Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canim agzina yuregine saglik cok tesekkur ederim
yasemincim ben dun adet oldum bat 27 eylul

Son düzenleme:

Evet anlamı çok güzel türkçesinden anlıyorsun zaten regli döneminde okuyamıyorsun o zaman eşin okursa daha faydalı olur. 40 gün boyunca bir kez canım. Her gün 1 defa oluyorsun 40 gün boyunca. Canım eğer eşinde sayı hareket sorunu yoksa merkezin çok önemi yokmuş. Zaten senin yumurtaların iğnelerle geliştiriliyor kendi gelişse bile iğne vuruluyor kontrol edebilmek için. Çok basit bir işlem bence bu işlem için tüp bebek merkezine gitmene gerek yok işinin ehli bir dr bul yeter olacağı varsa her yerde olur inan ki. Ben acıbademe gidiyorum burada sanırım aşılamam da orada olacak bakalım dr ile konuşayım da. Daha kasın aralık gibi düşünüyorum nedense normal yolla olabileceğini düşünüyorum ben hayırlısı nasıl gelirse gelin sonucu önemli bence.

Teşekkürler duan için canım benim.. Allah kabul etsin.. Ben artık bu akşam temizlenicem bu akşam biraz okurum yarında okurum iki kişiyi okuyup regl oldum birikti baya.

Canım sen bilirsin ama zikirleri adetliykende okuyabilirsin..biz öyle yaptık..sonuçta kur an değil..abdestli olmayada gerek yok..allah ın adını zikrediyoruz sadece..ama içime sinsin diyorsan ki elbette yine sen bilirsin..

Sibel ve melek arkadaslar tesbihlerinizi cektim ve sizin icin dua ettim. Rabbim bu cuma günün Hürmetine dualarimizi kabul etsin Insaallah.

bende cok yogunum kizlar. girip sadece haber verebiliyorum tesbihleri cektigime ve gecmisi okuyamiyorum üsten göz geciriyorum sadece malesef.

Allaha emanet olun hepiniz
ve
cumaniz Mübarek olsun

ALLAH razı olsun canım....RABBİM dualrını kabul etsin İNŞALLAH..

:44oğru diyosun canım aslında başlasam iyi olacakk Zararı değil faydası olur en azından inşallahhh..

ben sadece 1 gün içebildim ikinci gün bulantı ve başağrısından öldüm 1 günde bile akıntım fazlalaşmıştı keşke devam edebilseydim ((

kızlar soğan kürü bende bi kere denedim sonra midemi yaktı die vazgecmiştim ama 2 ay önce tekrar yaptım kötü diil alışıyosun belli müddet sonra deneyin derim..zararı yok..tavsiye ederim..

canım ilk olarak 2 rekatlık namazını kılıyosun sonra tesbihini çekiosun sonra dilek dileyip tesbihini kıbleye doğru asıyosun..dileğin olursa tesbih dağıtıyosun..

Hıııı şimdi anladım, reglim biter bitmez yapayım ben bunu, Rabbim inşallah bişeyleri vesile kılarak verecekse o evladı bana sebebi bu olsun inşallah.
Çok sağol adaşım

Hayırlı cumalar canım. Allahım dualarımızı kabul etsin, işlerinde kolay gelsin. Ben bugün yine memlekete gidiyorum. Hafta sonundan sonra boya badana yapıcazda anacımı getiricem Beni online göremezseniz merak etmeyin

Canım ben seni dua listesinde sadece nickin yazıldığı için farketmemişim. Hakkını helal et. Geç olsada okudum. Keşke gününde okuyabilseydim Tekrar hakkını helal et canım

canim agzina yuregine saglik cok tesekkur ederim
yasemincim ben dun adet oldum bat 27 eylul

Kader arkadaşım benim kırmızı batasıcalarda geldi Çok şükür karnım ağrımıyo. Çok korkmuştum kaç gündür kasıklarım sızım sızım sızlıyodu. Allaha şükür ağrım yok. Yeni batım 29 Eylül (Yasemine duyrulur:) ) inşallah gelmezleeeerrr

herkese selaambenim adet sancılarım başladı valla 4 gün kala. belime ve karnıma sancı vuruyo beyaz da bir akıntım var .Yine mi adet olacam ya ...şimdiden o moda giriim ben en iyisi napalım Allah sağlık versin inşallah olur:129:

Hıııı şimdi anladım, reglim biter bitmez yapayım ben bunu, Rabbim inşallah bişeyleri vesile kılarak verecekse o evladı bana sebebi bu olsun inşallah.
Çok sağol adaşım
rica ederim tatlım..RABBİM kabul eder İNŞALLAH..biz elimizden geleni yapalımda gerisi ALLAHın takdiri..

rica ederim tatlım..RABBİM kabul eder İNŞALLAH..biz elimizden geleni yapalımda gerisi ALLAHın takdiri..

Haklısın canım, inşallah isteyen herkese hayırlısı ile nasib eder Rabbim.
Sibel ve sevgimeleğim melek arkadaşım Rabbim bugünde dualarımıza icabet etsin inşallah, üzerime düşeni yaptım. Allahım ellerimizi boş çevirmesin. (amiin)
Ben çıkıyorum kızlar, hazırlanayım, eşim cumadan gelince yola çıkıcaz.
Hepinizi çok öpüyorum, çok sohbet etmeyinde geçmiş çok uzamasın

Senin mesajınıda şimdi gördüm, Selamını almadan çıkmayım dedim :)
Aleyküm selam arkadaşım. Vaktinde gelen regliden korkmayın Sağlığımız yerinde olduğu sürece elbet birgün olacak!
Görüşmek üzereeee çıktım ben

rose_s / sibel
sevgimelegim / melek
31.08.2012 cumasağlıklı hamilelik + kolay doğum
sağlıklı hamilelik, sağlıklı evlat

tb_fb / tuba
tmyomr / tümay01.09.2012 cumartesisağlıklı hamilelik, sağlıklı evlat
delyam / dilber
dejavu_one / seda02.09.2012 pazarsağlıklı hamilelik, sağlıklı evlat
mavera49/ merve
gul1982 / gül03.09.2012 pazartesisağlıklı hamilelik, sağlıklı evlat
hayırlı sağlıklı evlat, kolay doğum ve huzur

kızlar tesbihlerinizi çektim CUMA DUASINI DA okuduM hepimiz için dua ettim RABBİM dualarımızı kabul eylesin İNŞALLAH..

Son düzenleme:

helal olsun canım mühim deil

eşim kuran bilmez ama birini bulurum inş. okuyacak

eşimdede bendede bi problem yok rahim filmi temiz burdada var acıbadem oraya hiç gitmedim doktor bulmakta çok zor bir memnun kalıyo digeri hiç begenmiyo bakalım inş. hayırlısı ile bulurum bi doktor.

bende iyim canım sağol idare eder biraz mide bulantısı var o kadar :) benim dünür geziyo valla amasra ya mı gitcekti ne

Bak şu yasemine buralarda olmayınca hemen arkadan konuşuyor nazamı çekiyor diye sağol dünürüm sen beni savunmuşsun gezmelere gittik bizimki daha anne karnındayken başladı gezmelere

Son düzenleme:
melek ve sibel tesbihlerinizi okudum Allah kabul etsin inş benim akşam misafirlerim gelecek yatıya yarın giremeyebilirim ama tesbihleri okuyorum zaten yarın bana okunacak şimdiden herkesten Allah razı olsun bu mübarek cuma gününün hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin

meryem suresi okuyacaklar siz adet olunca eğer ben adet değilsem sizin yerinize okuyabilirim

Son düzenleme:
dua edenlerden rabbim razi olsun rabbim once onlara sonrada bana hayirli evlatlar nasip etsin.Esim bana supriz yapmis en sevdigim plaajin otelinden yer ayirtmis iki kisilik 3yildir evliyiz balayina bile gidememistik ilkkez beraber tatile gitcez cok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…