Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ayy Yasooo pedi açtım kullansammı kullanmasammı die düşündüm sonrada uğur getirir diyerekten kullandım inşallah onlar bitmeden ben mutlu sona ulaşırımm çalışmalarda başlıyo canım çünkü döngüm kısaldığı için hemen hastalık bitimimiymiş neymiş kaç aydır yanlış zamanları değerlendiriyormuşuz zatennn

yASEMİNimm bebeğin eşi demek plesantası demekmiş.. onun aşağıda olması sezeryan demekmiş, yuksek kanama riskiymiş, erken doğum riskiymiş.. Allah korusun.. bir sürü zor diyim örnekler var bu konunun topiğinde bana teşhis koymadı henuz sadece aşağıda takip edelim dedi.. çok diliyorum bende inşAllah uça uça gelirim doktordan.. inan hepimiz için diliyorum bunu hep yüreğimden.. biliyorsam içimizden biri doktora gidicek içim o gelene dek kıpır kıpır oluyor.. doktora kısmetse 27 nisan da gidiceğim.

Asliiii anam o profil resmini yesinler senin, pek buyuk gremiyorum leylek galiba onlar, anaaaa 3uz mu yapican yoksa 3 tane leylek ne demek anam ???
Ohhh masallah hadi bakalim çalışin kuzum, ardindan salla titret yapmayi unutma. Ayruca sakin gece yikanma, sabah erken saate alarm kur sabah yikan.bunlar onemli bak beni dinle sen

Bedriye yaa anam ilk 3 ay tehlikeli diyol a r ama baksana sonradan da baska korkular cikiyor, Allah hepimizin yardimcisi olsun, her an yuregimiz agzimizda yasatiyorlar yani, bazen diyorum ki teknoloji bukadar ileri olmasa daha mi iyiymiş yksa diyorum... bu arada dr vaktine de daha varmis yaa merak icinde bekleeyecez senle desene, benimkide senle ayni gün cunku.

Ewet Yaso 3 leylek hem neden olmasın tekiz,ikiz,üçüzz Allah nasip etsinde razıyım ben
Canım aynen senin dediğin gibi yapıyorum zatenn sabah giriyorum duşa sabah namazından önce kuruyorum saati abdest alıp namazımı da kılıyorum ama bazende uyanamıyorumm
Dinlerim seni takikide canımmm söz dinlerim ben

mrb canımm problem ettigin seye bak kuzenim 8 ay olmadı olursun olursunn

selam kızlar çok yoğundum anca gelebildim geçmişe şöyle bir göz attım sıkıntılı hamişlerimize ve tüm topiğimize sağlık sıhhat kolaylık versin

canım internette araştırınca insan hep en kötüsüne inanıyor, bu dediklerin bir ihtimal, daha öncede yazdım şimdi de yazıyorum benim bir arkadaşımda da aynısı vardı, okulda otururken kalkarken sürekli kasıklarını tutardı, ağrısı çok olurdu, ama kanaması falan olmadı, erken doğumda olmadı, sağlıklı bir şekilde sezeryan yaptı, bu hikayeyi de kendine örnek alabilirsin kuzum

HOŞGELDİN burcummmmmm

Adet oldun mu?
Ve evet senin dediğin örnek de hep aklımda hayırlısını diliyoruz, arkadaşınıda örnek aldım kendime eşime bile dedim.. doktor teshis ola ki koyarsa korkma burcunun arkadaşıda yaşamış çok şükür tertemiz atlatmış Allah bize de hayırlısını nasip etsin diye....

Yaseminn bizim için desene 27 sinde dın dırı dırı dın dın heyecanlı gün olucak.. buketimiz olsaydı hemen beste yapardı ama şimdi dinleniyor.. hayırlısını versin Allah..

burcu tek kalamadım bu arada evde ne tuhafım de mi..kuzenimle kaldık.. korkak bedişş, korkak bedişş

DİYORUM ki nerde acaba leylekleri.. herhalde örgü örüyor leylekli.. yada bardak falan aldın diye düşünürken pratik yasemin profil resminden bahsetmiş.. öylelikle görebildim.. inşAllah kaç tane diliyorsan yüreğinden hayırlısıyla o kadar versin Rabbim..

canım günaydın evet kırmızılar az önce geldi, aman hayırlısı
sen bebeğin kalbini neyle dinledin bediş??

işte doğru yol, ama insan nefsine uyuyor, korkularına yenik düşüyor........

Aminnnnnnnnnn Allah herkesinnn gönlüne göre versinnn

canım bence cok normal :)

hahhh! süpersin! inşallah 27'sinde süpersonik güzel haberler alırsın tatlım, benim adet geldi az öncede yazdım şimdi de yazayım ama sana birşey anlatacağım bir sonraki mesajımda yazayım dur
bu arada hiçde korkak değilsin bende tek kalırım ama ışıklar açık yatarım yada tv'yi kapatmam

Günaydın cidler tabi ben yeni uyandığım icin günaydın diyorum siz günaydın anlayın :))

Nazanim niye öyle diyon tatlim bı dün 2'ye kadar uyudum cok mü gördün oda basın agriyodu havada bozuktu cnm yataktan kalkmak istemedi iste hemse keske gece uyuyabilsem de sabah erkenden kalksam bütün düzenim bozuldu valla

Burcum cnm gece kuşu olmak istemiyorum ama su son haftalarda malesef oyleyim kociş uyuyor ben don dön uyuyaniyorum birde bacağım uyuşuyor oda uyutmuyor beni sanırım fıtık çıktı bende valla cido da öyleydi kac gündür görmüyorum dün benimde aklıma geldi insallah iyidir

Yaseminim artık dogum yaklaştıkça uyku düzeni de bozuluyor valla insallah sizlerde olmazda birde bebegin en hareketli dönemleri yatağa yatıyorum bizimki başlıyor uyutmuyor beni iste cnm vesvese yapma o batmalar normal kuzum bendede oluyordu ve hala saga dola dönerken batıyor sen yine dikkat et yavaş hareket Rabbim ilinizi de korusun tatlim iyi bak meleğimize

Bedriyecim cnm cok gecmis olsun insallah düzelir tatlim guzel haberler alırsın sıkıntı yapma ger hamilelikte böyle sorunlar çıkabiliyor sonra düzeliyor Rabbim sağlıklı sorunsuz bir hamilelik nasip eder hepinize ve o yavruları kucağınızda görmeyi basıp eder bizlerede

Aysecim olmaz diye birsey yok daha 2 gün once bı arkadasımız hamile kaldı doktor yumurtasını görememiş bu ay birsey olmaz ilacı bırak demiş ve simdi hamile doktor bile inanamamış Rabbimin mucizesi o ol dedikten sonra kim ne yapabilir ki Rabbim sana da hayırlar basıp etsin acele etme sağlıklı bir sekilde hamişlik duyarız senden de insallah

Sedoşun cezası bugun son sanırım dün bı ara görduydum
Özlemden hic haber yok zaten
Zeynep'de iyidir insallah ebru Elif aslı Aylin hepisi iyilerdir insallah
Bu arada binbirgece arkadasımız da vardı o nerelerde

Canlarım size birşey anlatmalıyımmm...

Geçen eşimle akşam Isparta'dan dönüyorduk hava yağmurluydu, yan yolda iki tane araba çok feci bir şekilde birbiriyle çarpıştı, yakında da bizden başka kimse yoktu, ben kazanın saniyesi saniyesine her anına şahit oldum, neyse hemen arabadan indik, ben zangır zangır titriyorum hemen 155 aradım..görüntü o kadar kötü ki bakamıyorum..arabanın biri çok eski ,kaza anında ezildi, demir yığınına döndü, önde de bir kadnı bir adam oturuyormuş...arabaya yaklaştık kadınla adam feci bir şekilde ezilmişler, kadının yarısı demir yığınlarından dışarı sallanıyor..ben bakamadım..bacaklarım nasıl titriyor..korkudan kusucam..neyse polis, ambulansa itfaiye geldi, adamla kadın o anda ölmüşler..biraz durduk çok kalabalık olunca arabamıza bindik evin yolunu tuttuk...
dedim ki...herşey bir anlık..bebek bebek diye kıçımı yırtıyorum..ya o arabadakiler benim sevdiğim tanıdığım ailemden birileri olsaydı Allah esirgesin..bebeğin bir değerimi kalırmıydı..Rabbim bir saniyede verir bir saniyede alır..yapmam gereken daha çok dua edip, elimdekilere şükretmektir dedim..2 gündür gözümün önünden gitmiyor..içimde fırtınalar koptu..bu sabah adet olduğuma üzülmedim..dedim ki hamdolsun eşim ve ailem sağlıklı ve hayatta, bebek gelir mi gelmez mi Allah'tan başka kimse bilemez..Rabbim doğru yoldan ayırmasın kimseyi.....

günaydın uykucu..anam bedriye'nin bacağı ağrıyormuş..hatta Gül'ünde ağrıyordu sanırım..çok geçmiş olsun size Allah şifa versin tez vakitte

Mesudecim canim senin safak yakin yine hic olmazsa, benimkine bak bide 200lü gunler var :))
Insallah bu son 2 ay belki hayirlisi ile duzelirsin, bebegin gelmeden once 2 ay dinlenme firsati verir sana minik kizin.

Burcuu ayyy nekadar guzel yorumlamissin yasadigin facia dolu haberi, gercekten oyle, hepimiz tek tek sukur etmeliyiz bu hallerimize. Allah oyle olum acisi yasatmasin hicbirimize insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…