Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Oy yerim seni asliyida temizlikci mı getiriyon kız:)

Ayy bide o var.öğlenleri ne yiyecem offf yaaa

Ayy seni de yerim:)

Bukettt Burjuuu beni temizliğe getiriyo kendide bi yemek yapar sonra siz oturur sohbet ,çay, börek bende ütü toz alma falan yapıcammm uyanık Burcuuuu
Bukettt bak ben ciddiyim canın bişe isterse falan yaparımmm valla kargoyla da yollarımmm

tb-fb / tuba 12.04.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ zeynep 15.04.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner / bedriye 16.04.2013 salı sağlıklı hamişlik + kolay doğum
ecrinn07 / aslı 17.04.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
tmyomar / tümay 18.04.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+hayırlı bir iş
burju82 / b. burcu 19.04.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
tez wakitte sağlıklı bi şekilde rabbim hayırlı kılsın dualarımı kabul olsunn inş...

inşallah canım. Eşim bilmiyorum koşturuyo şuan için bişey gözükmüyo. Ne var ne yok harcadı. Şimdi paramız kalmadı umarım çabuk geçer bu süreç

canım emin ol geçecek, Rabbimin bir sınavıdır bu kim bilir, duanı eksik etme

Allah razı olsun canım, ağzına sağlık, evladının iyi günlerini gör inşallah

anaammm kıyamam yok kız şimdi Buket'in mutfağa leş gibidir, benim işim bitene kadar sende ütüleri yaparsın beraber otururuz, süper pasta börek yaparım,şimdi isimlerini yazamıyorum belki Buekt'in midesi bulanır

oldu o zaman kendimi bi an öyle düşündüm de ne komik

ewet sen sakın şunu yada bunu yaparım deme hem midesi bulanır hemde hamilelerin canı ister belki
AsliciM cok sagol,bu arada duanı okudum Allah kabul etsin
Ne demek canım seve seve yaparım aklında bulunsunn
Dua içinde Allah razı olsunnn

SEYBİL-SİBEL arkadaşımızdan bir alıntıyı yazıyorum

"bebeğimin kalbi belki atar diye 1 hafta daha bekledik ama atmadı bebişim dünyaya gelmek istemedi dün bebeğim alındı ne zormuş benden giderken anladım ki canlı olmadığını bilsem bile ona 2 aydır alışmıştım çok ağladımm alacaklar diyeee rabbim böyle acıyı kimseye vermesin hamile olan arkadaşlarım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi hala tedavide olan arkadaşlarım bir an önce gönlünüzdeki bebişlerinize kavuşursunuz inşallah"

Allah sabır versin sabır..bilirim..çabuk atlatması için bir iki dua edeceğim inşallah..

Buket Allah yardimcin olsun benim evden midem bulanmisti ev kokuyordu arabayi gorunce midem bulaniyordu se.ni cok iyi anliyorum...

Rabbim sabir guc kuvvet versin :'(Cok uzuldum...

Ya bUrcuuu bende ne zamandır size sölücektim unuttum diğer topikte görmüştüm..
Rabbim sabır versinnn...

Niye leş gibi olsun hiçte bilene.kocacim topladı mutfağı.çatla da patla:))
Buket Allah yardimcin olsun benim evden midem bulanmisti ev kokuyordu arabayi gorunce midem bulaniyordu se.ni cok iyi anliyorum...
Ay beni anlayan biri çıktı cok şükür.sagol canım benim:)

Ay sibel e cok üzüldüm yaa Allah sabır versin.ay biz doktordaykende birinin kocası haber veriyordu kalbi Durmuş alacaklarmis diye.ay allahim sen yaşatma (

canım yazarken aklıma geldi şimdi Buket okur üzülür diye, belki bir anlık dua geçirirsiniz içinizden diye ,bide Sibel'le güldük eğlendik bi geçmişimiz var diye yazayım dedim..Rabbim hiç kimseye evlat acısını göstermesin...seninkini de herkesinkini de korusun inşallah

bende okuyunca çok üzüldüm kendi yaşadıklarım aklıma geldi..zaten reglden dolayı çok duygusalım bıraksam şelale olacak

canım benim bırakma kendini lütfen kafayı dağıtmaya bakkk...
benimde iş yerinde canım çok sıkılıyo sabahtan beri oyun oynuyorummm

artık mesai bitip bi eve gitseydim kocacım bugün izinli ama ben çalışıyorum çok acııı çok moralim bozuk bak ağlarsan bende ağlarımmm

yok kuzum bırakmam kendimi
ne oynuyosun balım? benimde bütün işlerim bitti yemekte yaptım, sadece ev süpürmece kaldı 10 dk lık bişey ama çok üşeniyorum ,akşam git miss gibi evine ,sarıl kocana

yok kuzum bırakmam kendimi
ne oynuyosun balım? benimde bütün işlerim bitti yemekte yaptım, sadece ev süpürmece kaldı 10 dk lık bişey ama çok üşeniyorum ,akşam git miss gibi evine ,sarıl kocana

ayyy valla araba yarışı falan takılıyorum öle yoksa vakit geçmiyoo
ayyy ewet artık akşam olsun akşamda yemeğe sayın kayınvalideme gidicez yemek derdimde yokk böyle iyi oluyooo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…