Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ayyy Burcu çok fena olmuşşsundurrr sanki bende yaşadımm ne kötü ne acıı işte esahip olduklarımız için öncelikle şükretmeliyiz canım benimmm elimizdekilerin değerini hep kaybedince anlarız dilerim Allahtan bizi sevdiklerimizle imtihan etmesin çok zor oluyo gerçektendee
Ben 6 yaşındayken kaybettiM babamı sonra dedemi ve sonrada iki teyzemi birden çok zorluklar yaşadım ama hep şükrederim annem,kardeşlerim ve eşim yanımda ve sağlıklılar Allah onların acısını yaşatmasın die...
Allah hepimize herşeyin öncelikle hayırlısını versinn...Hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere eğer olmuyacaksa da bu yolda bol sabırlar versin....

Amin Aslım amin..ne güzel yazmışsın
Seninde zor sınavların olmuş..Allah hayırlı güzel gelişmeler nasip etsin ve verdiğini de aldığını da kabul etmeyi öğretsin bizlere..

Mesudecim canim senin safak yakin yine hic olmazsa, benimkine bak bide 200lü gunler var :))
Insallah bu son 2 ay belki hayirlisi ile duzelirsin, bebegin gelmeden once 2 ay dinlenme firsati verir sana minik kizin.

Kizlar valla o kadar yazdım arzım bitti tel kapandı yazdıklarımın hepside gitti evet yasom öyle ama senin zamanindayken bel ve kasık ağrılarımdan yerimden kalmamıyorduk yani bende o yaşadıklarını yasadım birsey olacak diye pinpiriklenme tatlın Rabbime Emanetsiniz sizi korusun insallah bürde kabizligin icin yer elması tuket bende hatırlarsanız cok çektim yumuşak yerime oturamadim kan ilacı belli bir süreden donra düzenli kullanılırsa kabizlik yapmıyor

Gunaydin Burcum cnm cok kötu bı sahne bende bakamazsın cok dogru düşünmüşsün biz once sahip olduklarımızın degerini bilelim hayırlısını isteyelim Rabbim herseyin hayırlısını versin hakkımızda

Amin cnm Rabbim goturemeyecek yük yüklemedim bizlere ama malesef ki en yakınlarımızı bizden akarsuya imtihan ediyor benim annemde ben 11 yaşındayken trafik kazasından vefat etti annemin olmaması cok sıkıntılar çekmeme sebep oldu dilerim Rabb'inden Rabbim analarınızı babalarınızı basınızdan eksik etmesin yavrularınızı da sizlerden ayrı kıymasın

Aalım sana bı sürü şey yazdım ama gitti valla unuttum tekrar yazarsın da bu arada progil resmin cok guzel Rabbim sanada nasip eder en kısa zamanda her bı leylek bı bebek getirdin sana insallah dua gunünde duanıza okudum Rabbim kabul etsin insallah

selamlar...Aslıcım duanı okudum....
Yasemin canım kasık ağrılaarın ani hareketlerde olucak ama ondan sakın korkma hep konuşuyorduk rabbim istemezse hiç bişey olmaz sen doktorunun dediklerini yap bol bol dua et hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle...
Burcu anlattıkların çok kötü çok kötü birşeye şahit olmuşsun Rabbim sevdiklerimizi korusun ....
Bediş bak çok kafaya takma bende bi çok şey okudum plesantanın aşağıda olmasıyla ilgili ama iyi şeylerde var iyilerini düşün kötü şeyler düşünme çok şükür hamilesin çok şükür ki 3 ayıda bitirdin ve geriye kaldı 6 ay...Bence bu 6 aylık dönemin tadını çıkar sonra uyuyamıycaksın bak :)))bebeğin gazı ağlaması oo çok işin var :)))
Aslı sıkı çalış bak bu ay boş kalıyor hamiş bekliyoruz...
Özlem,Gamze (hayatumuttur),Çiğdem sizler nerelerdesiniz....

canım günaydın evet kırmızılar az önce geldi, aman hayırlısı
sen bebeğin kalbini neyle dinledin bediş??

bebeğin kalbini ultrasonda dinletti doktor.. sesi açtı öyle.. kırmızılarda gelmiş. hayırlısını sağlıklıısını versin mevlamm.. Bi dhaaki aya hiç beklemeyelim bence.. çalışma günlerine ne zaman başlıyorsun 8. gün mü takmadan çalışş gün aşırı sonra sal çayıra kafanı..

okurken çok kötü oldum.. Rabbim kimseyi sevdikleriyle, sağlıkla sınamasın inşAllah. Ve senin o anı gordukten sonraki durumunu da tahmin edebiliyorum. Allah vefat eden o insanlarında günahlarını afetsin inşAllah. dediklerinde de yerden göğe haklısın.. aslında fazlasını yazmak isterdim de işte..

cancağızlar geçmişi okuudum ama yazamadım ...ayşecim geçmiş olsun çok aşılaman inşallah rabbimin izniyle tutsun inşallah..yasemincim bende de kasık ağrıları çok oldu batmalarda oluyodu cnm .. aslıcım we burcucum inş bidahaki ay güzel haberlerle geleceksiniz... mesudecimm we gülcüm benimde arkadaşımdan biliyorum uyuyamıyodu bide sürekli tuvalete ggidiyodu son aylarında şimdi tosuncuku oldu yine uyuyamıyo :)) hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar inşallahh...tümaycım ve arkadaşlar bende iyim çok şükür.. gezmelerdeydim eşimle vakit geçirdik güzeldi yanii.. ama aklım bebişimde iyimi değil mi hep merak ediyorum öle işte genel olarak ben aynı sizleride öğreniyorum burdan işte.. sonumuz iyi hayır olsun inşallah hepimizin..

bedişcimm senin durumun hakkkında da pek fikrim yok cnm ama allahaın izniyle hiç bişe olmayacak biz fufuza anneler olacazz :))))

Canım iyi olmana sevindim bende göremeyince merak ettim..

Tesekkur ederim hayatım sende hosgeldin ohh ne guzel gez gez tatlim ağırlarında geçilmiyor çabuk tikaniyorsun zevki de olmuyor bebiş daha kucukken acısını çikar iyi olmana sevindim nebisinde iyidir annesi evet ya keratalar şimdiden uykusuzluğa alıştırıyorlar bizi artikin gece uykusunu unutucaz neyse hayırlısı olsun kapalım Gül'ü seven dikenine de katlanır

Bu arada bizde bı ara iki dere hastane cantamizida hazırladık bı kac eksiğimiz kaldı onuda alınca koyarım artikin

AHH tümayımmm
yok yok artık en azından araştırmayı kestim.. okumuyorum. Allah tan hayırlısını diliyorum.. İnşAllah..

bedişcimm senin durumun hakkkında da pek fikrim yok cnm ama allahaın izniyle hiç bişe olmayacak biz fufuza anneler olacazz :))))

valla enteresan druumlar o plesantaya bakacak bakalım hayırlısıyla yerine çıkar belki pozitif düşünelim bakalımm
ama bacağımda ağrım var.. onu ne yapıcağım bilmiyorum.. çok afedersinizde nasıl biliyor musunuz sanki sıcak bişeyle haşlanmış giydiğim şey sürtününce acıtıyor canımı.. ayakta duracak olursam vayy halimize.. Allah ımm mübarek ezan okurken şifa versin hepimize..

sağol cnmm allah razı olsunn ...sende iyisin inşallah ? bebişle ilgili bi gelişme falan warmı

Tümayım görmedi belki bu sorunu yazayım onun yerine
bi doktora gitti ısındı da sevdi doktoru, ptesi test sonuçlarını alıcak hayırlısıyla inşAllah ve doktor bakalım nasıl yönlendirecek sonrasında.. Sağlıklısıyla hayırlısyla bi evlat nasip edicek inşAllah mevlam..

selamm kızlar nasılsınız biz iyiz çok şükür bugün 34. haftanın son günü yarın 35 oluyoruz kısmetse........:)

sağol cnmm allah razı olsunn ...sende iyisin inşallah ? bebişle ilgili bi gelişme falan warmı

Bedişim cevap vermiş sağ ol kuzum benim net gitti İnşallah canım şu sonuçlarım bi çıksa bende rahatlıycam...

aynen cnm sewerek katlanırız cnm .)) rabbim herkese nasp etsin inşş..

bedişcim bacağını kesin sölee doktoraa cnm unutma bakk...tümay için werdiğin bilgi içindee sağol tatlım :))

Gül az kaldı canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)))
AMİN canım sağolasın..aynen tatlım ya ha geldi gelecek die valla tetikte bekliyorum..söylemesi ayıp habire lavabodayım..küçük tuvaletimi yaparken zorlanıyorum sancım oluyo..

selamm kızlar nasılsınız biz iyiz çok şükür bugün 34. haftanın son günü yarın 35 oluyoruz kısmetse........:)

Ve aleykum selam tatlın hoş geldin masallAh dize ya son 5 haftadasiniz ne guzel zorlanma bende de oluyo tatlim atağım büyüyor doguma hazırlanıyor ondan oluyor sanırım birde hastane çantanı hazirlamistirsin sen ne koydun tatlim ya

Tumayim tatlim sen napan nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…