Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyy valla araba yarışı falan takılıyorum öle yoksa vakit geçmiyoo
ayyy ewet artık akşam olsun akşamda yemeğe sayın kayınvalideme gidicez yemek derdimde yokk böyle iyi oluyooo valla

bende bir ara sabaha kadar nfs oynardım, hatta klavyeye basmaktan bileğimde kist çıktı yeminle, mal mıyım neyim derdime ne olduysa???

oyyi kıyamam..akşam sende kocana yap bebeğem 2 dakikada yapılıyor, birazda sarımsak koy..dadından yinmez

benim yerime de ye sen tamammı
zaten canım yaprak sarma çekiyo bende eve gidince biraz yaprak sarıyım bari yarına da hazır olurrr ayy karnım aç ya herşeyi çekiyo canım valla acaba kayınvalidecim neler yaptı akşam yemeğineee ...

ayyy benimde canım yaprak sarması çekti Aslıııııııııııı, zaten 24 saat aşererim :)))

inşallah kayınvaliden de yaprak sarmıştır ohh hazır ev yemeğine bayılırım

bu kadar gezinti yeter kalkıp evi süpüreyimde bitsin bu son işkenceeee

öptüm seni canım , ben tekrar geldiğimde sen gitmiş olursun

heee zaten kayınvalidemin de işi gücü yok bana yaprak sarıcak o zate öle işleri görümceme yaptırır anlıyacağın kendimi hiçç yaprak varmış gibi heveslendirmiyorummm
bende 7 24 aşererim hamileliğimi düşünemiyorum herkese ızdırap olurum heralde
Birizim sana da kolay gelsinn ve afiyet olsunnn
Ben de artık kaçarrr öpüyorum seniii

ben akşam yemeğinde tek olucamm ve canım fast food cekıyor yicemm sanırımm
kuzenine ne oldu????

belli mi olur, oğlu için yapar sende nasiplenirsin

kuzenine ne oldu????

belli mi olur, oğlu için yapar sende nasiplenirsin

yaaaaaa heveslendirme beni yapmaz biliyorummm zaten fena canım çekiyooo üstüme gelme daha fazla hadii kapat artık şu bilg. evini süpürrr düzgünce üstünü giyyy kocan gelecek pasaklı pasaklı karşılama kocişini birazda makyaj yappp tamam sonunda bişe olamaz ama hastalığın bitene kadar da adam özlesin seniiii

kuzum inşallah miden bulanmaz pişirdiklerimi sayıyorum
kurufasulye and pilav
soslu patates kızartması
yoğurtlu mayonezli kara(mor)lahana

bulandı mı?

Kız soslu patates kızartması nasıl oluyo.domatesli biberli sos yapıp ustunemi dokuyon yoksa baska biseymi?oy siz kac kisi yiyeceksiniz o kadar yemeği.cok onlar size buraya gonder biraz:)

oyyyy canım benim sende yalnızmı takılacaksın kıyamam beişinle ikiznize güzel bi yemek ısmarla artık başbaşa yiyiverinn ama b onada sor canı başka bişe istiyosaa çocuğunnn

bebeğin canı bişeyler istiyor ben amaaann istemiyordur diyorum unutuyorum sanırım..

benimde geçen rüyamda yaprak sarıyorlardı

Bencede yeter cnm cok sagol

Tumayim bencede kurban en iyisi eger uygun olursa hatiralik akrabalara dağıtmak icin seker yaptırırım

Gülüm seninde iyiymiş en güzeli ne gerek var o kadar masrafa birde ucuz degil valla hic o kadar para verilir mı onlara icin acır ya birini doyurmak daha iyi
Cnm kurban dinimizde var Adıda akile kurbanı araştır istersen ismi koyulurken kesiliyormuş erkeğe iki koyün kıza bir koyun simdi kesemezsen sonrada kesebilirsin ölene kadar kesilebilirmis

Burcucum amin cnm cok sagol guzel duan icin cnm biraz telasli olur haklisin ama soyle yapmayı düşünüyorum kurbanı kesip eti ile pide yaptırıp birde tatli ayran öyle bı mevlit okuturum yemek yapamam o halimle birde bebekten vaktim olmaz ramazandan sonra kırkında da tavuklu pilav sarma tatli falan yeter heralde

Nazanim cnm aç kollarını kuş konsun takılıyorum bitanem yanlış anlama bizde uyuyoruz büyümek icin teyzesi zaten dogunca uyku
haram olacak acısını çıkartalım dimi ama:))

Buket cnm boşver yemek yapmayı bende iki uç yapamamıştım simdi biri olacak yemek yapacak sen yiyeceksin hazır pek guzel oluyo Biliyo musun

Burcum masallAh cok hamasaydım tatlim afiyet seker olsun

Büşracim cnm insallah en kısa zamanda olursun sıkıntı valla olmaması ama normalmiş bir seneye kadar olmayanlar varmış

Bu arada ayy ne guzel sohbet ermişsiniz kizlar Allah iyiliğinizi versin cok tatlisiniz hele asliya bittim bukete hic gecmim çatlak kiz ne olcek:)))

Eksik kalmadı sanırım kizlar kusura bakmayın eksik varsa aklımda kalanları yazdım iste:)

Son düzenleme:
canım ALLAH sabır versin ...

Bencede yeter cnm cok sagol
rica ederim canım...biberon emzikte aldım unutmuşum..:)

bunlar gerçekten çok güzel canım eline sağlık ben bide kız çocukları için meryem erkek çocukları içinde yusuf süresi okumak faziletli diye biliyorum güzel ahlaklı olmaları bakımından

kızlar ya bide evlada güzel isim koyma meselesi en çok yoran şey sanırım anneleri ben ÖYKÜ NİSA koysam diyorum eşimle en çok içimize sinen isim o genel olarak anlamsız gözüksede ben nisa suresinin faziletini alsın hayatıda başkalarına öykü olsun diye koyarız diyorum sizce nasıl kaç kişi beğenecek merak ediyorum

şeker misin??????????

Anam ne süslenmesi sancım vardı, naz yaptım biraz, ama bu ay biraz bakımlı olacağım kararlıyım :))))

Kız soslu patates kızartması nasıl oluyo.domatesli biberli sos yapıp ustunemi dokuyon yoksa baska biseymi?oy siz kac kisi yiyeceksiniz o kadar yemeği.cok onlar size buraya gonder biraz:)

oyyi canım, hepsini yollarım keşke yakın olsaydık, kuzum patatesi büyük küpler şeklinde doğra kızart sonra üzerine salça yap, salçanın içinede pişerken biraz sarımsak koy, kızarmış patateslerin hepsini bu salçalı sosla buluştur, afiyet olsun inşallah canın cekmez, ama çok basit eşin bile yapar

Bence çok güzel bir isim oyyy maşallah çok da yakışır inşallah, şimdiden hayırlı olsun didemcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…