Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

iyiymiş canımm MAŞALLAH :))) ALLAH kabul etsin..bende süt kaynattım birazını ayırdım yoğurt yapcam kaymakta cıktı kahvaltıda yeriz artık :)

anaa yemekli mevlüt süper bir fikir ama, doğumdan sonra o kadar kişiye nasıl hizmet edeceksin vaktin halin olurmu ki ???

Oy anaaaam ne kudurmussunuz:)yazmissinizda yazmışsınız.oku oku bitmedi beni soracak Olursanız hiç bı halt yapmiyom.yemek yapamiyom odamı toplayamiyom, bulaşıkları bile dizemiyom sürekli dışardan yemekten gına geldi,ayakkabımdan bile midem bulaniyo basım ağırıyo halsizim pejmurdeyim perisanim pasakliyim kotu hissediyorum.bu gun adet gunum ve kasıklarım Batiyo.burnum tıkanıyor nefesim daralıyor icin sıkılıyo adam dövesin var,çeşit çeşit yemek yapasın var,yürüyüşe çıkasın var ama hiiiiiiiic birini yapamıyorum.ekmek almaya çıktım yola vaktinde midem bulanı.bulansın istemiyorum çünkü cok kotu kasiliyorum midem sırtıma çekiliyor resmen.benim durumum bu baska sayacak bişeyim yok.:))esime midem bulaniyo demek bile istemiyorum adamı da boğmak istemiyorum ama canım sıkılıyor ullaaasaan:))

Süt sürer derler Büşra.ama bu arada siz dikkatli olunda bı kazaya kurban gitmeyin;:)

uwww ben asla uyyamam zifir karanlık olcak ve çıt çıkmayacak benim odamda yok asla uyyamam

anaaam ben evde teksem şişerim karanlıkta fenalıklar basar üzerime
mutlaka ara koridorun ışığını yakar yatarım, eşim varsa da bir hafif loş ışıkta mışıl mışıl uyurum toraman gibi yani

Burcu madem öyle cevvalsin gelde benim mutfagida duzelt yemek yap.ay biri yapsın ben yiyeyim

oyyy canım az kaldı inşallah 1 ay sonra hepsi geçecek, her istediğini yapacaksın, evde misin sen buki?
benim okulda 7 aylık hamile bir arkadaşım var, geçen diyor ki her ay adet zamanında adet olacakmışım gibi kasık sancısı çekerim bir kaç gün, yuh dedim..oldumu oluyormuş demek ki..

Burcu madem öyle cevvalsin gelde benim mutfagida duzelt yemek yap.ay biri yapsın ben yiyeyim

valla Buket yemin olsun yapardım, mutfağını temziler 2 haftalık yemeğini yapar giderdim, ama ütü yapmam, toz da almam ona göre , onlar içinde Aslı'yı getirirdim yanımda

Evdeyim bu hafta da burcu.hergün bana hersey yakışır,evim şahane bence benim annem,bugün ne giysem ayyyyyyy artık bayilacam.inan bana mutfağa girmek istemiyorum midem ağzımda her an patlak verebilir.bahsederek bile midem bulaniyo boyle sakallılar olurmu.kendimi uykuya veriyorum uykuda da midem bulaniyo:)

bence bu programlar senin mideni bulandırıyor kuzum şimdi sen 9. haftadasın , inşallah 12. haftanda bulantıların tamamen geçmiş olacak, gebelerin %80 'inde durum böyle, sen de bu dilimin içinde ol lütfen, umarım iş yerindekilerden de miden bulanmaz

valla Buket yemin olsun yapardım, mutfağını temziler 2 haftalık yemeğini yapar giderdim, ama ütü yapmam, toz da almam ona göre , onlar içinde Aslı'yı getirirdim yanımda

Sayın Birizim ordan iyi ütü yapar gibimi duruyorum acaba???

Buketttt canım benimmm akşamları bize gelin yemeğe ben bakarım sana canının istediği bişe olursa bak söle yapar yollarım canımmm 114 otobüs şoförüne veririm sende duraktan alırsınnn

pis işleri senin üzerine yıkayım dedim hazır sen yokken, anam nerden çıktın hemen
şimdi Buket'in şoförden de midesi bulanır

Oy yerim seni asliyida temizlikci mı getiriyon kız:)

Ayy bide o var.öğlenleri ne yiyecem offf yaaa

Ayy seni de yerim:)

Son düzenleme:
oyy yanında bal varsa bayılırım kaymağa
evet canım bi o eksik aman eksik kalsın ya nolduğu belli değil bide çok pahalı

Selam naber kızlar. Yorum yapan olmuş mesajma. Korunuyoruz zaten de insan gene de şüphe duyuyo. Kekik suyu içtim bakalım
canım doğumdan sonra adet hemen düzene girmiyormuş druna sor istersen...

butun enerjimi aldın gittin bukat saol bacımmm allah iyiligini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…