uff salonda dolaşıp duruyorum bacağım uyutmuyor beni bı uykuya dalsam ne guzel olacak
slm kızlar geçmişi az çok okumaya çalıştım gülcüm geçmiş olsun iltihabın en kısa zamanda geçsin inşallah
bedriye ve yaseminin iyi olmasına da çok sevindim kızlar inşallah ilerleyen zamanlarda daha da iyi olur
zeynepçim en kısa zamanda toparlanırsın inş
diğer tüm arkadaşlar hasta olan unuttuğum varsada affedin rabbim şifa versin inşallah
Yazmıştım ben dün doktora gittim doktor bebeğin bir hafta geri dedi çok üzüldüm sizden de aynı problemi yaşayan var mıydı bu aylardahaftaya tekrar gel bakalım dedi bu hafta nasıl geçer bana bilmem artık
Gunayddin cicislerim...
Herkese hayirli sabahlar, Allah hepimize saglikli huzurlu birgun nasbetsin hayırlısıyla inşallah.
Nazancim topigi acmis
Gerci mesude daha ince gune baslamis gece 3 itibari ile,kiyamam yaa hem uykusuzluk hem agrilar sancilar, Allah yardimcin olsun ve sana kolaylıklar versin inşallah.
Ayşe kuşum dr dan dinup yazmissin, asilama olacagin gunu mutlaka birkac gun evvelinden bana veya burcuya özel msj olarak yaz, toplu dua edelim. Allah OL dedikten snra hiçbirşey engel olamaz. Sen kalbini ferah tutmaya calis, bol dua ve kuran oku canim benim.
7veren gülcum, ve diger tum kan eksikligi çeken, veya kan ilaci kullanan arkadaslar!!! Dr bana özellikle şunu söyledi, kan ilacini portakal suyu ile icersen etkisini tamamen görürüz,cunku portakal suyyu ile icildiginde direk icindeki yararli maddeler kana geciyor hemen dedi. Ayrica cay icmeneye çalış,eger dayanamiyorsan yemeklerden veya kahvaltıdan 2 saat sonra ic dedi.
Beni sracak olursaniz, dun yerimden kalkarken kasigima pat diye sert bi sanci girdi ödüm patladi, butun mralim bozuldu butun gece,okadar dikkat ediyorum yinede boyle şeyler oluyor diye üzülüp durdum,hickonusmadim,uyuyup almisim koltukta zaten o üzüntü ile. Allaha emanetiz elbette O nerse o olacak biliyorum ama bazen cok uzuluyorum. Bugun bol bol kuran okuyup Allaha sığınacağım,en dgrus bu,yoksa şeytanın isi sadece vesvese verip bizi üzmek.
Canım ne zor şeyler atlatmışsın ama umudunu kaybetme herşey yoluna girecek inşallahhhayirli aksamlar kizlar
ben doktora gittim songülüm beni merak etmis sagolsun. pekte ic acici bi seyler söylemedi acikcasi. kistler yok olmus ama doktorum daha var gibi ama o önemli degil önemli olan bendeki sivi rahimazindaki ve onu yok edemiyorlarmis yani anlayacaginiz zervix dedikleri yumurta aki sivi o asitliymis ve öldürüyormus spermleri malesef. yani mayis normal denemek istedim ama pek umutlu konusmayinca doktor zaman kaybetmeden en iyisi asilamaya gecelim. zaten doktor direk normal deneyin simdi demedi asilamaya gecebiliriz dedi yani.
1mayis batim mayis ortasina asilama olurum mayis sonu sonucumu alirim. eger asilama tutmazsa direk tüpe gecebilirmiyim diye sordum cünkü doktorum 3asilamadan sonra tüpe geciyoruz demisti bana simdi tabi asilamadan sonra tüpe gecebiliriz ama 3kat masrafi oldugunu unutma dedi. aaaahhhh masraflari kim düsünüyorki
neyse canlar benden bukadar yarin görüsmek üzere kendinize cici bakin
öpüldünüz
Kızzzz Mesude gecenin kör vaktinde ne işin var senin buralarda :) ama kıyamam yaaa bölede fena olur kuzum öğlen veya sabah uyumada düzene girsin canım benimmmOhh ne guzel ya bütün topik mışıl mışıl uyuyor hatta benim kociş de horul horul uyuyor ama bizde gram uyku yok diyeceksiniz ki bu şarte burda ne isin var rüyanda mı gördün haklısınız kizlar hic uyumadım ki uyuyanadim uyuyaniyorum ben artık ne yapcam ya uff salonda dolaşıp duruyorum bacağım uyutmuyor beni bı uykuya dalsam ne guzel olacak
ooooooo benim hastalığım bitti dün abdestimi aldım bileeegünaydınnnnnnn guzucuklarrrr
aslı ve tümay dualarınız okudum canlar raabim kabul etsin
aslııııı bu arada kırmızılar gelmişmiydii seninn kaç gündür sorcam unutuyorum
Gunayddin cicislerim...
Herkese hayirli sabahlar, Allah hepimize saglikli huzurlu birgun nasbetsin hayırlısıyla inşallah.
Nazancim topigi acmis
Gerci mesude daha ince gune baslamis gece 3 itibari ile,kiyamam yaa hem uykusuzluk hem agrilar sancilar, Allah yardimcin olsun ve sana kolaylıklar versin inşallah.
Ayşe kuşum dr dan dinup yazmissin, asilama olacagin gunu mutlaka birkac gun evvelinden bana veya burcuya özel msj olarak yaz, toplu dua edelim. Allah OL dedikten snra hiçbirşey engel olamaz. Sen kalbini ferah tutmaya calis, bol dua ve kuran oku canim benim.
7veren gülcum, ve diger tum kan eksikligi çeken, veya kan ilaci kullanan arkadaslar!!! Dr bana özellikle şunu söyledi, kan ilacini portakal suyu ile icersen etkisini tamamen görürüz,cunku portakal suyyu ile icildiginde direk icindeki yararli maddeler kana geciyor hemen dedi. Ayrica cay icmeneye çalış,eger dayanamiyorsan yemeklerden veya kahvaltıdan 2 saat sonra ic dedi.
Beni sracak olursaniz, dun yerimden kalkarken kasigima pat diye sert bi sanci girdi ödüm patladi, butun mralim bozuldu butun gece,okadar dikkat ediyorum yinede boyle şeyler oluyor diye üzülüp durdum,hickonusmadim,uyuyup almisim koltukta zaten o üzüntü ile. Allaha emanetiz elbette O nerse o olacak biliyorum ama bazen cok uzuluyorum. Bugun bol bol kuran okuyup Allaha sığınacağım,en dgrus bu,yoksa şeytanın isi sadece vesvese verip bizi üzmek.
Geçen burcum demişti ki bana sen korktukça doğuma kadar çok sınanırsın, Allah a güven rahat ol.. haklıydı.. inan kasık ağrım oluyordu ama bak 3.ay biterken daha yoğun kasık ağrım var.. ani hareket edince birden iki büklüm kalma durumum var.. bende bol bol kurana sarılabileyim diye hatme başladım.. yer gök dua ile, Rabbim neyi kısmet ederse onu yaşıyacağız ama insan yüreği işte. Allah hepimize sağlık, sabır versin.
Bedriyem canim hosgeldin. Ben 100 mg lik gunde 3 tane iciyorum kuşum. Kan ilacida kabızlık yapıyor 3 gunde 1 wc ye cikiyorum, o da annemin yaptığı kayisi+elma kompostosu sayesinde. Onun disinda haftada 1 kere düşük önleyici iğne oluyorum. Bide dr endol isimli bir fitil verdi ama onu kullanmiyorum yan etkilerini okudum, kanama yapabilir yaziyordu,korkumdan kullanmiyorum. Sanada verdimi dr fitil.
Ayrica cok sevindim esin geliyormus ohh gozun aydin, 3 kişilik aileniz tamamlaniyor desene.
Busracim canim gunaydin hosgeldin, ayy hepimizde bir tikaniklk var sirma gitsin, kimimiz adet olamiyor, kimimiz kabiz olup wc ye cikamiyor, kimimiz birturlu hamile olamiyor vs vs,,, Allah hepimize en basta sifa, sinra huzur versin insallah canim benim
Bedriyeee hatime başlamıişsınnn canım ben geçenlerde öğrendimm bebeğe anne karnındayken de hatim indirmek gerekiyormuş hatta tam olarak hatırlamıyorum ama galiba 12 yada 13. haftada bebeğe ruhu üflenirmiş ve ondan sonra hatim indirmek iyi olurmuş die biliyorum sende başladığın hatmine başka birine niyetlenmediysen bebeğine indirrr
Kızlarr hamileyken okunması gerekn dualar falan var onlara bakında onlarıda yapın kolay doğum için falan durun ben buup paylaşıyım barifaydam dokunsun sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?