Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

AMİN canım sağolasın..aynen tatlım ya ha geldi gelecek die valla tetikte bekliyorum..söylemesi ayıp habire lavabodayım..küçük tuvaletimi yaparken zorlanıyorum sancım oluyo..

Canım Rabbim yardımcın olsun bi avazda kurtarır seni inşallah...

İyiyim kuzum boş boş oturuyorum..Sen ne yapıyorsun...

hoşbuldum canım EVET dr normal dedi bizim ufaklık dönmüş zaten başı baskı yapıo artık..3 zıbın takımı ağız ve alt değiştirme mendili pişik kremi pudra bez ıslak mendil rulo havlu kendime gecelik ped meme ucu kremi lohusa tacımtarak 1-2 makyaj malzemesi soluk durmıyım die:)iç çamaşırı emzirme sütyeni evlilik cüzdanı kimlikler ve bu zamana kadar yapılan tahliller canım..
Canım Rabbim yardımcın olsun bi avazda kurtarır seni inşallah...
sağol canım benim AMİN RABBİM en kısa zamanda senide sevindirsin İNŞALLAH...

Evlilik cüzdanı gerekiyor mü cnm hic duymadım valka bide testleri ben saglık Ocağı'na verdim hep götürmeden bişey olur mü ki acaba diger söylediklerini koydumda zibin takımı ne oluyor onu anlamadım hastane çıkışı yetmiyor mü ki

İyiyim kuzum boş boş oturuyorum..Sen ne yapıyorsun...

Allah iyilikler versin cnm bende ne yapayım kafam cok karışık ne yapacağımı bilemiyorum Haziran annelerinde herkes mevlit şekeri yaptırıyor hastanede çikolata evde bebek kurabiyesi mevlitte seker bunlara cok gerek var mı ya ben kurban kestirip yemekli bir mevlit yapmayı düşünüyordum kafam karıştı iyice valla

canım sen nolur nolmaz bulundur yanında biyerde okumuştum o yüzden ben zıbın hastane çıkışı işte..3 tane koydum ben pusetinede battaniye koydum..bide hastane çıkışında var penye batttaniye yeter heralde sonucta sıcaklara denk gelcek ksımetse..

testler önemli canım ALLAH korusun bi aksilik falan olursa dr onlara görede tetkikte bulunur oda yazıyodu listede bende hep yanımda taşıyorum biyere fln giderken aniden sancım gelir die..

Son düzenleme:
Canım bence en güzeli kurban kestirmek istersen bi kaç şeker kendin hazırlarsın çok yakınlarına verirsin....

Amin canım inşallah...

canımm biz mesela mevlüt okutcaz ilk bizim evde benim yakınlarım eşimin yakınları en fazla 50 kişi belki olur tavuk pilav tatlı vs bide ben magnet yaptırmıştım onları dağıtcam..kayınvalidemde ramazandan sonra konu komşu akraba çağrıcakmış oda okutcak oda pilavlı tavuklu olur heralde ev borcumuz olmasa bende keserdim kurban durumun el veriyosa kes kan dökmek iidir canım.. bunları dağıtcam

Son düzenleme:

uwww ben asla uyyamam zifir karanlık olcak ve çıt çıkmayacak benim odamda yok asla uyyamam

aşkolsun niye çok göreyim canımm uyuyuda büyüyün kuzucugunlaa

başınsağolsun kuzummm

oyy mesudem senin sınavında zormuş,zorluklar olmuştur eminim ama Rabbim bu dünyada da ömür dünyada da ödülünü kat be kat versin inşallah

evet kuzum sadece RAbbim isteyince olur, ve bir anda, mucize de ondan kaza da..Rabbim bizi hayırlı güzel olaylarla sınasın inşallah

canım inşallah önümüzdeki ay bebekle ilgili hiçbir şey düşünmem ve planlamam, öyle akışına bırakırım, niyetim böyle inşallah Rabbim güç verir

canım hoşgeldin nerelerdesin valla özlettin kendini...herşeyin yolunda olmasına sevindim aman maşallah

selamm kızlar nasılsınız biz iyiz çok şükür bugün 34. haftanın son günü yarın 35 oluyoruz kısmetse........:)

canım ben kendimi adıma cevap vereyim, toraman gibiyim maşallah, bu "toraman" lafına bayıldım beni özetliyor
ütümü yaptım, çam. topladım, mutfağı temizledim, bi yemek ve yerleri süpürme kaldı
bide dün kutlu doğum etkinliğine gittim ağlaya ağlaya şiştim çok iyi geldi

Allah Gül o nasıl bir liste hayatta aklıma gelmezdi, bide makyaj malzemesi de koymuş yaşa sen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…