- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.081
23 mart bebeğem, normalde 25 günde bir olurum zati
butun enerjimi aldın gittin bukat saol bacımmm allah iyiligini versin
Oy yerim seni asliyida temizlikci mı getiriyon kız:)
Ayy bide o var.öğlenleri ne yiyecem offf yaaa
Ayy seni de yerim:)
inşallah canım. Eşim bilmiyorum koşturuyo şuan için bişey gözükmüyo. Ne var ne yok harcadı. Şimdi paramız kalmadı umarım çabuk geçer bu süreç
tb-fb / tuba 12.04.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ zeynep 15.04.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner / bedriye 16.04.2013 salı sağlıklı hamişlik + kolay doğum
ecrinn07 / aslı 17.04.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
tmyomar / tümay 18.04.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+hayırlı bir iş
burju82 / b. burcu 19.04.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
tez wakitte sağlıklı bi şekilde rabbim hayırlı kılsın dualarımı kabul olsunn inş...
Bukettt Burjuuu beni temizliğe getiriyo kendide bi yemek yapar sonra siz oturur sohbet ,çay, börek bende ütü toz alma falan yapıcammm uyanık Burcuuuu
Bukettt bak ben ciddiyim canın bişe isterse falan yaparımmm valla kargoyla da yollarımmm
Allah razı olsun canım, ağzına sağlık, evladının iyi günlerini gör inşallah
oldu o zaman kendimi bi an öyle düşündüm de ne komikanaammm kıyamam yok kız şimdi Buket'in mutfağa leş gibidir, benim işim bitene kadar sende ütüleri yaparsın beraber otururuz, süper pasta börek yaparım,şimdi isimlerini yazamıyorum belki Buekt'in midesi bulanır
Ne demek canım seve seve yaparım aklında bulunsunnAsliciM cok sagol,bu arada duanı okudum Allah kabul etsin
SEYBİL-SİBEL arkadaşımızdan bir alıntıyı yazıyorum
"bebeğimin kalbi belki atar diye 1 hafta daha bekledik ama atmadı bebişim dünyaya gelmek istemedi dün bebeğim alındı ne zormuş benden giderken anladım ki canlı olmadığını bilsem bile ona 2 aydır alışmıştım çok ağladımm alacaklar diyeee rabbim böyle acıyı kimseye vermesin hamile olan arkadaşlarım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi hala tedavide olan arkadaşlarım bir an önce gönlünüzdeki bebişlerinize kavuşursunuz inşallah"
Allah sabır versin sabır..bilirim..çabuk atlatması için bir iki dua edeceğim inşallah..
SEYBİL-SİBEL arkadaşımızdan bir alıntıyı yazıyorum
"bebeğimin kalbi belki atar diye 1 hafta daha bekledik ama atmadı bebişim dünyaya gelmek istemedi dün bebeğim alındı ne zormuş benden giderken anladım ki canlı olmadığını bilsem bile ona 2 aydır alışmıştım çok ağladımm alacaklar diyeee rabbim böyle acıyı kimseye vermesin hamile olan arkadaşlarım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi hala tedavide olan arkadaşlarım bir an önce gönlünüzdeki bebişlerinize kavuşursunuz inşallah"
Allah sabır versin sabır..bilirim..çabuk atlatması için bir iki dua edeceğim inşallah..
Niye leş gibi olsun hiçte bilene.kocacim topladı mutfağı.çatla da patla:))anaammm kıyamam yok kız şimdi Buket'in mutfağa leş gibidir, benim işim bitene kadar sende ütüleri yaparsın beraber otururuz, süper pasta börek yaparım,şimdi isimlerini yazamıyorum belki Buekt'in midesi bulanır
Ay beni anlayan biri çıktı cok şükür.sagol canım benim:)Buket Allah yardimcin olsun benim evden midem bulanmisti ev kokuyordu arabayi gorunce midem bulaniyorduse.ni cok iyi anliyorum...
Rabbim sabir guc kuvvet versin :'(Cok uzuldum...
Ya bUrcuuu bende ne zamandır size sölücektim unuttum diğer topikte görmüştüm..
Rabbim sabır versinnn...
Niye leş gibi olsun hiçte bilene.kocacim topladı mutfağı.çatla da patla:))
Ay beni anlayan biri çıktı cok şükür.sagol canım benim:)
Ay sibel e cok üzüldüm yaa Allah sabır versin.ay biz doktordaykende birinin kocası haber veriyordu kalbi Durmuş alacaklarmis diye.ay allahim sen yaşatma(
bende okuyunca çok üzüldüm kendi yaşadıklarım aklıma geldi..zaten reglden dolayı çok duygusalım bıraksam şelale olacak
canım benim bırakma kendini lütfen kafayı dağıtmaya bakkk...
benimde iş yerinde canım çok sıkılıyo sabahtan beri oyun oynuyorummm
artık mesai bitip bi eve gitseydim kocacım bugün izinli ama ben çalışıyorum çok acııı çok moralim bozuk bak ağlarsan bende ağlarımmm
yok kuzum bırakmam kendimi
ne oynuyosun balım? benimde bütün işlerim bitti yemekte yaptım, sadece ev süpürmece kaldı 10 dk lık bişey ama çok üşeniyorum ,akşam git miss gibi evine ,sarıl kocana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?