- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.001
Bedriyecim o dedigin esigin assagida olmasi ne demekmiş kuşum? Ayyy insallah hersey yoluna girmistir, sevibcten uça uça gelirsin topige. Nezaman gideceksin peki.
Aslicimmmmm kuşummmneguzel bilgiler paylasmissin Allah razi olsun. Bu arada yeni bir calisma dönemine giriyorsun hadi bismillah. O pedleri bitireme inşallah.
Aylincim canim hosgeldin tatlim.
Bedriyecim o dedigin esigin assagida olmasi ne demekmiş kuşum? Ayyy insallah hersey yoluna girmistir, sevibcten uça uça gelirsin topige. Nezaman gideceksin peki.
Aslicimmmmm kuşummmneguzel bilgiler paylasmissin Allah razi olsun. Bu arada yeni bir calisma dönemine giriyorsun hadi bismillah. O pedleri bitireme inşallah.
Aylincim canim hosgeldin tatlim.
Asliiii anam o profil resmini yesinler senin, pek buyuk gremiyorum leylek galiba onlar, anaaaa 3uz mu yapican yoksa 3 tane leylek ne demek anam ???
Ohhh masallah hadi bakalim çalışin kuzum, ardindan salla titret yapmayi unutma. Ayruca sakin gece yikanma, sabah erken saate alarm kur sabah yikan.bunlar onemli bak beni dinle sen
Bedriye yaa anam ilk 3 ay tehlikeli diyol a r ama baksana sonradan da baska korkular cikiyor, Allah hepimizin yardimcisi olsun, her an yuregimiz agzimizda yasatiyorlar yani, bazen diyorum ki teknoloji bukadar ileri olmasa daha mi iyiymiş yksa diyorum... bu arada dr vaktine de daha varmis yaa merak icinde bekleeyecez senle desene, benimkide senle ayni gün cunku.
GünayDİN kızlar nasılsınız? Yasemincm seni çok iyi anlıyorum. Ah deseler bana korkardm acaba bebeğime bişey olur mu diye düşünürdm :) bu arada sizden ricam bana da dua eder misiniz hala adet olmadımkafayı yicem ya
yASEMİNimm bebeğin eşi demek plesantası demekmiş.. onun aşağıda olması sezeryan demekmiş, yuksek kanama riskiymiş, erken doğum riskiymiş.. Allah korusun.. bir sürü zor diyim örnekler var bu konunun topiğinde bana teşhis koymadı henuz sadece aşağıda takip edelim dedi.. çok diliyorum bende inşAllah uça uça gelirim doktordan.. inan hepimiz için diliyorum bunu hep yüreğimden.. biliyorsam içimizden biri doktora gidicek içim o gelene dek kıpır kıpır oluyor.. doktora kısmetse 27 nisan da gidiceğim.
canım internette araştırınca insan hep en kötüsüne inanıyor, bu dediklerin bir ihtimal, daha öncede yazdım şimdi de yazıyorum benim bir arkadaşımda da aynısı vardı, okulda otururken kalkarken sürekli kasıklarını tutardı, ağrısı çok olurdu, ama kanaması falan olmadı, erken doğumda olmadı, sağlıklı bir şekilde sezeryan yaptı, bu hikayeyi de kendine örnek alabilirsin kuzum
Ewet Yaso 3 leylek hem neden olmasın tekiz,ikiz,üçüzzAllah nasip etsinde razıyım ben
Canım aynen senin dediğin gibi yapıyorum zatenn sabah giriyorum duşa sabah namazından önce kuruyorum saati abdest alıp namazımı da kılıyorum ama bazende uyanamıyorumm
Dinlerim seni takikide canımmm söz dinlerim ben
Burcuummmmm dün geldi mi acaba adetin.. durumun ne acaba?
herkese bol sağlıklı, bol şifalı, güüüüppgüzzeeell bir gün olsun inşAllah..
bugun eşim gliyor kısmetse inşAllah pek bi neşeliyimm.. bu sabah bebeğin pıtpıtlarını duyar mıyım diye dinleyeyim dedim duymadım
Geçen burcum demişti ki bana sen korktukça doğuma kadar çok sınanırsın, Allah a güven rahat ol.. haklıydı.. inan kasık ağrım oluyordu ama bak 3.ay biterken daha yoğun kasık ağrım var.. ani hareket edince birden iki büklüm kalma durumum var.. bende bol bol kurana sarılabileyim diye hatme başladım.. yer gök dua ile, Rabbim neyi kısmet ederse onu yaşıyacağız ama insan yüreği işte. Allah hepimize sağlık, sabır versin.
DİYORUM ki nerde acaba leylekleri.. herhalde örgü örüyor leylekli.. yada bardak falan aldın diye düşünürken pratik yasemin profil resminden bahsetmiş.. öylelikle görebildim.. inşAllah kaç tane diliyorsan yüreğinden hayırlısıyla o kadar versin Rabbim..
GünayDİN kızlar nasılsınız? Yasemincm seni çok iyi anlıyorum. Ah deseler bana korkardm acaba bebeğime bişey olur mu diye düşünürdm :) bu arada sizden ricam bana da dua eder misiniz hala adet olmadımkafayı yicem ya
HOŞGELDİN burcummmmmm
Adet oldun mu?
Ve evet senin dediğin örnek de hep aklımda hayırlısını diliyoruz, arkadaşınıda örnek aldım kendime eşime bile dedim.. doktor teshis ola ki koyarsa korkma burcunun arkadaşıda yaşamış çok şükür tertemiz atlatmış Allah bize de hayırlısını nasip etsin diye....
Yaseminn bizim için desene 27 sinde dın dırı dırı dın dın heyecanlı gün olucak.. buketimiz olsaydı hemen beste yapardı ama şimdi dinleniyor.. hayırlısını versin Allah..
burcu tek kalamadım bu arada evde ne tuhafım de mi..kuzenimle kaldık.. korkak bedişş, korkak bedişş
Burcum cnm gece kuşu olmak istemiyorum ama su son haftalarda malesef oyleyim kociş uyuyor ben don dön uyuyaniyorum birde bacağım uyuşuyor oda uyutmuyor beni sanırım fıtık çıktı bende valla cido da öyleydi kac gündür görmüyorum dün benimde aklıma geldi insallah iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?