- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.401
b_fb / tuba
tmyomr / tümay 01.09.2012 cumartesi sağlıklı hamilelik, sağlıklı evlat
delyam / dilber
dejavu_one / seda 02.09.2012 pazar sağlıklı hamilelik, sağlıklı evlat
mavera49/ merve
gul1982 / gül 03.09.2012 pazartesi sağlıklı hamilelik, sağlıklı evlat
hayırlı sağlıklı evlat, kolay doğum ve huzur
kızlar sizlerinde tesbihlerini okudum rabbim kabul etsin inş.
tefriciyeyi bir türlü ezbere alamıyorum amerrasulu gibi onuda asla ezberleyemedim amentüye dönüyor belli bir süre sonra meryem suresini okudum bende anlamıda çok güzel 40 gün boyunda 1 kezmi yokda 1.gün 1 40.gün 40 kez olanmı bu canım
ayrıca bende aşılamaya kara verdim ama cesaretim yok birde normal doktoramı yaptırsam tüp bebek merkezinemi bilemiyorum hiç tecrübeli kimse yok etrafımda
b_fb / tuba
delyam / dilber
mavera49/ merve
Evet anlamı çok güzel türkçesinden anlıyorsun zaten regli döneminde okuyamıyorsun o zaman eşin okursa daha faydalı olur. 40 gün boyunca bir kez canım. Her gün 1 defa oluyorsun 40 gün boyunca. Canım eğer eşinde sayı hareket sorunu yoksa merkezin çok önemi yokmuş. Zaten senin yumurtaların iğnelerle geliştiriliyor kendi gelişse bile iğne vuruluyor kontrol edebilmek için. Çok basit bir işlem bence bu işlem için tüp bebek merkezine gitmene gerek yok işinin ehli bir dr bul yeter olacağı varsa her yerde olur inan ki. Ben acıbademe gidiyorum burada sanırım aşılamam da orada olacak bakalım dr ile konuşayım da. Daha kasın aralık gibi düşünüyorum nedense normal yolla olabileceğini düşünüyorum ben hayırlısı nasıl gelirse gelin sonucu önemli bence.
Teşekkürler duan için canım benim.. Allah kabul etsin.. Ben artık bu akşam temizlenicem bu akşam biraz okurum yarında okurum iki kişiyi okuyup regl oldum birikti baya.
ALLAH razı olsun canım....RABBİM dualrını kabul etsin İNŞALLAH..b_fb / tuba
delyam / dilber
mavera49/ merve
:44oğru diyosun canım aslında başlasam iyi olacakk Zararı değil faydası olur en azından inşallahhh..
ben sadece 1 gün içebildim ikinci gün bulantı ve başağrısından öldüm 1 günde bile akıntım fazlalaşmıştı keşke devam edebilseydim((
canım ilk olarak 2 rekatlık namazını kılıyosun sonra tesbihini çekiosun sonra dilek dileyip tesbihini kıbleye doğru asıyosun..dileğin olursa tesbih dağıtıyosun..
Arkadaşlar Hayırlı Cumalar Hayırlı Sabahlar
Dün aktif olamadım, bugünde kısmetse öğleden sonra buralarda olacağım, iyiyim çok şükür fakat yoğunluğum var biraz.
Hepinizi öpüyorum, cuma duasını ilk sayfaya koydum, bu mübarek günde bol bol dua edelim birbirimizie özellikle cuma vakti.
Geçmişi okuyamadım, bugün müsait olduğumda hepsini okuyacağım bakim neler kaynatmışsınız, öpüyorum
tefriciyeyi bir türlü ezbere alamıyorum amerrasulu gibi onuda asla ezberleyemedim amentüye dönüyor belli bir süre sonra meryem suresini okudum bende anlamıda çok güzel 40 gün boyunda 1 kezmi yokda 1.gün 1 40.gün 40 kez olanmı bu canım
ayrıca bende aşılamaya kara verdim ama cesaretim yok birde normal doktoramı yaptırsam tüp bebek merkezinemi bilemiyorum hiç tecrübeli kimse yok etrafımda
canim agzina yuregine saglik cok tesekkur ederim
yasemincim ben dun adet oldum bat 27 eylul
rica ederim tatlım..RABBİM kabul eder İNŞALLAH..biz elimizden geleni yapalımda gerisi ALLAHın takdiri..Hıııı şimdi anladım, reglim biter bitmez yapayım ben bunu, Rabbim inşallah bişeyleri vesile kılarak verecekse o evladı bana sebebi bu olsun inşallah.
Çok sağol adaşım
rica ederim tatlım..RABBİM kabul eder İNŞALLAH..biz elimizden geleni yapalımda gerisi ALLAHın takdiri..
herkese selaambenim adet sancılarım başladı valla 4 gün kala. belime ve karnıma sancı vuruyo beyaz da bir akıntım var .Yine mi adet olacam ya ... şimdiden o moda giriim ben en iyisi napalım Allah sağlık versin inşallah olur:129:
Hıııı şimdi anladım, reglim biter bitmez yapayım ben bunu, Rabbim inşallah bişeyleri vesile kılarak verecekse o evladı bana sebebi bu olsun inşallah.
Çok sağol adaşım
Hayırlı cumalar canım. Allahım dualarımızı kabul etsin, işlerinde kolay gelsin. Ben bugün yine memlekete gidiyorum. Hafta sonundan sonra boya badana yapıcazda anacımı getiricemBeni online göremezseniz merak etmeyin
Canım ben seni dua listesinde sadece nickin yazıldığı için farketmemişim. Hakkını helal et. Geç olsada okudum. Keşke gününde okuyabilseydimTekrar hakkını helal et canım
Kader arkadaşım benim kırmızı batasıcalarda geldiÇok şükür karnım ağrımıyo. Çok korkmuştum kaç gündür kasıklarım sızım sızım sızlıyodu. Allaha şükür ağrım yok. Yeni batım 29 Eylül (Yasemine duyrulur:) ) inşallah gelmezleeeerrr
Evet anlamı çok güzel türkçesinden anlıyorsun zaten regli döneminde okuyamıyorsun o zaman eşin okursa daha faydalı olur. 40 gün boyunca bir kez canım. Her gün 1 defa oluyorsun 40 gün boyunca. Canım eğer eşinde sayı hareket sorunu yoksa merkezin çok önemi yokmuş. Zaten senin yumurtaların iğnelerle geliştiriliyor kendi gelişse bile iğne vuruluyor kontrol edebilmek için. Çok basit bir işlem bence bu işlem için tüp bebek merkezine gitmene gerek yok işinin ehli bir dr bul yeter olacağı varsa her yerde olur inan ki. Ben acıbademe gidiyorum burada sanırım aşılamam da orada olacak bakalım dr ile konuşayım da. Daha kasın aralık gibi düşünüyorum nedense normal yolla olabileceğini düşünüyorum ben hayırlısı nasıl gelirse gelin sonucu önemli bence.
bende iyim canım sağol idare eder biraz mide bulantısı var o kadar :) benim dünür geziyo valla amasra ya mı gitcekti ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?