- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.041
AMİN canım sağolasın..aynen tatlım ya ha geldi gelecek die valla tetikte bekliyorum..söylemesi ayıp habire lavabodayım..küçük tuvaletimi yaparken zorlanıyorum sancım oluyo..
Ve aleykum selam tatlın hoş geldin masallAh dize ya son 5 haftadasiniz ne guzel zorlanma bende de oluyo tatlim atağım büyüyor doguma hazırlanıyor ondan oluyor sanırım birde hastane çantanı hazirlamistirsin sen ne koydun tatlim ya
Tumayim tatlim sen napan nasılsın
hoşbuldum canım EVET dr normal dedi bizim ufaklık dönmüş zaten başı baskı yapıo artık..3 zıbın takımı ağız ve alt değiştirme mendili pişik kremi pudra bez ıslak mendil rulo havlu kendime gecelik ped meme ucu kremi lohusa tacımtarak 1-2 makyaj malzemesi soluk durmıyım die:)iç çamaşırı emzirme sütyeni evlilik cüzdanı kimlikler ve bu zamana kadar yapılan tahliller canım..Ve aleykum selam tatlın hoş geldin masallAh dize ya son 5 haftadasiniz ne guzel zorlanma bende de oluyo tatlim atağım büyüyor doguma hazırlanıyor ondan oluyor sanırım birde hastane çantanı hazirlamistirsin sen ne koydun tatlim ya
Tumayim tatlim sen napan nasılsın
sağol canım benim AMİN RABBİM en kısa zamanda senide sevindirsin İNŞALLAH...Canım Rabbim yardımcın olsun bi avazda kurtarır seni inşallah...
hoşbuldum canım EVET dr normal dedi bizim ufaklık dönmüş zaten başı baskı yapıo artık..3 zıbın takımı ağız ve alt değiştirme mendili pişik kremi pudra bez ıslak mendil rulo havlu kendime gecelik ped meme ucu kremi lohusa tacımtarak 1-2 makyaj malzemesi soluk durmıyım die:)iç çamaşırı emzirme sütyeni evlilik cüzdanı kimlikler ve bu zamana kadar yapılan tahliller canım..
sağol canım benim AMİN RABBİM en kısa zamanda senide sevindirsin İNŞALLAH...
İyiyim kuzum boş boş oturuyorum..Sen ne yapıyorsun...
canım sen nolur nolmaz bulundur yanında biyerde okumuştum o yüzden ben zıbın hastane çıkışı işte..3 tane koydum ben pusetinede battaniye koydum..bide hastane çıkışında var penye batttaniye yeter heralde sonucta sıcaklara denk gelcek ksımetse..Evlilik cüzdanı gerekiyor mü cnm hic duymadım valka bide testleri ben saglık Ocağı'na verdim hep götürmeden bişey olur mü ki acaba diger söylediklerini koydumda zibin takımı ne oluyor onu anlamadım hastane çıkışı yetmiyor mü ki
Canım bence en güzeli kurban kestirmek istersen bi kaç şeker kendin hazırlarsın çok yakınlarına verirsin....Allah iyilikler versin cnm bende ne yapayım kafam cok karışık ne yapacağımı bilemiyorum Haziran annelerinde herkes mevlit şekeri yaptırıyor hastanede çikolata evde bebek kurabiyesi mevlitte seker bunlara cok gerek var mı ya ben kurban kestirip yemekli bir mevlit yapmayı düşünüyordum kafam karıştı iyice valla
hoşbuldum canım EVET dr normal dedi bizim ufaklık dönmüş zaten başı baskı yapıo artık..3 zıbın takımı ağız ve alt değiştirme mendili pişik kremi pudra bez ıslak mendil rulo havlu kendime gecelik ped meme ucu kremi lohusa tacımtarak 1-2 makyaj malzemesi soluk durmıyım die:)iç çamaşırı emzirme sütyeni evlilik cüzdanı kimlikler ve bu zamana kadar yapılan tahliller canım..
canımm biz mesela mevlüt okutcaz ilk bizim evde benim yakınlarım eşimin yakınları en fazla 50 kişi belki olur tavuk pilav tatlı vs bide ben magnet yaptırmıştım onları dağıtcam..kayınvalidemde ramazandan sonra konu komşu akraba çağrıcakmış oda okutcak oda pilavlı tavuklu olur heralde ev borcumuz olmasa bende keserdim kurban durumun el veriyosa kes kan dökmek iidir canım..Allah iyilikler versin cnm bende ne yapayım kafam cok karışık ne yapacağımı bilemiyorum Haziran annelerinde herkes mevlit şekeri yaptırıyor hastanede çikolata evde bebek kurabiyesi mevlitte seker bunlara cok gerek var mı ya ben kurban kestirip yemekli bir mevlit yapmayı düşünüyordum kafam karıştı iyice valla
canım günaydın evet kırmızılar az önce geldi, aman hayırlısı
sen bebeğin kalbini neyle dinledin bediş??
hahhh! süpersin! inşallah 27'sinde süpersonik güzel haberler alırsın tatlım, benim adet geldi az öncede yazdım şimdi de yazayım ama sana birşey anlatacağım bir sonraki mesajımda yazayım dur
bu arada hiçde korkak değilsin bende tek kalırım ama ışıklar açık yatarım yada tv'yi kapatmam
Günaydın cidler tabi ben yeni uyandığım icin günaydın diyorum siz günaydın anlayın :))
Nazanim niye öyle diyon tatlim bı dün 2'ye kadar uyudum cok mü gördün oda basın agriyodu havada bozuktu cnm yataktan kalkmak istemedi iste hemse keske gece uyuyabilsem de sabah erkenden kalksam bütün düzenim bozuldu valla
Ayyy Burcu çok fena olmuşşsundurrr sanki bende yaşadımm ne kötü ne acıı işte esahip olduklarımız için öncelikle şükretmeliyiz canım benimmm elimizdekilerin değerini hep kaybedince anlarız dilerim Allahtan bizi sevdiklerimizle imtihan etmesin çok zor oluyo gerçektendee
Ben 6 yaşındayken kaybettiM babamı sonra dedemi ve sonrada iki teyzemi birden çok zorluklar yaşadım ama hep şükrederim annem,kardeşlerim ve eşim yanımda ve sağlıklılar Allah onların acısını yaşatmasın die...
Allah hepimize herşeyin öncelikle hayırlısını versinn...Hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere eğer olmuyacaksa da bu yolda bol sabırlar versin....
selamm kızlar nasılsınız biz iyiz çok şükür bugün 34. haftanın son günü yarın 35 oluyoruz kısmetse........:)
tamam tatlım görüşmek üzere....Kizlar benim internetim gidip geliyor sizi opuyorum gorusuruz
AMİN sağolasın canım bekliyoruz bakalım :)))hayırla gelsin topiğimizin ikinci kuzusu sağlıkla kolayca tek avazda inş...
Amin cnm Rabbim goturemeyecek yük yüklemedim bizlere ama malesef ki en yakınlarımızı bizden akarsuya imtihan ediyor benim annemde ben 11 yaşındayken trafik kazasından vefat etti annemin olmaması cok sıkıntılar çekmeme sebep oldu dilerim Rabb'inden Rabbim analarınızı babalarınızı basınızdan eksik etmesin yavrularınızı da sizlerden ayrı kıymasın
Aalım sana bı sürü şey yazdım ama gitti valla unuttum tekrar yazarsın da bu arada progil resmin cok guzel Rabbim sanada nasip eder en kısa zamanda her bı leylek bı bebek getirdin sana insallah dua gunünde duanıza okudum Rabbim kabul etsin insallah
selamlar...Aslıcım duanı okudum....
Yasemin canım kasık ağrılaarın ani hareketlerde olucak ama ondan sakın korkma hep konuşuyorduk rabbim istemezse hiç bişey olmaz sen doktorunun dediklerini yap bol bol dua et hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle...
Burcu anlattıkların çok kötü çok kötü birşeye şahit olmuşsun Rabbim sevdiklerimizi korusun ....
Bediş bak çok kafaya takma bende bi çok şey okudum plesantanın aşağıda olmasıyla ilgili ama iyi şeylerde var iyilerini düşün kötü şeyler düşünme çok şükür hamilesin çok şükür ki 3 ayıda bitirdin ve geriye kaldı 6 ay...Bence bu 6 aylık dönemin tadını çıkar sonra uyuyamıycaksın bak :)))bebeğin gazı ağlaması oo çok işin var :)))
Aslı sıkı çalış bak bu ay boş kalıyor hamiş bekliyoruz...
Özlem,Gamze (hayatumuttur),Çiğdem sizler nerelerdesiniz....
bebeğin kalbini ultrasonda dinletti doktor.. sesi açtı öyle.. kırmızılarda gelmiş. hayırlısını sağlıklıısını versin mevlamm.. Bi dhaaki aya hiç beklemeyelim bence.. çalışma günlerine ne zaman başlıyorsun 8. gün mü takmadan çalışş gün aşırı sonra sal çayıra kafanı..
okurken çok kötü oldum.. Rabbim kimseyi sevdikleriyle, sağlıkla sınamasın inşAllah. Ve senin o anı gordukten sonraki durumunu da tahmin edebiliyorum. Allah vefat eden o insanlarında günahlarını afetsin inşAllah. dediklerinde de yerden göğe haklısın.. aslında fazlasını yazmak isterdim de işte..
cancağızlar geçmişi okuudum ama yazamadım ...ayşecim geçmiş olsun çok aşılaman inşallah rabbimin izniyle tutsun inşallah..yasemincim bende de kasık ağrıları çok oldu batmalarda oluyodu cnm .. aslıcım we burcucum inş bidahaki ay güzel haberlerle geleceksiniz... mesudecimm we gülcüm benimde arkadaşımdan biliyorum uyuyamıyodu bide sürekli tuvalete ggidiyodu son aylarında şimdi tosuncuku oldu yine uyuyamıyo :)) hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar inşallahh...tümaycım ve arkadaşlar bende iyim çok şükür.. gezmelerdeydim eşimle vakit geçirdik güzeldi yanii.. ama aklım bebişimde iyimi değil mi hep merak ediyorum öle işte genel olarak ben aynı sizleride öğreniyorum burdan işte.. sonumuz iyi hayır olsun inşallah hepimizin..
selamm kızlar nasılsınız biz iyiz çok şükür bugün 34. haftanın son günü yarın 35 oluyoruz kısmetse........:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?